Stukadoor Dordrecht: kom in contact met vakmensen uit jouw regio

Wil jij zelf je wanden stucen? Dan is het goed om te weten dat stucen zwaar en specialistisch werk is. Als je bijvoorbeeld te langzaam stuct, droogt het stucwerk te snel en krijg je oneffenheden op de wand. Maar dat niet alleen: het is voor een doe-het-zelver erg lastig om strakke wanden te krijgen. Wil je zeker weten dat jouw wanden en plafonds er weer netjes uitzien? Schakel dan een stukadoor uit de regio Dordrecht in. Ideaal voor jouw monumentale pand in Merwestein-Noord of de binnenstad. En dat niet alleen: de professional kun je ook prima inschakelen voor alle stuc-klussen in jouw nieuwbouwwoning in Amstelwijck of Sterrenburg.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Dordrecht

 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65305 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super snelle service! In ochtend om 730 begonnen en om 10:30 klaar! Zondag afgesproken en dinsdag al klaar. Helemaal fijn!
 • Antoni Lukas
  Antoni Lukas
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Ik doe renovatiewerk, stukadoorswerk, schilderwerk, laminaat leggen, elektrische vloerverwarming aanleggen, verlaagd plafond Ik ben jong, sterk, nauwkeurig en hardwerkend!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Hij is heel beleefd en rustig, communiceert dudelijk. Hij werkt heel netjes. Hij komt zijn afspraak na,reageert heel snel op de berichten en hij werkt ook tegen redelijke prijs. Bedankt Antoni.
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9568 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Top gasten. Goede prijs en kwaliteit verhouding.
 • Günay Stukadoorbedrijf
  Günay Stukadoorbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Zoekt u een Ervaren Stukadoor die goed,Snel,Vakkundig en niet te duur tegen een aangename prijs Werk Gespecialiseerd in het Stucwerk Voor Binnen en Buiten

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan. Gunay en zijn collega waren precies op tijd, heel beleefd en het werk was van goede kwaliteit. Heel erg bedankt!
 • Klussenbedrijf Hu-Bert
  Klussenbedrijf Hu-Bert
  Beoordeling: 4.7 van 54.7590 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Hubert en ik ben inmiddels sinds 2012 actief als behanger/schilder. Mijn ervaringen heb ik opgedaan bij diverse werkgevers (behangers en schildersbedrijven). Op juni 2014 ben ik ZZP’er geworden. In samenwerking met een stucadoors en afbouwbedrijf hebben we op dit moment 50 mensen lopen door geheel Nederland zoals behangers, stucadoors en schilders. We voeren de werkzaamheden altijd met veel plezier en kwaliteit uit! Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. De serieuze vakmannen die doen wat ze zeggen en wat er van hun gevraagd wordt-dat zijn wij! En natuurlijk denken wij graag met U mee! We staan klaar voor volgende werkzaamheden: Stucen Spachtelputz Sierpleister Schilderen (bijvoorbeeld houtwerk zoals trappen, plinten, laten, deuren etc.) Behangen renovlies Behangen vescom Behangen fotobehang Behangen projectbehang Wanden sauzen Bent U op zoek naar een behanger, schilder of stucadoor nodig voor Uw projecten, dan kunt U gerust contact met mij opnemen. Als U ons kiest, krijgt u 100% tevredenheid. Altijd garantie op het werk. Beschikbaarheid in geheel Nederland

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Eenvoudig en ruim op tijd contact gezocht. Hubert had gelukkig tijd in zijn agenda en was super flexibel. Heeft doorgewerkt in het weekend om alles binnen onze best wel strakke deadline af te maken en met een SUPER STRAK resultaat. Wij zijn extreem tevreden en raden Hu-Bert aan iedereen aan. Ook hier bij ons in de nieuwbouwwijk! Topper!!!
 • Stucadoorsbedrijf Witteberg
  Stucadoorsbedrijf Witteberg
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Mijn naam is Tarkan Uz, eigenaar van Stucadoorsbedrijf Witteberg. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in het stucwerk en ben u graag van dienst. Ervaring, kwaliteit en vertrouwen is waar wij voor staan. Op het geleverde werk krijgt u uiteraard garantie. Mocht u interesse hebben komen wij graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Echte vakman die zeer mooi werk afleverd. En heel netjes werkt. Het zijn vriendelijke hardwerkende heren. En hij kon snel komen.
 • Gulmercan
  Gulmercan
  Beoordeling: 4.7 van 54.75163 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Welkom op Stukadoors B.V Gulmercan Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de bouw! Hoe werken wij graag? Duidelijke prijzen, Altijd op afspraken, Rechte wanden & plafonds en Ervarende stukadoors . Wij werken graag met u voor de beste kwalitijd en voor de beste resultaat. Onze werkzaamheden zijn: -Gipsplaat werkzaamheid plafond verlaagd en isolatie,Koofmaken,plafond plaatsen,Stukadoor,Schilder,Timmerwerk, Sloop werk. Voor meer info kunt u met ons contact opnemen.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Aanpakkers, werken snel, hard, schoon, netjes maar zeker ook secuur. Heel blij met het gipsplaat maar ook strakke stucwerk op zowel plafonds als muren. Zeker een aanrader het werk, prijs,Communicatie is gewoon ook prima.Het is een familiebedrijf en ze zijn ook eerlijk als iets niet kan of lukt. Ze zijn echt super vriendelijke en belegde vakmannenDenken met je mee en leveren mooi werk af. Zeker een aanrader. 120m2 binnen 1 dag echt heel top werk ingeleverd het ziet er echt heel strak en netjes uit.Na 7 dagen heb ik hun nog een stucwerk voor hun en ook een schielderwerk die van 450m2 ze zeggen dat ze binnen 3 dagen klaar zijn met schielderwerk.
 • Bijl Construction
  Bijl Construction
  Beoordeling: 4.9 van 54.95163 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Ik ben Livay Bijl en zit sinds halverwege 2017 op werkspot,ik ben altijd actief geweest op een andere site en heb daar ook aardig wat referenties opgebouwd,maar nu word het tijd voor een uitbreiding naar werkspot en heb 16 jaar ervaring in het stukadoorswerk, ik ben een zeer nette stukadoor voor een scherpe prijs, waarbij kwaliteit en klant tevredenheid op nr 1 staat!!! Ik denk met de klant mee wat eventueel makkelijker of goedkoper kan. Voor vragen kan er altijd telefonisch contact opgenomen worden, of stuur mij een mailtje en ontvang een snelle reactie terug. Ik hoop u snel van dienst te kunnen zijn!!

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Prima kerel en vakman. Eindelijk iemand die de gemaakte afspraken nakomt. Werkt netjes en ruimt alles op. Zeker een aanrader!
 • Stukadoorsbedrijf Actief
  Stukadoorsbedrijf Actief
  Beoordeling: 4.9 van 54.9573 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  ZOEKT U EEN STUCADOOR DIE GOED, SNEL, VAKKUNDIG EN NIET TE DUUR WERKT, NEEM DAN CONTACT OP! VESTIGING DORDRECHT WE WERKEN DOOR HEEL NEDERLAND K.V.K nr: 24399588 #Stucadoors met jaren ervaring #Stucwerk 100% spiegelglad zonder krasjes op muren en plafonds #Beton cire #Sauswerk #Plafond gipsen #Snel en schoon opleveren #Alle werkzaamheden met garantie #Diverse referenties en fotos op aanvraag WIJ BESCHIKKEN OVER DE JUISTE VAKMENSEN VOOR KLEINE EN GROTE WERKEN.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Na het lezen van de positieve reviews voor Actief gekozen. Geen spijt van, want ze hebben goed werk geleverd! Naast plafond stucen en schilderen ook alle wanden laten schilderen. Echt netjes gedaan!
 • Ibo Stukadoor&LatexSpuiten
  Ibo Stukadoor&LatexSpuiten
  Beoordeling: 4.7 van 54.75168 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Beste Lezer, Ik ben Ibo, eigenaar van IboStukadoor&LatexSpuiten. Al 15 jaar zit ik in dit vak en sinds 2011 werk ik voor mezelf. Wij hebben veel ervaring met nieuwbouw en bestaande woningen. We geven altijd standaard 5 jaar garantie op onze werk. We maken gebruik van materialen van hoge kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan komen we altijd (op afspraak) terug voor de reparatie. Waarom moet u kiezen voor ons? - Garantie op de uitgevoerde werkzaamheden - Jaren lang ervaring - Flexibiliteit - Achteraf betalen na oplevering - Wensen van de opdrachtgever staan centraal - Afspraken worden altijd nagekomen U als opdrachtgever kunt er vanuit gaan dat uw klus netjes, schoon en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Uw woning is in vertrouwelijke handen! Keer op keer worden wij gekozen en aanbevolen door onze klanten. Twijfel niet om contact op te nemen via onze Facebook of Instagram; Ibostukadoor & Latexspuiten en hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Top werk geleverd door Ibo! Super blij met het eind resultaat.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Dordrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 963 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Dordrecht

Stukadoor Dordrecht prijzen

Het is logisch dat je wilt weten wat een stukadoor uit Dordrecht kost voor je de professional inschakelt. Hoeveel je betaalt voor het stucen van jouw wanden en plafonds is afhankelijk van een paar factoren. Over het algemeen kun je rekenen op een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Dit geldt overigens voor stucwerk binnen, voor stucwerk buiten ligt de prijs tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter.

Prijsvoorstel stukadoor Dordrecht

Wil je precies weten hoeveel je betaalt voor een stukadoorsbedrijf uit Dordrecht? Plaats dan gratis en vrijblijvend je klus op Werkspot. Onze professionals geven je dan een prijsvoorstel op maat. Om niet voor verrassingen te komen staan, is het belangrijk om de klus zo uitgebreid mogelijk te omschrijven. Weet je bijvoorbeeld al welke stuc je op de muren wilt? Tadelakt, leemstuc, beton ciré, sierpleister en spackspuitwerk hebben allemaal een ander prijskaartje.

Daarnaast is het voor de stukadoor uit omgeving Dordrecht relevant om te weten hoeveel vierkante meters je wilt laten stucen en wat de kwaliteit van de ondergrond is. Moet de professional eerst het oude stucwerk repareren of de muur uitgebreid voorbehandelen voor de stuc pakt? Dan betaal je vaak iets meer per vierkante meter. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om zelf het antwoord op deze vragen te geven. Zorg er daarom voor dat je voldoende foto's toevoegt zodat de stukadoor uit Dordrecht zelf een goede inschatting kan maken van de situatie in jouw woning.

Stukadoor Dordrecht gezocht?

Wil je een stukadoor uit Dordrecht inschakelen voor jouw klus? Plaats dan gratis en vrijblijvend je klus op Werkspot. Alle stukadoors uit Dordrecht die bij ons zijn aangesloten zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en veel professionals hebben branche specifieke certificaten.

Op onze website vind je bij alle vakmensen reviews van werk dat ze eerder hebben gedaan. Zo krijg jij een goed beeld van de manier waarop de stukadoor uit Dordrecht werkt en kun je de professional met een gerust hart inschakelen. Heeft de professional jouw wanden, plafonds of buitenmuur gestuct? Laat dan ook zelf een review achter. Zo help je klanten na jou om zich een beeld te vormen van de stukadoor uit Dordrecht.

Klussen voor stukadoor uit Dordrecht

Uiteraard kun je een stukadoor inzetten voor al het stucwerk in en om je woning. Je kunt de stukadoor uit Dordrecht vragen om wanden of plafonds te stucen, maar de professional kan ook over tegels stucen, stucwerk repareren of juist gipsplaten stucen. Ben je benieuwd voor welke klussen je een stukadoor uit Dordrecht allemaal kunt inzetten? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Andere vakmensen in Dordrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt