Vind hoveniers in Amsterdam

Kom in contact met geverifieerde hoveniers op Werkspot. Omschrijf je klus en vind hoveniers in Amsterdam.

Waar heb je hulp bij nodig?

Tuinonderhoud

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Amsterdam

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95632 reviews
  Hovenier in Amsterdam

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Snelle reactie, goede prijs, komt afspraken na, aardige harde werkers. Zal zeker voor andere tuinklussen nogmaals gebruik maken HPCTO.
 • VvA Hoveniers
  VvA Hoveniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Hovenier in Amsterdam

  VvA Hoveniers te Aalsmeer is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in tuin onderhoud Aanleg,bestratingen zaag en snoei werkzaamheden,Bomen weghalen, Bomen Keuren, Boomstronk verwijdering, gras en bermen maaien,schuttingen,onkruid beheersing, aanplant, leeghalen hele tuin. aanleveren van tuinmateeialen/grond /zand/tegels & Advies, Ook kunnen wij door onze klimtechnieken, zelfs uw kat uit de boom halen, uw drone terug halen, of andere werkzaamheden op hoogte uitvoeren, Wij staan in nauw contact met brandweer/dierenambulance als klimmer voor lastig bereikbare plaatsen waar geen hoogwerker of trap kan komen. Verder Alles in en om de tuin Onderhouds contracten Ook voor bedrijven het bijhouden van binnentuinen of grasvelden periodiek maaien of slootkanten Wij komen graag vrijblijvend kijken. Omdat niet alles van een foto is af te leiden, dit is bij ons kosteloos ! Ons motto: Uw tuin mooier dan die van de buren ? VvA Inhuren ! Maak kennis: Facebook/vvahoveniers Werkgebied Noord Holland, zuid Holland, Utrecht, Flevoland Verder werkgebied is in overleg,

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Hij kwam snel kijken en leek enthousiast, maar is niet gekomen omdat hij een andere grote klus voor liet gaan. Hij heeft wel een andere hovenierster voorgesteld, maar zij kon geen tuinafval afvoeren, dus is dat ook niet doorgegaan.
 • DT Tuinders
  Beoordeling: 4.3 van 54.3515 reviews
  Hovenier in Amsterdam

  DT Tuinders hovenier/stratenmaker

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Uitstekend vakmanschap en vriendelijke service
 • Pannello
  Beoordeling: 4.8 van 54.8541 reviews
  Hovenier in Amsterdam

  Pannello is een startende ondernemer, die zich voornamelijk richt op Noord-Holland als werkgebied.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Super snel en keurig geregeld. Verwijderen stronken voor goede prijs.
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55541 reviews
  Hovenier in Amsterdam

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Rico was als enige bereid langs te komen voordat we de opdracht wilde gunnen. Heeft onze tuin geïnspecteerd en kwam toen al met adviezen. Uiteindelijk aan hem de opdracht gegeven. Rico heeft duidelijk plezier in zijn werk en alles ziet er fantastisch uit. We zijn erg blij met het resultaat! Bij een volgende tuin opdracht zullen we zeker als eerste bij hem aankloppen!
 • petervanderwoning.nl
  petervanderwoning.nl
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Amsterdam

  Ik heb geen 8 tot 4 werkmentaliteit, ik ga door tot de klus klaar is naar uw wensen. sinds 12 jaar doe ik klussen in en rond het huis zoals kleine timmer werkzaaamheden , tuin snoeien , gras en planten verzorgen , schilderwerk aan en in het huis en schuur. Ik heb een Grafische opleiding gevolgd, en ben 10 jaar werkzaam geweest voor een belettering bedrijf, daarom veel ervaring met teksten plakken , reklameborden, en ramen met foly 's beplakken. , Ik ben gewend om nauwkeurig te werken, dat is nu terug te zien in mijn Schilderwerk en all round onderhoudswerk aan huis en tuin. Naast onderhoud doe ik ook sanitair, geen las of soldeer werk - knelfittingen zijn ook snel en prima tegenwoordig-, dus een wastafel, douchecabine, kraan of wc vervangen is geen probleem. vr groet Peter

  Laatste review:

  Hek of schutting repareren of onderhouden -

  Peter heeft goed werk geleverd conform hetgeen we hadden besproken. Hij reageerde snel, kwam zijn afspraken stipt na en heeft de klus goed geklaard. Zeker aan te raden!
 • Demolier
  Demolier
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Hovenier in Amsterdam

  Demolier is bekend om zijn vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij ons kunt u terecht voor al uw klussen en sloopwerken. Wij zijn werkzaam in groot Amsterdam en doen voornamelijk klussen van aannemers, vastgoedbeheerders en vastgoedontwikkelaars. Ook voor de kleinere klus bent u van harte welkom om ons te benaderen. Wij beschikken namelijk over voldoende mankracht, zijn flexibel en houden graag rekening met iedere specifieke project. Zo wordt door ons altijd netjes gewerkt, afgevoerd en vervolgens schoon opgeleverd. Voel je vrij om ons te benaderen voor een vrijblijvende offerte. Hartelijke groeten, Demolier

  Laatste review:

  Bestrating verwijderen/afvoeren -

  Snelle, goede en vriendelijke service!Het was een flinke klus. Tuin is onkruidvrij gemaakt en alle tegels zijn keurig afgevoerd. Ik raad Demolier zeker aan!
 • Q's Groenprojecten
  Q's Groenprojecten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Amsterdam

  Mijn naam is Quinten en ik woon in Amsterdam. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële sector heb ik besloten het roer om te gooien en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Het is mijn passie om van iemands (groene) wensen werkelijkheid te maken. Ik specialiseer mij in het aanleggen, onderhouden en verbeteren van (stads)tuinen in en rondom Amsterdam. Daarnaast denk ik graag mee in duurzame oplossingen. Meer groen in de tuin is een fantastisch begin, maar het wordt ook steeds belangrijker om rekening te houden met langere periodes van droogte en grotere hoeveelheden regenwater en wind in de tuin. Er zijn talloze oplossing om hier een stap in de goede richting te zetten en ik adviseer hier graag in. Het lijkt me leuk om in contact komen met u!

  Laatste review:

  Heel vriendelijk geholpen, heldere communicatie en voor een eerlijke prijs!
 • Viridi Works
  Viridi Works
  Beoordeling: 4.6 van 54.6523 reviews
  Hovenier in Amsterdam

  Goedendag, Bij Viridi Works kunt u terecht voor uw tuinrenovatie en onderhoudsklussen in Noord- en Zuid-Holland. Door jaren actief te zijn in het hoveniersvak, hebben wij de nodige ervaring verzameld om met zekerheid uw tuin aan te leggen, op te knappen of te onderhouden. Met passie regelen wij uw klus van ontwerp tot aan aanleg. Daarbij hanteren wij een vaste prijs zonder onverwachte kosten. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking! Viridi Works

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Sam heeft super mooi werk geleverd. Hij is duidelijk en realistisch, belooft niet teveel en komt zijn afspraken na.
 • Wolthuis Tuinontwerp
  Wolthuis Tuinontwerp
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Hovenier in Amsterdam

  Groen doet goed Lekker loungen in de zon met je vrienden Bijdragen aan de biodiversiteit in de stad Een fijne plek voor jouw en je gezin Je eigen fruit en/f groenten verbouwen Je verbonden voelen met het buitenleven ​ Allemaal mogelijkheden om jouw tuin, dakterras of buitenruimte om te toveren tot jouw groene paradijs. Jouw plek waar je tot rust kan komen, genieten, en geluksmomenten gaat beleven. Om dit voor jou te realiseren ben je bij mij aan het juiste adres. ​ Teveel onderhoud denk je? Dat valt best mee! Samen kunnen we kijken naar wat bij je past. Of dit nu veel of weinig onderhoud vraagt, heel praktisch is of juist vol fleurige mooie bloemen en planten staat. We ontwerpen jouw paradijs. ​ Zin om aan de slag te gaan? Neem vooral contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvend eerste gesprek NB ik focus mij op eco balans, dus geen kunstgras en juist meer groen (dus tegels eruit en groen erin)

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Vooraf communicatie was uitstekend. Een voorstel van wat er gedaan kon worden werd verstuurd. Ard kwam op de afgesproken dag en tijd en ging gelijk aan de slag. Ik ben erg tevreden met de resultaat. De tuin ziet er mooi uit. Ard is een hele vriendelijke man. Ik had een aantal vragen en hij gaf goed advies. Hij ruimde zelfs op en nam alle tuin afval mee. Uitstekend geholpen!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Amsterdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 613 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Amsterdam

Andere vakmensen in Amsterdam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur