Vind Installatiebedrijven in Zoetermeer

Op zoek naar Installatiebedrijven in Zoetermeer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Zoetermeer

 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews
  Installatiebedrijf in Zoetermeer

  Sens-Tech Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel, goed, betrouwbaar. Aanrader dus! :)
 • Interial Afbouw
  Interial Afbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.95185 reviews
  Installatiebedrijf in Zoetermeer

  Interial Afbouw is een Aannemer gevestigd in Rotterdam Onze diensten - Keuken voorbereiden ter plaatsing, leidingen- en elektra verleggen volgens tekening keukenleverancier - Volledige badkamer verbouwen van sloopwerk tot installatie volgens 3D schets van de badkamerwinkel - Voorzet- en tussenwanden en verlaagd plafonds - Loodgieterswerk - Leidingwerk en installatie - Elektra-werkzaamheden - Elektra aanleggen en verleggen - Kitwerk en tegelwerk Voor zowel bedrijven en particulieren. www.interial. nl

  Laatste review:
  Kitten-
  Snel in contact, duidelijk qua offerte, konden ook snel langskomen voor de opdracht. Helaas moesten ze alleen nog een keer terugkomen omdat de buitenkant niet gekit bleek te zijn, maar dat is uiteindelijk goed en snel opgelost.
 • Hoonz Klusbedrijf
  Hoonz Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95175 reviews
  Installatiebedrijf in Zoetermeer

  Hoonzs Klusbedrijf, voor al uw klussen in en rondom het huis inclusief onderhoud en storingen aan uw cv ketel. Zelf werkzaam als cv monteur dus de ideale persoon voor onderhoud en storingen aan uw cv ketel! Werkzaam in regio Den Haag en omstreken.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Remeha CV ketel onderhoud + beugels + nieuwe Zehnder ventilatiebox netjes gedaan.
 • M.a.loodgieter en sanitair
  M.a.loodgieter en sanitair
  Beoordeling: 4.9 van 54.9596 reviews
  Installatiebedrijf in Zoetermeer

  Hallo, ik ben Mohammed en werk sinds 2017 als ZZP’er onder de naam M.A. Loodgieter en sanitair. Ik heb hiervoor 10 jaar gewerkt bij Freek van Os in Voorschoten.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Zeer kundige vakman. Heeft de klus snel geklaard en werkt hard. Ook de communicatie verliep vlekkeloos. Heeft voor ons zelf extra werkzaamheden verrichten, klasse! Ik zou deze betrouwbare vakman zeker aanbevelen!
 • VLD Installaties
  VLD Installaties
  Beoordeling: 4.6 van 54.6599 reviews
  Installatiebedrijf in Zoetermeer

  Hallo, ik ben gedieplomeerd montuur met 15 jaar ervaring. Voornamelijk doe ik ketel storingen en onderhoud van cv ketels, geisers, boilers en lucht installaties. Ik doe ook montage werkzaamheden zoals aansluiten CV en warmwater toestellen maar ook radiotoren, leidingen en verschillende kranen.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Zeer behulpzaam persoon. Redelijke prijzen. Sindsdien heeft hij ons geholpen. Wij raden hem aan!
 • Loodgietersbedrijf De Wijs
  Loodgietersbedrijf De Wijs
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Installatiebedrijf in Zoetermeer

  Goedendag, Ik ben nu 18 jaar loodgieter en werk nu 6 jaar voor mijzelf. Ik heb 1 motto en dat is gaat niet bestaat niet. Ik draai nergens mijn hand voorom. Tegenwordig doen wij ook lekdetectie wij vinden de lekkage met speciale gereedschappen op en brengen deze in kaart. U kunt op mijn fb pagina mijn werk zien , en revieuws van mijn klanten.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Het eerste contact was super, dezelfde dag is meneer nog langsgekomen om het lek op te sporen. Er zou een vervolgafspraak worden gemaakt voor de reparatie. Tot op heden hebben we niets meer vernomen en wordt er niet meer gereageerd op appjes en telefoontjes. Heel jammer, want we hadden er wel de volste vertrouwen in.
 • Maestro Diensten
  Maestro Diensten
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Installatiebedrijf in Zoetermeer

  Als ervaren klusjesman met 9 jaar ervaring ervaring bied ik expertise in laminaat- en PVC-vloeren, stukadoor- en ventilatie-installaties, MV-vervanging en stopcontactinstallatie. Ik lever hoogwaardig vakmanschap, aandacht voor detail en professionele service. Neem vandaag nog contact op voor uw project.

  Laatste review:
  Top werk geleverd door de heren van Maestro Diensten. Ik kan ze absoluut aanbevelen!
 • de vloerverwarmer anno nu
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Installatiebedrijf in Zoetermeer

  Met de vloerverwarmer anno nu, haalt u een bedrijf in huis met veel ervaringen zowel in Nederland als in het buitenland. Wat willen wij voor u betekenen: Door zo effiecient mogelijk te installeren , het maximale rendement er uit te halen. Duurzaamheid is waar wij voor staan. Doordat wij met A kwaliteit materialen werken kunnen we dat garanderen en hierdoor zijn de installaties zo energie zuinig mogelijk. Voor elke vloer hebben we een oplossing. We maken graag een legplan zodat we de hoogste afgifte kunnen garanderen. Heeft u enige vragen neem vrijblijvend contact met ons op.

  Laatste review:
  Vloerverwarming installeren of vervangen-
  Wij kunnen alleen maar louter positief zijn. Goede en duidelijke communicatie, fantastische service en super vakkundig! Yassine is een voorbeeld van hoe je zou willen dat alle klusjesmannen/aannemers zouden werken.
 • Brenders Installatietechniek
  Brenders Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55584 reviews
  Installatiebedrijf in Zoetermeer

  Firma Brenders Installatietechniek is werkzaam in de regio Zuid-Holland. Voor alle klussen op het gebied van installatie en loodgieters werkzaamheden bent u bij Brenders installatietechniek op het juiste adres! Wij zijn gediplomeerde vakmannen met samen meer dan 20 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in CV techniek en loodgieterswerkzaamheden. Bij ons heeft u de garantie dat het werk naar uw wens wordt uitgevoerd. Wij werken alleen met de beste door Nederland goed gekeurde materialen om bij u een uitstekend resultaat te behalen. Brenders installatietechniek

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Aardige mannen die professioneel te werk gaan
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85279 reviews
  Installatiebedrijf in Zoetermeer

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Zeer goede service! Appido heeft snel de Buitenkraan kunnen vervangen

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Zoetermeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1611 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Zoetermeer

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zoetermeer

Vind vakmensen bij jou in de buurt