Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Badhoevedorp

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95786 reviews
  Hovenier in Badhoevedorp

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Berrouwbare, goede en vriendelijke service. Heel blij mee.
 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95124 reviews
  Hovenier in Badhoevedorp

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima, Sean is professioneel en goed in de communicatie.
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55590 reviews
  Hovenier in Badhoevedorp

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Duidelijke communicatie over de klus, werkzaamheden en planning. Uiteindelijk zijn de werkzaamheden 1 dag opgeschoven vanwege het weer, maar ook dat werd goed gecommuniceerd. Keurig uitgevoerd en schoon opgeleverd met duidelijke instructies over het verzorgen van de grasmat.
 • Bikkel Bestrating
  Bikkel Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Hovenier in Badhoevedorp

  Straatmaker met meer dan 28 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Raymon reageerde snel en heeft snel en vakkundig onze tuin opnieuw bestraat.
 • Yardin
  Yardin
  Beoordeling: 4.8 van 54.85110 reviews
  Hovenier in Badhoevedorp

  Ik doe tuinonderhoud, stobbenfrezen versnipperen, onkruid verwijderen, kleine tot +- 10 meter hoge bomen snoeien, rooien, achterstallig tuinonderhoud, heggen , nieuwe heggen planten en hedra schuttingen plaatsen. Ik heb veel ervaring in het groen en werk bijna altijd samen met een collega zodat we samen snel de klus kunnen klaren en er een korte wachttijd is. We werken louter met professioneel Stihl apparatuur. We beschikken over een stobbenfrees zodat we een boomstronk helemaal weg kunnen frezen. De stobbenfrees past door een gewone deur van minimaal 82 cm. P.S. Als u een adv plaatst zet een foto van wat er gedaan moet worden zoals stobbenfrezen, een foto van de stronk en de omtrek van de stronk vanaf de grond en een duidelijke omschrijving van de klus.. Dan kunnen we een prijs doorgeven en een advies geven. Als ik een prijs doorgeef en u vindt het te duur of u bent niet geïnteresseerd, reageer dan graag niet in verband met de advertentie kosten die ik dan moet betalen. Die varieren tussen de 5 en 35 euro. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft. De volgende werkzaamheden: - Boomstronken frezen/verwijderen - Bomen snoeien/rooien - Heggen/struiken snoeien/verwijderen - Onkruid wieden/verwijderen/bestrating schoonmaken met hogedrukreiniger - het plaatsen van grind en/of gazon - Tuinmateriaal aanleveren - Tuininrichting - Tuinonderhoud - Schilderwerk - Afvoeren oude bestrating/tuinmateriaal Ik heb een grote bus en kan daardoor veel tuin afval meteen meenemen. Voor grotere/spoed klussen zijn we met 3 of 4 man.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Wij hebben door Yardin een boomstronk laten verwijderen in de voortuin. Vanaf het begin goede communicatie en snel een afspraak kunnen maken om langs te komen. Kwam op de afgesproken tijd en tijdens het bezoek nette omgangsvormen. De boomstronk is goed verwijderd en zorgde ervoor dat hij voorzichtig met de gevel omging, omdat de boomstronk tegen het huis zelf aan zat. Wij raden Yardin zeker aan!
 • Hautelier
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Hovenier in Badhoevedorp

  Ben je op zoek naar een Timmerman of houtbewerker? Dan kun je in Amsterdam bij Hautelier terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met inrichting binnen-& buitenshuis. Van tuinhuis,schutting,traphal,deur&raamkozijnen tot dakbeschot kunt u bij ons terecht voor advies, offertes en realiseren van uw ideeën en wensen op dat gebied. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing samen met jou. Wij werken op projectbasis en verzorgen alles van A tot Z indien gewenst. Wij geven garantie op al ons werk en producten uit eigen werkplaats.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Omar en Mustapha hebben keurig werk geleverd: weer een mooi en stevig tuinhek in onze tuin. Dank!
 • Gaia Boomverzorging
  Gaia Boomverzorging
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Hovenier in Badhoevedorp

  Heeft u te weinig zonlicht in de tuin? Dode takken, of een andere reden waardoor u met een minder fijn gevoel in de tuin kan zitten? Gaia Boomverzorging helpt u graag weer van uw tuin te genieten. Met of zonder boom. Wij specialiseren ons in lastig toegankelijke plekken waarbij bomen klimmend gesnoeid, al dan niet afgebroken moeten worden. Met dank aan afvanglijnen en onze ervaren grondmannen vormen eventuele obstakels en objecten onder de boom geen enkel probleem. Op basis van uw foto's van de boom en rest van de tuin kan er een totaalprijs geoffreerd worden met een inschatting van de tijd en specificatie van de desbetreffende werkzaamheden nodig. Afval kunnen wij voor u meenemen en natuurlijk laten we de tuin altijd netjes achter. Graag bieden we ook advies over de conditie en eventuele nazorg van de boom zodat de boom er weer een aantal jaar tegenaan kan.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Veel kennis en een mooie uitvoering. Denkt ook aan de boom en de vorm. Echt een vak man
 • Mark Your Garden
  Mark Your Garden
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Hovenier in Badhoevedorp

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Amsterdam, dan kan Mark Your Garden je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Mark is een harde werker en levert, weer of geen weer, goed werk af. Brengt eigen tuingereedschap mee en voert, indien gewenst, je tuinafval af. En niet onbelangrijk: komt afspraken na.
 • Dmz klus
  Dmz klus
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Hovenier in Badhoevedorp

  Na een opleiding groen beheer ben ik 15 jaar geleden begonnen in de technische branche en heb sinds dien veel ervaring op gedaan binnen de groen/technische/bouw en constructie wereld. Ik beschik over een groot arsenaal hoogwaardig gereedschap om verschillende werkzaamheden uit te voeren, van riolering tot stukadoorswerk of stroomnet, ik ben all round inzetbaar, kennis is de basis voor een goed afgewerkte klus en daarom neem ik alleen aan waarvan ik kan garanderen dat het perfect opgeleverd word. Mijn doel is kwaliteit leveren en klanten tevreden stellen. Bij mij bent u niet gebonden aan kantoor uren maar kunt u gewoon bellen of mailen, er word zo spoedig mogelijk contact opgenomen en alles word netjes ingepland en afgehandeld. Er word altijd garantie gegeven op geleverde diensten tenzij dit anders is afgesproken. Ik ben werkzaam in noord holland. Op onze website kunt u foto’s vinden van voor en na een klus. De site kunt u gemakkelijk vinden als u mijn bedrijfsnaam in vult op de welbekende zoekmachines. Gelieve contact opnemen via de site Heeft u een klus en zoekt u een bekwame vakman bent u bij mij aan het juiste adres. Gelieve geen contactgegevens delen als u meerdere mensen om een prijsopgave vraagt, werkspot rekent voor de contactgegevens niet voor de klus. dit kost ons allemaal een hoop geld aan werkspot. Met vriendelijke groet, Dennis

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed, snel, volgens afspraak.
 • Sandra de Klusvrouw
  Sandra de Klusvrouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.4519 reviews
  Hovenier in Badhoevedorp

  Hallo en welkom bij Sandra@de tuin en klusvrouw Uw tuin mooi voor de tijd van het jaar. Wilt u de tuin op orde hebben. Snoeien, maaien, onkruid verwijderen, terras tegels schoonspuiten etc. allemaal geen probleem. Heeft u klus & reparatie werkzaamheden in uw huis of in de tuin die u zelf lastig vindt, niet kan of niet wilt doen. Bijvoorbeeld de kamer voorzien van ander behang, schilderwerk, de cv bijvullen, keukendeurtje hangt scheef, de haag die gesnoeid moet worden, het gras maaien etc. Uw verhuizing kan ik ook voor u regelen van het inpakken, het verhuizen, woning opknappen en/of weer uitpakken. Maar ook de oplever woning weer in goede staat achterlaten is geen probleem. Ook voor grotere renovaties en/of verbouwingen kunt u mij raadplegen, Ik kom dan niet alleen maar heb ook de juiste mensen voor grote projecten om mij heen Garantie geef ik op de artikelen die ik aan u geleverd en geplaatst heb. Mijn uurloon is € 50-- excl. gereedschap, materiaal, administratiekosten, parkeergeld en btw. Mits de klus op project basis wordt aangenomen. Mijn werkgebied is Amsterdam, Badhoevedorp en Amstelveen, Heemstede, Aerdenhout en omgeving. Garantie geef ik op de artikelen die ik aan u geleverd en geplaatst heb. Ik gebruik mijn eigen gereedschap, ik rook niet en werk netjes. Met vriendelijke groet en wellicht tot ziens, Sandra de tuin en klusvrouw

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Wilt meteen langs komen zonder afspraken te maken Reageert niet om afspraken te maken met je. Heel slecht!

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Badhoevedorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1153 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Badhoevedorp

Andere vakmensen in Badhoevedorp

Vind vakmensen bij jou in de buurt