Stukadoor Den Haag: kom in contact met vakmensen in jouw regio

Krijg je binnenkort de sleutels van jouw nieuwbouwwoning in De Binckhorst, je bovenwoning in Scheveningen of een eengezinswoning in Ypenburg? Spannend! Je bent vast al volop je woning aan het inrichten, maar eerst moet je natuurlijk nadenken over wat je op de muren en vloeren wilt. Ga je voor strakke wanden? Grote kans dat je dan op zoek bent naar een stukadoor uit Den Haag. Deze professional neemt de specialistische klus graag voor je uit handen.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Den Haag

 • Betaklussenbedrijf
  Betaklussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65107 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Stukadoor

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Murat van Betaklussenbedrijf heeft ons goed geholpen. Hij komt op tijd en werkt erg netjes, voor een zeer schappelijke prijs. Het resultaat is erg mooi. Dat hadden we zelf nooit zo strak kunnen krijgen. Super bedankt!
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95120 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Wat kan ik zeggen behalve: super service, super snel en vooral heel mooi resultaat!! Muur stucen doen ze heel goed en snel. Muur zien nu heel glad uit. Ik zal zeker nog zijn hulp vragen voor andere klussen
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75319 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Alle aspecten top, heldere offerte, fijne afspraken, prachtige uitvoering…super strak stucwerk. Snel gewerkt en heel schoon. Aanrader!
 • Ammerlaan Bouwservice
  Ammerlaan Bouwservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.85202 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Eerst heb ik de stucadoorsopleiding in rotterdam afgerond en na enige jaren ervaring opgedaan te hebben bij het stucadoorsbedrijf van mijn zwager ben ik als zzp-er 10 jaar geleden, voor mezelf begonnen. Voor evt grote klussen is er de mogelijkheid om met meerdere evaren stucadoors te werken.

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Snelle reactie, klus kon al de volgende dag ingepland worden en is netjes en volgens de opdracht uitgevoerd.
 • Bouwbedrijf Memo
  Bouwbedrijf Memo
  Beoordeling: 4.7 van 54.75204 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Beste heer/mevrouw, Mijn naam is Mehmed en ik ben sinds 36 jaar werkzaam als zelfstandig vakman in behang,stuc,schilder/sauzen. Wij werken samen met VOF MAK. Lees onze referenties en kijk eens onder onze projecten, dan zult u zien dat vele tevreden klanten u voor gingen. Met vriendelijke groeten

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Geweldig werk afgeleverd! Dag na de oplevering van onze nieuwbouwwoning zijn ze aan de slag gegaan en 2 dagen later al klaar. Meerwerk op de dag zelf nog bekeken en was ook geen probleem. Man van weinig woorden, maar vooral daden. Heel erg bedankt!!
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.7 van 54.75279 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed contact Op tijd Net gewerkt
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65351 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Zaterdag gebeld en zondag konden ze aan de slag! Helemaal geweldig 👌💪 erg mooi en netjes gewerkt we gaan ze zeker ook weer vragen voor de woonkamer!!
 • Yesildere
  Yesildere
  Beoordeling: 4.9 van 54.9550 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Ik doe al acht jaar stukadoorswerk. Ik heb ervaring in dit vak. We pleisteren alle huizen doordeweeks en in het weekend. Ik kan extra mensen inschakelen afhankelijk van de hoeveelheid werk.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Communicatie was heel goed. Komt alle afspraken na. Mooi stucwerk geleverd. Alles netjes opgeruimd. Echt een plaatje geworden. Prijs/kwaliteit meer dan tevreden. Zou hem aan iedereen aanbevelen.
 • Kengel Klussenbedrijf
  Kengel Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65144 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Welkom bij Kengel Klussenbedrijf Wij zijn een ervaren en betrouwbaar allround Renovatie Sukadoors/Schildersbedrijf dat voorziet in de moderne en ambachtelijke vormen van verbouweningen/Renovatie/Afbouw stucwerk. Van sierpleisterwerk tot ornamenten en sauswerk, het pleisteren van gewone wanden tot het afwerken van een oud Hollands balkenplafond in oorspronkelijke staat. Kengel Klussenbedrijf levert vakkundig Stuc en Schilderwerk met gebruik van de juiste materialen en voor een betaalbare prijs. Uw project is bij ons altijd in goede handen en wij bieden garantie en leveren het beste werk. Goed stuc/schilderwerk leveren is helemaal niet gemakkelijk, dat vraagt gevoel, ervaring en techniek. Het is een vak apart. Kengel Klussenbedrijf staat voor vakkundigheid, netheid en professionaliteit en dit alles tegen scherpe prijzen. Een offerte en advies is geheel kosteloos. Referenties zijn op aanvraag toonbaar. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Bel Kengel Klussenbedrijf voor een prijsopgaaf en overtuig uzelf. Een goede vakman Stukadoor/Schilder in Den Haag en omgeving, die de fijne kneepjes van het vak kent, die plezier heeft in zijn werk en zorgt dat u plezier heeft van het resultaat. U wilt strakke muren, goede afwerking en geen troep achteraf. Voor kwaliteit zoals u mag verwachten van een professionele Stukadoor/Schilder

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Het stucwerk is goed alleen hier en daar wat schoonheidsfoutjes
 • MHMA allround
  MHMA allround
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  MHMA allround kan je helpen met diverse klussen in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk en Behang verwijderen te beantwoorden. Neem direct contact op met MHMA allround om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Wij staan garant voor onze werkzaamheden en voeren onze opdrachten met plezier uit. Indien mogelijk kunt u ons altijd vrijblijvend uitnodigen voor een prijsopgave.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Lastige opdracht goed afgewerkt door drie schilders. Zelfs op zondag gewerkt. Klus bestond uit buiten schilderswerkzaamheden rond de garage en schuur. Deze werkzaamhheden moesten zowel bij ons als bij de buurmans huis. Vakwerk

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Den Haag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1387 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Den Haag

Prijzen stukadoor Den Haag

Als je een stukadoor uit Den Haag inschakelt, moet je rekening houden met de volgende prijzen. Een goedkope stukadoor uit Den Haag rekent gemiddeld € 10,- per vierkante meter voor binnen stucwerk en € 25,- per vierkante meter voor het stucwerk buiten. Een wat duurdere stukadoor rekent € 30,- per vierkante meter voor binnen stucwerk en € 75,- per vierkante meter voor het stucwerk buiten.

De kosten die je uiteindelijk betaalt aan de stukadoor zijn uiteraard afhankelijk van het oppervlakte dat je wilt laten stucen. Daarnaast speelt ook het type stucwerk mee. Spackspuitwerk bijvoorbeeld, wat erg populair is voor het stucen van een plafond, is vaak goedkoper dan sierpleister. Wil je echt iets bijzonders, dan is beton ciré of tadelakt een erg fraaie optie, maar hier hangt wel direct een ander prijskaartje aan. Kijk dus vooraf goed welk type stucwerk past bij jouw wensen en geef dit ook aan in je aanvraag.    Meer weten over de prijs voor stucwerk? Bekijk onze pagina over stucwerk.

Stukadoor of stukadoorsbedrijf uit Den Haag?

De keuze voor een stukadoor of stukadoorsbedrijf uit Den Haag maakt voor het eindresultaat niet veel verschil. Je kunt erop vertrouwen dat wanneer je een stukadoor uit Haaglanden inschakelt via Werkspot, de professional altijd vakwerk aflevert. Het voordeel van een stukadoorsbedrijf uit Den Haag is dat er vaak meerdere stukadoors in dienst zijn. Daardoor ben je wellicht sneller aan de beurt om jouw klus uit te laten voeren, dan wanneer je kiest voor een zelfstandige professional. Daar staat tegenover dat een zelfstandige stukadoor wellicht een wat lager tarief hanteert, omdat er geen personeel in dienst is. Misschien moet je langer wachten, maar het kost je uiteindelijk wel minder geld. Aan jou de keus waar je voor gaat: snelheid of minder kosten.

Stukadoor Den Haag gezocht?

Zoek jij professionele stukadoors uit de regio Den Haag? Dan kan dat best een ingewikkelde klus zijn. Werkspot maakt het gelukkig makkelijk. Met een groot aantal vakmensen dat zich bij ons heeft aangesloten, is er altijd een stukadoor uit Den Haag te vinden. En het mooie is, naast het voorstel van de professional, plaatsen we ook reviews op onze site. Ben je dus op zoek naar de ervaringen met een stukadoor uit Den Haag? Bekijk onze website en kom snel in contact met een geschikte stukadoor voor jouw klus.

Andere vakmensen in Den Haag

Vind vakmensen bij jou in de buurt