Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind stukadoors uit Dordrecht

Op zoek naar stukadoors uit Dordrecht? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Stukadoor

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Dordrecht

 • nazif services

  Stukadoor in Dordrecht

  Beoordeling: 4.5 van 54.55110 reviews

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Mijn ervaring is zeer goed. Reageert snel, vriendelijk en een goed en strak plafond. De klus was gauw klaar en ben erg tevreden! Volgende klus gaat ook naar Nazif services
 • Stucadoorbedrijf suzi

  Stukadoor in Dordrecht

  Beoordeling: 4.3 van 54.35242 reviews

  Voor al uw stukadoorswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Vakkundig, snel en een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ik had snel een stucadoor nodig. Suzi reageerde snel en kon ondanks de drukke bezetting toch binnen enkele dagen komen. Of hij naast de 90 m2 wanden dan ook maar meteen de 39 m2 plafond wilde meestucen. Dit was geen probleem voor Suzi. Met 3 man sterk zijn ze op donderdagochtend om 8:30 uur begonnen en waren savonds om 19:30 uur helemaal klaar. Het eindresultaat mag er echt wezen. Alle gemaakte afspraken is hij netjes nagekomen.
 • Bijl Construction

  Stukadoor in Dordrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.95105 reviews

  Ik ben Livay Bijl en zit sinds halverwege 2017 op werkspot,ik ben altijd actief geweest op een andere site en heb daar ook aardig wat referenties opgebouwd,maar nu word het tijd voor een uitbreiding naar werkspot en heb 16 jaar ervaring in het stukadoorswerk, ik ben een zeer nette stukadoor voor een scherpe prijs, waarbij kwaliteit en klant tevredenheid op nr 1 staat!!! Ik denk met de klant mee wat eventueel makkelijker of goedkoper kan. Voor vragen kan er altijd telefonisch contact opgenomen worden, of stuur mij een mailtje en ontvang een snelle reactie terug. Ik hoop u snel van dienst te kunnen zijn!!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zeer netjes gewerkt ,komt op de afgesproken tijd! En zijn afspraken na. Hij is duidelijk en doet wat hij beloofd. Werkt snel en netjes en is een onderhoudend persoon! Zal met een volgende klus hem zeer zeker weer bellen!
 • BR Klusser

  Stukadoor in Dordrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews

  .

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Glad stuc- en pleisterwerk is goed uitgevoerd. Afval is achteraf netjes afgevoerd.
 • Stucadoorsbedrijf Witteberg

  Stukadoor in Dordrecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews

  Mijn naam is Tarkan Uz, eigenaar van Stucadoorsbedrijf Witteberg. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in het stucwerk en ben u graag van dienst. Ervaring, kwaliteit en vertrouwen is waar wij voor staan. Op het geleverde werk krijgt u uiteraard garantie. Mocht u interesse hebben komen wij graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Wij hebben een mooie, strak gestuukte zolder, met dank aan dit bedrijf. Ze werken snel en netjes. Er zaten een paar moeilijke plekken bij en een hoge nok, maar dit was geen probleem. Een stukje wat niet goed was gegaan ivm een vochtplek is eruit gesneden en opnieuw gestuukt, zie je niets meer van! Tijdens het stuken nog besloten dat ze ook het schilderwerk mochten doen, omdat we zo tevreden waren. Achteraf alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Wij zijn tevreden!
 • Ibo Stukadoor&LatexSpuiten

  Stukadoor in Dordrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.65147 reviews

  Facebook: IboStukadoor&LatexSpuiten ( BELANGERIJKE INFORMATIE Graag alleen reageren als u serieus interesse heeft en de klus ook echt doorgaat. Gelieve geen contact opnemen voor 1 enkele vraagje. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om Werkspot te betalen voor klussen die wij niet gaan uitvoeren. Het is voor ons erg vervelend dat de opdrachtgever zijn contactgegevens deeld en hierna niks meer van zich laat horen. Bedankt voor uw begrip. ) Beste Lezer, Ik ben Ibo , eigenaar van IboStukadoor&LatexSpuiten. Al 13 jaar zit ik in dit vak en sinds 2011 werk ik voor me zelf. Wij hebben veel ervaring met nieuwbouw en bestaande woningen. We geven altijd standaard 5 jaar garantie op onze werk. We maken gebruik van materialen van hoge kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan komen we altijd (op afspraak) terug voor de reparatie. U als opdractgever kunt er vanuit gaan dat uw klus netjes, schoon en zorgvuldig wordt uitgevoerd. UW HUIS IS IN VERTROUWELIJKE HANDEN! Met vriendelijke groet Ibo

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ibo & zijn mannen hebben TOP werk geleverd! Keurig op tijd en steeds werden de afspraken nagekomen. Ze denken goed mee met de situatie. Zeker een aanrader!
 • Stukadoorsbedrijf Lider

  Stukadoor in Dordrecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.75117 reviews

  Ons bedrijf is gevestigd in Dordrecht maar werkzaam in heel Zuid Holland, Noord Brabant en Utrecht. We hebben ruim 10 jaar ervaring in alle soorten en maten van stucwerk. In 2015 hebben we besloten om ook via internet in contact te komen met onze klanten en sindsdien zijn we ook actief op werkspot Of u een nieuwbouw woning hebt gekocht met het risico dat er krimpscheuren kunnen ontstaan of dat u een uw droom huis van 120 jaar op wilt knappen. Wij delen graag ons vakmanschap en ervaring met u. Met vriendelijke groet. Stukadoorsbedrijf Lider

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Op voorhand was de communicatie met Yunus al fijn, hij dacht goed mee met vragen en problemen die ik had. De klus was groter dan van tevoren ingeschat, maar dat was geen probleem. De mannen hebben de hele dag hard gewerkt om de klus af te krijgen en het resultaat was goed. Fijne communicatie en het werk is uitgevoerd voor een goede prijs. Ik raad ze zeker aan en zou ze de volgende keer weer vragen te stuken.
 • SLD bouw

  Stukadoor in Dordrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews

  Aannemers uit de regio Dordrecht. Wij zijn van alle markten thuis en zijn gediplomeerde timmermannen. Wij houden van uitdagingen en weten van aanpakken. Wij werken zelfstandig en in teamverband. De klant is altijd koning. Bij ons zit je goed. It’s a SLD Bouw adventure

  Laatste review:

  Plafond plaatsen of verlagen -

  Prima klus uitgevoerd door de mannen.
 • Klusbedrijf Balans

  Stukadoor in Dordrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews

  Beste opdrachtgevers, Wij van Klusbedrijf Balans zijn gespecialiseerd in het stucen van wanden en plafonds. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het betegelen van vloeren en wanden. Wat kunt u van Klusbedrijf Balans verwachten? Een vakman met jaren ervaring. Een jaar garantie op het uitgevoerde werk. De garantie dat het werk wordt uitgevoerd binnen de gestelde termijn. Service gerichte afhandeling van de opdracht. Wij vinden het belangrijk u goed te informeren. Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens. Met vriendelijke groet, A. Lagzimi Klusbedrijf Balans

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Geweldig bedrijf. Inmiddels al meerdere keren voor verschillende dingen benaderd. Denken altijd mee met de klant.
 • Stukadoorsbedrijf Actief

  Stukadoor in Dordrecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.7563 reviews

  ZOEKT U EEN STUCADOOR DIE GOED, SNEL, VAKKUNDIG EN NIET TE DUUR WERKT, NEEM DAN CONTACT OP! VESTIGING DORDRECHT K.V.K nr: 24399588 #Stucadoors met jaren ervaring #Stucwerk 100% spiegelglad zonder krasjes op muren en plafonds #Alle soorten Spachtelputz (gratis in kleur) #Alle soorten Sierpleisters (gratis in kleur) #Sauswerk #Plafond gipsen #Snel en schoon opleveren #Alle werkzaamheden met garantie #Diverse referenties en fotos op aanvraag WIJ BESCHIKKEN OVER DE JUISTE VAKMENSEN VOOR KLEINE EN GROTE WERKEN.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Wat een fantastisch werk hebben deze mannen geleverd! Binnen een dag zo'n 90m2 gestukt met een super strakke afwerking. Ik ben echt een perfectionist wat dit soort klussen betreft maar ik had na afloop zo goed als niets op hun werk aan te merken. Communicatie was helder en redelijk vlot. De afgesproken prijs was goed en over de betaling die wat traag liep omdat het via een bouwdepot ging werd niet moeilijk gedaan. Echt een aanrader!

Populaire lokale stukadoors in Dordrecht

Informatie over stukadoors uit Dordrecht

Stukadoorsbedrijven uit Dordrecht

Van het behangklaar maken van een wand tot gladgestreken stucwerk, onze klussers helpen je graag met je stucproject en Werkspot brengt je graag met hen in contact. Van monumentale panden aan de Oude Maas in de historische binnenstad van Dordrecht tot nieuwbouwhuizen buiten het centrum, alle huizen zijn zo nu en dan toe aan nieuw stucwerk. Dit hoeft niet meteen een volledige renovatie in te houden, maar misschien heb je wel een kleine scheur in je buitenmuur te dichten of wil je een ornament op je plafond plaatsen. Speciaal voor jou hebben wij een lijst met professionele stukadoors en stukadoorsbedrijven uit Dordrecht en omstreken opgesteld. Stuk voor stuk vakmannen die graag hun handen uit de mouwen steken om jouw stuc-klus perfect af te werken. Een stukadoor uit Dordrecht inhuren heeft meerdere voordelen. Niet alleen is hij of zij snel ter plaatse en heb je dus lagere voorrijkosten, ook hebben stukadoors uit de buurt hun naam hoog te houden voor mogelijke klussen in de toekomst. Dit alles bevordert de kwaliteit van het uiteindelijke werk. Heb je alleen advies nodig? Ook dan kun je via Werkspot bij een van onze stukadoors terecht.

Kwalitatief werk van onze stukadoors in Dordrecht

Buitenmuren pleisteren, plafonds glad stucen, het sausklaar maken van je wanden en aanbrengen van lijstwerk, voor de stukadoors van Werkspot is dit een fluitje van een cent. Wij werken samen met verschillende zelfstandige stukadoors en stukadoorsbedrijven uit Dordrecht die jouw stucproject perfect afleveren. Hoe wij hier zo zeker van kunnen zijn? Werkspot heeft verschillende zekerheden ingebouwd, kwaliteitseisen waaraan iedere Dordtse stukadoor die zich aanmeldt moet houden. Ze zijn onder andere allemaal ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, hebben een goede verzekering en hebben vaak ook certificaten uit de stukadoorsbranche. Bovendien houden we de klantreviews goed in de gaten, waarmee we zorgen voor hoogstaand vakwerk. Jij blij, wij blij.

Waarvoor kan ik een stukadoor uit Dordrecht inzetten?

Muren glad stucen, scheuren vullen met pleisterwerk en een wand voorzien van spuitwerk, vallen allemaal onder de standaardwerkzaamheden van onze Dordtse stukadoors. Buiten dit om zijn velen van hen ook goed in het aanbrengen van sierpleisterwerk. Denk hierbij aan bijzondere texturen, zoals korreling spachtelputz of grof granol op je muur. Daarnaast hebben we stukadoors die zich hebben gespecialiseerd in het zogenoemde decoratieve stucwerk. Bovendien voeren veel stukadoors ook andere diensten uit, zoals schilderen, behangen en tegelzetten. Erg handig, want in dit geval kun je een combinatie van diensten afnemen. Vraag onze vakmannen daarom naar de verschillende mogelijkheden. Kies je voor een Dordtse stukadoor, dan kies is voor een perfect afgewerkt huis.

Het stucen van je Dordtse woning via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoorsbedrijven in Dordrecht, kun je op zoek naar een stukadoor die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Dordrecht? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk binnen of misschien buiten schilderen, behangen van je kamer of wand- of vloertegels zetten

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Dordrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur