Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind stukadoors in Rotterdam

Op zoek naar stukadoors uit Rotterdam? Vergelijk profielen van onze stucwerk specialisten in regio Den Haag en plaats gratis je klus.

Wat is je klus?

Stukadoor

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Rotterdam

 • nazif services

  Stukadoor in Rotterdam

  Beoordeling: 4.5 van 54.55110 reviews

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Mijn ervaring is zeer goed. Reageert snel, vriendelijk en een goed en strak plafond. De klus was gauw klaar en ben erg tevreden! Volgende klus gaat ook naar Nazif services
 • Stucadoorbedrijf suzi

  Stukadoor in Rotterdam

  Beoordeling: 4.3 van 54.35242 reviews

  Voor al uw stukadoorswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Vakkundig, snel en een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze vakmensen u uitstekend van dienst zijn.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ik had snel een stucadoor nodig. Suzi reageerde snel en kon ondanks de drukke bezetting toch binnen enkele dagen komen. Of hij naast de 90 m2 wanden dan ook maar meteen de 39 m2 plafond wilde meestucen. Dit was geen probleem voor Suzi. Met 3 man sterk zijn ze op donderdagochtend om 8:30 uur begonnen en waren savonds om 19:30 uur helemaal klaar. Het eindresultaat mag er echt wezen. Alle gemaakte afspraken is hij netjes nagekomen.
 • OVCAN

  Stukadoor in Rotterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Heeft snel gereageerd, dezelfde dag nog een afspraak gemaakt om te komen kijken en de de volgende dag begonnen en de klus afgemaakt.
 • BARESKO

  Stukadoor in Rotterdam

  Beoordeling: 4.7 van 54.75102 reviews

  Wij zijn een bedrijf die genoeg ervaring heeft in het bouwsectoren wij hebben ruim 20jaar ervaring wij bieden goede werk voor mooie prijzen neem gerust contact met ons op voor verdere info wij zijn inzetbaar in heel Nederland u kunt ons 100% vertrouwen kijk naar onze fotos die zeggen veel over onze werk. Wat we kunnen leveren als werk voor u fotos zeggen best veel over onze werek. Wij geven 3 Jaar Garantie op onze stukwerkzaamheden.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  We hadden last minute een stucadoor nodig een BARESKO kon dezelfde week nog beginnen. Ze hebben goed werk geleverd en ruimde alles netjes op. We zijn erg blij met het resultaat.
 • Randstad Klussenbedrijf

  Stukadoor in Rotterdam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews

  U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Rotterdam of omgeving? Neem dan contact op met de Randstad Klussenbedrijf. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Onze benedenverdieping is volledig gestuct. Ayden en zijn personeel hebben keihard gewerkt om dit in 1 dag af te krijgen. Het resultaat is geweldig. Het ziet er heel strak uit. De communicatie verliep ook uitstekend vanaf het allereerste begin. Ik kan dit bedrijf aan iedereen van harte aanbevelen.
 • Quality DAB

  Stukadoor in Rotterdam

  Beoordeling: 5 van 55522 reviews

  Hallo, ik lever goede kwaliteit stucwerk en ik ben altijd beschikbaar. U kunt altijd met mij opnemen. Vriendelijke Groeten Denis Atanasov

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Geweldige service. Zeer snel geholpen en echt vakwerk afgeleverd!!
 • Gulmercan

  Stukadoor in Rotterdam

  Beoordeling: 4.4 van 54.4557 reviews

  Welkom bij het bedrijf Gulmercan, Ik ben Ismael eigenaar van Gulmercan ik ben sinds september voor mezelf begonnen. Maar heb inmiddels al meer dan 5 jaar ervaring in de bouw. Mijn werkzaamheden zijn - Stukadoor werkzaamheden, Schilderwerkzaamhededen Spuiten of rol werkzaamheden timmerwerkzaamheden. Mocht u behoefte hebben aan een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op via Werkspot.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ismael en zijn team hebben binnen twee dagen met spoed ons huis opgeknapt. Alle muren en plafonds zijn weer helemaal strak. De Nederlandse taal vormt soms een barrière, maar dat valt in het niet vergeleken bij het vakmanschap. Veel dank, Ismael!
 • Bulit Bouwbedrijf

  Stukadoor in Rotterdam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9561 reviews

  Stukadoor & schilder werk bulitbouwbedrijf . Wij zijn een team van professionals met 10 jaar ervaring. Voor al uw cementen, schilderwerk en om het huis, kantoor, winkel, de bouw van kleine Prijzen: --Sausklaar (zeer galdde muren)-- Met materiaal--Sausklaar (zeer galdde muren): € 13,00p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 14,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte Zonder materiaal --Sausklaar (zeer galdde muren): € 10,00 p/m2 (wanden) +/- 3 á 4 mm dikte --Sausklaar (zeer gladde plafond): € 11,00 p/m2 (plafond) +/- 3 á 4 mm dikte De gegeven prijs is gebaseerd op: 1.Overal goed afplakken/afdekken 2.Voorstrijken met voorstrijker 3.Stuccen met knauf MP75 of Goldband 4.Sponzen/messen (4x herhalen) (zeer glad) 5.Vloer afplakken met stucloper (waterdicht) 6.Overal goed schoonmaken 7.Goed laten drogen (minimaal 2 dagen) 8.Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen) --Spachtelputz/Sierpleister-- Met materiaal --Spachtelputz (sierpleister): € 16,50 p/m2 (wanden) dikte, soort en kleur naar voorkeur van de klant --Spachtelputz (sierpleister): € 16,50 p/m2 (plafond) dikte, soort en kleur naar voorkeur van de klant Zonder materiaal--Spachtelputz (sierpleister): € 10,00 p/m2 (wanden) --Spachtelputz (sierpleister): € 10,00 p/m2 (plafond) Notitie: Voor spachtelputz/sierpleister werkzaamheden hoort de muur glad/egaal te zijn. Mocht de muur veel oneffigheden hebben, hoort er eerst een dun laag gesmeerd te worden met gips. Na minimaal 2 dagen drogen kan er pas spachtelpuzt/sierpleister gesmeerd worden. Onze voordelen voor u een rij. GRATIS offerte Geen voorrijkosten SCHILDEREN Met voorstrijk en latex van Brander of Sikkens SPS Vooraf plakken wij uw deuren en kozijnen af met schilderstape. Wij spuiten altijd twee lagen latex om een optimaal strak en egaal resultaat te krijgen. Bezemschoon opleveren. U bent gegarandeert van een dekkende nieuwe frisse look dat past bij uw interieur. Heeft u voorkeur van een bepaald merk latex? Dan kunt u dit uiteraard aangeven. U betaalt pas als u tevreden bent! GEEN AANBETALING! Tevens heeft u 5 jaar garantie op al onze werkzaamheden

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Prima vakman, komt afspraken op tijd na en levert mooi en schoon werk af.
 • Cenco

  Stukadoor in Rotterdam

  Beoordeling: 4.5 van 54.55166 reviews

  Hallo mijn naam is Ahmed, eigenaar van Cenco. Ik heb ruim 5 jaar ervaring in het stuken, schilderen en tegelzetten.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Prijs / kwaliteit verhouding was zeer goed. Ahmed gaat vakkundig te werk en zorgt ervoor dat hij alles netjes achterlaat. Zeker een aanrader en fijn om zaken mee te doen!
 • Mert Klussenbedrijf

  Stukadoor in Rotterdam

  Beoordeling: 4.6 van 54.6522 reviews

  Ik ben sen ervaren klusjes man die ruime ervaring heeft in het bouwsector ik heb al 11jaar ervaring sık zijn een gespecialeseerd in het stukwerk en het schilderwerk wij geven 3jaar garantie op onze werkzaamheden voor meer info neem gerust kontakt met ons op. Wij zijn inzetbaar in heel Nederland!!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Topvakmensen! Vakmensen die trots hun vak beoefenen. Alles is precies uitgevoerd zoals afgesproken. Het stucwerk in het trappenhuis is perfect uitgevoerd. Ik klus zelf ook veel. En ik zie snel waar het fout gaat. Maar ik kon ze niet betrappen op foutjes. Echt top. Ik hou ze in mn contactenlijst👍 Kn de woonkamer was de openhaard verwijderd. Na het stucwerk van Mert en mannen. Niks meer van te zien. Alles is strak en top uitgevoerd. Een aanrader.

Populaire lokale stukadoors in Rotterdam

Informatie over stukadoors uit Rotterdam

Waar vind ik stukadoorsbedrijven uit Rotterdam?

Wanneer je een stukadoor nodig hebt voor je woning in Rotterdam zit je bij ons goed. Van Rivium tot Rozenburg weten onze vakmannen, van spachtelputz tot sierpleisterwerk, hoe ze de klus moeten klaren. Ben je op zoek naar een stukadoor uit de regio Rotterdam die je een hoop werk uit handen neemt? Onze vakmannen doen meer dan dat, ze ontzorgen, zorgen voor overzicht én laten je achter met een prachtig resultaat; strak stucwerk waar je nog jaren van kan genieten. Precies zoals je het graag ziet. Fijn aan zo’n vakman uit de regio is dat deze zijn weg kent in de omgeving van Rotterdam en dus indien nodig vakkundige extra hulp inschakelt, daarnaast is hij snel ter plekke en dat scheelt weer in de reiskosten. Kies voor een Rotterdamse stukadoor via Werkspot en jouw woning ziet er binnen afzienbare tijd weer stralend uit.

Leveren Rotterdamse stukadoors vakwerk?

Je wil een resultaat waarmee je weer even vooruit kan en dat vraagt om vakwerk, om kwaliteit. De Werkspot stukadoors uit Rotterdam zorgen hiervoor. We houden het niveau van onze vakmannen namelijk nauwlettend in de gaten. We checken regelmatig de reviews om te zien of alles nog in orde is en daarnaast moeten de vakmannen aan een aantal belangrijke eisen voldoen om überhaupt in ons netwerk opgenomen te worden. Daarom kun je met een gerust hart een vakman inhuren via Werkspot. De Rotterdamse stukadoors leveren namelijk topwerk waar je blij van wordt.

Waarom zou ik stukadoors uit Rotterdam inzetten voor mijn klus?

Ben je op zoek naar een stukadoor die ontzettend goed is met spachtelputz of heb je er een nodig die gespecialiseerd is in sierpleisterwerk? Onze selectie stukadoors uit Rotterdam is van alle markten thuis. Plaats je klus op Werkspot en we koppelen je aan de juiste stukadoor voor jou. Óók wanneer je naar een stukadoor op zoek bent die ook nog kan schilderen, behangen of tegelzetten, is de kans groot dat je bij ons een vakman van je voorkeur vindt. Vraag de stukadoor met wie je in gesprek bent, gerust naar de mogelijkheden. Misschien kan hij je wel met alle muren en plafonds in je huis helpen. En anders kan hij je vast goed adviseren met betrekking tot een andere professionele vakman uit de regio.

Hoe vind ik stukadoors uit Rotterdam via Werkspot?

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Rotterdam, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Rotterdam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur