Vind hoveniers in Delft

Op zoek naar hoveniers in Delft? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Delft

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75522 reviews
  Hovenier in Delft

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Opdracht kon snel ingepland worden en is vakkundig en conform afspraak uitgevoerd. Zeer vriendelijk en professioneel, zeker aan te bevelen!
 • No13
  No13
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Hovenier in Delft

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Delfgauw en omgeving dan kan ik je verder helpen. Ik lever bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan mijn klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Tuinonderhoud... of een andere klus? Stuur mij dan een bericht, zodat we ik je kan helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Of kijk op mijn website yvosonneveld Met vriendelijke groet Yvo

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Moet nog starten maar snelle reactie, helder en duidelijk,goede kennis en adviezen. Half mei start de opdracht kijk ernaar uit
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75108 reviews
  Hovenier in Delft

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  In de regen een tuin ophogen was niet prettig. Ze hebben hun werk goed gedaan. Vriendelijke dame aan de telefoon. Reageren snel en marktconform geprijsd.
 • Borealis Boomverzorging
  Borealis Boomverzorging
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews
  Hovenier in Delft

  Hallo! Mijn naam is Daniel en ik ben zelfstandig ondernemer in de boomverzorging. Met een ETW diploma op zak ben ik volledig opgeleid en gecertificeerd om vakkundig al uw bomenklussen te doen. Werk waarbij geklommen moet worden is mijn specialiteit, maar ook rooiwerk en het ander bomenwerk is voor mij geen probleem. Goed snoeien is een kunst waar veel kennis en een goed begrip van bomen voor nodig is. Slecht snoeiwerk zorgt vaak voor lelijke bomen en zieke bomen, die met soms snelle groeischeuten als reactie proberen te overleven - scheuten die later makkelijk kunnen uitscheuren of breken als ze ouder en zwaarder worden. Daarom is het altijd belangrijk om bomen te snoeien met kennis van zaken. Ik denk graag met u mee over uw boom of klus. Neem contact op voor een gesprek en een prijsindicatie!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Het was heel hard aan het regenen en waaien en Daniel heeft onze bomen netjes gesnoeid en alles opgeruimd. Ben zeer tevreden en ik raad hem zeker aan! Heeft veel kennis van bomen en verzorging!
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65197 reviews
  Hovenier in Delft

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Duidelijke afspraken en klus snel en kundig geklaard
 • M. Haryouli
  M. Haryouli
  Beoordeling: 4.8 van 54.8588 reviews
  Hovenier in Delft

  Mijn interesse voor het vak komt voort uit passie en liefde voor het creëren van een mooie leef omgeving

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Meneer Haryouli heeft samen met zijn schoonzoon in 3 dagen tijd mijn hele tuin opgeknapt en wat is het mooi geworden! ik kan er nu weer met veel plezier van gaan genieten. Wat een fijne en harde werkers! Ik kan deze vakmensen echt aanbevelen!
 • Mollink Bestratingen
  Mollink Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Delft

  Hallo! Ik ben Tijmen en heb een eenmanszaak in het vak van het stratenmaken. Ik ben 19 jaar oud, maar heb al jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Ik kom oorspronkelijk uit twente en studeer nu in Delft en zit daar ook op kamers. Ik vind stratenmaken zo leuk dat ik besloot om het voor mijzelf naast mijn studie te doen. Ik beschik over al het gereedschap en de kennis om (niet al te grote) bestratingsklussen voor u uit te voeren.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Tijmen is een jonge hardwerkende professionele allrounder die precies weet wat er moet gebeuren en hoe de klus geklaard moet worden. Tijmen komt zijn afspraken na en dat voor een eerlijke prijs. Ik kan hem van harte aanbevelen en heeft hier keurig werk afgeleverd.
 • Ham Tuinzorg
  Ham Tuinzorg
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Hovenier in Delft

  Ham Tuinzorg is gespecialiseerd in het tuinonderhoud en tuinverzorging, voor het snoeien van uw hagen struiken en bomen, vormsnoei, onkruidbestrijding, reiniging terras , gazonsverbetering. Getogen in tuindersgezin [groentenkweker], verder heb ik ruim 20 jaar ervaring in het tuinonderhoud en bosonderhoud , mijn klantenkring is zeer divers, van balkontuin tot Landgoed. Ik beschik over het nodige gereedschap, en kan in overleg het tuinafval meenemen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Netjes en betrouwbaar.
 • J Termijn Bestratingen
  J Termijn Bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Hovenier in Delft

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Stratenmaker,in Vlaardingen, dan kan J Termijn Bestratingen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Grond afgraven of egaliseren... of een andere klus? Zoals bomen verwijderen, dit is onze specialiteit. Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Tuin aangelegd Heel blij met de tuin die ze hebben aangelegd. Fijne communicatie en aardige mannen. Ik zou ze zeker aanraden en voor een volgende klus zeker weer contacten.
 • Verweij Tuinen
  Verweij Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Delft

  Verweij Tuinen is een jong hoveniersbedrijf werkzaam in ieder segment. Of u nu een kleine stadstuin heeft, of een villatuin, bij ons bent u aan het juiste adres. Met voldoende ervaring op zak, proberen wij onze klanten volledig te ontzorgen, van A tot Z. U kunt bij ons terecht voor ieder gewenst onderdeel van de tuin. Wij werken met de beste producten en rekenen geen torenhoge prijzen. Neem gerust een kijkje op onze socials.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Na het plaatsen van de advertentie konden de werkzaamheden binnen een week uitgevoerd worden. Communicatie vooraf en tijdens de uitvoering was helder. Het werk was binnen anderhalve dag geklaard. We zijn erg tevreden en bevelen Verweij Tuinen zeker aan.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Delft, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1055 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Delft

Andere vakmensen in Delft

Vind vakmensen bij jou in de buurt