Vind hoveniers in Badhoevedorp

Op zoek naar hoveniers in Badhoevedorp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Badhoevedorp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 557 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Badhoevedorp

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.9 van 54.95481 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Hele aardige, professionele tuinman. Gisteravond afgesproken om vanmiddag al de klus uit te voeren. Betrouwbaar, snel en vriendelijk!
 • Bouwens

  Hovenier in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews

  Gespecialiseerd in tuinaanleg bestratingen snoeien bomen zagen. Professionele gazonmaaier voor grote grasvelden Graafmachine verhuur voor sloop en graven VCA vol certificaat 30 jaar onderhoud Elshout Overveen

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Very nice cooperation. Clear communication, friendly approach, fair price and job well done. Very happy with Bouwens and will definitely use their service next year.
 • Bikkel Bestrating

  Hovenier in Badhoevedorp

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Straatmaker met meer dan 27 jaar ervaring.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Vriendelijke man. Duidelijke afspraak gemaakt en klus snel en netjes gedaan!
 • Quick pro

  Hovenier in Badhoevedorp

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Wij van quick pro houden ervan om ons werk snel maar zorgvuldig tedoen. Voor elk probleem proberen wij altijd een oplossing te vinden. Wij doen hoevenier werk maar ook sloopwerk . Wilt u graag al u onkruid weg hebben of het gras moet gemaaid worden , tegels moeten schoon gemaakt worden dan bent u bij het goeie adres wij van quick pro geven onderhoud aan u tuin zoals . - onkruid verwijderen - gras maaien - tegels reinigen van mos of viezigheid - aarde of zand verwijderen - trimmen van heggen Voor een offerte graag fotos sturen en de opmeting sturen van de achter tuin of voortuin. Graag erbij vermelden welke stad zodat u zsm een offerte van ons kunt krijgen. Mvg quick pro.

  Laatste review:

  Bestrating verwijderen/afvoeren -

  Aardige jongens die netjes contact houden.
 • B&B Sierbestrating

  Hovenier in Badhoevedorp

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Beste opdrachtgever, Wij zijn Danny en Ashley van B&B sierbestrating en we zijn al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak hebben wij geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikken wij over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Wij staan voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Vandaag om 09.00 stonden Danny en zijn team volgens afspraak in onze achtertuin. Zijn meteen begonnen. Team is goed op elkaar in gewerkt de snelheid en het naadloos leggen van de tegels heeft ons doen verbazen. Zulke tegelzetters zijn wij nog nooit tegen gekomen die zo goed werk afleveren. Namens Albert & Hans Danny en team enorm bedankt👍👍
 • Campos Klus & Onderhoudsbedrijf

  Hovenier in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.3 van 54.3526 reviews

  Welkom bij de Renovatie van Campos & Zonen! Aandacht, kwaliteit en aandacht voor detail. De bouw en renovatie van Campos & Zonen begrijpen dat u een partner met de juiste kennis en ervaring wilt hebben om uw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om een ​​totale renovatie of bijvoorbeeld alleen de badkamer, bij de bouw en renovatie van Campos & Zonen is het doel altijd een tevreden en trotse klant. Persoonlijk contact, één contactpunt en flexibiliteit. Campos & Zonen Bouw en renovatie zijn beschikbaar voor vragen. Wij denken met u mee over constructieve uitdagingen, maar ook over lay-out en lay-out, zodat het gebouw volledig voldoet aan de wensen van toekomstige gebruikers. Tijdens het bouwproces kunnen onze klanten vertrouwen op de kennis en ervaring van de bouw- en renovatieprofessionals van Campos & Zonen. We houden u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en lossen bouwproblemen onmiddellijk en onafhankelijk op. Campos & Zonen maakt constructie en renovatie het verschil. * Al meer dan 10 jaar betrouwbare professionals; * Aandacht, kwaliteit en aandacht voor detail; * Een familiebedrijf om na te denken over je familie; Voorbeelden van werk dat we doen: - Badkamer Renovatie; - Installeer wandaccessoires; - Keuken montage en demontage; - Laminaat; - Stucwerk; - Schilderijen in het algemeen; - Monteren en demonteren van gordijnen; - Papier muren; - Inbouw- en demontagekasten; - Vervang ingebedde apparaten; - Badkamermeubels monteren of vervangen; - Vervanging van tegels / vervanging; - Reparaties in het bos; - Installatie en vervanging van kranen; - Hydraulisch; - Vervang de verkooppunten; - Sloopwerkzaamheden; - Muur installeren; - Installeer of vervang sloten; - Hang deuren of vervang; - Landscaping / Schermen / Tuinhuis / Balkons; - Installatie van armaturen; Neem contact met ons op en vraag uw gratis offerte aan

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  I wanted to remove old fences and fix new ones. Leonardo and his team(Carlos, Edson) did a good job. They arrived on team and finished their work on time. I highly recommend Campos Klus & Onderhoudsbedrijf. (Leonardo and his team)
 • R. Kentie Tuinaanleg

  Hovenier in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.4 van 54.4523 reviews

  Goedendag, Mijn naam is Rob. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, Wij gaan pas weg als alle afspraken nagekomen zijn Zodat u de tuin krijgt die u voor ogen had. Wij zijn gespecialiseerd in; - Bestrating - Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Erfafscheidingen - Grondwerk - Vlonders Wij maken van u tuin een droomtuin.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Vriendelijke mannen en blij met hun werk!
 • M.Galgren Hoveniersbedrijf

  Hovenier in Badhoevedorp

  Beoordeling: 5 van 55514 reviews

  Aangenaam! Onze dienstverlening streeft er naar om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Persoonlijke aandacht en goede afspraken zijn daarbij van groot belang. We hebben ruime ervaring in allerlei klussen, van bouwprojecten tot klussen in en om het huis. We werken voor aannemers en voor particulieren en zijn vooral actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. U kunt bij ons terecht voor volgende werkzaamheden: Sloopwerk binnen en buiten Sierbestrating Hekwerken Schuttingen Tuinonderhoud Vlonders Timmerwerken Onderhoudswerk Montagewerk Transport Grofvuil afvoeren Tuin ontwerp en advies We werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit en dat ziet u terug in het eindresultaat.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Wat een fantastische tuin!!! We zijn erg blij met al het harde werk van Mauritio en zijn team. Het begint al bij het meedenken tijdens de offerte, het ontwerp en de afstemming van de laatste details, alles is perfect geregeld. Ze hebben ruim een week keihard gewerkt om van onze oude blubbertuin een heerlijke plek te maken waar we heerlijk kunnen chillen, nu alleen de zon nog. Die kregen we er helaas niet bij (toch een minpuntje gevonden :-)) Naast harde werkers zijn het ook nog eens super gezellige mannen die elke dag vrolijk aan de slag gingen en ondanks enkele onverwachte tegenslagen (die ook super zijn opgelost) vol goede moed de klus hebben geklaard. Zou ik ze aanbevelen? 100%. Het zijn betrouwbare, kundige en harde werkers met verstand van zaken. Als we ooit de voortuin gaan aanpakken dan vragen we Mauritio zeker weer terug!
 • Jelmer Tuinen

  Hovenier in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.6 van 54.656 reviews

  Van moderne stadstuin tot een landelijke tuin; van daktuin tot kindvriendelijke tuin. Jelmer Tuinen ontwerpt, legt aan en onderhoudt. Een mooie tuin start met een sterk ontwerp... Heeft u al duidelijke plannen met uw tuin? Of zoekt u nog naar ideeën die uw tuin moeten omtoveren in een oase van rust? Uw wensen Voordat Jelmer Tuinen aan de slag gaat, verdiep ik mij eerst in uw beeld van een mooie tuin. Tijdens een eerste bespreking bepaal ik samen met u de te realiseren sfeer en bespreken we uitgebreid alle mogelijke wensen. Ook meet ik alle relevante zaken op in uw tuin en bekijk ik de architectuur van uw woning en haar situering, want de stijl en sfeer van het huis en de omgeving vormen samen met uw wensen de uitgangspunten van uw tuinontwerp. Ontwerpfase Aan de hand van uw wensen en mijn kennis ontwerp ik een tuinplan dat bestaat uit een schetsontwerp en een toelichting. Uiteraard kunnen in het tuinplan nog aanpassingen worden gedaan. Het ontwerpen van een tuin is nu eenmaal een creatief proces van afwegen en afstemmen. Van kijken en combineren. Daarna volgt een uitwerking van de schets tot een gedetailleerd fullcolour tuinontwerp en/of beplantingsplan, samen vormen ze de grondslag voor de uiteindelijke aanleg van de tuin. In een beplantingsplan geef ik de locatie van de plantvakken aan, de plantsoorten, de aantallen en de gewenste afmetingen van de planten bij aanschaf. Aanlegfase Na het definitieve tuinontwerp kan de aanleg van de tuin starten. Uiteraard kunt u er voor kiezen zelf de aanleg uit te voeren eventueel met onze deskundige begeleiding. Ook is het mogelijk dat wij een vrijblijvende offerte voor de tuinaanleg maken. Onderhoud Een tuin leeft en heeft in ieder seizoen een ander karakter. Niets is zo 'bewegelijk' als een tuin. Regelmatig onderhoud voorkomt verwildering van de tuin. Zelfs wanneer u van een zo natuurlijk mogelijke tuin houdt, moet er zo nu en dan onderhoud worden gedaan.

  Laatste review:

  Vlonders plaatsen of vervangen -

  Jelmer levert keurig werk af, denkt mee en is een vriendelijke man!
 • de tuinfluisteraar

  Hovenier in Badhoevedorp

  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews

  De tuinfluisteraar doet alles voor uw tuin. ontwerp, aanleg onderhoud en advies bij voorkeur regio Haarlem, Amsterdam ruime ervaring

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Snel gewerkt.

Populaire lokale hoveniers in Badhoevedorp

Andere vakmensen in Badhoevedorp

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur