Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind elektriciens in Zoetermeer

Op zoek naar elektriciens in Zoetermeer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Elektricien

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Zoetermeer

 • Barotech

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.9 van 54.95449 reviews

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Mvg, Barotech

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Baro is super vriendelijk en is erg kritisch naar zijn eigen werk. Alles wordt netjes afgewerkt. Spreekt de prijs van te voren af en houdt zich daar netjes aan. Ook neemt hij de tijd voor jouw klus en raffelt niks af. Kortom: helemaal top!
 • Alves Repairs

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.6 van 54.6580 reviews

  Over Alves Repairs: Ik heb 13 jaar ervaring in witgoed en heb gewerkt met diverse merken zoals Samsung, LG, etc. Reparaties worden gedaan bij de klant thuis. Prijzen: - START TARIEF: 69 euro (incl. voorrij kosten + 30 min. onderzoek/expertise kosten) - 15 euro/15 min (NA START TARIEF)

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Het onderzoek is vakkundig uitgevoerd, en met het gegeven advies wist waar ik aan toe was. Wordt zeer aanbevolen.
 • Groepenkast Online

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews

  Welkom bij Groepenkast Online. Al onze diensten worden ondersteund door ons geboden 100% tevredenheidsgarantie. Wij kunnen uw groepenkast leveren, installeren of aanpassen op zeer korte termijn. Zoekt u elektricien voor een kleine aanpassing in de groepenkast tot geheel nieuwe elektra installatie conform NEN1010. Met oog voor veiligheid en kwaliteit worden de installaties altijd snel en veilig uitgevoerd. Door eerst met ons kennis te maken weet u al op voorhand wie u in huis haalt, met daarbij: - All-in-service groepenkast levering en installatie - Flexibel en direct in contact - Altijd vooraf op de hoogte van alle kosten David Groepenkast Online

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Heel tevreden met de werkzamheden. Communicatie was altijd vriendelijk en snel. Ook op aanvullende vragen kregen we spoedig en duidelijk advies.
 • K.A. Techniek

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.7 van 54.7587 reviews

  K.A. Techniek, gespecialiseerd in elektra, data, brandmeld en camerabeveiliging. Ook zijn we professionals in het plaatsen van zonnepanelen en het ophangen van zonneweringen. Wij denken met u mee. K.A. Techniek, Oplossingen voor een betere toekomst!

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Kamal is een goede betrouwbare elektriciën. Hij heeft duidelijk verstand van zaken en regelt alles tot in de puntjes voor je. Hij heeft bij ons heel net werk geleverd, ik zou hem aan iedereen aanraden.
 • Aresbeveiliging

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  Zorgen dat de klant tevreden is staat bij ons op nummer 1. wij zijn zeer flexibel en kunnen in de avonduren en weekenden ook opdrachten uitvoeren. Omdat wij een klein bedrijfje zijn, heb je ook direct en snel contact. Door goede communicatie zorgen wij voor tevreden klanten.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Werk is netjes (in het weekend) uitgevoerd. Vrijdag opdracht geplaatst. Zou eerst zaterdag komen maar andere klus liep een beetje uit. Netjes gecommuniceerd en zondag afgesproken. Werk is netjes en waterpas uitgevoerd. Complimenten!! Communicatie verliep goed. Een aanrader
 • MHA Elektro

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  MHA Elektro is zeer flexibel met de werktijden, ik vind het belangrijk dat de klant goed werk krijgt geleverd voor een goede prijs !

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Mounir levert kwaliteit en is super flexibel! Hele fijne samenwerking en zal voor ieder elektrische opdracht altijd eerst kijken of hij beschikbaar is. Mounir denkt vooral ook erg goed mee en komt met gerichte en slimme oplossingen. Samenvatting: Enorme aanrader!
 • Smartfix montage

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.8 van 54.85117 reviews

  Hi, mijn naam is Telli, Na 15 jaar ervaring bij vele bedrijven ben ik in 2017 voor me zelf begonnen. Ik vind de diversiteit van ons werk heel leuk. Ik vind het prettig dat mensen vertrouwen in mijn aanpak en mij de ruimte geven hen blij te maken met het geen waar ze mij voor inschakelen. Smartfix Elektrotechniek is een zeer flexibel bedrijf die werkt volgens alle gelden voorschriften en richtlijnen die zijn opgenomen in de NEN-1010. Naast dat we veel voor particulieren werken hebben we ook veel werkzaamheden voor hotel ketens-vve-woningbouw coöperaties. Dit zijn de meeste werkzaamheden die wij uitvoeren. * compleet herinstalleren elektra woning * keuken gereedmaken adv keukenplan. * groepenkast leveren en vervangen. * groepenkast uitbreiden met extra groepen * extra stopcontacten installeren dan wel verplaatsen * fornuisgroep installeren tbv elektrische koken

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Nieuwe groep aangelegd in meterkast + kabel getrokken naar achtertuin en Jacuzzi werkend aangesloten. Top service
 • Data Power B.V.

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.8 van 54.85324 reviews

  Even voorstellen, Het bedrijf Data-Power B.V. is opgericht in 1997, maar nog steeds jong en dynamisch, ons kantoor staat in Waddinxveen op het industrieterrein Coenecoop. We hebben opdrachtgevers over het gehele land die hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van producten. Wij hechten daarnaast waarde aan een goede relatie en verbinding met onze klanten. Netwerk bekabeling, We installeren en leveren alles wat te maken heeft met telecommunicatie en computernetwerken. We bedenken complete oplossingen voor de infrastructuur binnen een bedrijf met netwerkbekabeling Cat-5e, Cat-6 of Cat-6a op basis van UTP, FTP, STP en glasvezel kabel. Telefonie en VoIP oplossing, Daarnaast leveren en installeren we internet verbindingen op zowel koper als op glasvezel en SIP-lijnen voor VoIP telefonie. Mocht daar ook een telefooncentrale voor benodigd zijn dan kunnen wij dat geheel voor u realiseren. Mocht u al in het bezit zijn van vaste telefoon nummers dan kunnen wij er voor zorgen dat deze nummer worden omgezet naar een VoIP oplossing. Bent u net begonnen met uw bedrijf dan kunnen wij ook nieuwe telefoon nummers leveren. Stabiel Wifi internet, Het aanleggen van een Wifi netwerk behoort ook tot onze expertise, van klein tot groot kunnen wij geheel voor u verzorgen. Het Wifi netwerk is geheel in de cloud te beheren. Het beschikbaar maken van Wifi op uw buitenterrein is geen enkel probleem, dit kunnen we zowel bekabelt als draadloos oplossen. Electra uitbreiding of aanpassing, Gezien we raakvlakken hebben met de elektricien en wij zelf ook een elektrotechnische opleiding hebben en daarvoor gediplomeerd zijn. Kunnen wij ook de elektrische installatie voor u verzorgen met het aanpassen van de installatie of het uitbreiden van de installatie. Het uitbreiden van een groepenkast of de gehele groepenkast vervangen voor een moderne versie met extra groepen. Het plaatsen van wandgoten en het aansluiten van verlichting behoord ook tot onze expertise.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Verzoek om de groepenkast te vervangen. Snelle en vriendelijke service en het resultaat is top! Echt heel tevreden mee.
 • Montagebedrijf Van den Bosch

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.7 van 54.7540 reviews

  Welkom bij Montagebedrijf Van den Bosch. Wij hebben ervaren specialisten op elk gebied zoals: Loodgieters, Schilders, Stukadoors, Timmermannen, Tegelzetters, Slopers & puinruimers. En ga zo maar door. Voor ons geen klus te gek! Ons motto = Uw droom, Ons doel! Wij zijn VCA, GPI & LUKA gecertificeerd !!!

  Laatste review:

  Ventilatiesysteem installeren of vervangen -

  Uitstekende service voor een eerlijke prijs. Zeer alert op verzoeken van klanten.
 • RVN Technology

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  Mijn naam is Ruen. Het afgelopen jaar ben ik begonnen met mijn eigen zaak, samen met mijn collega. Hiervoor heb ik als monteur voor Ziggo gewerkt. Dit heb ik 5 jaar lang gedaan en heb hier meerdere certificaten behaald zoals HFC. Ik was verantwoordelijk voor installatie en storingen van zowel internet als televisie. Daarvoor heb ik 4 jaar als systeembeheerder gewerkt voor Schweppes International. Hier was ik verantwoordelijk voor alle hard en software op ICT gebied. Ook hier heb ik meerdere certificaten gehaald. Wij zijn vooral gericht om de volgende dingen: Data- telecommunicatie en kabeltelevisie • Installatie digitale ontvangers • Installatie en configuratie van (WiFi)modems • WiFi netwerk opzetten en probleemoplossing • Aanleg telecom infrastructuur en probleemoplossing (KVD en HVD gecertificeerd) • Aanleg coax infrastructuur en probleemoplossing (HFC gecertificeerd) • Frezen bekabeling met complete afwerking (stucen en pleisteren) • Complete aanleg infrastructuur nieuwbouw of kantoor (incl. patchkast en patchpanel) • Advies Computer • Installatie van alle hardware, software en randapparatuur • Upgraden van alle hardware en software • Realiseren van een interne netwerk (tevens infrastructuur) • Detecteren en oplossen van netwerkproblemen • Verkoop van hardware • Advies Domotica • Montage en configuratie slimme dimmers • Philips HUE verlichting (lichtplan opstellen en realisatie) • Klik Aan Klik Uit (KAKU) • Fibaro • NEST thermostaat • TOON thermostaat • RING deurbel • NEST deurbel • HomeWizard • Advies Ik werk goed en efficiënt, ik ben klantvriendelijk, eerlijk en werk netjes. Als u meer vragen heeft, hoor ik graag van u. Met vriendelijke groet, Ruen Narraina

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Ruen heeft ons echt geholpen. Snel, vriendelijk en vakkundig. Dank je!

Populaire lokale elektriciens in Zoetermeer

Andere vakmensen in Zoetermeer

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur