Vind tegelzetters in Bergschenhoek

Op zoek naar tegelzetters in Bergschenhoek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Bergschenhoek

 • Frazao da Conceicao
  Frazao da Conceicao
  Beoordeling: 4.9 van 54.9578 reviews
  Tegelzetter in Bergschenhoek

  Ik ben een Portugees, gespecialiseerd in tegelen, heb dat in Portugal 20 jaar als zelfstandige gaan. Ik ben daarna naar Nederland gekomen en getrouwd met een Nederlandse vrouw. Heb in Nederland eerst in loondienst gewerkt ( Baderie van Kooten in Almelo), daarna wegens verhuizing voor werk vrouw naar Leeuwarden verhuisd en daar als zelfstandige gewerkt ( tegelvakbedrijf Mosaico). Helaas geen foto's gemaakt van het werk daar. Tegelen, bestraten en timmer en stucwerk. Daarna, alweer wegens werk vrouw, naar de Caraïben verhuisd. Daar mijn hobby gedaan. Zelf zeilboten/ catamaran maken. Bij terugkeer in Nederland in Den Haag neergestreken en daar aan een huis gekocht en opgeknapt. Nu is dat wel zo'n beetje klaar en wil ik graag weer als zelfstandige aan de slag. Ik sta als zzp'er ingeschreven bij de KvK in Den Haag.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Joaquim is een hele fijne bekwame vakman. Communicatie verliep uiterst goed en het afgeleverde werk is uitsekend.
 • Tegelzetter s.a.a.m
  Tegelzetter s.a.a.m
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Tegelzetter in Bergschenhoek

  Ja ik ben hamid Hammoudi 9 jaar ervaring in Marokko als tegelzetter en in de bouw werken.Ik ben hier in Nederland gekomen in 2000 en sindsdien werk als logistiek medewerker in de haven nu wil ik even terug naar mijn sector waar ik goed in ben zoals tegelen , slopen in de bouw, opruimen etc ben nieuw ingeschreven bij kvk als zzp.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Zeer vriendelijke en flexibele tegelzetter. De klus was zo geklaard. Hij heeft bij ons tegels in de keuken geplaatst. Mooi resultaat!
 • S.V.M. bouw & renovatie
  S.V.M. bouw & renovatie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6590 reviews
  Tegelzetter in Bergschenhoek

  Beste opdrachtgevers, Ik ben Jose van S.V.M. bouw & renovatie, inmiddels heb ik al aantal jaar ervaring in bouw. Onze voornaamste werk op het moment is badkamer renovaties en ook kunnen wij werkzaamheden voor u verrichten. Onze werkzaamheden: - Specialist in Badkamers - Loodgieter - Stucen - Sloop - Vloeren - Schilderwerk - Specialist in bestrating Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. De klant staat bij ons centraal, wij luisteren naar uw wensen en doen alles in overleg. Wij leveren goed werk met garantie en gaan pas weg als u tevreden bent. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. S.V.M. bouw & renovatie

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Nette afwerking en fijne afstemming over de planning. Communicatie verliep via Google translate maar dat ging prima
 • Tegels4you
  Tegels4you
  Beoordeling: 4.5 van 54.55215 reviews
  Tegelzetter in Bergschenhoek

  TEGELS4YOU heeft 25 jaar ervaring in alle voorkomende tegelwerkzaamheden ,en doen uiteraard ook natuurstenen vloeren, luxe badkamers en complete vloerverwarmingen, ook geven wij 5 jaar garantie op het geleverde werk kortom bij TEGELS4YOU bent u aan het juiste adres wij horen graag van u met vriendelijke groet Tonny nuwenhuis en Jean Grout

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Ik was aan het begin zeer voorzichtig ⚠️. Aangezien Tonny het niet prettig vond dat ik erbij bleef staan kijken! Maar de gerust stelling gaaf hij mij door te zeggen je mag de eind rekening betalen op de laatste dag! Hij heeft super mooi getegeld! Samen met zijn zoon Dylan zijn ze 2 echte door pakkers! Denken met alles mee vragen. Deze 2 heren advieseer ik zeker verder! Top mannen bedankt!!
 • Bouw 02
  Bouw 02
  Beoordeling: 4.8 van 54.8561 reviews
  Tegelzetter in Bergschenhoek

  Gespecialiseerd in het verzorgen van tegelwerk, stucwerk, schilderwerk en (keuken) kasten monteren. Grote en/of kleine klussen? Stuur een bericht!

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Uitstekende, professionele vakman.
 • tegelservicewaddinxveen
  tegelservicewaddinxveen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8570 reviews
  Tegelzetter in Bergschenhoek

  Hallo ik zal me even voorstellen Kika tegelzetster van beroep als u dit leest eerst werkte ik voor mijn man ,ben nu voor mezelf begonnen. leest u aub alle referenties van vroeger Kluszeker hier staan ongeveer 150 referenties van mij. ik specialiseer me op keukens en toilet betegeling en kleine vloertjes. ik geef bij het bericht direct prijsopgave deze is altijd inclusief lijmen en voeg BTW en tien jaar garantie Mijn werkzaamheden vallen onder mijn bedrijfsverzekeringen dus altijd garantie. Wie weet tot ziens Met vriendelijke groet Kika Tegelservice Waddinxveen

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Snel makkelijk contact. Snelle service. Op lokatie meegedacht over patrooon en praktische zaken. Ze werkt heel netjes voor een goede prijs.
 • NG Bouw
  NG Bouw
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Tegelzetter in Bergschenhoek

  NG bouw is een kleinschalige aannemer in Rotterdam met ruim 20 jaar ervaring in de bouw. We helpen u graag met al uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatiewerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Bij een verbouwing of renovatie komt heel wat te kijken. Sloopwerk, timmerwerk, stucwerk, schilderwerk, installatiewerk en zo meer. Maak je geen zorgen, wij coördineren en regelen alles voor je.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Top aannemer. Zeker een aanrader voor mensen die serieus aannemer willen hebben.
 • Galaxy Steenonderhoud
  Galaxy Steenonderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Tegelzetter in Bergschenhoek

  Galaxy Steenonderhoud is een natuursteenbedrijf met 30 jaar ervaring mat schuren en polijsten alle soorten natuursteen zoals: graniet, terrazzo, marmer, travertin, labrador, hardsteen, zandsteen en composit. Natuursteen geeft geen geheim voor me.Graag wil ik een gratis profstuk bieden tijdens welke ik ga kijken hoe erg het natuursteen beschsdigd is. Wat voor uw wensen zijn. En volgens mijn kenissen en ervaring en uw wensen een manier en oplossing vinden hoe uw natuursteen onderhouden.

  Laatste review:

  Vloer reparatie -

  Absoluut een top ervaring met Galaxy Steenonderhoud. Wij hebben een zwarte grindvloer die echt werk nodig had! De vloer is super schoongemaakt en daarna geïmpregneerd. En met nog wat nabehandelingen (en ook deze verliepen soepel) ziet de vloer er weer super uit. Erg prettig om mee te werken!
 • Varel Loodgietersbedrijf
  Varel Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4524 reviews
  Tegelzetter in Bergschenhoek

  Hallo, Wij als Varel Loodgietersbedrijf / Vartech Vloeren, zijn gespecialiseerd in het aanleggen van vloerverwarming. Wij leveren diverse vloerverwarming soorten als loodgieterswerkzaamheden. Ons werkzaamheden: - warm en koud water - gas - riolering - centrale verwarming - vloerverwarming - egaliseren - badkamer en wc renovatie - ventilatie Wij kunnen zowel nieuwbouw als renovatie werkzaamheden verrichten.

  Laatste review:

  Vloerverwarming installeren of vervangen -

  Top familiebedrijf met een perfecte service. Bij ons hebben ze de vloer eruit gehaald, nieuwe vloerverwarming geplaatst, vervolgens een nieuwe laag zandcement en als laatste geëgaliseerd. Dit hebben ze perfect gedaan voor een reële prijs. 100% zeker aan te raden!
 • Maas Totaalonderhoud
  Maas Totaalonderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Tegelzetter in Bergschenhoek

  Wij zijn Maas Totaalonderhoud. Een bedrijf dat zich sinds 2018 bezig houdt met de uitvoering van projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Samen met mijn team vormen wij het perfecte duo om uw bouwklussen uit te voeren. Wij zijn gespecialiseerd in totale renovaties, stuc- en sauswerk, badkamer- en toilet renovaties. Hieronder zullen wij nog een aantal werkzaamheden beschrijven die wij uitvoeren: - Sloop- en of breekwerk - Volledige renovaties - Badkamer renovaties - Toilet renovaties - Woon- en of slaapkamer renovaties - Tegelzetten - Elektra werkzaamheden - Loodgieter werkzaamheden - Schilderwerken - Spuitwerk - Metselwerk - Timmerwerk - Vervangen van deuren en kozijnen - Plaatsen en afwerken van keukens - Vloerverwarming installeren - Vloeren egaliseren Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Heldere communicatie, vakkundig uitgevoerd en een mooi resultaat.

4.6

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Bergschenhoek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 472 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Bergschenhoek

Andere vakmensen in Bergschenhoek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur