Vind hoveniers in Pijnacker

Op zoek naar hoveniers in Pijnacker? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Pijnacker

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75479 reviews
  Hovenier in Pijnacker

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Krasi was op korte termijn beschikbaar en heeft netjes en snel gewerkt. Fijne communicatie
 • Tuinswitch
  Tuinswitch
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Hovenier in Pijnacker

  Aan de hand van de opdracht word er een vaste prijs afgesproken.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snel en netjes uitgevoerd
 • M. Haryouli
  M. Haryouli
  Beoordeling: 4.8 van 54.8576 reviews
  Hovenier in Pijnacker

  Mijn interesse voor het vak komt voort uit passie en liefde voor het creëren van een mooie leef omgeving

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijk, duidelijk. Aangezien het werk voor hem niet uitvoerbaar was, in goed overleg afgezien van de opdracht.
 • No13
  No13
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Hovenier in Pijnacker

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Delfgauw, dan kan ik je verder helpen. Ik lever bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan mijn klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Tuinonderhoud... of een andere klus? Stuur mij dan een bericht, zodat we ik je kan helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Of kijk op mijn website yvosonneveld Met vriendelijke groet Yvo

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Yvo reageert snel en denkt mee over het maken van een afspraak. Hij werkt snel en netjes. Hij bespreekt van tevoren wat hij gaat doen. De tuin is klaar voor de winter.
 • Ham Tuinzorg
  Ham Tuinzorg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Hovenier in Pijnacker

  Ham Tuinzorg is gespecialiseerd in het tuinonderhoud en tuinverzorging, voor het snoeien van uw hagen struiken en bomen, vormsnoei, onkruidbestrijding, reiniging terras , gazonsverbetering. Getogen in tuindersgezin [groentenkweker], verder heb ik ruim 20 jaar ervaring in het tuinonderhoud en bosonderhoud , mijn klantenkring is zeer divers, van balkontuin tot Landgoed. Ik beschik over het nodige gereedschap, en kan in overleg het tuinafval meenemen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  De gemaakte afspraak werd prima nagekomen. Zeer aanspreekbare, vriendelijke man. De snoeiwerkzaamheden zijn snel en vakkundig uitgevoerd. Ook werd cf. de afspraak het snoeihout, dat ter plaatse werd versnipperd, meegenomen.
 • Borealis Boomverzorging
  Borealis Boomverzorging
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Hovenier in Pijnacker

  Hallo! Mijn naam is Daniel en ik ben zelfstandig ondernemer in de boomverzorging. Met een ETW diploma op zak ben ik volledig opgeleid en gecertificeerd om al uw bomenklussen te doen. Werk waarbij geklommen moet worden is mijn specialiteit, maar ook rooiwerk en het simpelere bomenwerk is voor mij geen probleem. Goed snoeien is een kunst waar veel kennis en een goed begrip van bomen voor nodig is. De meeste hoveniers zijn hier niet voor opgeleid en getraind, neem altijd een gespecialiseerde boomverzorger aan voor uw bomenwerk! Ik denk graag met u mee over uw boom of klus. Neem contact op voor een gesprek en een prijsindicatie!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Hoewel het meer werk was dan verwacht, heeft daniel prima werk geleverd bij het snoeien van de boom.
 • Schoonmaakbedrijf Spik&Span
  Schoonmaakbedrijf Spik&Span
  Beoordeling: 4.1 van 54.1526 reviews
  Hovenier in Pijnacker

  Wij zijn een gedreven groep die met passie uw zorgen uit handen neemt. Wij werken netjes, secuur en laten het spik en span achter. Tuinonderhoud, schoonmaakwerk, kleine klussen etc, wij staan tot uw beschikking. Doormiddel van duidelijke communicatie vervullen wij altijd de klant zijn wensen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heel blij met Marvin. Tuin schoon en nu weer gezellig. Dank je en indien weer nodig bel ik jullie Groetjes Marcella
 • Hoveniersbedrijf Gongriep
  Hoveniersbedrijf Gongriep
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Hovenier in Pijnacker

  Een bedrijf wat zich richt op het en onderhouden van zowel particuliere als bedrijfstuinenen vve Door veelzijdigheid en persoonlijk contact kan uw tuin geheel naar uw wens aangelegd en/of onderhouden worden, zodat uw tuin de aandacht en verzorging krijgt die zij verdient. Respect voor het milieu Er wordt gewerkt met oog voor het milieu, door zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Ontdekkingstuin Een ontdekkingstuin kunnen we voor u maken. Denk daarbij aan verschillende plekken in de tuin met groenten en fruit. Leuk voor kinderen, maar natuurlijk ook om zelf van te genieten. Natuurtuin Met gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke producten, zoals boomstammen, wilgentakken, insectenhuizen en natuurlijke afscheidingen, kunnen wij ook een natuurtuin voor u realiseren.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Experts in tuinonderhoud. Alles goed geregeld.
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65168 reviews
  Hovenier in Pijnacker

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Kwam alleen even kijken en heeft het gelijk opgelost ..Ik ben tevreden !!
 • Green Steel Kalapati
  Green Steel Kalapati
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Hovenier in Pijnacker

  Green Steel Kalapati is a company that deals with landscaping, gardening, and above all, the production of metal garden elements, such as fences, gates, verandas, pergolas, garden furniture and decorations. The company officially starts today, October 1, 2022. Personally, I am a professional welder and metal worker with more than 20 years of experience in the metal industry. Besides work, my hobby is gardening. From today, I have combined those two things into one company! I hope with great success!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  De klus is zeer net uitgevoerd en exact zoals afgesproken. Het te betalen bedrag voor de klus is dat gebleven zonder "onvoorziene" omstandigheden. Voor hekwerken, staal en electra zal ik Green Steel Kalpati hoog aanbevelen.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Pijnacker, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 938 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Pijnacker

Andere vakmensen in Pijnacker

Vind vakmensen bij jou in de buurt