Vind hoveniers in Zwanenburg

Op zoek naar hoveniers in Zwanenburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Zwanenburg

 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95124 reviews
  Hovenier in Zwanenburg

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima, Sean is professioneel en goed in de communicatie.
 • Rosan Tuinen
  Rosan Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Hovenier in Zwanenburg

  Hallo, wij zijn Rosan Tuinen uit Zwanenburg. Wij zijn aangesloten bij de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners). Dit betekent dat wanneer u gebruik maakt van onze diensten, u verzekerd bent van een professioneel eindresultaat. Onze werkzaamheden bestaan uit: -tuinonderhoud (eenmalig of periodiek) -tuinaanleg (bestrating, schutting, pergola e.d. -het maken van beplantingsplannen alsmede het leveren van beplanting Wanneer u contact met ons opneemt, dan komen wij vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Hartelijke groet Sander

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Alles is netjes geregeld vanaf dag een, Sander is vriendelijk, denkt met je mee, regelt alles tot in de detail en was snel beschikbaar. Helemaal top, zeker aan te raden!
 • Offenberg Multiklus
  Offenberg Multiklus
  Beoordeling: 4.6 van 54.6514 reviews
  Hovenier in Zwanenburg

  Wij zijn een jong en flexibel bedrijf gevestigd in Zwanenburg, wij zijn werkzaam actief in noord Holland, zuid Holland, en Utrecht. Hier Houden we ons bezig met tuin renovaties van a tot z dus alles wat u kunt bedenken in en rond om de tuin dat kunnen wij voor u in orde maken. Wij werken met een garantie van 1,5 jaar op de werkzaamheden Ons motto is dat we mooie tuinen van kwaliteit maken voor de klant

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jim en Mike hebben bij ons de voor- en achtertuin gelegd. De tegels zitten er superstrak in. Ook een deel van de schutting met een nieuwe poort zijn netjes geplaatst. Hierbij hebben ze goed meegedacht voor ons budget. Ook waren ze snel beschikbaar, waardoor wij binnen een week een volledig nieuwe tuin hebben. Wij zijn enorm tevreden 👍🏻.
 • Niko's Afvalservice
  Niko's Afvalservice
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Hovenier in Zwanenburg

  Niko’s Afvalservice, voor het duurzaam afvoeren en recyclen van uw (grof) afval, ontruimingen en sloopwerken. I. Grof afval - Meubelen, tuin- en bouwafval, electronica, witgoed, oud ijzer, piano’s II. (Spoed) ontruimingen - Huur/koop-woningen, seniorenwoningen, verzorgingstehuizen, garage-/opslagboxen III. Lichte sloopwerkzaamheden - Verwijderen vloeren, tuinbestrating, schuttingen, tuinhuisjes en beplanting - Casco maken van woningen en bedrijfsruimten IV. Snelle reactie en flexibele service. Zie ook onze Instagram voor foto's van eerdere klussen!

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Snelle reactie, klus snel uitgevoerd, vriendelijk en meedenkend.
 • Van Amersfoort Tuin en Terras
  Van Amersfoort Tuin en Terras
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Hovenier in Zwanenburg

  Mijn naam is Michiel van Amersfoort ben 29 jaar en woonachtig in Zwanenburg, sinds 2020 ben ik gestart met Tuin en Terras dienst. Daarvoor heb ik bij veel hoveniers bedrijven ervaring opgedaan. Bij ons is afspraak is afspraak en houden we van een fijne duidelijke communicatie naar de klant toe! Wij kunnen elke tuinklus aan!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Michiel en Jelle hebben vandaag mijn 20m hoge treurwilg, die half over het water en half over een schuur hangt vakkundig gesnoeid en daarna een stuk ingekort. Zeer keurig zonder schade en gevaar de grote stukken boom naar beneden gehesen, alle afval hout meegenomen en alles netjes achtergelaten. En dat voor een top prijs. Dank heren.
 • Hoveniersbedrijf Bart Steijn
  Hoveniersbedrijf Bart Steijn
  Beoordeling: 4.4 van 54.4572 reviews
  Hovenier in Zwanenburg

  Allround hoveniersbedrijf, wij voeren alle voorkomende werkzaamheden op buiten-terreinen en in tuinen uit. Ons werkgebied is Noord-holland, Utrecht en Flevoland. Diverse reverenties op aanvraag. Naast het reguliere onderhoudswerk en de aanleg van tuinen zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van tuinhuisjes, eigen fabrikaat schuren/bergruimten en de verwerking van oude materialen waaronder oude gebakken walen en ijsselstenen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Absoluut TOP!. Vriendelijke snelle en harde werker, die voor een zeer redelijke prijs onze tuin heeft gerenoveerd. Prima werk afleverd!, dus meer dan tevreden!
 • Gernaat Sierbestratingen
  Gernaat Sierbestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Hovenier in Zwanenburg

  Uw tuin tot in de puntjes verzorgd! Sierbestratings bedrijf Gernaat sierbestratingen staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, netheid en persoonlijk contact. Wij zijn actief in particuliere tuinen, variërend van kleine voortuinen tot tuinen van meer dan 500 m2. Tevens zijn wij actief in de zakelijke sector. Na 11 jaar werken bij een sierbestratingbedrijf, en de benodigde vakkennis en praktijkervaring opgedaan te hebben, ben ik Hendrik Gernaat mijn eigen sierbestratingsbedrijf gestart. Sierbestratingenbedrijf Gernaat is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons bovenaan. Iedere opdracht is weer een uitdaging om samen met u als klant tot een goed eindproduct te komen. Neem contact met ons op via Werkspot, zodat wij u kunnen adviseren over wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om het verwezenlijken van uw droomtuin.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  De opdracht was prima uitgevoerd door Hendrik en zijn broer. Ze denken goed mee en geven goede ideeen waar nodig is. Prijs kwaliteit verhouding ook prima. Ik ben heel blij mee met het resultaat. Dus, een echte aanrader!
 • Van de Velde Tuinaanleg
  Van de Velde Tuinaanleg
  Beoordeling: 4.3 van 54.3566 reviews
  Hovenier in Zwanenburg

  Wij zijn een jong hovenier/stratenmakers bedrijf. Met de juiste kennis van zaken om elke klus te klaren. Van onderhoud tot complete tuin aanleg. Alles verzorgd voor een scherpen prijs. Altijd een vrijblijvende oferte. Voor onze laatste acties kijkt u op onze Facebook pagina. • bestrating en sierbestrating •Her bestraten met de huidige materialen •Tuinhuizen en overkappingen • schuttingen •Vlonders en veranda’s •Boomverzorging •Groenvoorziening •Vijver onderhoud en aanleg Makkelijk en snel een vrijblijvende prijs indicatie via WhatsApp of Facebook.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer vriendelijk en kundig. Komt z'n afspraken na en heeft zeer goed prijs kwaliteitseisen verhouding. Wij gaan voor een 2de klus in zee met Nick. Een aanrader.
 • R. Kentie Tuinaanleg
  R. Kentie Tuinaanleg
  Beoordeling: 4.6 van 54.6530 reviews
  Hovenier in Zwanenburg

  Goedendag, Mijn naam is Rob. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, Wij gaan pas weg als alle afspraken nagekomen zijn Zodat u de tuin krijgt die u voor ogen had. Wij zijn gespecialiseerd in; - Bestrating - Tuinaanleg - Tuinonderhoud - Erfafscheidingen - Grondwerk - Vlonders Wij maken van u tuin een droomtuin.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed
 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95787 reviews
  Hovenier in Zwanenburg

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ontzettend goed geholpen door Serkan. Hele vriendelijke man en snel en goed werk verricht ! Kan hem bij iedereen aanbevelen, bedankt !

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Zwanenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1116 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Zwanenburg

Andere vakmensen in Zwanenburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt