Vind Installatiebedrijven in Bergschenhoek

Op zoek naar Installatiebedrijven in Bergschenhoek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Bergschenhoek

 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9584 reviews
  Installatiebedrijf in Bergschenhoek

  Sens-Tech Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel, goed, betrouwbaar. Aanrader dus! :)
 • Interial Afbouw
  Interial Afbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.95185 reviews
  Installatiebedrijf in Bergschenhoek

  Interial Afbouw is een Aannemer gevestigd in Rotterdam Onze diensten - Keuken voorbereiden ter plaatsing, leidingen- en elektra verleggen volgens tekening keukenleverancier - Volledige badkamer verbouwen van sloopwerk tot installatie volgens 3D schets van de badkamerwinkel - Voorzet- en tussenwanden en verlaagd plafonds - Loodgieterswerk - Leidingwerk en installatie - Elektra-werkzaamheden - Elektra aanleggen en verleggen - Kitwerk en tegelwerk Voor zowel bedrijven en particulieren. www.interial. nl

  Laatste review:
  Kitten-
  Snel in contact, duidelijk qua offerte, konden ook snel langskomen voor de opdracht. Helaas moesten ze alleen nog een keer terugkomen omdat de buitenkant niet gekit bleek te zijn, maar dat is uiteindelijk goed en snel opgelost.
 • Loodgietersbedrijf De Wijs
  Loodgietersbedrijf De Wijs
  Beoordeling: 4.9 van 54.9549 reviews
  Installatiebedrijf in Bergschenhoek

  Goedendag, Ik ben nu 18 jaar loodgieter en werk nu 6 jaar voor mijzelf. Ik heb 1 motto en dat is gaat niet bestaat niet. Ik draai nergens mijn hand voorom. Tegenwordig doen wij ook lekdetectie wij vinden de lekkage met speciale gereedschappen op en brengen deze in kaart. U kunt op mijn fb pagina mijn werk zien , en revieuws van mijn klanten.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Het eerste contact was super, dezelfde dag is meneer nog langsgekomen om het lek op te sporen. Er zou een vervolgafspraak worden gemaakt voor de reparatie. Tot op heden hebben we niets meer vernomen en wordt er niet meer gereageerd op appjes en telefoontjes. Heel jammer, want we hadden er wel de volste vertrouwen in.
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.8 van 54.85279 reviews
  Installatiebedrijf in Bergschenhoek

  PROFESSIONELE REPARATIES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. Appido is een loodgietersbedrijf waarin zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen. Appido is met name actief in de omgeving van Dordrecht, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft en de omliggende gebieden. Het bedrijf staat bekend om goed ambachtelijk vakmanschap. Het bedrijf biedt allround loodgieterwerkzaamheden aan. De aangeboden diensten zijn onder andere installatie, inspectie en reparatie van gas, water, afvoer, sanitair en leidingen. Voor een compleet overzicht en meer informatie over de aangeboden diensten, kunt u terecht op de pagina werkzaamheden. Is u klus groter dan alleen maar loodgieterswerkzaamheden? Geen probleem want wij werken regelmatig samen met andere bedrijven waaronder tegelzetters, timmerbedrijven of de ontstoppingsdienst. U kunt ook bij ons terecht voor renovatie en nieuwbouwprojecten. Binnen ons netwerk beschikken wij over specialisten op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze specialisten kunnen samenwerken aan uw project waardoor we efficiënt kunnen plannen. Onze specialisten met het VAK-keurmerk zijn zorgvuldig geselecteerd op hun expertise en ervaring. Een spoedmelding is zelden goed goed nieuws. Toch is het soms noodzakelijk om met spoed een loodgieter in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan problemen als waterlekkage, problemen met de riolering of met gas, helemaal in de winter. In deze gevallen is het noodzakelijk om snel te schakelen. Appido biedt een 24/7 spoeddienst aan. Wij raden je aan om een spoedmelding telefonisch of via WhatsApp te doen. Op deze manier krijg je het snelst contact met één van onze medewerkers.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Zeer goede service! Appido heeft snel de Buitenkraan kunnen vervangen
 • Wash4all
  Wash4all
  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews
  Installatiebedrijf in Bergschenhoek

  Aannemer & installatiebedrijf: * Sloopwerken *Stucwerken *Schilderwerken *Loodgieterswerken *Wanden en plafonds *BETON SIRE *Water en Gas installaties *Behang verwijderen *Lucht afvoer installaties *Al geheel verbouwingen * Turn-Key opleveringen mogelijk #Wij vragen GEEN voorschot of dergelijk voor klussen tot €5000,-!!! Dus eerst werken en resultaat dan pas afrekenen! # betreft materiaal werken wij alleen met kwaliteit- en top merken. #u mag ten aller tijde zelf voor het materiaal aanleveren indien u dat wenst, maar daar kunnen wij geen garantie op geven.houd u daar rekening mee!

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Één grote ellende! Ingehuurd ivm een leiding aanleggen voor nieuwe radiator. Picobello BV is er jaloers op, na lang nabellen, eindelijk afspraak. Nette prijs, maar goedkoop = duurkoop. Kwam 3 uur te laat, gaf zijn kind de schuld, materiaal niet bij, dat lag aan z'n werknemer, toen niet de juiste koppeling, kwam terug met zonder overleg extra aangekochte spullen, vervolgens loop ik badkamer in staat het volledig onder water. Vond ie normaal. Toen nadat klus 'geklaard' was spoot het water tegen het plafond en zodoende hele middag + avond ellende. Daarna spoedmonteur moeten regelen omdat meneer de schuld (alweer) niet bij zichzelf zocht en ik hem niet goed had ingelicht volgens hem. Wilde toen extra geld zien en toen afgekapt. Zit nu met een schadepost van alleen al € 720 voor het herstel door een échte cv-monteur en thuis één grote bende. Laat deze man, alstublieft NOOIT in de buurt komen van uw leidingen!
 • EVen Ventilatie
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Installatiebedrijf in Bergschenhoek

  EVen Ventilatie Ventilatie bedrijf voor onderhoud, vervanging en aanleggen van: - Mechanische ventilatie systemen - Warmte terugwin Installaties - Dakventilatie systemen - Bij vve particulier en bedrijven. EVen Ventilatie / Eddy vd ven

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud-
  Vlot, netjes en eerlijk!
 • MaDa Installatietechniek
  MaDa Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.85168 reviews
  Installatiebedrijf in Bergschenhoek

  MaDa installatietechniek voor al uw CV en loodgieter werkzaamheden staan wij klaar voor een goede service!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Ik ben heel tevreden met de reparatie en raad hem aan voor klussen.
 • Klusbedrijf Hazebroek
  Klusbedrijf Hazebroek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75509 reviews
  Installatiebedrijf in Bergschenhoek

  klusbedrijf voor alle voorkomende werzaamheden in en rond om het huis plaatsen water/ gasleiding afvoer sanitair cv dakbedekking ontstoppingen

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Klus was snel en netjes geklaard
 • KPS Onderhoud & Renovatie
  KPS Onderhoud & Renovatie
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Installatiebedrijf in Bergschenhoek

  For English, please see bottom of this page! Beste klant Mijn naam is Claud, ik ben gecertificeerd elektricien met ruim 17 jaar ervaring en heb diverse projecten uitgevoerd voor particulieren en bedrijven in diverse verbouwingswerkzaamheden. Mijn uitgangspunt is het uitvoeren van goed en kwalitatief werk tegen de scherpste prijzen. Met vriendelijke groet, KPS Onderhoud & Renovatie ——————————————————— Dear customer My name is Claud, I am a certified electrician with more than 17 years of experience and I have carried out various projects for individuals and companies in various renovation activities. My starting point is the execution of good and quality work at the most affordable prices. Sincerely, KPS Onderhoud & Renovatie

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Ik ben zeer tevreden. De zware lamp met overleg op de juiste plek en hoogte opgehangen. Ook let hij op de details betreft het afwerken en wegwerken van snoertjes. Hij werkt serieus is neemt de tijd om de klus perfect af te ronden. Ook de andere lamp hangt perfect. Ook nog wat professionele tips meegekregen. Ik zou KPS onderhoud & renovatie zeker aanbevelen bij kennissen en andere mensen
 • Ozzy Installatietechniek
  Ozzy Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Installatiebedrijf in Bergschenhoek

  Ozzy Installatietechniek, regio Zuid-Holland. Cv-monteur, loodgieter.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Good: 1. Quickly found an issue. 2. Arrived in time; 3. Was polite and customer oriented. In general: issue solved; What has to be improved: 1.Transperancy. In the beginning he said the price for the replacement is 150 eur. When I asked for the receipt- it become 115, but the receipt hasn’t been received.

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Bergschenhoek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1619 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Bergschenhoek

Populaire diensten

Andere vakmensen in Bergschenhoek

Vind vakmensen bij jou in de buurt