Stukadoor Dordrecht: kom in contact met vakmensen uit jouw regio

Wil jij zelf je wanden stucen? Dan is het goed om te weten dat stucen zwaar en specialistisch werk is. Als je bijvoorbeeld te langzaam stuct, droogt het stucwerk te snel en krijg je oneffenheden op de wand. Maar dat niet alleen: het is voor een doe-het-zelver erg lastig om strakke wanden te krijgen. Wil je zeker weten dat jouw wanden en plafonds er weer netjes uitzien? Schakel dan een stukadoor uit de regio Dordrecht in. Ideaal voor jouw monumentale pand in Merwestein-Noord of de binnenstad. En dat niet alleen: de professional kun je ook prima inschakelen voor alle stuc-klussen in jouw nieuwbouwwoning in Amstelwijck of Sterrenburg.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Dordrecht

 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95113 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Mooi werk geleverd door twee man. En heel snel ingepland , óók toen het werk een vervolg kreeg stonden ze er een dag later weer zodat het project verder kon. Bedankt en zeker aan te raden.
 • Ammerlaan Bouwservice
  Ammerlaan Bouwservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.85194 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Eerst heb ik de stucadoorsopleiding in rotterdam afgerond en na enige jaren ervaring opgedaan te hebben bij het stucadoorsbedrijf van mijn zwager ben ik als zzp-er 10 jaar geleden, voor mezelf begonnen. Voor evt grote klussen is er de mogelijkheid om met meerdere evaren stucadoors te werken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snel en vakkundig muur gerepareerd.
 • Antoni Lukas
  Antoni Lukas
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Ik doe renovatiewerk, stukadoorswerk, schilderwerk, laminaat leggen, altijd mooi en netjes Ik ben jong, sterk, nauwkeurig en hardwerkend!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De muren zien er goed uit. Antoni werkt netjes. Aanrader!
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65345 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De start was iets later dan afgesproken, maar het resultaat mag er zijn. Keurig werk verricht. Misschien niet de goedkoopste maar wel de beste. Zeker aan te raden.
 • Klussenbedrijf Hu-Bert
  Klussenbedrijf Hu-Bert
  Beoordeling: 4.7 van 54.75103 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Hubert en ik ben inmiddels sinds 2012 actief als behanger/schilder. Mijn ervaringen heb ik opgedaan bij diverse werkgevers (behangers en schildersbedrijven). Op juni 2014 ben ik ZZP’er geworden. In samenwerking met een stucadoors en afbouwbedrijf hebben we op dit moment 50 mensen lopen door geheel Nederland zoals behangers, stucadoors en schilders. We voeren de werkzaamheden altijd met veel plezier en kwaliteit uit! Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. De serieuze vakmannen die doen wat ze zeggen en wat er van hun gevraagd wordt-dat zijn wij! En natuurlijk denken wij graag met U mee! We staan klaar voor volgende werkzaamheden: Stucen Spachtelputz Sierpleister Schilderen (bijvoorbeeld houtwerk zoals trappen, plinten, laten, deuren etc.) Behangen renovlies Behangen vescom Behangen fotobehang Behangen projectbehang Wanden sauzen Bent U op zoek naar een behanger, schilder of stucadoor nodig voor Uw projecten, dan kunt U gerust contact met mij opnemen. Als U ons kiest, krijgt u 100% tevredenheid. Altijd garantie op het werk. Beschikbaarheid in geheel Nederland

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Hubert is vakman en komt zijn afspraken netjes na. Mooi resultaat en super blij mee! Zeker een aanrader!
 • Ibo Stukadoor&LatexSpuiten
  Ibo Stukadoor&LatexSpuiten
  Beoordeling: 4.7 van 54.75178 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Beste Lezer, Ik ben Ibo, eigenaar van IboStukadoor&LatexSpuiten. Al 17 jaar zit ik in dit vak en sinds 2011 werk ik voor mezelf. Wij hebben veel ervaring met nieuwbouw en bestaande woningen. We geven altijd standaard 5 jaar garantie op onze werk. We maken gebruik van materialen van hoge kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan komen we altijd (op afspraak) terug voor de reparatie. Waarom moet u kiezen voor ons? - Garantie op de uitgevoerde werkzaamheden - Jaren lang ervaring - Flexibiliteit - Achteraf betalen na oplevering - Wensen van de opdrachtgever staan centraal - Afspraken worden altijd nagekomen U als opdrachtgever kunt er vanuit gaan dat uw klus netjes, schoon en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Uw woning is in vertrouwelijke handen! Keer op keer worden wij gekozen en aanbevolen door onze klanten. Twijfel niet om contact op te nemen via onze Facebook of Instagram; Ibostukadoor & Latexspuiten en hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Heb er gewoon geen woorden voor ik heb in 15 jaar nog nooit zo 'n stukadoor gehad die zo netjes en precies werkt ze ruimen alles netjes op voordat ze naar huis gaan Zelfs als alles klaar is is alles keurig netjes schoongemaakt en opgeruimd en wat ook nog fijn is afspraak is afspraak daar kunnen veel stuk bedrijven een lesje van leren gewoon een top bedrijf op naar de volgende zeker weten
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.7 van 54.75273 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snelle reactie, goede afspraken, komt netjes op tijd, duidelijke tijdsindicatie, duidelijke prijsindicatie, goede prijs-kwaliteit verhouding, heeft verstand van zaken, werkt hard, spreekt goed Nederlands, is vriendelijk. Ik zou hem zeker nog een keer bellen!
 • Günay Stukadoorbedrijf
  Günay Stukadoorbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55556 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Zoekt u een Ervaren Stukadoor die goed,Snel,Vakkundig en niet te duur tegen een aangename prijs Werk Gespecialiseerd in het Stucwerk Voor Binnen en Buiten

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Zeer goed werk geleverd en er is hard doorgewerkt. Als ik binnenkort weer stuc klussen heb dan ga ik zeker Günay weer benaderen!
 • ProVa Bouw
  ProVa Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Heb je een Gevelspecialist nodig in Zwijndrecht of omgeving? ProVa Bouw is breed gespecialiseerd, zoals Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, ook kunt u bij ons terecht voor. -kunststof kozijnen allround, van keuken raam tot schuifpui -dakkapel renovatie of prefab dakkapellen. -wij lossen dingen op waar anderen hun hoofd niet meer over durven te buigen. -terrasoverkappingen/tuinkamers - gevelbekleding -reiniging van terrasoverkapping/dakkapellen/oprit of tuin tegel werk. -ontstopping hwa of riolering -goten reinigen -boeideel renovatie Wij rekenen voorrij kosten bij opnemen van werkzaamheden bij klant. €75,- deze word verrekend bij akkoord offerte. Wij zijn gewoon een leuk team van 6 met een hoop vakmanschap en kennis op meerdere vakgebieden, dat houd in dat u eigelijk met ons alle kanten op kan en dus niet met 4 of 5 verschillende aannemers te maken heeft en dus alleen de zelfde vertrouwde mannen over de vloer heeft met respect voor huis en haard.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Top service. Goeie communicatie en aardige mannen👍🏻
 • Konak Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Stukadoor in Dordrecht

  Aannemersbedrijf gespecialiseerd in aanbouw.

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Zeer netjes gewerkt afspraak is afspraak netjes de klus geklaard.. bedankt mannen

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Dordrecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1123 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Dordrecht

Stukadoor Dordrecht prijzen

Het is logisch dat je wilt weten wat een stukadoor uit Dordrecht kost voor je de professional inschakelt. Hoeveel je betaalt voor het stucen van jouw wanden en plafonds is afhankelijk van een paar factoren. Over het algemeen kun je rekenen op een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Dit geldt overigens voor stucwerk binnen, voor stucwerk buiten ligt de prijs tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter.

Prijsvoorstel stukadoor Dordrecht

Wil je precies weten hoeveel je betaalt voor een stukadoorsbedrijf uit Dordrecht? Plaats dan gratis en vrijblijvend je klus op Werkspot. Onze professionals geven je dan een prijsvoorstel op maat. Om niet voor verrassingen te komen staan, is het belangrijk om de klus zo uitgebreid mogelijk te omschrijven. Weet je bijvoorbeeld al welke stuc je op de muren wilt? Tadelakt, leemstuc, beton ciré, sierpleister en spackspuitwerk hebben allemaal een ander prijskaartje.

Daarnaast is het voor de stukadoor uit omgeving Dordrecht relevant om te weten hoeveel vierkante meters je wilt laten stucen en wat de kwaliteit van de ondergrond is. Moet de professional eerst het oude stucwerk repareren of de muur uitgebreid voorbehandelen voor de stuc pakt? Dan betaal je vaak iets meer per vierkante meter. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om zelf het antwoord op deze vragen te geven. Zorg er daarom voor dat je voldoende foto's toevoegt zodat de stukadoor uit Dordrecht zelf een goede inschatting kan maken van de situatie in jouw woning.

Stukadoor Dordrecht gezocht?

Wil je een stukadoor uit Dordrecht inschakelen voor jouw klus? Plaats dan gratis en vrijblijvend je klus op Werkspot. Alle stukadoors uit Dordrecht die bij ons zijn aangesloten zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en veel professionals hebben branche specifieke certificaten.

Op onze website vind je bij alle vakmensen reviews van werk dat ze eerder hebben gedaan. Zo krijg jij een goed beeld van de manier waarop de stukadoor uit Dordrecht werkt en kun je de professional met een gerust hart inschakelen. Heeft de professional jouw wanden, plafonds of buitenmuur gestuct? Laat dan ook zelf een review achter. Zo help je klanten na jou om zich een beeld te vormen van de stukadoor uit Dordrecht.

Klussen voor stukadoor uit Dordrecht

Uiteraard kun je een stukadoor inzetten voor al het stucwerk in en om je woning. Je kunt de stukadoor uit Dordrecht vragen om wanden of plafonds te stucen, maar de professional kan ook over tegels stucen, stucwerk repareren of juist gipsplaten stucen. Ben je benieuwd voor welke klussen je een stukadoor uit Dordrecht allemaal kunt inzetten? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Andere vakmensen in Dordrecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt