Vind tegelzetters in Pijnacker

Op zoek naar tegelzetters in Pijnacker? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Pijnacker

 • T. Içöz V.O.F.
  T. Içöz V.O.F.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8555 reviews
  Tegelzetter in Pijnacker

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist in Gouda, dan kan T. Içöz V.O.F. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Toppers! Ze reageren snel en binnen een dag kwamen ze langs om te kijken. De volgende dag kon de klus geklaard worden. En dat ging Supersnel en goed. Binnen 2 uur hadden ze de slaapkamer vloer met zo'n 5cm geegaliseerd. Super aardige mensen en harde werkers Tevreden!
  Kom in contact
 • Hsbedrijf
  Hsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Tegelzetter in Pijnacker

  Bij HS bedrijf werk je met een team die 10 jaar ervaring hebben in dit sector. Stukadoor, badkamer specialist, elektricien, tegelzetter, vloer verwarming, waterleiding en loodgieter werk doen we. Netjes werk, hoge kwaliteit, garantie en in korte tijd is je badkamer klaar!

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Wegens gebroken tegels in pakket tegels dat ik had gekocht kon klus niet worden afgemaakt, maar klus is op ander moment netjes afgerond. Hassan denkt mee in klus
  Kom in contact
 • Frazao da Conceicao
  Frazao da Conceicao
  Beoordeling: 4.8 van 54.85116 reviews
  Tegelzetter in Pijnacker

  Ik ben een Portugees, gespecialiseerd in tegelen, heb dat in Portugal 20 jaar als zelfstandige gaan. Ik ben daarna naar Nederland gekomen en getrouwd met een Nederlandse vrouw. Heb in Nederland eerst in loondienst gewerkt ( Baderie van Kooten in Almelo), daarna wegens verhuizing voor werk vrouw naar Leeuwarden verhuisd en daar als zelfstandige gewerkt ( tegelvakbedrijf Mosaico). Helaas geen foto's gemaakt van het werk daar. Tegelen, bestraten en timmer en stucwerk. Daarna, alweer wegens werk vrouw, naar de Caraïben verhuisd. Daar mijn hobby gedaan. Zelf zeilboten/ catamaran maken. Bij terugkeer in Nederland in Den Haag neergestreken en daar aan een huis gekocht en opgeknapt. Nu is dat wel zo'n beetje klaar en wil ik graag weer als zelfstandige aan de slag. Ik sta als zzp'er ingeschreven bij de KvK in Den Haag.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Joachim is een zeer ervaren vakman en blijkt over veel technische kennis en inzichten te beschikken. Hij is vriendelijk, snel van begrip, komt stipt op tijd en werkt netjes. Hij heeft van onze klus een waar kunstwerk gemaakt!
  Kom in contact
 • Van Sari Tegelzettersbedrijf
  Van Sari Tegelzettersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55557 reviews
  Tegelzetter in Pijnacker

  Tegelzettersbedrijf Voor al uw tegelklussen. Wanden en vloeren ook reparatiewerk.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Een hele goede ervaring gehad met Mehmet. Hij weet echt wat er mooi uitziet in een kamer en hoe de tegels het best gezet kan worden voor een mooie uitstraling. Ik had 2 ruimtes, totaal van ~7 m2 met grote (60x60) en kleinere (20x20) tegels:, 1 dag komen zetten en dan 1 dag voegen. Goede communicatie en werkt snel. Ook veel advies gegeven. Ik zou hem echt aanbevelen!
  Kom in contact
 • Hunnego Tegelwerken
  Hunnego Tegelwerken
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tegelzetter in Pijnacker

  Tegelzetter nodig? Hunnego Tegelwerken is het juiste adres! Ik kan je helpen met alle klussen die een Tegelzetter voor je kan uitvoeren, denk aan het tegelen van badkamers, toiletten, woonkamer etc. Naast tegelen ook bekend met het egaliseren/zandcement smeren van grote oppervlakten & diverse wandpanelen. Klus aannemen met alle werkzaamheden van dien ook mogelijk. Tot snel !

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Zeer snelle reactie na opstarten zoekvraag. Ook daarna snelle reacties over wat er gebeuren moet. Sneller dan verwacht iemand over de vloer gehad om de klus te klaren. Contact op de dag zelf was ook prettig. Zeker het aanbevelen waard, bij een volgende klus weet ik wie ik benaderen moet!
  Kom in contact
 • Witkamp Metselwerken
  Witkamp Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 55554 reviews
  Tegelzetter in Pijnacker

  Witkamp Metselwerken Metselt voor u de projecten die u heeft. Zowel in de particuliere sector als in de grote bouw. Voegd u gevel weer als nieuw (restauratie werken) bijv scheurherstel, stenen vervangen schoorsteen renovatie. Oude voegen vervangen voor nieuwe. Binnen muren lijmen zoals ytong kalkzandsteen en Gibo wanden Stucadoorsklussen voor mooie gladde strakke muren en plafonds. Al meer dan 18 jaar ervaring Werk met passie voor mn werk.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Topwerk, voegen netjes afgewerkt, rommel weer netjes oogeruimd , attent. Vakkundig. Foto is alleen van tijdens het werk, eindresultaat volgt.
  Kom in contact
 • Feelders stoffering
  Feelders stoffering
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Tegelzetter in Pijnacker

  Graag alleen uw contactgegevens delen als u ook daarna gaat reageren. Anders kost dit onnodig geld voor ons. Wij zijn al 25 jaar gespecialiseerd in het egaliseren van vloeren, vloerverwarming dicht smeren, en het plaatsen van alle soorten vloeren. GEEN PVC CLICK! We gaan voor niets minder dan vakmanschap van topkwaliteit, en we gebruiken uitsluitend de allerbeste materialen. Kosten indicatie: - Egaliseren incl primer en egaline €12,50 per m2. 3mm dikte. - vloerverwarming dichtzetten incl materiaal vanaf €15,00 per m2. - Pvc stroken recht of tegels incl lijm uzin 2000s €10,00 per m2 - Visgraat pvc incl lijm uzin 2000s €12,50 per m2 Kosten plaatsen met ons eigen pvc - rechten stroken incl egaliseren 3 mm €49,95 per m2 - Visgraat incl egaliseren 3 mm €59,95 per m2 Hoge kwaliteit 100% tevredenheid Kwaliteitscontrole Klantgericht Vakmanschap Beste Materialen Pvc Pvc stroken Marmoleum Tapijt Vinyl Tapijttegels Jumpax zwevende ondervloeren Vloerverwarming dicht zetten

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Snelle offerte 200+m² Snelle afspraak Super netjes en snel (tot in de avonduren) afgemaakt Kundige vakmannen die weten hoe ze met alle materialen moeten werken. Aanrader ook voor grotere projecten.
  Kom in contact
 • MPN Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Tegelzetter in Pijnacker

  MPN Onderhoudsbedrijf : Wij staan voor een stukje kwaliteit, vakbekwaamheid, flexibiliteit en enthousiasme, service en duidelijke afspraken ! We hebben de tevredenheid van de klant hoog in het vaandel staan en willen opdrachten dan ook tot een goed einde brengen. Steeds meer mensen weten dan ook de weg naar MPN Onderhoudsbedrijf te vinden. Maak bij ons bekend wat uw wensen of ideeën zijn dan komen we er samen wel uit, vooraf kunnen wij langs komen om dit met u te bespreken. Natuurlijk wilt u ook niet maanden wachten voordat er een klus of onderhoud gedaan word, daarvoor zijn wij vlug beschikbaar en dit o.a. in de regio Den-Haag, Rijswijk, Wassenaar, Wateringen, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer. Bij ons betaalt u geen voorrijkosten binnen de regio. We horen graag van u !

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Goede communicatie. Hij neemt de tijd om de klus eerst te komen kijken en overleggen. Klus heel netjes afgerond. Wij zijn echt tevreden.
  Kom in contact
 • Bouw 02
  Bouw 02
  Beoordeling: 4.8 van 54.8573 reviews
  Tegelzetter in Pijnacker

  Gespecialiseerd in het verzorgen van tegelwerk, stucwerk, schilderwerk en (keuken) kasten monteren. Ook doen wij laminaat of tapijt leggen. Grote en/of kleine klussen? Stuur een bericht!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Ahmet is een hele aardige en leuke vent! Komt afspraken na en als er iets is laat hij het weten. Erg blij met het resultaat :)
  Kom in contact
 • Roel Dijkgraaf
  Roel Dijkgraaf
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Tegelzetter in Pijnacker

  Wij nemen weer opdrachten aan! Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de gevelrenovatie en scheurherstel. Volledige renovaties? Reparaties? Adviezen en inspecties? U kunt ALTIJD bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen met passie voor de gevelbouw. Bij ons staat resultaat en contact met de klant op nummer 1!

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Roel heeft afgelopen maand de voegen van ons huis vervangen en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Het maken van een afspraak ging probleemloos en Roel en zijn team hielden zich aan alle afspraken. Ze werkten netjes en lieten de werkplek schoon achter. Dit bedrijf is absoluut betrouwbaar. We raden Roel zeker aan voor voegwerkzaamheden.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Pijnacker, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 938 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Pijnacker

Andere vakmensen in Pijnacker

Vind vakmensen bij jou in de buurt