Vind Installatiebedrijven in Zwanenburg

Op zoek naar Installatiebedrijven in Zwanenburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Zwanenburg

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 5 van 555179 reviews
  Installatiebedrijf in Zwanenburg

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snelle reactie, duidelijke communicatie. Netjes gewerkt.
 • RPL LOODGIETER
  Beoordeling: 4.9 van 54.9582 reviews
  Installatiebedrijf in Zwanenburg

  Goeden dag, ik ben afgestudeerde loodgieter en cv-monteur van beroep. Ik kan problemen makkelijk oplossen. Huur mij in en het wordt professioneel opgelost. Vriendelijke groet, Rpl loodgieter

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Richard was de eerste en enige die belde en die ook tegelijk me kon helpen. Echt super en heel blij mee.
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555147 reviews
  Installatiebedrijf in Zwanenburg

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Snel contact, duidelijke all in prijs. Klus goed en snel geklaard. Vriendelijke vakman!
 • J.Dekker loodgieterswerken
  J.Dekker loodgieterswerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Installatiebedrijf in Zwanenburg

  J.Dekker Loodgieterswerken is werkzaam in Noord-Holland. Neem gerust vrijblijvend contact op ook voor SPOED 24/7 service. J.Dekker is gespecialiseerd in Sanitair, Quooker,Centrale verwarming, Lekkages, Water, Gas, Riolering/verstoppingen, Renovatie en overige De- en montage werkzaamheden.

  Laatste review:
  Boiler plaatsen of vervangen-
  Super werk afgeleverd hele aardige en vooral goede kundige jongens Hebben veel meer geleverd als de afspraak was. Ik raad ze aan iedereen aan
 • Nabs technisch installatie
  Nabs technisch installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.85133 reviews
  Installatiebedrijf in Zwanenburg

  Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van ketels, boilers en radiatoren. Ik plaats hele installaties in woningen. Loodgieterswerk: badkamers en toiletten. Van ruwbouw tot aan afmonteren. Ik lever netjes werk en voldoe aan de wensen van de klant. Ik probeer ook altijd mee te denken met de klant en waar nodig geef ik mijn advies. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Nabil heeft goed werk verricht en werkt netjes. Ook goed in de omgang. Komt nog een keer langs voor een klein dingetje! Kan je met een gerust hart iets laten uitvoeren.
 • BerKa klusbedrijf
  BerKa klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9571 reviews
  Installatiebedrijf in Zwanenburg

  Ik heb 10 jaar ervaring als klussenman ben sinds kort begonnen met eigen ondernemen. Ik verricht merendeels kleine klussen in huis of bedrijfspanden, mijn specialiteit is timmerwerk en loodgieters werk.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Heel fijne en snelle communicatie, en onze lekkage is goed opgelost.
 • Fransiscus Klussenbedrijf
  Fransiscus Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5535 reviews
  Installatiebedrijf in Zwanenburg

  Goedendag, Interesse in onze werkzaamheden? Kom in contact zodat we de mogelijkheden kunnen doornemen. Met vriendelijke groet, Fransiscus Klussenbedrijf

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  De afspraak is prima verlopen. Hij reageerde snel en duidelijk. Het contact via WhatsApp verliep prettig. Het probleem is naar tevredenheid verholpen.
 • Untech Technisch Bureau
  Untech Technisch Bureau
  Beoordeling: 4.4 van 54.45167 reviews
  Installatiebedrijf in Zwanenburg

  UNTECH technisch bureau bied een scala van technische diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. De belangrijkste kernactiviteiten zijn het ontwerpen, berekenen, onderhouden en installeren van: - Cv-installaties: diverse dun- en dikwandige installaties. - Sanitairtechniek: Warm- en koudwaterinstallaties, Sanitaire toestellen, Binnenriolering, Hemelwaterafvoeren. - Gasinstallatie: gehele binnengasinstallatie vanaf de gasmeter, inclusief toestellen en appendages. - Ventilatie: ventilatoren, ventilatieroosters, ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallatie - Service en onderhoud - Elektra - Aanbouw & nieuwbouw - Gevels, metselen & voegen - Design, Bouw, Renovaties, Verbouwingen, Bouwconstructies. - Heiwerken en Funderingstechniek, Heipalen, Staal. - Dakkapellen, Serres, Kozijnen, Ramen, Deuren. - Schilder & afwerking - Timmerwerken - Keukens - Badkamer, sanitair & toiletten - Tegelzetten & tegelzetter - AutoCAD Tekenaar

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Onze lekkende spoelbak in de keuken is snel en keurig verholpen.
 • Believe installatie
  Believe installatie
  Beoordeling: 3.7 van 53.7514 reviews
  Installatiebedrijf in Zwanenburg

  Believe installatie is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Loodgieter nodig hebt in Amsterdam en omgeving. We zijn gespecialiseerd in CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf, Loodgieter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Nieuwe CV ketel netjes geïnstalleerd voor de afgesproken prijs.
 • Infratechniek Hamza
  Infratechniek Hamza
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Installatiebedrijf in Zwanenburg

  Heb je een Installatiebedrijf, Elektricien, Badkamer specialist nodig in Amsterdam of omgeving? Infratechniek Hamza kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf, Elektricien, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Gasleiding aanleggen of vervangen-
  Komt afspraken na, snelle reactie en vriendelijk. Was langer bezig dan verwacht, maar hij ging pas was toen het echt goed en gecontroleerd was. Kan nu weer koken met een veilige gasaansluiting. Top!

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Zwanenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1772 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Zwanenburg

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zwanenburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt