Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind hoveniers in Delft

Op zoek naar hoveniers in Delft? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Hovenier

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Delft

 • Krasi 60

  Hovenier in Delft

  Beoordeling: 4.6 van 54.65270 reviews

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Krasi en zijn mannen hebben onze tuin werkelijk omgetoverd en het ziet er nu prachtig uit. Communicatie en samenwerking met Krasi was perfect en ging heel soepel.
 • Hoveniersbedrijf #A.V.

  Hovenier in Delft

  Beoordeling: 4.5 van 54.5552 reviews

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Meneer is langsgeweest om de opdracht te bekijken en heeft vervolgens nooit meer gereageerd. Jammer.
 • Monkeys Totaalonderhoud

  Hovenier in Delft

  Beoordeling: 4.6 van 54.6538 reviews

  Kwaliteit en vakwerk staat bij ons op nummer 1 . Goed overleg met de klant vinden wij ook erg belangrijk. Ons motto : we gaan pas weg als de klant tevreden is !

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Kwam tot 2 X toe gewoon niet opdagen. Niet serieus te nemen.
 • Hoveniersbedrijf J. van den Bos

  Hovenier in Delft

  Beoordeling: 4.6 van 54.6586 reviews

  Hoveniersbedrijf J van den Bos! Tuinontwerp aanleg en onderhoud. Interesse? Neem dan om in contact te komen contact op via de contactgegevens op bostuin .nl

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  We zijn heel tevreden met het werk. Goede oplossing bedacht voor oude tegels. Werk keurig uitgevoerd, alles op tijd, duidelijke afspraken. En nu, twee jaar later is nog niet een tegel verzakt.
 • Boom & Groen

  Hovenier in Delft

  Beoordeling: 4.8 van 54.85286 reviews

  (Boom en groen hillegom ) is gespecificeerd in het snoeien en rooien van moeilijk toegankelijke bomen. Boom & Groen heeft hart voor bomen, planten en bloemen. Om bomen gezond en mooi te houden is regelmatig onderhoud een vereiste. Niet alleen de boom zelf, maar ook de directe omgeving moet goed worden verzorgd. Zo blijven uw bomen mooi en gezond. Dood hout, uitgroeiers en gevaarlijke takken in de kroon van de boom moeten op tijd verwijderd worden i.v.m. veiligheidsrisico’s. In het uiterste geval moet een zieke boom worden verwijderd. Boom & Groen doen deze werkzaamheden via veilige klimtechnieken. Naast boomverzorging, helpen wij U ook graag met het winterklaar maken of het voorjaar klaarmaken van U tuin, zodat U lekker kunt genieten van uw bomen, planten en bloemen. We zijn gecertificeerd in klimtechnieken en machinale boomverzorging

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Jolige kerel,was erg snel geklaard.
 • Willem van den Berg Klussenbedrijf

  Hovenier in Delft

  Beoordeling: 4.4 van 54.45126 reviews

  Hallo, ik ben Willem van den Berg uit Kwintsheul. Wij plaatsen en leveren ; * erfafscheidingen, * vlonders, * beschoeiingen * schuurtjes/ blokhutten in elk gewenste maat, * tuin verlichting. Ook voor het verfen van uw woning, schuur Bel gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Hek of schutting repareren of onderhouden -

  Prima werker. Houd zich aan de afspraken. Keurig gewerkt.
 • IJzer Rijk Techniek

  Hovenier in Delft

  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews

  Grondverzet Deze klasse omvat: - verplaatsen, egaliseren, ophogen, afgraven van grond; - opruimen, bouwrijp maken van bouwterreinen na sloop; - aanleg van drainage; - grondwerk voor bouwrijp maken van terreinen, ruilverkaveling, ontginning, landaanwinning en -inrichting; - grondwerk voor aanleg van bossen, sportvelden, recreatieterreinen, groenvoorzieningen e.d. Eventueel in combinatie met: - straat- en rioleringswerk. Deze klasse omvat niet: - grondwerk overwegend voor de akker- en tuinbouw - werkzaamheden direct gericht op grind- of zandwinning - afgraven en verwijderen van verontreinigde grond - grondwerk voor het leggen van rioleringen en buizen - grondwerk voor het leggen van elektriciteitskabels - aanleg en onderhoud van tuinen en gazons (8130). - Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels Deze klasse omvat: - aanleg van elektriciteits- en telecommunicatiekabels; - aanleg van bovengrondse hoogspanningen. - Bouwtimmeren Bouwtimmeren Deze klasse omvat: - timmerwerk (ruwbouw); - plaatsen van bekistingen voor het storten van beton; - stellen, plaatsen en monteren van (systeem)scheidingswanden, inclusief het stellen van profielen hiervoor; - monteren van systeem- of akoestische plafonds; - plaatsen van ramen, deuren, kozijnen, trappen, e.d. ongeacht de grondstof; - plaatsen en repareren van hang- en sluitwerk, sloten voor ramen en deuren; - plaatsen van serres, veranda's, schuifpuien, glasdaken e.d. modulaire systemen; - plaatsen van keukens voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. SBI-code: - Stukadoren Verwijderen Stukadoren Deze klasse omvat: - verrichten van raap-, pleister- of schuurwerk aan plafonds en wanden; - verwerken van riet of rietmatten, houtwol e.d. tot een hechtgrond voor raap-, pleister- of schuurwerk; - behandelen van plafonds, wanden en vloeren met kalk, gips, cement of andere bindmiddelen en zand of andere vulstoffen; - vlinderen (egaliseren, waterdicht maken e.d.) van pas gestorte vloeren; - ter plekke vervaardigen of aanbrengen van gipsornamenten, lijstwerk e.d. versieringen. Eventueel in combinatie met: - verrichten van wit-, saus-, silicaat- of soortgelijk werk. Deze klasse omvat niet: - niet op de bouwplaats vervaardigen van gipsornamenten, lijstwerk van gips e.d. versieringen - schilderen van wanden, vloeren en plafonds - aanbrengen van gipsplaten. Deze klasse omvat niet: - niet op de bouwplaats vervaardigen van ramen, deuren, kozijnen en trappen; - interieurbouw en winkel-, café- en scheepsbetimmering ; - leggen van parket- en laminaatvloeren - metselen, voegen, lijmen en stellen van wanden en muren bestaande uit platen en/of elementen van kalkzandsteen, gasbeton of gipse

  Laatste review:

  Bestrating verwijderen/afvoeren -

  Top! Opname was snel geregeld. Uitvoering prima gedaan volgens afspraak. Goeie communicatie gedurende het hele traject.
 • Ooijendijk hoveniers

  Hovenier in Delft

  Beoordeling: 4.7 van 54.7541 reviews

  Ik werk vaak met andere vakmensen samen om een compleet concept voor de tuin te kunnen realiseren

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Fijne ervaren stratenmakers die hun vak verstaan. Wel waren er wat misverstanden over het bestratingsplan, maar deze zijn uiteindelijk netjes opgelost.
 • Borkent Boomverzorging

  Hovenier in Delft

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  Hallo, u kunt via mijn eigen site contact met mij krijgen. (google op borkentboomverzorging). Daar kunt u mij sneller bereiken. En het is goedkoper. Mijn diensten bestaan uit het snoeien en kappen van bomen. De meeste werkzaamheden doe ik al klimmende. Dat betekent dat ik ook met bomen kan werken die op moeilijk bereikbare plekken staan.  Ik doe ook heggen eventueel.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Rustig en toch snel en goed gedaan. Compliment!
 • Tuinreconstructie Van de Griend

  Hovenier in Delft

  Beoordeling: 4.3 van 54.3541 reviews

  Tuinaanleg, Tuinontwerp en Tuinonderhoud, Hoveniersbedrijf uit Den Haag. Uw terras, kunstgras, bestrating, schutting vakkundig geplaatst voor een vaste prijs en met garantie Your garden professionally constructed at a fixed price with warranty Wij zijn gevestigd in Den Haag en voeren onze werkzaamheden voornamelijk uit binnen de provincies Noord- en Zuid-Holland, maar ook daarbuiten zijn wij regelmatig actief. Omdat wij u buiten reguliere hovenierswerkzaamheden een complete tuininrichting kunnen aanbieden maken wij het onderscheidt met andere hoveniersbedrijven. Dankzij onze verschillende producten op maat, gemaakt van alleen de beste materialen, kunnen wij iedere tuin of buitenruimte een eigen gezicht geven. Zo maken wij naast het reguliere hovenierswerk onder andere terrassen, schuttingen, veranda’s, vlonders, verhoogde borders en schuren op maat. Kijkt u vooral op uw gemak rond op ons profiel om zelf te ervaren hoe uitgebreid onze mogelijkheden zijn. Vergeet daarbij niet om onze reviews te bekijken met foto’s van vorige projecten. Juist dátgene vinden waar u naar op zoek bent, beschouwen we bij Tuinreconstructie Van de Griend als dé grote uitdaging. Door uw wensen te combineren met onze vakkennis realiseren we met passie de perfecte tuin voor uw persoonlijke situatie. Wilt u ons een keer langs laten komen voor een bezichtiging? Vraag dan via onze contactpagina een geheel vrijblijvende offerte aan, zodat we samen met u kunnen kijken naar uw toekomstige tuin.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Schutting is netjes geplaatst!

Populaire lokale hoveniers in Delft

Andere vakmensen in Delft

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur