Vind stukadoors uit Schiedam

Op zoek naar stukadoors uit Schiedam? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Schiedam

 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9596 reviews
  Stukadoor in Schiedam

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Heeft onze toilet gestuct keurig afgeleverd Echt een vakman, heeft topwerk geleverd . Super blij mee
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65329 reviews
  Stukadoor in Schiedam

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snel geregeld! Zondag oproep geplaatst en vandaag konden ze al terecht. Top service, Snel gedaan 😁
 • Ammerlaan Bouwservice
  Ammerlaan Bouwservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.85171 reviews
  Stukadoor in Schiedam

  Eerst heb ik de stucadoorsopleiding in rotterdam afgerond en na enige jaren ervaring opgedaan te hebben bij het stucadoorsbedrijf van mijn zwager ben ik als zzp-er 10 jaar geleden, voor mezelf begonnen. Voor evt grote klussen is er de mogelijkheid om met meerdere evaren stucadoors te werken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Erg tevreden. Vooraf makkelijk contact en duidelijke afspraken. Het uitgevoerde stucwerk ziet er heel strak uit en er wordt netjes gewerkt. Aanrader.
 • Bulit Bouwbedrijf
  Bulit Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95187 reviews
  Stukadoor in Schiedam

  Stukadoor & schilder werk bulitbouwbedrijf . Wij zijn een team van professionals met 10 jaar ervaring. Voor al uw cementen, schilderwerk en om het huis, kantoor, winkel, de bouw van kleine Prijzen: i.v.m. de nieuwe prijzen van de materialen is de prijs bespreekbaar!!! --Sausklaar (zeer galdde muren)-- Als het werkoppervlak groter is dan 250m2. Met materiaal--Sausklaar (zeer galdde muren): € 17,00p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 18,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte i.v.m. de nieuwe prijzen van de materialen is de prijs bespreekbaar!!! Zonder materiaal --Sausklaar (zeer galdde muren): € 14,00 p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 15,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte Al onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en garantie. Laat u niet misleiden door lagere prijzen, het kan u een slechte ervaring opleveren. De gegeven prijs is gebaseerd op: 1.Overal goed afplakken/afdekken 2.Voorstrijken met voorstrijker 3.Stuccen met knauf MP75 of Goldband 4.Sponzen/messen (4x herhalen) (zeer glad) 5.Vloer afplakken met stucloper (waterdicht) 6.Overal goed schoonmaken 7.Goed laten drogen (minimaal 2 dagen) 8.Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen) --Spachtelputz/Sierpleister-- Met materiaal --Spachtelputz (sierpleister)€ 25 p/m2 (wanden) dikte, soort en kleur naar voorkeur van de klant Zonder materiaal--Spachtelputz (sierpleister): € 15,00 p/m2 (wanden) Notitie: Voor spachtelputz/sierpleister werkzaamheden hoort de muur glad/egaal te zijn. Mocht de muur veel oneffigheden hebben, hoort er eerst een dun laag gesmeerd te worden met gips. Na minimaal 2 dagen drogen kan er pas spachtelpuzt/sierpleister gesmeerd worden. Onze voordelen voor u een rij. GRATIS offerte Geen voorrijkosten SCHILDEREN Met voorstrijk en latex van Brander of Sikkens SPS Vooraf plakken wij uw deuren en kozijnen af met schilderstape. Wij spuiten altijd twee lagen latex om een optimaal strak en egaal resultaat te krijgen. Bezemschoon opleveren. U bent gegarandeert van een dekkende nieuwe frisse look dat past bij uw interieur. Heeft u voorkeur van een bepaald merk latex? Dan kunt u dit uiteraard aangeven. U betaalt pas als u tevreden bent! GEEN AANBETALING! Tevens heeft u 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  In 3 dagen ruim 160m2 wanden en plafond laten stucen. Zeer vakkundig verricht. Werken netjes en geeft goed advies.
 • UF Klussenbedrijf
  UF Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Stukadoor in Schiedam

  KvK - 76007111 LET OP!!! LET OP!!! graag ons alleen toevoegen aan de selectie als u echt geintereseerd bent in onze diensten dat inverband met de lid kosten voor werkspot !!! Stukadoor UF Klussenbedrijf *Uitsluitend kwalitatief hoogstaand materiaal! * Uiteenlopende stukadoorswerkzaamheden! *Bent u op zoek naar een stukadoor die snel en kwaliteit kan stuken dan bent u op bij ons op het juiste adres. *Wilt u uw huis netjes en schoon blijft u ben op juiste adres! *Vakbekwaam personeel.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Via werkspot een opdracht geplaatst voor het egaal stucen van ons plafond in de slaapkamer, wat in het verleden twee slaapkamers waren. Het plafond was voorzien van structuur en er was nog een duidelijke scheidingsstrook te zien waar de oude muur heeft gestaan. We wilde ook de V-Naad en de oude lampaansluiting verwijderd hebben, en dit heeft Aydin heel netjes voor ons egaal gemaakt. Het gehele plafond is nu weer strak en is 1 geheel. Een ochtend bezig geweest tot volle tevredenheid.
 • Sero Klussenbedrijf
  Sero Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews
  Stukadoor in Schiedam

  Voor al uw stukadoorswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Vakkundig, snel en een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn..

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Werkzaamheden zijn snel uitgevoerd Sero Klussenbedrijf konden snel terecht om het werk uit te voeren. Goede mannen!
 • Gulmercan
  Gulmercan
  Beoordeling: 4.7 van 54.75169 reviews
  Stukadoor in Schiedam

  Welkom bij Gülmercan stukadoorsbedrijf. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de bouw! Wij zorgen ervoor dat uw wanden en plafonds altijd recht en netjes zijn. Hoe werken wij graag? Duidelijke prijzen, Altijd op afspraak, gladde wanden en plafonds en zeker met ervaren stukadoors. Wij gaan altijd voor het beste resultaat en uiteraard de beste kwaliteit. Onze andere activiteiten zijn: Gipsplaatwerken, verlaagd plafond en isolatie, stukadoorswerk, plafondmontage, stukadoor, schilder, sloopwerken. Neem contact met ons op voor meer informatie. 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞 𝐦𝐞𝐭 𝐞𝐞𝐦 𝐠𝐥𝐢𝐦𝐥𝐚𝐜𝐡

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  We hebben de hele begane grond en eerste verdieping laten stuken. We zijn zeer tevreden, alles ziet er nu heel strak uit, en het was allemaal binnen een week afgerond. Heel fijn en snel contact gehad met Ismael. Ook waren ze erg flexibel in de planning en konden ze op korte termijn beginnen. En dat alles voor een hele nette prijs. Wij hebben op 150m2 uitgekomen en die hebben ze binnen 1 dag helemaal stak en netjes gedan bedankt.
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.7 van 54.75252 reviews
  Stukadoor in Schiedam

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Schuin dak laten stucen door Nazif. Super strak resultaat!
 • quality klussenbedrijf
  quality klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Stukadoor in Schiedam

  Mijn naam is krasimir,eigenaar van Quality klussenbedrijf Ruim 10 jaar ervaring in schilderen en stuken. Wij leveren een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Tevens geven wij garantie op onze werkzaamheden. Vraag snel een offerte aan en graag tot ziens.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Echt een aanrader. Deze heren hebben de woonkamer en gang gestuct en geverfd in de kleur die wilde. Alles is super strak. De prijs kwaliteit verhouding helemaal waard!
 • Atom klussenbedrijf
  Atom klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95217 reviews
  Stukadoor in Schiedam

  Wij zitten meer als 30 jaar in het vak en we zijn een familiebedrijf. We doen alle soorten stuckwerk en we sausen ook op ons eigen werk en geven u ook uiteraard garantie op ons werk. Wat is stucwerk nou eigenlijk? Stucwerk is een methode waarmee muren voorbereid of gedecoreerd kunnen worden. Stucwerk kan decoratief functioneren of ter voorbereiding voor verdere afwerking dienen. Iemand die stucwerk op muren en plafonds aanbrengt wordt een stukadoor genoemd. Een stukadoor is gespecialiseerd in stuc- en pleisterwerk. Varianten stucwerk Bij stucwerk kennen we een hele hoop varianten. De twee hoofdvarianten stucwerk zijn glad stucwerk of stucwerk met een structuur. Glad stucwerk dient aangebracht te worden voordat begonnen kan worden met het versieren, schilderen of het behangen van muren. Van belang is dan natuurlijk dat de muren egaal en glad zijn. Een andere optie is om stucwerk met een structuur aan te brengen, ook wel sierpleister genoemd. Stucwerk met een structuur heeft voor een decoratieve functie. Behangklaar stucen De sleutel tot een goede en langdurige wandbekleding. Kies voor behangklaar stucen als je muren behangen moeten worden. Voordat er begonnen kan worden met het behangen is het van belang dat alle oneffenheden en gaatjes worden weggewerkt. Om hiervoor te zorgen is behangklaar stucen de beste optie. Bij behangklaar stucen worden de muren egaal gemaakt zodat er gestart kan worden met het behangen van de muren. Behangklaar stucwerk is goedkoper dan sausklaar stucwerk, dit komt doordat de muren iets minder glad worden gemaakt. Dat scheelt tijd en werk voor de stukadoor. Sausklaar stucen Niet alle muren zijn geschikt om direct te gaan schilderen. Voor een mooi eindresultaat dienen de muren egaal te zijn. Van belang is dan natuurlijk dat oneffenheden weggewerkt worden. Voordat er een likje verf kan worden aangebracht wil je natuurlijk wel dat het er superstrak uitziet. Sierpleister Bij sierpleister draait het vooral om de structuur dat voor een fraaie en decoratieve look zorgt. Een groot voordeel van sierpleister is dat er vaak gekozen kan worden om het in kleur aan te brengen. Ook zijn er verschillende structuren waaruit gekozen kan worden, structuren zoals: fijn, middel en grof. Sierpleister is een goede keuze als je op zoek bent naar iets wat kras en stootvast is, het is namelijk een van de sterkste afwerkingsvormen. Sierpleister is een verzamelnaam. De meest bekende sierpleister varianten zijn: Spachtelputz , Rustiekputz en Granol. Spachtelputz stucwerk De meest gekozen sierpleister is spachtelputz, een sierpleister met een redelijk grove structuur. Spachtelputz is stootvast en kent een fijne tot grove korrelstructuur. Rustiekputz stucwerk Rustiekputz is een sierpleister met een grovere korrelstructuur dan spachtelputz. Deze variant is bekend door de kleine groeven. Granol stucwerk (structuurputz) Granol is te vergelijken met rustiekputz. Dit patroon is alleen een stuk grover en is tevens de meest grove sierpleister.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Vriendelijk, scherpe prijs en bovenal zijn we zeker te spreken over de kwaliteit!

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Schiedam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 740 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Schiedam

Informatie over stukadoors uit Schiedam

Eens in de zoveel jaar is je wand, muur of plafond toe aan een nieuwe frisse laag. De boel mag dan weer even gestuct worden, voorzie je muren en plafonds van nieuw sierpleisterwerk. Hoe? Door een vakman uit de regio Schiedam in te huren via Werkspot. We koppelen je graag aan een vakman die weet hoe hij moet pleisteren en die spachtelputz met gemak aanbrengt. Zoek je een ervaren vakman die jou ontzorgt, met je meedenkt op het gebied van kleur en textuur? Plaats je klus dan op Werkspot en voor je het weet staat een professional bij jou in huis de muren op te knappen.

De stukadoorsbedrijven uit Schiedam

Ben je op zoek naar een Schiedamse vakman die voor je klaarstaat, een stukadoor die je kun helpen bij jouw wanden, plafonds of misschien zelfs je volledige woning? Bij Werkspot zit je goed.

Of de muren van jouw woning in of de plafonds van je huis nu moeten worden aangepakt; via Werkspot vindt je altijd een professionele Schiedamse vakman die jouw huis weer opfrist. Van spachtelwerk tot sierlijsten, onze mannen zijn van alle markten thuis. We werken met een mooie selectie professionals uit Zuid-Holland die jouw woning in Schiedam weer een frisse laag geven. Je vindt dus met gemak een stukadoor uit de regio die snel bij je thuis is en weinig rekent als het op reiskosten aankomt!

Onze stukadoors uit Schiedam leveren goed werk af

We vinden het belangrijk dat wanneer een Schiedamse vakman bij jou de deur uitloopt, jij tevreden bent over je stucwerk en dat je er weer jaren mee vooruit kan. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, hebben we verschillende zekerheden ingebouwd. Allereerst moet een Werkspot stukadoor sowieso ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel én goed verzekerd zijn.

Daarnaast beschikken veel van onze mannen over branche gerelateerde certificaten en tot slot hebben we ons reviewsysteem. Aan dat laatste hechten we erg veel waarde. Het is namelijk onze dagelijkse graadmeter om te bekijken hoe onze stukadoors uit Zuid-Holland presteren. De reviews zijn er dus niet alleen voor jou als klant, maar ook voor ons als organisatie. Zien we negatieve reviews bij een stukadoor uit Schiedam en omgeving, dan grijpen we in. Precies daarom kun jij met een gerust hart een stukadoor inzetten via Werkspot.

Stukadoors uit Schiedam voor je klus

Wist je dat je een stukadoor vaak voor veel meer in kunt zetten dan alleen stucen? Je kunt het bijvoorbeeld ook laten spuiten of pleisteren. Pleisterwerk kan ook nog eens met sierpleisterwerk afgewerkt worden, dus dat is als het ware een vierde optie. Maar daarnaast kun je een stukadoor regelmatig ook inzetten voor schilderwerk, een behangklus of tegelzetten. Vraag de stucadoor uit Schiedam die je op het oog hebt vooral naar zijn verschillende diensten en stel samen een plan op maat op. De stukadoor maakt vervolgens een offerte, plus planning en jij krijgt het gewenste effect op muren en plafonds. Huur een vakman uit Schiedam in via Werkspot en reken maar vast op een topresultaat.

Laat je woning in Schiedam via Werkspot stucen

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Schiedam, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Schiedam

Vind vakmensen bij jou in de buurt