Vind loodgieters uit Dordrecht

Op zoek naar loodgieters in Dordrecht? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Dordrecht

 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85117 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Prima geholpen. Laat goed zien wat er aan de hand is. Werkt netjes. Probleem is opgelost. Als er weer iets is bellen we hem weer.
 • HZK Installatie
  HZK Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8568 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  Voor elke opdracht, klein of groot, kunt u terecht bij HzK installatie. Door jarenlange ervaring biedt Hzk installatie een vakkundige en snelle service. We helpen u graag verder met het aanleggen van nieuwe leidingen, het verplaatsen van afvoerbuizen of bijvoorbeeld het installeren van nieuw sanitair. * Heeft u last van een verstopping in uw douche, wc, gootsteen/keuken of heeft u een probleem met uw leidingen? U kunt bij ons terecht voor al uw sanitaire loodgieterswerk.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Super netjes gewerkt. Kon al snel komen en bespreekt wat er nodig is duidelijk.
 • SGLinstallatie
  SGLinstallatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95102 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  SGL installatie doet het meeste werk in de infratechniek, maar ook particuliere werkzaamheden storings klussen zoals; lekkages, reparaties, storing van cv ketel ect, leidingen vervangen/aanpassen maar ook staan wij er voor in om een keuken/badkamer eruit te slopen wanneer er hier een nieuwe in gemaakt wordt. Sgl installatie is 6 jaar geleden opgestart als een 1 manspitter en is inmiddels uitgebreid naar een dochter onderneming sgl schoonmaak, hierin bieden wij het schoonmaken van opleveringen maar ook het wekelijkse onderhoud. Iedereen beschikt over de juiste diploma’s in beide sectoren. Wij beschikken over een eigen bedrijf bus met materialen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Deskundig, aardig en hardwerkend. Heeft bij ons een buitenkraantje geplaatst in de voortuin, een waterafvoer aangesloten en een wasbakje geplaatst in de achtertuin. Alle werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd, zeer zeker een aanrader!
 • Profiklusser Drechtsteden
  Profiklusser Drechtsteden
  Beoordeling: 4.5 van 54.55166 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  Welkom bij Profiklusser Drechtsteden. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in badkamer en toiletrenovaties,het leggen van tegelvloeren en loodgieterswerkzaamheden. Profiklusser Drechtsteden doet ook allround kluswerkzaamheden in en om uw huis. Wilt u uw klus voordelig en nauwkeurig laten uitvoeren? Heeft u een spoedklus? Heeft u een vakman nodig die weet wat ie doet? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als u niet flexibel bent met uw tijden en u werkt overdags, u heeft heel weinig tijd,of alleen in het weekend? Geen zorgen,wij zijn wel flexibel! Wij zijn goed in o.a: -Ontwerpen en uitvoeren van badkamer- en toiletrenovaties -Ontwerpen en plaatsen van keukens -Kasten en meubels in elkaar zetten -Verleggen van leidingen (water en elektra) -Wanden en verlaagde plafonds (ook met verlichting) -Tegels zetten -Voegen en kitten -Verlichting aanleggen -Stucen -Ook voor allround klusjes! Bel of mail me en ik zal u zsm antwoorden! Mvg Oz Profiklusser Drechtsteden

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel en professioneel
 • Paul Nagel
  Paul Nagel
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  Hallo ik ben Paul en werk als loodgieter in de omgeving Dordrecht, 'S hertogenbosch en Nijmegen. Ik heb 18 jaar bij een groot installatie bedrijf gewerkt waar ik ook laswerk deed, daarom ben ik ook metaal georiënteerd en maak ik ook meubels van staal en hout. Tevens kan je ook terecht voor ander laswerk zoals het maken van hekwerken, constructies en reparaties.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Paul heeft een radiator opgehangen en aangesloten. Hij werkte netjes, vriendelijk, is oplossingsgericht en komt afspraken na.
 • Firewacht Tadem
  Firewacht Tadem
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  Geen klus is te groot. Altijd meedenkend en oplossingsgericht. Voor alle sanitaire werkzaamheden zowel met meerlagen(pers) leidingen als traditionele. Complete badkamer renovatie. Met en zonder afwerking mogelijk. Scheidingswand plaatsen. Een muur metselen met blokken. Of met metalstud/hout. Verlaagde (zwevende) plafond. Koof maken. Omkasting maken. Kasten wegwerken met gipsplaten zodat het inbouw lijkt. Cinewall maken. Egaliseren van vloeren en wanden. Nieuwe vloer storten Zandcement. Ook fundering met gewapend beton. Met of zonder verankering. Tegelwerk. Vervangen van (kunststof) kozijnen. Zowel binnen als buiten. Vervangen voordeuren. Ik kan de kozijnen direct bij de fabrikant bestellen! Dus grote kortingen mogelijk. Electra werkzaamheden, vernieuwen van kabels, verplaatsen wandcontactdozen. Trapgat in betonnen vloer zagen en vaste trap plaatsen. Open of dichte trap. . Isoleren (geen pur of vlokken blazen in spouwmuur), CV vervangen, Draagmuur verwijderen en bint plaatsen, Uiteraard sloopwerkzaamheden

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Heel vriendelijk en kundig. Hij heeft het gat in onze vloer netjes dicht gemaakt. Ik ben heel tevreden.
 • Muldur Diensten
  Muldur Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  Geachte lezer, Mijn naam is Akin Muldur van het bedrijf Muldur Diensten. Ik ben CV monteur. Ik ben gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van de ketels. Naast dit kan ik ook storingen oplossen. Naast deze werkzaamheden kan ik ook leidingen aanleggen, radiatoren vervangen, etc… Aarzel niet, kies voor Muldur Diensten.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Akin is een prima en correcte kerel die prettig communiceert en de boel vakkundig heeft geregeld. Wij zitten er weer warmpjes bij. Echt een aanrader!
 • STIPVOM B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9540 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  STIPVOM B.V. verzorgt alle Loodgieter werkzaamheden in regio Midden en Zuid Nederland. Dit varieert van klein leidingwerk tot aan hele verwarmingsinstallaties in uw huis of ruimte. STIPVOM B.V. is professioneel werkzaam sinds 2017. Wij zijn gecertificeerd met ISO9001, hierdoor kunnen wij onze kwaliteit en werkzaamheden garanderen. Zelf pak ik alle loodgieter werkzaamheden op voor bedrijven en particulieren sinds 1998.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Darko ziet de mogelijkheden snel, werkt netjes en komt zijn afspraken perfect na. Daarnaast denk hij als vakman goed met je mee
 • Loodgieters & Installatiebedrijf EEF
  Loodgieters & Installatiebedrijf EEF
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Loodgieter in Dordrecht

  Wij zijn een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in water-, gas-, CV– en riool installaties, reparaties en ontstoppingen. Wij beschikken over professionele uitrusting zoals riool-ontstoppingsapparatuur, inspectiecamera (waarbij er de mogelijkheid bestaat data op een USB over te zetten voor bijvoorbeeld uw verzekeraar of verhuurder), een warmtebeeldcamera om de lekkages te detecteren en diamantboren. Met de laatst genoemde kan men door een dikke muur, fundament of beton boren voor het aan-en verleggen, uitbreiden van (bestaand) leidingwerk of afvoeren door te leiden via kruipruimte naar buiten naar de hoofdaansluiting. Met ruim 30 jaar ervaring in deze branche, EU-breed, hebben wij inmiddels vele opdrachten mogen uitvoeren. Voor ons staat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij investeren en hechten veel waarde in duurzame relaties met onze klanten. Wij doen ons uiterste best voor uw klus een gepaste oplossing te vinden!

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Alles keurig aangesloten zoals afgesproken. Daarnaast ook fijn advies gekregen voor volgende fases in de verbouwing.
 • EC Cimarro Installatie
  EC Cimarro Installatie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Loodgieter in Dordrecht

  30 years experience as a plumber

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Zeer ervaren cv monteurs. Bij mij hebben ze een monobloc warmtepomp aangesloten aan mijn cv installatie. Zeer tevreden over de resultaat.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Dordrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1700 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Dordrecht

Informatie over loodgieters uit Dordrecht

Ben je op zoek naar een professionele loodgieter voor een check-up van je CV-ketel of het renoveren van je badkamer of keuken? Dan ben je bij Werkspot aan het juiste adres. We werken met vakmannen die veel ervaring hebben en weten hoe ze een klus tot een succesvol einde brengen. Onze vakmannen staan te popelen om voor je aan de slag te gaan. We koppelen je graag aan onze loodgieters uit de regio Dordrecht die het beste aansluiten op je opdracht.

Dit zijn ze, onze loodgieters uit Dordrecht

Heb je een loodgieter nodig voor je woning in Rotterdam, dan zit je bij ons goed. Van het verhelpen van een lekkage of verstopping tot het renoveren van de keuken of badkamer; onze vakmannen staan voor je klaar. Ben je op zoek naar een stukadoor uit Zuid-Holland die werk uit handen kan nemen en zelfstandig aan de slag kan? Onze vakmannen ontzorgen, communiceren duidelijk en laten je achter met een duurzaam resultaat waar je nog jarenlang van kunt genieten. Precies zoals je het graag ziet. Bovendien loont het om een vakman uit de regio in te schakelen. Deze kent zijn weg in de omgeving van Dordrecht en daarnaast is hij snel ter plekke bij een eventuele lekkage of verstopping. Dat scheelt in de voorrijkosten. Kies voor een loodgieter via Werkspot en je bent verzekerd van een professionele vakman.

Dordrechtse loodgieters leveren vakwerk

Wanneer je een klus uitbesteedt, wil je dat er goed werk wordt geleverd, dat begrijpen we bij Werkspot maar al te goed. Onze loodgieters uit Dordrecht zorgen hiervoor. Doordat we het niveau van onze vakmannen nauwlettend in de gaten houden en bij negatieve reviews het probleem bij de bron aanpakken, kunnen we garanderen dat je een professionele vakman in huis haalt. Onze Dordrechtse loodgieters leveren topwerk waar we trots op zijn.

Zet loodgieters uit Dordrecht in voor je klus

Van een complete toilet- of badkamer renovatie tot aan een eenvoudige controle van je CV-ketel of het ontstoppen van de afvoer; onze loodgieters uit Zuid-Holland zijn van alle markten thuis. Maar de meeste loodgieters zijn ook behendig in dit andere klussen. Heb je ook iemand nodig die kan betegelen of glad stucwerk kan aanbrengen in je nieuwe toilet of badkamer? Huur dan een vakman in via Werkspot.

Je klus in Dordrecht via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Dordrecht, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Dordrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt