Vind loodgieters uit Dordrecht

Kom in contact met geverifieerde loodgieters op Werkspot. Omschrijf je klus en vind loodgieters in Dordrecht.

Waar heb je hulp bij nodig?

Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Dordrecht

 • SGLinstallatie
  SGLinstallatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9585 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  SGL installatie doet het meeste werk in de infratechniek, maar ook particuliere werkzaamheden storings klussen zoals; lekkages, reparaties, storing van cv ketel ect, leidingen vervangen/aanpassen maar ook staan wij er voor in om een keuken/badkamer eruit te slopen wanneer er hier een nieuwe in gemaakt wordt. Sgl installatie is 5 jaar geleden opgestart als een 1 manspitter en is inmiddels uitgebreid naar een dochter onderneming sgl schoonmaak, hierin bieden wij het schoonmaken van opleveringen maar ook het wekelijkse onderhoud. Iedereen beschikt over de juiste diploma’s in beide sectoren. Wij beschikken over een eigen bedrijf bus met materialen.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Neat job done well in under 15mins. Thank you!
 • MB Pijpfitting
  MB Pijpfitting
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  Mb pijpfitting & installatie voor al uw leiding werk ,cv montages en reparaties,montage werkzaamheden, en diverse klusjes

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Erg hoede service konden snel langs komen en waren erg flexibel. Hebben heel netjes en hard gewerkt. Zou ze zeker aanbevelen!
 • Muldur Diensten
  Muldur Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  Geachte lezer, Mijn naam is Akin Muldur van het bedrijf Muldur Diensten. Ik ben CV monteur. Ik ben gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van de ketels. Naast dit kan ik ook storingen oplossen. Naast deze werkzaamheden kan ik ook leidingen aanleggen, radiatoren vervangen, etc… Aarzel niet, kies voor Muldur Diensten.

  Laatste review:

  CV ketel repareren of onderhouden -

  Akin is een prima en correcte kerel die prettig communiceert en de boel vakkundig heeft geregeld. Wij zitten er weer warmpjes bij. Echt een aanrader!
 • Artision
  Artision
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  Hallo en welkom op mijn profiel. Mijn naam is Arash en ik ben de trotse eigenaar van Artision. Na ruim zes jaar ervaring in het loodgieterswerk ben ik voor mijzelf begonnen. Ik ben gespecialiseerd in legionellapreventie en waarborging van de kwaliteit van het water in uw huis of bedrijf. Ik ben beschikbaar voor al het loodgieterswerk in en rondom het huis of uw bedrijf. Werkzaamheden die ik oppak: Lekkage, riolering, verstoppingen, badkamers, toilets, kranen vervangen, waterleidingen, radiatoren, cv installaties, verschillende soorten keer (terugslag) kleppen , renovatie. Graag kom ik bij u langs in de avonduren om de klus te bekijken en eventueel uit te voeren. In de namiddag is ook een optie indien gewenst en uiteraard zorg ik voor een gepaste afstand met betrekking op Covid-19. Graag kom ik met u in contact om samen de mogelijkheden door te nemen. Met vriendelijke groet, Arash Valavi Artision

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Zorgvuldig gewerkt, snelle communicatie en snel beschikbaar.
 • HZK Installatie
  HZK Installatie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Dordrecht

  3 jaar ervaring gehad in buitenland als loodgieter. In Nederland 2 jaar ervaring in kruipruimtes.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Top service, eerlijke klusser met duidelijke communicatie en levert uitstekende werk. Dikke aanrader!
 • EC Cimarro Installatie
  EC Cimarro Installatie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Dordrecht

  30 years experience as a plumber

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  Zeer ervaren cv monteurs. Bij mij hebben ze een monobloc warmtepomp aangesloten aan mijn cv installatie. Zeer tevreden over de resultaat.
 • Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95115 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de Installatie techniek. Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stukwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar garantie op al onze werkzaamheden.

  Laatste review:

  Radiatorkranen plaatsen of vervangen -

  snel, duidelijk en volgens afspraak
 • Erbas Bouw
  Erbas Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  U kunt bij Erbas Bouw terecht voor alle voorkomende (ver)bouwwerkzaamheden. Van groot tot klein en van eenvoudige aanpassingen tot een complexe verbouwing. Voor al onze opdrachten werken wij met een duidelijke begroting vooraf. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Bij ons kan je terecht voor: - Schilderen binnen en buiten - Tegelwerk binnen en buiten - Houtwerk binnen en buiten - Renoveren van badkamers - Renoveren van toiletten - Isolatie - Onderhoud binnen en buiten

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Ongelooflijk fijne en professionele vakman. Komt alle afspraken na, communiceert duidelijk en iemand waar je echt op kan rekenen. Onze badkamer binnen de afgesproken tijd prachtig opgeleverd, echt vakmanschap. Tegels, wc, voegen, aansluiten, loodgieterswerk, alles spot on. Kan Erbas iedereen aanraden, we hebben regelmatig verbouwd en dit is de fijnste samenwerking die we ooit hebben gehad.
 • AlekPati Montagebedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  Ik ben zelfstandig ondernemer, Dordrecht en omgeving tot 50 km. Mijn specialisatie complete renovatie badkamer, kunststof kozijnen bestellen e n vervangen, loodgieter, stucwerk. Vol vca.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Hij had snel in mekaar gezet had het niet zelf gekund top
 • RIPA Bouw
  RIPA Bouw
  Beoordeling: 3.9 van 53.9590 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  Ripabouw is een Loodgieters- en onderhoudsbedrijf dat in principe van alle markten thuis is. Ik ben al 33 jaar gespecialiseerd in het loodgieters- en dakdekkers werk, douche-, keuken- en toiletrenovaties. Hierbij doe ik ook het aanleggen van zowel binnen als buiten rioleringen, water, gas en het plaatsen van cv ketels. Hiervoor heb ik de nodigen papieren.

  Laatste review:

  Snelle reactie om de lekkage te verhelpen en goede kwaliteit van het werk en communicatie

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Dordrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1311 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Dordrecht

Informatie over loodgieters uit Dordrecht

Ben je op zoek naar een professionele loodgieter voor een check-up van je CV-ketel of het renoveren van je badkamer of keuken? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres. We werken met vakmannen die veel ervaring hebben en weten hoe ze een klus tot een succesvol einde brengen. Onze vakmannen staan te popelen om voor je aan de slag te gaan. We koppelen je graag aan onze loodgieters uit de regio Dordrecht die het beste aansluiten op je opdracht.

Dit zijn ze, onze loodgieters uit Dordrecht

Heb je een loodgieter nodig voor je woning in Rotterdam, dan zit je bij ons goed. Van het verhelpen van een lekkage of verstopping tot het renoveren van de keuken of badkamer; onze vakmannen staan voor je klaar. Ben je op zoek naar een stukadoor uit Zuid-Holland die werk uit handen kan nemen en zelfstandig aan de slag kan? Onze vakmannen ontzorgen, communiceren duidelijk en laten je achter met een duurzaam resultaat waar je nog jarenlang van kunt genieten. Precies zoals je het graag ziet. Bovendien loont het om een vakman uit de regio in te schakelen. Deze kent zijn weg in de omgeving van Dordrecht en daarnaast is hij snel ter plekke bij een eventuele lekkage of verstopping. Dat scheelt in de voorrijkosten. Kies voor een loodgieter via Werkspot en je bent verzekerd van een professionele vakman.

Dordrechtse loodgieters leveren vakwerk

Wanneer je een klus uitbesteedt, wil je dat er goed werk wordt geleverd, dat begrijpen we bij Werkspot maar al te goed. Onze loodgieters uit Dordrecht zorgen hiervoor. Doordat we het niveau van onze vakmannen nauwlettend in de gaten houden en bij negatieve reviews het probleem bij de bron aanpakken, kunnen we garanderen dat je een professionele vakman in huis haalt. Onze Dordrechtse loodgieters leveren topwerk waar we trots op zijn.

Zet loodgieters uit Dordrecht in voor je klus

Van een complete toilet- of badkamer renovatie tot aan een eenvoudige controle van je CV-ketel of het ontstoppen van de afvoer; onze loodgieters uit Zuid-Holland zijn van alle markten thuis. Maar de meeste loodgieters zijn ook behendig in dit andere klussen. Heb je ook iemand nodig die kan betegelen of glad stucwerk kan aanbrengen in je nieuwe toilet of badkamer? Huur dan een vakman in via Werkspot.

Je klus in Dordrecht via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Dordrecht, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Dordrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur