Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Pijnacker

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95177 reviews
  Kozijnspecialist in Pijnacker

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Jay is een heel goede keuze. Vooraf alles duidelijk. Veel kwaliteit, denkt mee over alternatieven en is prijsbewust. Zonder meer een vakman. Ik weet wie ee de volgende keer weer vragen voor een klus! Dank je Jay!
  Kom in contact
 • THR Mondial
  THR Mondial
  Beoordeling: 4.7 van 54.7570 reviews
  Kozijnspecialist in Pijnacker

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Den Haag, dan kan THR Mondial je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Prima gerepareerd!
  Kom in contact
 • Sobel Services
  Sobel Services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8581 reviews
  Kozijnspecialist in Pijnacker

  Timmerman Den haag www.sobelservices. deuren kozijnen specialists

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Had geen behoefte om de breedte van de stompe deur ook in te korten (83 naar 79). Dit was te veel werk voor het bedrag wat we hadden afgesproken. En om alleen de opdekdeuren te doen was niet interessant, want daar verdiende hij te weinig aan. Daarna gewoon weggelopen (“kan ik beter thuis gaan zitten”). Hij had ook gewoon de meerprijs van de stompe deur bespreekbaar kunnen maken of dat we een ander (hoger) bedrag hadden besproken voor alleen de opdekdeuren. Daar was alleen geen ruimte voor, want toen was hij alweer weg.
  Kom in contact
 • Sloten Enzo
  Sloten Enzo
  Beoordeling: 5 van 55586 reviews
  Kozijnspecialist in Pijnacker

  Ik ben Nick de Jong en per 1 Januari 2020 ben ik naast mijn huidige baan Sloten Enzo begonnen. Ik heb een lange tijd alle klussen in en om het huis gedaan maar omdat mijn passie ligt bij het hang en sluitwerk ben ik me hier steeds meer op gaan richten het afgelopen jaar. Door de ervaring die ik heb opgedaan bij mijn oude en huidige werkgever heb ik ruime ervaring in het plaatsen van deuren het beveiligen van uw woning en vooral uw deur voorzien van een goed slot, zodat u veilig uw huis achter laat of gerust kan gaan slapen. Met Vriendelijke Groet, Nick de Jong

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Netjes en mooi werk afgeleverd. Vaklui en erg vriendelijk weten waar ze het over hebben. Kortom mochten we weer iets hebben komen we terug
  Kom in contact
 • Kaya Constructions
  Kaya Constructions
  Beoordeling: 4.8 van 54.85137 reviews
  Kozijnspecialist in Pijnacker

  Kaya Constructions kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, , Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Kaya Constructions om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Reageert snel en werkt efficiënt.
  Kom in contact
 • Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Anderson Dakvensters & Raamdecoraties
  Beoordeling: 4.9 van 54.9593 reviews
  Kozijnspecialist in Pijnacker

  Mijn naam is Anderson Thomas, officieel Velux montagepartner! Door mijn jarenlange ervaring in het plaatsen van Velux dakramen en Velux dakkapellen, bent u bij mij aan het juiste adres om uw woning een mooie upgrade te geven. De positieve recensies laten u zien dat ik al verschillende mensen blij heb gemaakt. Een dakraam brengt veel voordelen met zich mee, denk hierbij aan meer daglicht en ventilatie. Deze factoren hebben een positief effect op de gezondheid. In een tijd waarin veel mensen steeds meer binnen zitten is dit essentieel. Wilt u informatie, advies en/of heeft u interesse in een Velux dakraam? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met mij op. Hoor graag van u! Anderson Dakvensters

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Werkt netjes, goede prijs, komt afspraken na. Dakraam zeer netjes geplaatst en afgewerkt. Aanrader.
  Kom in contact
 • BouwRobert
  BouwRobert
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Kozijnspecialist in Pijnacker

  BouwRobert KVK-nummer: 62654411 Ik voer bouwwerkzaamheden uit voor mijn klanten, bestel en installeer ramen met duurzame profielen typisch voor de Nederlandse markt, zowel kunststof, aluminium als hout, met goed HR++ en HR+++ isolatieglas. Ik werk uitsluitend met vakmensen met ruime ervaring in de bouw van A tot Z. Wij komen onze afspraken na, u krijgt van ons goed advies en volledige ontzorging. Neem contact met mijn op en vraag een offerte aan.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Robert heeft kwaliteitswerk geleverd voor een eerlijke prijs. Goede communicatie. Wij zijn blij met het resultaat.
  Kom in contact
 • Timmer- en Klusbedrijf SHARENA
  Timmer- en Klusbedrijf SHARENA
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Kozijnspecialist in Pijnacker

  Timmer- en Klusbedrijf SHARENA is je ideale partner als je een Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig hebt in Klaverweide 2 en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen, Badkamer plaatsen of renoveren, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren... en nog veel meer diensten die wij als Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  De voorbereiding en uitvoering waren prima. De klus was super vlot uitgevoerd. Het is duidelijk dat de mannen voldoende ervaring hebben.
  Kom in contact
 • MOR Merch
  Beoordeling: 4.3 van 54.3525 reviews
  Kozijnspecialist in Pijnacker

  Problemen zijn er om opgelost te worden. Ik werk graag hard en benut mijn creativiteit om tot het beste resultaat te komen. De klant heeft een visie en ik realiseer deze naar wens. Kwaliteit, vakkundigheid en creativiteit staan hoog in het vaandel!

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  De klus is goed verlopen . Het werk is goed gedaan en ben zeer tevreden. Echt een vakman en neemt de tijd voor zijn klus. Een volgende keer zal ik zeker weer voor hem kiezen . Dennis bedankt voor het mooie werk !!!!
  Kom in contact
 • Edwin van Est klussen en onderhoud
  Edwin van Est klussen en onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Kozijnspecialist in Pijnacker

  Mijn naam is Edwin van Est, met mijn onderneming Edwin van Est Klussen en Onderhoud verricht ik klus- en onderhoudswerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Mijn werkgebied is heel breed; zo kom ik bij mensen langs voor het bevestigen van een lamp of kraan tot het renoveren van een complete badkamer of zolder en alles wat daartussen zit. U kunt mij dus bellen voor de kleine en grote klussen. Ik ben u graag tot dienst. Vriendelijke groeten, Edwin van Est

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Edwin is een aardige vent, en bekwaam. Denkt ook mee voor mogelijke oplossingen. Schappelijke prijzen. Heeft ook vrij ad hoc wat extra klusjes voor ons kunnen doen in de keuken.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Pijnacker, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1106 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Pijnacker

Populaire diensten

Andere vakmensen in Pijnacker

Vind vakmensen bij jou in de buurt