Sloopbedrijven in Bergschenhoek

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Bergschenhoek. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Bergschenhoek

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Bergschenhoek

 • Arie’s klussies
  Arie’s klussies
  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews
  Sloopbedrijf in Bergschenhoek

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stratenmaker, Tegelzetter, Sloopbedrijf in Boskoop, dan kan Arie’s klussies je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Wand- of vloertegels zetten, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Afvoer van graaf- of tuinafval-
  Arie en zijn collega zijn super vriendelijk. Mooie op tijd en de opdracht is goed uitgevoerd. De tuinen zien weer er netjes uit! Zeer zeker aan te raden!
  Kom in contact
 • Lopessloopwerken
  Lopessloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7581 reviews
  Sloopbedrijf in Bergschenhoek

  Lopessloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerken Boringen in beton- en metselwerk kalkzandsteen,gibo,... Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren; Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten; Boren van ventilatiegaten in woningen hakken werken worden verrichten met lucht hamer of elektrische hakhamer vloer/wand/badkamers en afvoeren. Behalve het werkzaamheden zorgen we er ook dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Fijne werk geleverd!
  Kom in contact
 • Prevsbusiness
  Prevsbusiness
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Sloopbedrijf in Bergschenhoek

  Wij zijn Hypecleaning & zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van auto’s, huizen & tuinen. Daarnaast doen wij ook sloop- en opruimwerkzaamheden. Een kleine inlichting over de schoonmaakwerkzaamheden zijn: - Auto’s: gedetailleerd interieur & exterieur. - Huizen: meubels zoals banken, stoelen & tapijten. - Tuinen: hogedruk- & groene aanslagreiniging - Vlekken, huisdierharen & vreemde geuren verwijderen en elimineren wij ook. Dit is hoe Hypecleaning in elkaar zit en met onze jarenlange expertise kunnen wij u van dienst zijn. Neem gerust contact op.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Communication was easy and pleasant, the job was done quickly and exactly as was agreed. Good job!
  Kom in contact
 • A.T. Klusbedrijf
  A.T. Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews
  Sloopbedrijf in Bergschenhoek

  A.T. Klusbedrijf kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Sloopbedrijf klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met A.T Klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Hele zware klus geklaard! Sjouwen van loodzware tuintegels is goed gegaan. De mannen waren keurig op tijd en de communicatie om de afspraak te maken ging vlot en soepel.
  Kom in contact
 • T.I.B Onderhoud & Renovatie
  T.I.B Onderhoud & Renovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Sloopbedrijf in Bergschenhoek

  • Let op! Alle voorgestelde prijzen zijn excl btw. Prijsindicaties: • Wasmachinekraan vervangen v.a €60 • Radiator verwijderen & afdoppen v.a €150 • Keuken/badkamerkraan v.a €65 • puin/meubels afvoeren v.a €60 •T.I.B Onderhoud & Renovatie is een gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse klussen rond huis en bedrijf bouw/renovaties. Wij werken met verschillende vakmensen die over de nodige ervaring beschikken, waardoor wij de kwaliteit kunnen waarborgen. Door onze flexibiliteit kunnen wij een korte agenda houden. Dankzij ervaring en enthousiasme helpen wij klanten al vele jaren met zowel grote als kleine klussen. Bent u op zoek naar een vakman voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Geweldig geholpen!
  Kom in contact
 • R. van der Burg loon en grondwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Sloopbedrijf in Bergschenhoek

  Bomen en Struiken verwijderen

  Laatste review:
  Afvoer van graaf- of tuinafval-
  Keurig afspraak nagekomen en heel snel. Betrouwbaar en prettige man. Een aanrader
  Kom in contact
 • Klusbedrijf ZSM
  Klusbedrijf ZSM
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Sloopbedrijf in Bergschenhoek

  Klusbedrijf ZSM is een allround klusbedrijf met jarenlange ervaring. Wij geven garantie op al onze materialen en werkzaamheden! Wij zijn gespecialiseerd in: - complete badkamerrenovatie - complete keukenrenovatie - elektra werkzaamheden - vervangen en plaatsen van waterleidingen - het plaatsen en vervangen van radiatoren - vervangen en plaatsen van CV-ketels.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Klus gedaan zoals besproken voor een goede prijs. Slopen en stucen.
  Kom in contact
 • Rthonderhoud
  Rthonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Sloopbedrijf in Bergschenhoek

  Door mijn jarenlange ervaring ben ik begin 2023 voor mezelf begonnen kijk voor meer info op mijn website RTHonderhoud

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Robbie en collega heeft kabelgoot gefreesd, communicatie en frezen ging goed. En prijs is ook prima!
  Kom in contact
 • KaLu Sloop en Asbestsanering
  KaLu Sloop en Asbestsanering
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Sloopbedrijf in Bergschenhoek

  Ben je op zoek naar een asbestverwijderaar? Dan kun je in Nieuwerkerk aan den IJssel bij KaLu Sloop & Asbestsanering terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Asbest verwijderen Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Asbest verwijderen-
  Snelle service, vriendelijk personeel, planning in goed overleg
  Kom in contact
 • CT Global B.V.
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Sloopbedrijf in Bergschenhoek

  CT Global B.V. is je ideale partner als je een Vloerspecialist, Hovenier, Sloopbedrijf nodig hebt in Bergschenhoek en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Vloer verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren en nog veel meer diensten die wij als Vloerspecialist, Hovenier, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Bergschenhoek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 532 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Bergschenhoek

Andere vakmensen in Bergschenhoek

Vind vakmensen bij jou in de buurt