Vind Installatiebedrijven in Schiedam

Op zoek naar Installatiebedrijven in Schiedam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Schiedam

 • Interial Afbouw
  Interial Afbouw
  Beoordeling: 5 van 555120 reviews
  Installatiebedrijf in Schiedam

  Interial Afbouw is een allround bouwbedrijf gespecialiseerd in kitwerk, tegelwerk, loodgieterswerk, volledige renovaties en wanden/plafonds gevestigd in Rotterdam. Voor zowel bedrijven en particulieren. Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen en streven naar perfectie. De klant staat centraal bij ons. Neem gerust contact op, wij bespreken graag al jouw wensen om dit vervolgens te realiseren. Www interial . nl

  Laatste review:

  Kitten -

  Prima en snelle communicatie vooraf. Goed geïnformeerd. Heel tevreden over resultaat (kitten badkamer). Alles ook netjes opgeruimd en erg aardige en nette vakmensen! Denken met je mee en nemen de tijd voor de klus. Aanrader!
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85239 reviews
  Installatiebedrijf in Schiedam

  In samenwerking met meerdere professionele personeel staan wij klaar om kleine tot grote bouwklussen uit te voeren. Het kan zijn van een leiding omleggen tot een totale dakopbouw. Door onze brede kennis en vakmanschap hoeft onze klant niet te worstelen met meerdere aannemers! Wij staan klaar voor alle wensen in u verbouwing! -loodgieter -timmerman Wij werken altijd met het beste materiaal en gereedschap, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Komt op tijd en legt netjes alles uit wat hij gaat doen en wat de kosten zijn. Werkt efficiënt en binnen ‘No-time’ was m’n Quooker kraan geïnstalleerd.
 • PM Bouwtotaal
  PM Bouwtotaal
  Beoordeling: 4.6 van 54.65187 reviews
  Installatiebedrijf in Schiedam

  PM BOUWTOTAAL RENOVATIE/BOUW/KOERIERS/SCHOONMAAKDIENSTEN WIJ HANTEREN EEN UNIEK ALl-INN C0NCEPT GEEN EXTRA KOSTEN . Wij zijn een bedrijf dat is ontstaan uit enkele vroeg gepensioneerden vakmensen (vutters) Wij willen graag uw project uitvoeren . ONZE WERKWIJZE: PM Bouwtotaal kenmerkt zich door vakmanschap ,betrouwbaarheid , flexibiliteit ,duidelijkheid en professionaliteit . Wij renoveren uw woning of bedrijf , eigen vakmensen met 30 jaar ervaring , tegelzetter , timmerman , elektricien , loodgieters , stukadoors . Badkamer AWARD ontvangen 2016 en 2017 . Wij komen altijd vrijblijvend voor een offerte bij u langs. Bij ons geen extra kosten u krijgt een prijs voor alles , de ALL- INN PRIJS. Uw nieuwe spullen koopt u zelf met of zonder begeleiding van ons . De arbeid bestaat uit een ALL-INN prijs te weten arbeid , materiaal zoals lijm , kit ,voeg, bouwmaterialen , afvoer , leidingen al naar gelang nodig is . GEEN KOSTEN ACHTERAF. ONS MOTTO IS UW DROOM MAKEN WIJ WAAR . Wij komen van een andere klus website ,deze is gestopt, zodoende zijn er nog niet veel reviews U kunt ten alle tijde een reeds opgeleverd project bezichtigen. Het afgelopen jaar hebben we alleen opdrachten gehad via oude relaties. Mvg, Peter Mijnster.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Communicatie vooraf was prima. Op de dag zelf waren ze een half uur later, geen groot probleem. Ze werken netjes, snel en georganiseerd. Helaas is de douchecabine niet helemaal waterdicht afgekit tegen de wanden. Na een aantal berichten, niets meer vernomen over het afronden van de klus.
 • Beregening Service Broeren
  Beregening Service Broeren
  Beoordeling: 4.4 van 54.4519 reviews
  Installatiebedrijf in Schiedam

  bezin eer u kosteloos uw gegevens uit deelt, de prijs is hoog om uw gift te ontvangen.... Altijd Water met Beregening Service Broeren Installatietechniek water sturende toestellen en systemen Warm en koud water toestellen Drinkwaterleiding Sanitair en CV leidingsysteem en Electrische Boilers * Beregening en Irrigatie systemen: Tuinen en sportvelden Gravel en kunstgras banen. * Sproei en nevelsystemen: Tuin en landbouw. Maneges en paddock * Kwekerijen, Vijvers en Spa: Waterkwaliteit, onderhoud en aanleg Waterpompen en Filtering systemen * Wateropslag, afwatering en afvoer( riool) Gespecialiseerd in installeren van nieuwe leidingen en buizen in systemen waarmee water wordt gestuurd om mens en dier te laten genieten van comfort en gemak. Garantie van een vakkundige uitvoering van de aan te sluiten verbindingen tussen leidingen en toestellen. Met adequate en creatieve oplossingen maken we een eind aan lekkages zodat de schades en gevoel van geborgenheid kunnen snel kunnen herstellen. Op verzoek komen we persoonlijk op locatie, naar een passende oplossing zoeken om de gevolgen van droogte of lekkages tegen te gaan. We brainstormen mee en maken ontwerp plannen die passen binnen de doelstelling om water via natuurlijke regenval , oppervlakte water of tapwater naar wens is te beheersen Vakkundig leggen we aan en installeren we een efficiënte warm en koud water systemen die bij afwezigheid ontzorgt door op afstand te verwarmen of water aan de planten te geven Zodra het comfort van water overlast geeft of schade maakt wacht niet tot het aan water aan de lippen staat. Om de voetjes warm en op het droge te krijgen zijn staan wij 24/7 voor u klaar. Garantie bieden wij enkel op de werkzaamheden die zijn uitgevoerd met gebruik van materialen en toestellen die zijn geleverd door ons zelf of door een van onze leveranciers. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze opleveringen om die te waarborgen doen wij niet aan hergebruik. Periodiek onderhoud, opstarten en legen sproei vloei bewater en drinkwatervoorzieningen doen wij op afspraak in vaste perioden Onze tevreden klanten bevinden zich niet alleen in de omgeving van Vlaardingen maar door heel de lage landen en zuiden buren. Daarnaast zijn we makkelijk vindbaar onder de zoekopdracht Altijdwater,nl. Uiteindelijke is een beller sneller. Wij vernemen graag van u,

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Vakman eerste klas. Denkt mee en is helder in zijn manier van overleggen. Prachtig vakwerk geleverd. Vraag hem zo weer voor een klus
 • Arie’s installaties
  Arie’s installaties
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Installatiebedrijf in Schiedam

  Wij hebben als klein installatiebedrijf kwaliteit en afwerking voorop staan! Wij houden rekening met uw specifieke wensen en zorgen voor een strak resultaat. Wij helpen u snel en vakkundig, en staan 24/7 klaar voor spoed. Wij maken goede afspraken over de door ons te verrichten werkzaamheden. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een goed resultaat tegen een voordelige prijs, maar komt u ook niet voor verrassingen te staan! Onze ervaring binnen dit vakgebied garandeerd u dat de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren degelijk, volgens afspraak worden uitgevoerd. Voor meer informatie: Ariesinstallaties. Nl Facebook Instagram

  Laatste review:

  CV-ketel installeren of vervangen -

  Arie vroeg aanvullende foto’s en kon zodoende de klus goed inschatten. Afspraken zijn goed nagekomen en het werk is perfect opgeleverd. Ik ben er zeer tevreden over. Arie en collega werken heel netjes en zijn erg vriendelijk. Je kan direct zien dat ze er veel verstand van hebben. Echt een aanrader.
 • Klusbedrijf Hazebroek
  Klusbedrijf Hazebroek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75483 reviews
  Installatiebedrijf in Schiedam

  klusbedrijf voor alle voorkomende werzaamheden in en rond om het huis plaatsen water/ gasleiding afvoer sanitair cv dakbedekking ontstoppingen

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Fijne man. Goed werk!
 • Rijnmond loodgieter service
  Rijnmond loodgieter service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Installatiebedrijf in Schiedam

  Wij zijn een loodgieters bedrijf waarmee wij snel, flexibel en efficiënt opereren in de regio midden,zuid en west Nederland. Wij zijn de specialist op het gebied van totaalonderhoud voor uw vastgoed door onze jarenlange ervaring bieden wij zekerheid en expertise op het gebied van loodgieter,cv-installaties,dak&zinkwerk en totaal renovatie werkzaamheden. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in badkamer renovatie wij renoveren uw badkamer van A tot Z zodat u alleen nog uw sanitair en tegels hoeft uit te kiezen . Voor onze 24-uurs service zijn wij speciaal gericht op spoed reparatie’s en het maken van noodvoorzieningen om schade aan uw vastgoed te. Beperken . Belt u gerust voor het maken van een afspraak of voor een vrijblijvende offerte .

  Laatste review:

  Lekkage verhelpen -

  Vriendelijke man, kraantjes netjes vervangen en lekkage in de meterkast verholpen. Quooker bleek een ander probleem te zijn, maar loodgieter heeft zijn best gedaan (ook na de klus nog netjes contact gezocht).
 • CONCPT HOME
  CONCPT HOME
  Beoordeling: 4 van 5458 reviews
  Installatiebedrijf in Schiedam

  Beste lezer, Als u mij aanklikt denk goed erbij na of u echt met mij wil werken, ik moet voor uw contact een bedrag betalen! Dank voor uw begrip. We zijn een klussenbedrijf die graag creative mooie opdrachten wil realiseren voor de klant. We luisteren, denken graag mee, ontwerpen en voeren het uit met een klein team met vakmanschap! We doen het bouw van badkamers, keukens bouwen op maat, meubels op maat, timmerwerkzaamheden en ook kleine klussen in en om het huis. Ons werkgebied Zuid-Holland, maar wel met voor keur regio Rotterdam, Drechtsteden.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  De badkamer is prachtig geworden, er is goed werk geleverd.
 • De Bootklusser
  De Bootklusser
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Installatiebedrijf in Schiedam

  Klusbedrijf dat gespecialiseerd is in klussen op recreatie/woonboten en schepen, maar ook in woningen, tuinhuisjes e.d. Voor al uw lastige klussen waar wat meer inzicht voor nodig is. Off grid oplossingen; verwarming, zonnepanelen, stroomvoorziening water voorziening en etc.

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Heel tevreden. Alles netjes gedaan zoals gevraagd. Overlegd wanneer dit nodig was.
 • Roheating
  Roheating
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Installatiebedrijf in Schiedam

  Roheating vloerverwarmingen Gespecialiseerd in het stofvrij insleuven van vloerverwarming. Tevens ook montage op netten (zonder dekvloer). Tevens werk ik samen met Tegelcity. Gespecialiseerd in hardgebakken tegels. Ook het smeren van afwerkvloeren of egaliseren is mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Laatste review:

  Vloerverwarming installeren of vervangen -

  Zeer fijn geholpen, heeft in een ochtend (3 uur tijd) de hele eerste verdieping gefreesd zodat de vloerverwarming kan worden gelegd. Erik wist wat hij deed! bedankt!

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Schiedam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1362 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Schiedam

Andere vakmensen in Schiedam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur