Vind loodgieters uit Alphen aan den Rijn

Met Werkspot kom je gemakkelijk in contact met loodgieters in en rond jouw omgeving. Ontvang reacties, vergelijk reviews en bekijk vrijblijvend diverse profielen van professionele loodgieters in Alphen aan den Rijn.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Alphen aan den Rijn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1451 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Alphen aan den Rijn

 • Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9579 reviews
  Loodgieter in Alphen aan den Rijn

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de Installatie techniek. Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stukwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar garantie op al onze werkzaamheden.

  Laatste review:

  CV ketel repareren of onderhouden -

  Mekki reageert snel en ik had ook snel hulp nodig. Mijn ketel was aan het lekken op electrische draden. Hij heeft me op dezelfde dag geholpen. Heel blij met de snelle service. Heel erg bedankt en ook voor het advies. Ik raad hem aan!
 • De vrije smid
  De vrije smid
  Beoordeling: 4.7 van 54.7559 reviews
  Loodgieter in Alphen aan den Rijn

  De vrije Smid is een combinatie van Loodgieter, installatietechniek en metaalwerkplaats in de plaats Alphen a/d Rijn. De uitvoerend monteur heeft 35 jaar ervaring in de installatietechniek / loodgieterij en heeft voor alle grote installateurs van Nederland gewerkt in de industrie en bij particulieren. ( bedrijven zoals: Dalkia, Cegelec, Stork, Wolter en Dros, en bij kleinere familie bedrijven in de regio.) De opleiding van de monteur is MTS-werktuigbouw en ben in het bezit van VCA-vol. Tevens is de monteur opgeleid isolatie deskundige en Asbestdeskundige. Als bedrijf zijn we volledig verzekerd voor aansprakelijkheid van de werkzaamheden.

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  The work is done efficiently and neat. Ton was very polite and quick. The only thing we did not like that he charged us for 1,5 hour of work, although he was done in 1 hour and next 10 minutes spent in a nice conversation with us. Also he brought to the invoice “Werkspot lead” of 15 euro, which I think should be paid by him not by us. Overall good and quite expensive.
 • RvWRiool
  RvWRiool
  Beoordeling: 4.8 van 54.85181 reviews
  Loodgieter in Alphen aan den Rijn

  Riool ontstoppingen

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Brilliant , fast and efficient work
 • Mazurkiewicz Klussenbedrijf
  Mazurkiewicz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Loodgieter in Alphen aan den Rijn

  Lekkende kraan, toilet, waterverversing of riolering, vervanging van sanitair. Geen probleem, ik werk aan verschillende systemen, dus je verliest de fabrieksgarantie niet, Uponor, Henco, Tigris, Koper laat het me weten, we kunnen het goed vinden!

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Martin heeft mijn oude toilet vervangen met een nieuwe. Hij werkt netjes, snel en is erg vriendelijk. Prijs was meer dan redelijk. Voor de volgende loodgietersklus vragen wij hem zeker weer!
 • Bouwgroep Zuid Holland B.V.
  Bouwgroep Zuid Holland B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Loodgieter in Alphen aan den Rijn

  Al uw vastgoed onderhoud, reparatie, bouw en service onder 1 dak. De garantie van voor iedere klus een vakman man, 1 aanspreekpunt, 20 jaar ervaring.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Er werd snel contact opgenomen met ons een de prijsopgaaf was meteen inclusief BTW. Helder opgesteld. De afspraak was snel gemaakt en de klus was binnen een half uur geklaard. Heel tevreden mee!
 • aa-riooltechniek
  aa-riooltechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75133 reviews
  Loodgieter in Alphen aan den Rijn

  Wij van aa-riooltechniek zijn Gespecialiseerd in alle rioolwerkzaamheden, van ontstoppen, reinigen, inspecties & renovaties. Met behulp van alle professionele gereedschap ga ik geen rioolprobleem aan de kant. Altijd vaste prijzen wat van te voren wordt besproken en altijd 2 maanden garantie. En bij aa-riooltechniek is het altijd NO CURE NO PAY los ik het probleem niet op betaald u ook niet. Mits het problemen zijn die groter zijn dan gedacht en ik kan het aantonen. Zoals wortels in uw riool, kapotte riool of u riool is verzakt.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Tijdens het opnemen van de klus was er een prettig contact echter toen de klus een week later uitgevoerd werd ging het mis. Op mijn verzoek moest de afvoer in de muur weggewerkt worden, helaas is dit zo grof gedaan waardoor er een gat in de achterliggende slaapkamer is ontstaan, ook het pleisterwerk is door de gebruikte schroeven van de slaapkamermuur afgekomen. Ik ontdekte dit pas nadat hij al weg was, en belde hem om de schade te bespreken. Helaas is hij hier nooit meer op teruggekomen. Tot overmaat van ramp is een paar weken later een ouder stuk leiding gaan lekken waardoor ik een andere loodgieter heb in moeten schakelen om de afvoer op de juiste manier te vervangen. aa-riooltechniek heeft me heel veel geld gekost.
 • Rafa Servicediensten
  Rafa Servicediensten
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Loodgieter in Alphen aan den Rijn

  VERSTOPPING in uw afvoer? Vervelend! U wilt graag snel weer normaal gebruik kunnen maken van uw BADKAMER, KEUKENGOOTSTEEN of WASMACHINE. Graag wil ik u hierbij helpen. Met professionele ontstoppingsapparatuur reinig ik uw leiding. Ik leg u netjes de plan van aanpak uit. Ook krijgt u van mij op de mail duidelijk het verhaal beschreven wat ik precies heb gedaan. Daar kunt u dan eventueel mee naar de woningbouw of VVE om te laten zien wat het probleem is geweest. Na de werkzaamheden zorg ik er ook altijd voor dat de werkplek weer netjes word achtergelaten. Voor het reinigen van de afvoer reken ik een all-inn bedrag( dus geen verborgen kosten of oplopende kosten als in tarieven per halfuur). Ook zit er 1 MAAND GARANTIE op de gedane werkzaamheden. Manier van betalen kan bij mij met: - Pin betaling - Contante betaling - Per betaalverzoek - Per internetbankieren Mocht u interesse hebben in mijn aanbieding dan kunt u gerust contact met mij opnemen.

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Rafa is professional, capable and friendly
 • Geert Klaveringa
  Geert Klaveringa
  Beoordeling: 4.8 van 54.85245 reviews
  Loodgieter in Alphen aan den Rijn

  ik ben ervaren riolering, gas en water vakman met 30 jaar ervaring en gecertificeerd tevens ervaring met straatwerk

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Top. Goede communicatie, snelle reacties, goed werk. Heel blij mee.
 • Hoonz Klusbedrijf
  Hoonz Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85150 reviews
  Loodgieter in Alphen aan den Rijn

  Hoonzs Klusbedrijf, voor al uw klussen in en rondom het huis inclusief onderhoud en storingen aan uw cv ketel. Zelf werkzaam als cv monteur dus de ideale persoon voor onderhoud en storingen aan uw cv ketel! Werkzaam in regio Den Haag en omstreken.

  Laatste review:

  CV ketel repareren of onderhouden -

  Ferdi heeft onderhoud verricht aan onze cv ketel. Dit heeft ie top gedaan. Vakman met fijne en goede communicatie. En netjes optijd . Dus is zeker een aanrader! Bedankt!
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.2 van 54.25299 reviews
  Loodgieter in Alphen aan den Rijn

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  kwam op tijd, heeft het werk vakkundig uitgevoerd, en na afloop alles netjes opgeruimd.

Populaire lokale loodgieters in Alphen aan den Rijn

Informatie over loodgieters uit Alphen aan den Rijn

Om de zoveel tijd is het sanitair van je woning toe aan een grondige renovatie. Niet alleen voor het oog, maar ook om de waarde van je huis op peil te houden. Ben je op zoek naar een professionele loodgieter die deze renovatie voor je kan uitvoeren? Iemand die ervaren is en uit de regio Alphen aan den Rijn komt? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres. Onze veelzijdige loodgieters uit de regio Zuid-Holland hebben jarenlang ervaring en staan voor je klaar.

Zijn er voldoende loodgieters in Alphen aan den Rijn?

Op ons platform vind je diverse vakmensen in én uit de regio van Alphen aan den Rijn. Of je nu in de Zeeheldenbuurt, de Bomenbuurt, Spoelwijk of Rietveld woont, de bij Werkspot aangesloten loodgieters weten als geen ander hoe je sanitair en verwarmingsinstallaties moet renoveren of repareren. Loodgieters uit de regio zijn vaak snel snel ter plaatse bij een eventuele lekkage of verstopping en kennen de omgeving op hun duimpje. Wanneer je kiest voor een loodgieter in of uit de omgeving van Alphen aan den Rijn, scheelt het bovendien aan voorrijkosten. Een gunstig voordeel.

Ben ik verzekerd van kwaliteit bij loodgieters uit Alphen aan den Rijn?

Bij Werkspot kan je rekenen op kwaliteit. We hebben een lijst met goede, zelfstandige loodgieters en loodgietersbedrijven uit de regio Alphen voor je samengesteld. Kwaliteit leveren is prioriteit voor deze vakmensen. En wij houden de kwaliteit doorgaans scherp in de gaten. Loodgieters die bij Werkspot zijn aangesloten, voldoen aan onze strenge eisen en staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Velen zijn verzekerd en hebben vakgerichte certificaten op zak. Bovendien houden we zelf de reviews goed in het oog. Zo mag je er van uitgaan dat je woning in Alphen of omgeving netjes onder handen wordt genomen.

Waar mag ik loodgieters uit Alphen aan den Rijn voor inhuren?

Loodgieters uit Alphen kan je bijvoorbeeld inhuren voor het plaatsen van radiatoren. Last van een lekkage of moet de CV-ketel gerepareerd worden? Wil je nieuw sanitair aan laten leggen in je woning of moet de spoelbak ontstopt worden? De meeste loodgieters zijn breed georiënteerd. Naast het plaatsen van sanitair en ontstoppen van wc’s, heeft de loodgieter anno nu vaak kennis op het gebied van techniek, denk hierbij aan computers. CV ketels draaien namelijk steeds vaker op software. Bespreek je klus met onze Alphenaren en vraag om advies.

Wat kost het om mijn klus in Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren?

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor jouw specifieke klus en het inhuren van een professionele loodgieter in Zuid-Holland? Bekijk de gemiddelde kosten zodat je weet waar je aan toe bent. Voor het gemak hebben we een aantal populaire klussen uitgelicht:

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de loodgieters op Werkspot? Het plaatsen van je klus is kosteloos en vrijblijvend. Je kan op Werkspot vakmensen toevoegen aan jouw selectie om met hen in contact te komen. Lees altijd eerst de reviews.

Andere vakmensen in Alphen aan den Rijn

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur