Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Bergschenhoek

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75520 reviews
  Hovenier in Bergschenhoek

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  1 grote boom gesnoeid ze waren snel en vriendelijk tot de volgende snoei tijd
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75108 reviews
  Hovenier in Bergschenhoek

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  In de regen een tuin ophogen was niet prettig. Ze hebben hun werk goed gedaan. Vriendelijke dame aan de telefoon. Reageren snel en marktconform geprijsd.
 • No13
  No13
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Hovenier in Bergschenhoek

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Delfgauw en omgeving dan kan ik je verder helpen. Ik lever bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan mijn klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Tuinonderhoud... of een andere klus? Stuur mij dan een bericht, zodat we ik je kan helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Of kijk op mijn website yvosonneveld Met vriendelijke groet Yvo

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  We hebben de tuin bekeken en de aanpak besproken. Eind van deze week gaat de tuinman aan het werk. Wij hebben er veel vertrouwen in!
 • Rondeltap Tuinen
  Rondeltap Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Hovenier in Bergschenhoek

  Ben je op zoek naar een Hovenier? Dan kun je in bergschenhoek bij Rondeltap Tuinen terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie, mooi uitgevoerd en denkt goed mee! Heel tevreden.
 • R. van der Burg loon en grondwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Hovenier in Bergschenhoek

  Bomen en Struiken verwijderen

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Netjes en gecontroleerd verwijderd.
 • Green Steel Kalapati
  Green Steel Kalapati
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Hovenier in Bergschenhoek

  Green Steel Kalapati is a company that deals with landscaping, gardening, and above all, the production of metal garden elements, such as fences, gates, verandas, pergolas, garden furniture and decorations. The company officially starts today, October 1, 2022. Personally, I am a professional welder and metal worker with more than 20 years of experience in the metal industry. Besides work, my hobby is gardening. From today, I have combined those two things into one company! I hope with great success!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Professional, swift communication, great service and craftmanship. The fence is looking very good!
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65195 reviews
  Hovenier in Bergschenhoek

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Hoveniersbedrijf #A.V. heb ik ingeschakeld voor een tuin klus en met groot plezier kan ik melden dat alles prima is verlopen. vanaf 1e contact t/m de afhandeling. Goed werk gedaan, komt afspraken na en is transparant en duidelijk. Aan te bevelen.
 • J-Jointer
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Bergschenhoek

  Ok

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Hele aardige en kundige man. Hij kwam al heel snel met een correcte analyse van het probleem en heeft dit vervolgens zeer snel en netjes opgelost. Zeker een aanbeveling!
 • MS Building
  MS Building
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Hovenier in Bergschenhoek

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Zoetermeer of omgeving? MS Building kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Harde werkers, hebben in anderhalve dag tijd de hele tuin leeggehaald, afgevoerd en opnieuw bestraat. Erg tevreden!
 • Borealis Boomverzorging
  Borealis Boomverzorging
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Hovenier in Bergschenhoek

  Hallo! Mijn naam is Daniel en ik ben zelfstandig ondernemer in de boomverzorging. Met een ETW diploma op zak ben ik volledig opgeleid en gecertificeerd om vakkundig al uw bomenklussen te doen. Werk waarbij geklommen moet worden is mijn specialiteit, maar ook rooiwerk en het ander bomenwerk is voor mij geen probleem. Goed snoeien is een kunst waar veel kennis en een goed begrip van bomen voor nodig is. Slecht snoeiwerk zorgt vaak voor lelijke bomen en zieke bomen, die met soms snelle groeischeuten als reactie proberen te overleven - scheuten die later makkelijk kunnen uitscheuren of breken als ze ouder en zwaarder worden. Daarom is het altijd belangrijk om bomen te snoeien met kennis van zaken. Ik denk graag met u mee over uw boom of klus. Neem contact op voor een gesprek en een prijsindicatie!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Ik had een zeer prettige samenwerking met Daniel, die deskundig en vriendelijk is en die efficient werkt met aandacht voor het hele beeld. Het is ook indrukwekkend om hem te zien zo hoog klimmen op de boom!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Bergschenhoek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1201 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Bergschenhoek

Andere vakmensen in Bergschenhoek

Vind vakmensen bij jou in de buurt