Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Zoetermeer

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95180 reviews
  Kozijnspecialist in Zoetermeer

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Super vriendelijk, vakman en kundig opgelost.
  Kom in contact
 • MvdB Deuren Service
  MvdB Deuren Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Kozijnspecialist in Zoetermeer

  Mijn naam is Michael van den Berg, eigenaar van vandenBerg Garagedeuren en Zonwering. wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden, service verlenen, Demontage en Montage van nieuwe producten aan: Oa. Garagedeuren, Industriële Overheaddeuren, Laad en Lossystemen, Rolluiken, Zonwering en Snelroldeuren. Als u opzoek bent naar een bedrijf met de diensten die wij verlenen en waar u achteraf niet voor verassingen zult staan! Neemt u dan gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Rolluik plaatsen of vervangen-
  Volgens afspraak, snel, netjes.
  Kom in contact
 • Sobel Services
  Sobel Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8581 reviews
  Kozijnspecialist in Zoetermeer

  Timmerman Den haag www.sobelservices. deuren kozijnen specialists

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Had geen behoefte om de breedte van de stompe deur ook in te korten (83 naar 79). Dit was te veel werk voor het bedrag wat we hadden afgesproken. En om alleen de opdekdeuren te doen was niet interessant, want daar verdiende hij te weinig aan. Daarna gewoon weggelopen (“kan ik beter thuis gaan zitten”). Hij had ook gewoon de meerprijs van de stompe deur bespreekbaar kunnen maken of dat we een ander (hoger) bedrag hadden besproken voor alleen de opdekdeuren. Daar was alleen geen ruimte voor, want toen was hij alweer weg.
  Kom in contact
 • Fano Klus&Bouw
  Fano Klus&Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Zoetermeer

  Ik ben Stefano, 28 jaar. Al meer dan 2 jaar ervaring als allround glaszetter, ik spreek vloeiend Nederlands/Engels en ben zeer klantgericht. Ik hou van het vak en geef mensen graag advies.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Kort gezegd: echt super tevreden! Stefano is net voor zichzelf begonnen, maar heeft veel ervaring uit de bouw en ook met glaszetten. Hij heeft samen met een collega/vriend van hem een flink zware Triple HR+++ ruit voor mij van de veranda achter, naar de berging aan de voorkant getild. Was echt wel een tricky klus vanwege een stijl dijkje waar de ruit van af moest. Zelf was dit mij sowieso nooit gelukt. Bij het bespreken van de klus had ik al snel door dat Stefano heel goed weet wat hij doet. Ik had daarnaast op geen enkel moment het idee dat ik gedwongen of afgezet werd. De afgesproken prijs was heel schappelijk en binnen wat ik zelf ook in gedachten had. Na de klus nog even kort een praatje gemaakt met de mannen. Het waren oprecht echt hele vriendelijke gasten. Volgende keer wanneer ik weer iets met glas moet laten doen, weet ik wie ik bel. Nogmaals bedankt!
  Kom in contact
 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.7 van 54.7571 reviews
  Kozijnspecialist in Zoetermeer

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Prima gerepareerd!
  Kom in contact
 • Topz Dienstverlening
  Topz Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Kozijnspecialist in Zoetermeer

  Goedendag, Mijn naam is Robbert van Topz Dienstverlening en mijn werkgebied is regio Den Haag. De afgelopen 12 jaar heb ik mij gespecialiseerd in hang- en sluitwerk en ik ben dan ook gecertificeerd PKVW (Politie Keurmerk Veilige Woning)-adviseur. Ik kan je dus alles vertellen op het gebied van inbraakpreventie. Daarnaast voer ik ook diverse andere (montage)werkzaamheden uit en ben ik me de laatste jaren verder gaan specialiseren in het leveren en afhangen van deuren. Ik onderscheid me door specifiek en gedetailleerd door te vragen voordat ik een opdracht aanga. Hierdoor worden misverstanden uitgesloten en daarnaast helpt het me nooit weg te gaan voordat je tevreden bent. Mocht u geïnteresseerd zijn kom ik graag eens vrijblijvend bij u langs om kennis te maken! Met vriendelijke groet, Robbert P.S. Duidelijke foto's en omschrijving vergroten de kans dat ik reageer op uw opdracht.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Top geholpen.! Snel, vriendelijk, goede oplossing en gezellig over de vloer. Aanrader.
  Kom in contact
 • Sloof Zonwering
  Sloof Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.8541 reviews
  Kozijnspecialist in Zoetermeer

  Voor vakkundig en professioneel advies op maat. Wist u dat... Sloof Zonwering een echt familiebedrijf is met ruim 20 jaar ervaring en expertise in dit vakgebied. Sloof Zonwering staat voor de kwaliteit van zijn product en scherpe prijzen hanteert. Sloof Zonwering ook andere diensten verricht zoals Diensten: - leveren en monteren van binnen en buiten zonwering - leveren en monteren van hordeuren en raamhorren - raamdecoratie - onderhoud en reparatie - ombouwen van handmatig naar electrisch - overkappingen - balkonbeglazing en onderhoud - demontage en montage werkzaamheden Wij horen graag van u

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Afspraken werden snel gemaakt en de klus verliep soepel. Aardige gasten die meedenken en denken in oplossingen
  Kom in contact
 • Timmer- en Onderhoudsbedrijf Nico van Namen (NvN)
  Timmer- en Onderhoudsbedrijf Nico van Namen (NvN)
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Kozijnspecialist in Zoetermeer

  Geachte heer, mevrouw, Door jaren van ervaring kunnen wij u snel en goed voorrekenen wat de mogelijkheden zijn met uw verbouwingsbudget. Wij staan garant voor: + Kwaliteit + Service + Creativiteit + Vakkundigheid (Zie portfolio foto's) Wij komen graag met u in contact. Met vriendelijke groet

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Klus ging om het opknappen van de berging. Dit ging in goed overleg, gedurende de klus goed afgestemd over wat er aangepast zou worden. Ook was Nico bereid om een aantal kleine zaken daarnaast te doen (zoals isoleren). Ik ben erg blij met het resultaat.
  Kom in contact
 • Dakalux
  Dakalux
  Beoordeling: 4.5 van 54.5557 reviews
  Kozijnspecialist in Zoetermeer

  Wij van Dakalux weten ondertussen wel welke dakvlakken er zijn in Nederland. Dus als u een nieuwe dakkapel, dakserre of lichtstraat wilt, of een van deze wilt laten vervangen bent u bij ons aan het juiste adres. Alle Dakalux® dakserres en dakkapellen worden modulair in eigen fabriek vervaardigd zodat iedere consument, partner of afnemer de luxe ervaart van een Dakalux. Om u zo goed mogelijk te blijven helpen en adviseren volgen we meerdere trainingen per jaar (altijd leerzaam en ook leuk). U wilt tenslotte toch niet zomaar iemand aan uw dak laten sleutelen. Hierdoor heeft u bij ons dus echt de garantie dat uw opdracht volgens de richtlijnen wordt uitgevoerd. Wij weten wél waarover we praten. Zo niet, dan doen we niet alsof. Wacht niet langer af en laat ons u verder helpen. Dakalux is een onderdeel van de firma Daglichten.nl, al jarenlang erkend en officieel dealer van VELUX®, FAKRO® en ROTO® en voor Dakalux® zijn eigen dakkapellenfabriek. Door onze ervaring op de daken van woningen in Nederland met het bouwen van dakkapellen en overige daglichtsystemen hebben we uw dakkapel tot de beste gemaakt. Dit in combinatie van vakmanschap, kwaliteit, en het steeds toepassen van de nieuwste materialen is er een product ontstaan waar we met zijn allen zeer trots op zijn.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  De klus is helemaal naar wenst gegaan en ben er heel erg tevreden mee en ik zal heel snel alle ramen laten doen
  Kom in contact
 • VanValenOnderhoud
  VanValenOnderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Kozijnspecialist in Zoetermeer

  Mijn naam is Giorgio van Valen. Ik ben vanaf 2011 werkzaam in het schilderen en onderhouden van woningen en bedrijfspanden. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd op de Schildersvakschool en heb ik mijn benodigde diploma's behaald. Ik hou ervan om kwaliteit te leveren en verder te kijken wat we kunnen doen om het schilderwerk nog beter te beschermen tegen weer en wind. Hiervoor maak ik ook voor de klant vaak een advies en een prijsopgave van verbeteringen als optie op de offerte. U kunt nog meer werk zien van ons op facebook of instagram (vanValenOnderhoud) Zoetermeer schilder werken

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Reageert snel, offerte geeft aan wat opdracht/uitvoering is. (Reparatie staander en paneel vervangen) Werkt netjes en levert op, volgens afspraak. Deur in de lak zetten doe ik zelf. Heeft een groot netwerk, zodat hij voor andere klussen die hij niet uitvoert de juiste vakman daar voor kan benaderen!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Zoetermeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1219 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Zoetermeer

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zoetermeer

Vind vakmensen bij jou in de buurt