Vind stukadoors in Zwanenburg

Op zoek naar stukadoors in Zwanenburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Zwanenburg

 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45191 reviews
  Stukadoor in Zwanenburg

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snelle reactie, en de volgende dag stond er al iemand op de stoep. Klus is goed verlopen
 • Ster Onderhouds- en renovatiebedrijf
  Ster Onderhouds- en renovatiebedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85268 reviews
  Stukadoor in Zwanenburg

  Ster Onderhoud en Renovatie heeft ruim 10 jaar ervaring in stukadoors- en renovatiewerkzaamheden. Van grote projecten tot kleine verbouwingen, zowel voor particulieren als bedrijven. Wij zullen uw opdracht met uiterste zorg uitvoeren en staan garant voor vakkundig en net werk volgens afspraak. Met concurrerende tarieven tegen een all in prijs of per m2 voeren wij met veel passie en enthousiasme o.a. de volgende werkzaamheden uit: - Stuccen binnen en buiten - Spachtelputz - Sierpleister - Glad stucwerk - Schuurwerk - Sausen - Schilderwerk Het aanvragen van een offerte en ons advies is uiteraard altijd vrijblijvend.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Isa is zeer kundig, vriendelijk en professioneel. Hij werkt hard voor een supermooi resultaat en is flexibel. Isa dacht met ons mee en zorgde ervoor dat alles ondanks tijdsdruk op tijd af was. Echt een aanrader!
 • Schilders- en Stucadoorsbedrijf SR
  Schilders- en Stucadoorsbedrijf SR
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Stukadoor in Zwanenburg

  Ik heb zelf 20 jaar ervaring stucwerk Ons bedrijf bestaat uit 6-9 personeel, en alle personelen hebben tenminste 10 jaar ervaring (stukadoor / sierpleister / spachtelputz / verf (latex) / / glad stukwerk) Wij gebruiken alleen materialen die goed kwaliteit zijn en wij geven ook garantie voor werkzaamheden die door ons gevoerd wordt Alle voorkomende stucwerkzaamheden kunnen door ons verzorgd worden. Zoals wanden, plafonds, spachtelputz, sierpleisters sierlijsten etc. . Voor een offerte of voor een intake afspraak kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij kunnen ook langskomen naar werkplek zodat wij beter inzicht hebben. (KOSTELOOS) De gegeven prijs is gebaseerd op: 1. Overal goed afplakken 2. De vloer bedekken met stucloper. 3. Voorstrijken met voorstrijkmiddel (vb ardex). 4. Hoekprofielen en stucstop profielen plaatsen. 5. Stuccen met de beste merk ''knauf Goudband'' of ''knauf MP75''. 6. Sponzen/afmessen (3a4x herhalen) (zeer glad). 7. Alle instekende en uitstekende hoeken keurig afhandelen. 8. Zonodig insmeren met ''Brander'' voor onevenheden. 9. Overal goed schoonmaken. 10. Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen en garanderen). Contact gegevens: email : sr-2001@hotmail.nl S.Eser Mobiel 0684235009 Werkzaam in: Heel Nederland

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super snelle reactie en heel mooi werk afgeleverd.
 • Bouwservice Charissma
  Bouwservice Charissma
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Stukadoor in Zwanenburg

  Ik ben Charissma stucadoor uit Amsterdam heeft 20 jaar ervaring op het gebied van stucadoren bij particuliren en aannemers. Wij nemen alleen genoegen met 100% klanttevredenheid Door deze ervaring zal elke muur of plafond er na bewerking vlak en glad uitzien. Tevens leveren wij door onze ervaring de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs! U zult zeer tevreden zijn over de geleverde werkzaamheden, des te meer tevreden u word, nadat u onze prijs heeft gehoord. We plakken alles netjes af en laten uw huis schoon achter Heeft u stucadoorswerkzaamheden en u wilt dat het goed gebeurd? Schakel dan een echte professional in! Charissma stucadoor levert kwaliteit. Door jarenlange ervaring en onze kennis leveren wij altijd kwaliteit. Charissma stucadoor is met recht een stucadoorsbedrijf waar u op kunt rekenen. Het is dan ook niet vreemd dat ons klantenbestand blijft groeien. De gegeven prijs is gebaseerd op: 1. Overal goed afplakken 2. De vloer bedekken met stucloper. 3. Voorstrijken met voorstrijkmiddel. 4. Hoekprofielen en stucstopprofielen plaatsen. 5. Stuccen met de beste merk ''knauf Goudband'' of ''knauf MP75''. 6. Sponzen/afmessen (4x herhalen) (zeer glad). 7. Alle instekende en uitstekende hoeken keurig afhandelen. 8. wij werken landelijk zonder voorrijkosten 9. Overal goed schoonmaken. 10. Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen en garanderen * 5 jaar garantie op alle werkzaamheden. * betaling vind achteraf plaats. * er word alleen top kwaliteit geleverd aan de klant. * klus word na werkzaamheden schoon opgeleverd aan de klant. * geld volgende stap prioriteit klanttevredenheid. *Voor een strak gestuukte woning en een gerenoveerde woning bent u bij ons aan het goede adres.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Klus is snel en vakkundig uitgevoerd.
 • Creatief Stuc
  Creatief Stuc
  Beoordeling: 5 van 55592 reviews
  Stukadoor in Zwanenburg

  LETOP!! Graag eerste onze offerte lezen voor het accepteren. Bij kiezen van accepteren betalen wij lege aan werkspot, ook al gaat de offerte niet door. Ik heb hart voor de zaak en oog voor de perfectie!! Wij kunnen ook, indien gewenst, voorafgaand een afspraak met u maken om de werkplek te bezichtigen en uw wensen te bespreken. De voorrijkosten hiervoor bedraagt 100 euro. Deze wordt bij het uitvoeren van de opdracht verrekend met de totale kosten Ik hoop op een fijne samenwerking met u. LET OP: Voor opdrachten minder als 20m2, wordt er een dagprijs doorberekend van €400. (Voorrijkosten en materiaal inbegrepen) Met vriendelijke groet, Creatief stuc

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ongeveer een maand voor de opdracht hebben we contact gehad met CreatiefStuc. Tussendoor hebben we via de app enkele vragen gesteld welke snel en duidelijk beantwoord werden zodat wij ons goed konden voorbereiden op de klus. Op de afgesproken dag waren de heren mooi op tijd en hebben ze in 2 dagen (zoals afgesproken) een volledig appartement (207m2; was uiteindelijk meer dan ingeschat in de klus maar later op eigen inschatting ook op circa 207m2 gekomen) gestuct tegen een schappelijke prijs. De resultaten zijn goed (zie foto’s). Gedurende de klus waren er enkele stopcontacten welke open waren gemaakt maar dicht hadden moeten blijven (had ik niet verteld), deze vervolgens dicht maken was geen enkel probleem en deden ze direct. Heren gedragen zich netjes en werken hard. 5 uit 5 voor prijs, kwaliteit en manier van werken!
 • Stukadoorsbedrijf Ince
  Stukadoorsbedrijf Ince
  Beoordeling: 4.8 van 54.8594 reviews
  Stukadoor in Zwanenburg

  Een ervaren jongen stukadoor die voor zich zelf werkt met ervaren vakmannen op het gebied van stukadoren en schilderen we zijn een grote ploeg en kunnen op korte termijn opdrachten uitvoeren! Als je echte gladde strakke wanden/plafonds in je woning wilt dan ben je hier voor de juiste stukadooor!! Wij doen ook schilderwerk 100% werkgarantie !

  Laatste review:
  Wij kunnen dit bedrijf ten zeerste aanbevelen! Het contact verloopt snel en soepel en de communicatie is top. Alles wordt goed uitgelegd zodat je weet wat je krijgt voor je geld en er wordt met je meegedacht aan oplossingen, zodat je weet waar je aan toe bent. Serkan is een uiterst vriendelijke en professionele jongeman die zijn vak goed verstaat en vlot en duidelijk communiceert. We houden dit bedrijf zeker in ons achterhoofd voor eventuele toekomstige klussen. Nogmaals bedankt voor het prachtige resultaat!
 • HBT Stukadoorsbedrijf
  HBT Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85158 reviews
  Stukadoor in Zwanenburg

  Bij HBT Stukadoors staan klantgerichtheid,kwaliteit,vakkundigheid,netheid,professionaliteit en betrouwbare afspraken voorop! HBT maakt vakkundig stucwerk met hoogwaardige materialen, tegen scherpe prijzen en zijn actief door heel Nederland Wij verzorgen voor alle stucwerkzaamheden in en om het huis en we leveren ons werk elke dag netjes en schoon af Met meer als 20 jaren ervaring de vakman voor modern stuc- en traditioneel stucwerk. Naast stucwerk verzorgen wij ook alle voorkomende schilderwerkzaamheden Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Wij hebben het gehele huis laten stucen door HBT Stukadoorsbedrijf en zijn ontzettend tevreden. Duidelijke en snelle communicatie, in combinatie met een prachtig eindresultaat. De mannen zijn erg vriendelijk en werken hard. Als er onduidelijkheden zijn dan vragen ze daar naar en bespreken ze de opties. Door onze verbouwing kon de wc nog niet meegenomen worden, maar dat was geen enkel probleem. Deze komen ze later afmaken. Kortom, erg tevreden!
 • Ramsey klussenbedrijf
  Ramsey klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5539 reviews
  Stukadoor in Zwanenburg

  Ramsey klussenbedrijf dat gespecialiseerd is in stuc en schilderwerk. Gevestigd in Amsterdam. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij dagelijks bezig om de wensen van onze klanten verwezenlijken. Onze professionele stukadoors zorgen ervoor dat uw stucwerk op alle plaatsen strak is en dat uw wanden en plafond kaarsrecht zijn afgewerkt. Denk hierbij aan het stuken van muren, plafonds, herstel met of zonder gebruik te maken van gipsplaten. Ook schilderwerk valt onder onze werkzaamheden. Stucwerk en schilderen zorgt ervoor dat uw muren en plafond glad worden. Ook ruwe of ongelijke ondergronden als gemetselde muren kunnen onze stukadoors door stucwerk recht maken. Stuken lijkt makkelijk, maar het is nauwkeurig vakwerk. Ramsey klussenbedrijf zorgt ervoor dat al u wensen en mogelijkheden, van passend advies voorzien en voert de werkzaamheden vakkundig voor u uit. Onze vakkundige stukadoors hebben passie voor het vak en gaan graag de uitdaging aan. ONZE 5 STERREN  Gratis opname en advies op locatie  Hoge kwaliteit tegen een lage prijs  Snel en flexibel inzetbaar  Vakkundig en Betrouwbaar  2 jaar GARANTIE kvknr: 84482516

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super tevreden! Snelle reactie en fijn contact! Erg hard werkende heren. Stucwerk is erg mooi en strak gedaan en na afloop netjes en schoon achtergelaten. Kortom, erg blij en raad hen zeker aan👍
 • Zwaard bouwbedrijf
  Zwaard bouwbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Stukadoor in Zwanenburg

  Wil je het resultaat boven je verwachting? Met hoog ervaring kunnen wij beloven op kwaliteit en garantie. Hierdoor is ons bedrijf geschikt voor zowel kleine als grote klussen voor allerlei soorten woningen. Wil je ons graag leren kennen om te weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? aan de slag voor scheurvrije en deukvrije muren!! Hier staan de werkzaamheden; - spachtelputz - sausklaar & behangklaar - glad en strak stucen - pleisterwerk - sierpleister - buitengevel - stucen van muren en plafonds - stucen van buitenmuur

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Bahattin kon een dag eerder beginnen met afplakken en voorlijmen, dat was fijn! Op de 3de dag nam hij Turkse broodjes mee en hebben ze met 3 man gestuct. 4 slaapkamers saus klaar in 3 dagen en vakwerk! Top mannen!
 • Bouma Stucadoorsbedrijf
  Bouma Stucadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Stukadoor in Zwanenburg

  BOUMA STUCADOORSBEDRIJF, DÉ STUCADOOR IN HAARLEM EN OMSTREKEN. Met bijna 20 jaar ervaring en regelmatige bijscholing is er geen opdracht die wij niet kunnen uitvoeren. We werken uitsluitend met hoogwaardige en waar mogelijk milieuvriendelijke producten en de wens van de klant staat uiteraard voorop. Met oog voor detail en een probleemoplossend vermogen leveren wij vele opdrachten professioneel en kwalitatief hoogwaardig af. Bouma Stucadoorsbedrijf is een klein bedrijf waardoor u altijd 1 aanspreekpunt heeft, de communicatielijnen daardoor kort zijn en u zorgenvrij de opdracht uit handen kunt geven. Na een inventarisatie van de opdracht kunnen wij u een vrijblijvende offerte geven. Na akkoord zorgen wij voor het vakmanschap en een goed resultaat! Bouma, dé stucadoor in Haarlem en omstreken.

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Na een afspraak ingepland te hebben, niks meer gehoord. Ook op de dag zelf was hij niet bereikbaar en voicemail ingesproken. Dagen erna geporbeerd te bellen, maar telkens niet bereikbaar. Helaas nooit meer wat gehoord, dus klus niet uitgevoerd.

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Zwanenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 945 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Zwanenburg

Andere vakmensen in Zwanenburg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt