Stukadoor Den Haag: kom in contact met vakmensen in jouw regio

Krijg je binnenkort de sleutels van jouw nieuwbouwwoning in De Binckhorst, je bovenwoning in Scheveningen of een eengezinswoning in Ypenburg? Spannend! Je bent vast al volop je woning aan het inrichten, maar eerst moet je natuurlijk nadenken over wat je op de muren en vloeren wilt. Ga je voor strakke wanden? Grote kans dat je dan op zoek bent naar een stukadoor uit Den Haag. Deze professional neemt de specialistische klus graag voor je uit handen.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Den Haag

 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65252 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Snelle reactie, 2 dagen later met 3 man aanwezig, in 8 uur tijd 93m2 gestuct. Mooi werk afgeleverd, Top mannen 👍🏻
 • YK Spuit-Stucadoorsbedrijf
  YK Spuit-Stucadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75112 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Over ons YKspuitstucadoors is een jong en dynamisch bedrijf dat inmiddels 15 jaar actief is in de schilders-spuit en vooral stucadoosbedrijf. Wij onderscheiden onszelf door professioneel vakmanschap met een ambitie al onze projecten perfect af te leveren. Of het nou gaat om kleine of grote projecten, voor bedrijven of particulieren, wij staan garant voor professionaliteit. Mede door onze ruime ervaring zijn wij in staat goed met u mee te denken en op het gebied een professioneel en deskundig advies geven die aan uw persoonlijke wensen tegemoet komen. Onze team bestaat uit professionals, die allemaal gedreven en ruime ervaring hebben. Zij zorgen er mede voor dat onze bedrijf groeit uit tot een begrip in deze branche. Wanneer u ons op korte termijn nodig heeft, twijfel ook dan niet om contact met ons op te nemen. Naast dat we ons flexibel inzetten in onze werkzaamheden, zijn we ook flexibel in onze beschikbaarheid. Onze prijzen zijn gerust concurrerend te noemen. Tevens weet u bij YKspuitstucadoors al vooraf waar u aan toe bent en dat voorkomt onaangename verrassingen. Ons werk is uw visitekaartje en u bent ons visitekaartje. Vandaar dat het voor ons ook van uiterste belang is dat wij professioneel werk afleveren. Echter is dit niet onze grootste motivatie. Wij zijn goed in wat we doen en daar zijn we trots op. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent

  Laatste review:

  Plafond plaatsen of verlagen -

  Prima service, goede communicatie! Er wordt goed meegedacht en prijs/ kwaliteit ook netjes! Was een kleine maar uitdagende klus, die tot tevredenheid is uitgevoerd! Ik zou zeker mijn volgende klus weer door hen uit laten voeren!
 • KlussenbedrijfBirol58
  KlussenbedrijfBirol58
  Beoordeling: 4.8 van 54.8563 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Welkom bij Birol58 Klussenbedrijf Nederland, Wij zijn een ervaren en betrouwbaar allround Renovtie& stukadoorsbedrijf dat voorziet in de moderne en ambachtelijke vormen van verbouweningen/Renovatie/Afbouw stucwerk. Van sierpleisterwerk tot ornamenten en sauswerk, het pleisteren van gewone wanden tot het afwerken van een oud Hollands balkenplafond in oorspronkelijke staat. Birol58 klussenbedrijf levert vakkundig Timmer/tegel/schilder/ stucwerk, met gebruik van de juiste materialen en voor een betaalbare prijs. Uw project is bij ons altijd in goede handen en wij bieden garantie en leveren het beste werk, Goed stucwerk leveren is helemaal niet gemakkelijk, dat vraagt gevoel, ervaring en techniek. Het is een vak apart. Birol58 Klussenbedrijf staan voor vakkundigheid, netheid en professionaliteit en dit alles tegen scherpe prijzen. U kunt ons altijd inschakelen voor al uw Renovatie/Verbouweningen en stukadoors klussen en voor advies. Een offerte en advies is geheel kosteloos. Referenties zijn op aanvraag toonbaar. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Bel Birol voor een prijsopgaaf en overtuig uzelf. Een goede Vakman/Timmerman/tegelzetter/schilder stukadoor in Nederland, die de fijne kneepjes van het vak kent, die plezier heeft in zijn werk en zorgt dat u plezier heeft van het resultaat. U wilt strakke muren, goede afwerking en geen troep achteraf. Kwaliteit zoals u mag verwachten van een professionele Timmerman/Tegelzetter/Schilder /stukadoor /Vakman.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  100m2 stucwerk. Goed overleg op voorhand. Geen verrassingen achteraf. All-in prijs. Afspraak is afspraak. De mannen waren op tijd en waren ook volgens de afspraak klaar. Werk secuur en snel. Echter professionals. Zeker een aanrader.
 • Kengel Klussenbedrijf
  Kengel Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65127 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Welkom bij Kengel Klussenbedrijf Wij zijn een ervaren en betrouwbaar allround Renovatie Sukadoors/Schildersbedrijf dat voorziet in de moderne en ambachtelijke vormen van verbouweningen/Renovatie/Afbouw stucwerk. Van sierpleisterwerk tot ornamenten en sauswerk, het pleisteren van gewone wanden tot het afwerken van een oud Hollands balkenplafond in oorspronkelijke staat. Kengel Klussenbedrijf levert vakkundig Stuc en Schilderwerk met gebruik van de juiste materialen en voor een betaalbare prijs. Uw project is bij ons altijd in goede handen en wij bieden garantie en leveren het beste werk. Goed stuc/schilderwerk leveren is helemaal niet gemakkelijk, dat vraagt gevoel, ervaring en techniek. Het is een vak apart. Kengel Klussenbedrijf staat voor vakkundigheid, netheid en professionaliteit en dit alles tegen scherpe prijzen. Een offerte en advies is geheel kosteloos. Referenties zijn op aanvraag toonbaar. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Bel Kengel Klussenbedrijf voor een prijsopgaaf en overtuig uzelf. Een goede vakman Stukadoor/Schilder in Den Haag en omgeving, die de fijne kneepjes van het vak kent, die plezier heeft in zijn werk en zorgt dat u plezier heeft van het resultaat. U wilt strakke muren, goede afwerking en geen troep achteraf. Voor kwaliteit zoals u mag verwachten van een professionele Stukadoor/Schilder

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Na lang zoeken Kengel gekozen voor het stucwerk van onze gehele woning. De mannen hebben mooi werk geleverd tegen een goede prijs. De enige opmerking is dat de onderzijde van de muren niet volkomen egaal zijn gedaan wat naderhand bleek toen we de nieuwe plinten geplaatst hebben en er kieren zichtbaar zijn.
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.6 van 54.65255 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Goed uitgevoerde klus, snel en vakkundig uitgevoerd - zeker aanrader.
 • Bouwbedrijf Memo
  Bouwbedrijf Memo
  Beoordeling: 4.7 van 54.75182 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Beste mevrouw/ meneer, Mijn naam is Mehmed en ik ben sinds 32 werkzaam als zelfstandig behang,stuc,schilder/sauzen.Leest u onze referenties en kijkt u eens onder onze projecten, dan zult u zien dat vele tevreden klanten u voor gingen. Mvg

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Komt afspraken na en levert alles mooi en netjes op. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!
 • Dalyan Totaal Afbouw
  Dalyan Totaal Afbouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.5536 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Welkom bij Dalyan Totaal Afbouw, Ik ben al 29 jaar stukadoor specialist. Ook voor schilder werkzaamheden kunt u bij ons terecht! dit maakt mijn werkzaamheden elke dag anders! Tevens beschikken wij over vak mensen die aan een ruime ervaring beschikken. De voordelen voor u op een op een rij: ⦁ Een klein maar gespecialiseerd bedrijf ⦁ Onze Vakmannen beschikken over een ruime ervaring/ gesteld worden ⦁ 24 uur service bij grote problemen Indien u belangstelling heeft in een vrijblijvende of u wenst graag inlichtingen over wat voor u de mogelijkheden zijn in uw persoonlijke situatie, neem dan contact met ons op.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Niemand gezien zo afgelopen maandag langskomen
 • AM Onderhoudsbedrijf
  AM Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Mijn naam is Abdel en ik ben de eigenaar van AM Onderhoudsbedrijf. Na veel ervaring te hebben opgedaan ben ik voor mezelf begonnen. U kunt bij mij terecht voor: - Stucwerk. - Schilderwerk. - Behangen. Via Werkspot wil ik graag mijn klantenbestand uitbreiden met tevreden klanten. Lees vooral de review van mijn eerst uitgevoerde opdracht via Werkspot. Als u interesse heeft kom ik graag met u in contact om kennis te maken en een gerichte offerte.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Was snel beschikbaar met een nette prijs. De muur is weer superglad. Abdel is vriendelijk, communiceert goed met duidelijke afspraken en geeft je nog een tips over het schilderwerk van de muren.
 • P.I.M. Deuren- en sierlijstenmontage
  P.I.M. Deuren- en sierlijstenmontage
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Mooie resultaten voor de klant door passie, oog voor detail en heldere communicatie. Jong bedrijf, gespecialiseerd in montage van sierlijsten en deuren.

  Laatste review:

  Lijsten en ornamenten -

  Pouyan heeft ons goed geholpen van begin tot einde. Hij heeft ons onder andere geholpen met het kiezen van de juiste wandlijsten die het beste bij onze style en budget paste. Hij is erg vriendelijk, komt afspraken na en is punctueel. Wij waardeerden ook dat Pouyan met ons huis omging alsof het zijn eigen huis was. Wij zullen Pouyan bij iedereen aanraden. Ook hebben wij beroep gedaan op zijn hulp en advies bij andere klussen in huis (deuren vervangen en traprenovatie). Nogmaals bedankt, want de eindresultaat is prachtig!
 • Bulit Bouwbedrijf
  Bulit Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95141 reviews
  Stukadoor in Den Haag

  Stukadoor & schilder werk bulitbouwbedrijf . Wij zijn een team van professionals met 10 jaar ervaring. Voor al uw cementen, schilderwerk en om het huis, kantoor, winkel, de bouw van kleine Prijzen: i.v.m. de nieuwe prijzen van de materialen is de prijs bespreekbaar!!! --Sausklaar (zeer galdde muren)-- Als het werkoppervlak groter is dan 200m2. Met materiaal--Sausklaar (zeer galdde muren): € 16,00p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 17,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte i.v.m. de nieuwe prijzen van de materialen is de prijs bespreekbaar!!! Zonder materiaal --Sausklaar (zeer galdde muren): € 12,00 p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 13,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte Al onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en garantie. Laat u niet misleiden door lagere prijzen, het kan u een slechte ervaring opleveren. De gegeven prijs is gebaseerd op: 1.Overal goed afplakken/afdekken 2.Voorstrijken met voorstrijker 3.Stuccen met knauf MP75 of Goldband 4.Sponzen/messen (4x herhalen) (zeer glad) 5.Vloer afplakken met stucloper (waterdicht) 6.Overal goed schoonmaken 7.Goed laten drogen (minimaal 2 dagen) 8.Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen) --Spachtelputz/Sierpleister-- Met materiaal --Spachtelputz (sierpleister)€ 25 p/m2 (wanden) dikte, soort en kleur naar voorkeur van de klant Zonder materiaal--Spachtelputz (sierpleister): € 15,00 p/m2 (wanden) Notitie: Voor spachtelputz/sierpleister werkzaamheden hoort de muur glad/egaal te zijn. Mocht de muur veel oneffigheden hebben, hoort er eerst een dun laag gesmeerd te worden met gips. Na minimaal 2 dagen drogen kan er pas spachtelpuzt/sierpleister gesmeerd worden. Onze voordelen voor u een rij. GRATIS offerte Geen voorrijkosten SCHILDEREN Met voorstrijk en latex van Brander of Sikkens SPS Vooraf plakken wij uw deuren en kozijnen af met schilderstape. Wij spuiten altijd twee lagen latex om een optimaal strak en egaal resultaat te krijgen. Bezemschoon opleveren. U bent gegarandeert van een dekkende nieuwe frisse look dat past bij uw interieur. Heeft u voorkeur van een bepaald merk latex? Dan kunt u dit uiteraard aangeven. U betaalt pas als u tevreden bent! GEEN AANBETALING! Tevens heeft u 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Petar is erg punctueel, goed in de communicatie en levert goed werk af met zijn team. Aanrader!

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Den Haag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 975 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Den Haag

Prijzen stukadoor Den Haag

Als je een stukadoor uit Den Haag inschakelt, moet je rekening houden met de volgende prijzen. Een goedkope stukadoor uit Den Haag rekent gemiddeld € 10,- per vierkante meter voor binnen stucwerk en € 25,- per vierkante meter voor het stucwerk buiten. Een wat duurdere stukadoor rekent € 30,- per vierkante meter voor binnen stucwerk en € 75,- per vierkante meter voor het stucwerk buiten.

De kosten die je uiteindelijk betaalt aan de stukadoor zijn uiteraard afhankelijk van het oppervlakte dat je wilt laten stucen. Daarnaast speelt ook het type stucwerk mee. Spackspuitwerk bijvoorbeeld, wat erg populair is voor het stucen van een plafond, is vaak goedkoper dan sierpleister. Wil je echt iets bijzonders, dan is beton ciré of tadelakt een erg fraaie optie, maar hier hangt wel direct een ander prijskaartje aan. Kijk dus vooraf goed welk type stucwerk past bij jouw wensen en geef dit ook aan in je aanvraag.    Meer weten over de prijs voor stucwerk? Bekijk onze pagina over stucwerk.

Stukadoor of stukadoorsbedrijf uit Den Haag?

De keuze voor een stukadoor of stukadoorsbedrijf uit Den Haag maakt voor het eindresultaat niet veel verschil. Je kunt erop vertrouwen dat wanneer je een stukadoor uit Haaglanden inschakelt via Werkspot, de professional altijd vakwerk aflevert. Het voordeel van een stukadoorsbedrijf uit Den Haag is dat er vaak meerdere stukadoors in dienst zijn. Daardoor ben je wellicht sneller aan de beurt om jouw klus uit te laten voeren, dan wanneer je kiest voor een zelfstandige professional. Daar staat tegenover dat een zelfstandige stukadoor wellicht een wat lager tarief hanteert, omdat er geen personeel in dienst is. Misschien moet je langer wachten, maar het kost je uiteindelijk wel minder geld. Aan jou de keus waar je voor gaat: snelheid of minder kosten.

Stukadoor Den Haag gezocht?

Zoek jij professionele stukadoors uit de regio Den Haag? Dan kan dat best een ingewikkelde klus zijn. Werkspot maakt het gelukkig makkelijk. Met een groot aantal vakmensen dat zich bij ons heeft aangesloten, is er altijd een stukadoor uit Den Haag te vinden. En het mooie is, naast het voorstel van de professional, plaatsen we ook reviews op onze site. Ben je dus op zoek naar de ervaringen met een stukadoor uit Den Haag? Bekijk onze website en kom snel in contact met een geschikte stukadoor voor jouw klus.

Andere vakmensen in Den Haag

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur