Vind elektriciens in Zoetermeer

Op zoek naar elektriciens in Zoetermeer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Zoetermeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1216 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Zoetermeer

 • Barotech

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.9 van 54.95663 reviews

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Mvg, Barotech

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Vriendelijke man die goed meedenkt
 • K.A. Techniek

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.7 van 54.75171 reviews

  K.A. Techniek, gespecialiseerd in elektra, data, BMI, beveiliging en zonwering. Al onze werkzaamheden worden netjes en werkend geleverd. U zult bij ons niet voor verrassingen komen te staan, de prijs die wij aanbieden is een vaste prijs. Wij denken met u mee. Om kosten te voorkomen kunt u mij opzoeken op het internet! K.A. Techniek, Meer dan alleen Techniek!

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Groepenkast is snel en deskundig vervangen. Weet waar hij over praat en heeft plezier in zijn werk. Bij in bedrijf stellen bleek de inductieplaat niet te werken. Dit is snel en naar tevredenheid opgelost.
 • Monamo Installatietechniek

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.6 van 54.65189 reviews

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Vakman reageerde snel en al dezelfde dag kwam hij de klus uitvoeren. Ik had zelf lopen rommelen met de electriciteit en hij heeft alles snel en goed opgelost. Vriendelijke vakman , die mij ook uitleg gaf wat ik verkeerd had gedaan (en zelf kwam ik al tot conclusie dat dit sowieso werk voor een vakman was).
 • D.I.B. Elektrotechniek

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews

  D.I.B Elektrotechniek staat namelijk voor Domotica Installatie Bedrijf. Verder ben ik gespecialiseerd in woningen renoveren en nieuwbouw woningen, dat is wat ik tot nu toe het meest heb gedaan. Ik heb ook eigen projecten gehad van nieuwbouw woningen, ik werk alleen in de omgeving van Rotterdam. Verder heb ik elektrotechniche diploma's in bezit, heb genoeg ervaring weet wat ik aan het doen ben. Ik geef ook garantie op mijn werk en ook op eigen materiaal. Graag alleen maar serieuze reacties I.V.M de kosten.

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Mo heeft snel gereageerd en kwam de eerstvolgende werkdag langs. Er moesten 2 nieuwe spotjes worden besteld en dat hoefde ik gelukkig niet zelf te doen. Binnen 2 dagen waren de spotjes geleverd en Mo kwam diezelfde dag om ze te plaatsen. Ik ben zeer tevreden! Mo is een vakman, vriendelijk, communicatief en attent. Zo liet hij me weten dat hij in een file stond met foto erbij en het daardoor iets later werd! De nota van de spotjes heeft hij meteen overhandigd en de totale prijs was alleszins redelijk. Bij een volgende klus zal ik zeker weer voor Mo kiezen.
 • R. van den Donker

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews

  Erkend Eletrotechnisch installateur, 40 jaar ervaring in elektrotechnische installaties en specialist in groepenkasten. Wij werken alleen volgens de huidige regelgeving en richtlijnen, geheel conform de NEN1010.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Zoals afgesproken alles netjes afgehandeld.
 • Solitaire

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Na mijn studie industrieel automatisering MBO 4 ben ik beginnen als zzp’r. Ik werk nu meer met duurzame ontwikkeling zoals zonnepanelen, led-verlichting (opmaat) en duurzame oplossing voor zowel particuliers als zakelijk. Alle werkzaamheden die ik uitvoer zijn volgens de NEN-normen. Mijn doel is om alle klanten tevreden houden.

 • KonstanTech Data&Elektra

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews

  KonstanTech werkt vanuit Zoetermeer en is een betrouwbaar eenmansbedrijf voor uw elektra, datanetwerk en telecom installatiewerkzaamheden. Bij mij bent u aan het juiste adres voor elektrotechnische werkzaamheden in en rond uw woning, winkel of bedrijfspand. Het werk wordt uitgevoerd met het beste gereedschappen en moderne apparaturen. Dit alles garandeert het beste mogelijk resultaat. Erkenning/Certificering: NEN 1010 NEN 3140 VP VCA Vol ACT 1

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Vlotte afspraak kunnen maken. Ioannis kwam stipt op tijd en had de klus vlot geklaard en legde ook nog geduldig uit wat hij had gedaan.
 • ITN Techniek

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  ITNtechniek is een Elektrotechnisch bedrijf in regio Zuid Holland. Gecertificeerde Elektricien: -Elektrische technische installaties woning bouw en utiliteit. -NEN 3140 VP. -Data Certificaat.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Ontzettend tevreden over deze elektricien. Onverwacht werd de electricien ziek die we al hadden besproken en moesten we op zoek naar vervanging. We hadden de klus nauwelijks 5 minuten op werkspot staan toen we al werden gecontacteerd door deze man die al direct dezelfde dag langs kon komen. Binnen een uur stond hij op de stoep. De klus bleek iets ingewikkelder dan wij dachten maar hij nam alle tijd en dacht goed met ons mee. Zeer tevreden over het eindresultaat en tegen een goede prijs.
 • De KlusTechnieker

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Allround Klus en onderhoudsbedrijf, De KlusTechnieker Kernactiviteit ELEKTRA, aanpassen van E installaties voor uw oa nieuwe keuken, wandcontactdozen verlagen, verleggen, nieuwe groepenkast plaatsen, bedrading vervangen, velichtingsarmaturen monteren en aansluiten. extra nieuwe groepen bij maken, kookgroep aanleggen, vernieuwen installatie, upgraden, tuinverlichting aanleggen, alle denkbare elektra montage werk, schakelmateriaal wissel. Advies , herstelwerk, storing oplossen. Natuurlijk ook voor kleinschalig verbouwwerk, kluswerk onderhoudswerkzaamheden, flexibel in werkzaamheden. Uw toegevoegde waarde voor uw opdracht of klus, De KlusTechnieker dus.

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Zeer kundig man werkt netjes en nauwkeurig
 • Data Power B.V.

  Elektricien in Zoetermeer

  Beoordeling: 4.8 van 54.85381 reviews

  Even voorstellen, Het bedrijf Data-Power B.V. is opgericht in 1997, maar nog steeds jong en dynamisch, ons kantoor staat in Waddinxveen op het industrieterrein Coenecoop. We hebben opdrachtgevers over het gehele land die hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van producten. Wij hechten daarnaast waarde aan een goede relatie en verbinding met onze klanten. Netwerk bekabeling, We installeren en leveren alles wat te maken heeft met telecommunicatie en computernetwerken. We bedenken complete oplossingen voor de infrastructuur binnen een bedrijf met netwerkbekabeling Cat-5e, Cat-6 of Cat-6a op basis van UTP, FTP, STP en glasvezel kabel. Telefonie en VoIP oplossing, Daarnaast leveren en installeren we internet verbindingen op zowel koper als op glasvezel en SIP-lijnen voor VoIP telefonie. Mocht daar ook een telefooncentrale voor benodigd zijn dan kunnen wij dat geheel voor u realiseren. Mocht u al in het bezit zijn van vaste telefoon nummers dan kunnen wij er voor zorgen dat deze nummer worden omgezet naar een VoIP oplossing. Bent u net begonnen met uw bedrijf dan kunnen wij ook nieuwe telefoon nummers leveren. Stabiel Wifi internet, Het aanleggen van een Wifi netwerk behoort ook tot onze expertise, van klein tot groot kunnen wij geheel voor u verzorgen. Het Wifi netwerk is geheel in de Cloud te beheren. Het beschikbaar maken van Wifi op uw buitenterrein is geen enkel probleem, dit kunnen we zowel bekabelt als draadloos oplossen. Electra uitbreiding of aanpassing, Gezien we raakvlakken hebben met de elektricien en wij zelf ook een elektrotechnische opleiding hebben en daarvoor gediplomeerd zijn. Kunnen wij ook de elektrische installatie voor u verzorgen met het aanpassen van de installatie of het uitbreiden van de installatie. Het uitbreiden van een groepenkast of de gehele groepenkast vervangen voor een moderne versie van 1 naar 3 fase met extra groepen of kracht groepen voor inductie koken of een laadpaal. Het plaatsen van wandgoten met wandcontactdozen en netwerkaansluitingen en het aansluiten van verlichting behoord ook tot onze expertise. Het vervangen van de bestaande verlichting naar een LED oplossing kunnen wij ook voor u uitvoeren.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Aardige man die eerst telefonisch alles door heeft gesproken daarna afspraak gemaakt en volgens afspraak de opdracht uit gevoerd, in de toekomst ga ik weer met hem in zee.

Populaire lokale elektriciens in Zoetermeer

Andere vakmensen in Zoetermeer

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur