Stukadoor Tilburg: vind een professional bij jou in de buurt

Is jouw woning toe aan een frisse stuclaag? Of heb je net een nieuwe woning gekocht en wil je de wanden laten stucen voor je gaat verhuizen? Of je nu in Armhoef, Broekhoven, Het Zand of een van de andere wijken in Tilburg woont en wat jouw stuc-klus ook is: een stukadoor uit Tilburg staat voor je klaar. Zo kun je erop vertrouwen dat de klus vakkundig wordt uitgevoerd en dat het stucwerk weer een flink aantal jaren meegaat.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Tilburg

 • De Murendokter
  De Murendokter
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  Wij zijn de specialist op het gebied van scheuren. Wij zitten door heel Nederland en leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Wilt u uw scheur vakkundig hersteld hebben?Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Neem anders een kijkje op onze facebook @De murendokter. Wij werken ook op verzoek in het weekend tegen een kleine toeslag.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Goed bedrijf. Heldere communicatie en mooi werk geleverd. Heel tevreden.
 • Buildify
  Buildify
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  Buildify Meesters in Stucwerk en Schilderen. Bij Buildify streven we ernaar om jouw visie tot leven te brengen met onze deskundige stucwerk- en schilderdiensten. Met jarenlange ervaring in de branche, leveren we hoogwaardige afwerkingen en transformaties die zowel esthetisch verbluffend als duurzaam zijn. Onze toegewijde vakmensen zorgen voor vakmanschap van wereldklasse, terwijl we samenwerken met onze klanten om hun projecten tot in de kleinste details te verfijnen. Bij Buildify draait alles om het creëren van ruimtes die inspireren, verbeteren en betoveren. Laat ons je helpen om jouw huis of bedrijf te transformeren. Ontdek de kunst van stucwerk en schilderen met Buildify.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snelle en duidelijke communicatie, komen afspraken na, konden snel aan de klus beginnen en hebben goed en netjes werk opgeleverd. Nadat ze klaar waren is alles netjes opgeruimt en hebben het schoon achter gelaten!
 • Stuukie
  Stuukie
  Beoordeling: 4.4 van 54.4587 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  Hallo ik ben Jeremy ben 33 jaar ik zit al 15 jaar in vak stukadoren ik heb eerst 8 jaar in vast dienstverband gezeten bij stukadoor bedrijf. Ik ben 7 jaar geleden voormezelf begonnen. Ik doe verschillende soorten pleisters zoals: Sausklaar( helemaal glad) Behangklaar Tegelklaar Raapwerk (dikke laag stuuk) Stuco (marmer efect) Spachtel Ik heb foto's toegevoegd van me werk wat ik heb gedaan (eigen huis)

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Heeft zeer snel na de opdracht het werk uitgevoerd en de ruimte keurig achtergelaten
 • Stucadoorsbedrijf JH
  Stucadoorsbedrijf JH
  Beoordeling: 4.8 van 54.85200 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  Stucadoorsbedrijf J.H. uit Tilburg. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in diverse stucadoorswerkzaamheden en in het airlessspuiten (latexspuiten) van wanden en plafonds. Wij werken strak,netjes en correct volgens afspraken. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak staat kwaliteit en vakwerk voorop. Kijk ook eens bij de referenties van werkspot tevredenheid is ons beleid. Kijk ook eens op onze Instagram pagina @airlessspuitwerken_tilburg Graag alleen contactgegevens delen bij oprechte interesse. vriendelijke groet, Jasper Hulsenboom

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Vader en zoon hebben de klus naar tevredenheid geklaard. 150m2 incl schuine plafonds, dakkapel en 2 velux dakramen had nogal wat hoekjes en stuclijsten en -stoppers nodig. Het latex spuiten maakt het geheel af.
 • De Scheur-Expert
  De Scheur-Expert
  Beoordeling: 4.5 van 54.5565 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  Wij zijn een jong bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Gespecialiseerd als we zijn herstellen wij alle scheuren in gevels en muren van woningen en gebouwen. We zijn dan ook een gecertificeert bedrijf omtrent scheur-herstel. Wij bieden onze dienst dan ook graag aan en staan voor u klaar!

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Prima opgelost, vriendelijke mensen.
 • Simons service en onderhoud
  Simons service en onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6581 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  Ben gespecialiseerd in voegwerken.knip en snijwerk.doe ook renovatie en nieuwbouw.heb 30 jaar ervaring.ook voor schaduw en klopwerk.doe ook badkamer renovatie.scheur herstel

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  De voegen van ons Rijksmonument zijn weer perfect hersteld, waarmee de lekkage verholpen is. Duidelijke prijsopgave en heldere afstemming gingen hieraan vooraf. Eerlijke en gezellige vakman.
 • Stukadoorsbedrijf van Eeten
  Stukadoorsbedrijf van Eeten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  Al ruim 4 jaar ben ik met veel plezier en passie aan het werk als stukadoor. De afgelopen 2 jaar ben ik als zzp’er aan het werk. Al uw stukwerk is bij mij in vertrouwde handen, ik streef namelijk altijd naar een tevreden klant en een strak eindresultaat.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Houdt zicht aan de afspraken en werkt zeer netjes. Een goede vakman die heel hard werkt om alles af te krijgen naar wens. Het stucwerk ziet er heel goed uit.
 • Smulders Renostuc
  Smulders Renostuc
  Beoordeling: 4.7 van 54.7576 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  Hoi ik ben Andrew Smulders en mijn bedrijf is Smulders Renostuc ik zal je een kleine indicatie geven van de soorten werkzaamheden die ik verricht ik ben gespecialiseerd in renoveren en restaureren en repareren van gevels ook scheuren door middel van chemische ankers/wokkels binne en buitengevels siervoegwerk knip/snijwerk zie portfolio foto recent opgeleverd project ook kleine stucwerken beton en natuursteen reparaties/arduin en Gevel Reiniging impregneren en vochtbestrijding door middel van injecteren in de gevel Ik heb meer dan 12 jaar ervaring in gevelrenovatie/reparatie/kleine metselwerken / en stucwerken ik ben niet zo heel goed in praten maar wel in werken dus hopelijk zien we elkaar snel ! ook geef ik 10 jaar garantie op al mijn werkzaamheden en vraag pas betaling na oplevering en tevredenheid van de klant mvg Andrew Van Smulders Renostuc hopelijk tot snel ...

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Vakwerk. Duidelijke offerte. Andrew heeft mijn gevels gereinigd, gerepareerd, gerestaureerd en geïmpregneerd. Eindelijk! geen vochtdoorslag meer in mijn 100-jaar oude huis. Langs de volledige zijgevel de fundering aangepakt en een grintbed aangelegd. Ook de knipvoegen en imitatie van doorlopende baksteen over de lelijke cementrand (rond het, ooit veel te groot geplaatste raam) wist hij meesterlijk te restaureren. Eerlijk advies. Ik wist van één scheur in de voorgevel. Maar deze bleek deels los te staan van de zijgevel. Met diverse haken ook netjes opgelost. Niets meer van te zien. Om mijn nieuwe geveltje compleet te maken een zinken HWA laten plaatsen en de boeiboord is ook meteen gerepareerd en geschilderd. Andrew heeft dit bovendien voor een goede prijs én op zeer korte termijn opgelost. Ook niet onbelangrijk; 10 jaar garantie ! Ik kan weer rustig slapen !
 • Solid Gevelrenovatie
  Solid Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  Solid Gevelrenovatie kan je helpen met je Gevelspecialist klus in Tilburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Warmte isolatie, Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden te beantwoorden. Neem direct contact op met Oom-Nossu om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Snel en mooi werk, vriendelijk komt afspraken na en kleine problemen en aanpassingen worden direct opgelost.
 • Den Ouden Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  40 jaar ervaring voor allevoorkomenden stukadoors werkzaamheden

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Komt afspraken na, werkt erg netjes en ruimt alles keurig op. Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer, dus heel fijn dat den ouden deze waarden nog hoog in het vaandel heeft staan. Blij dat den ouden her Stucwerk heeft gemaakt bij mij.

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Tilburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 481 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Tilburg

Stukadoor prijzen Tilburg

Het is logisch dat je eerst wilt weten welke prijs je kunt verwachten voor je een stukadoor uit Tilburg inschakelt. De prijs die je betaalt, is allereerst afhankelijk van het soort ruimte. Een professional is namelijk langer bezig met een woning met hoge plafonds en veel nisjes, dan in een nieuwbouwwoning met rechte muren. Ook het aantal vierkante meters speelt mee bij het bepalen van de prijs. In de regel geldt dat hoe meer vierkante meters, hoe goedkoper de prijs per vierkante meter. Tot slot speelt ook het soort stuc een belangrijke rol. Spackspuitwerk is nu eenmaal een stuk goedkoper dan beton ciré of leemstuc.

Welke prijs je precies betaalt, is dus afhankelijk van verschillende factoren. Voor een prijsvoorstel op maat kun je daarom het beste contact opnemen met een stukadoor uit de regio Tilburg. We kunnen je wel vertellen met welke prijzen je ongeveer rekening moet houden. Zo betaal je tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter voor binnen stucwerk. Hierbij rekent een goedkope stukadoor uit Tilburg dus een tientje per vierkante meter en een wat duurdere stukadoor het drievoudige. Voor stucwerk buiten liggen de bedragen iets verder uit elkaar: dan betaal je een bedrag tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter.

Meer weten over de prijs voor stucwerk? Lees ons artikel over stucwerk.

Werkzaamheden stukadoor Tilburg

Het mag duidelijk zijn dat een stukadoor uit Tilburg stuc-werkzaamheden uitvoert. Hierbij kun je denken aan het daadwerkelijk stucen van de wanden, maar denk bijvoorbeeld ook aan het repareren van stucwerk, het stucen over tegels en gipsplaten. Maar dit zijn vaak niet de enige werkzaamheden waar je een stukadoor uit Tilburg voor kan inschakelen. Je kunt de professional ook vaak inzetten voor schilderklussen, zoals binnenschilderwerk, het schilderen van kozijnen of het schilderen van radiatoren.

Stukadoor Tilburg gezocht?

Zoek je een stukadoor uit Tilburg voor de Reeshof, Berkel-Enschot, het centrum of een van de andere wijken? Als een stukadoor bij jou aan de slag gaat, wil je natuurlijk een mooi eindresultaat. Dit vinden wij vanuit Werkspot ook erg belangrijk. Daarom hebben wij een aantal zekerheden ingebouwd om te zorgen dat jij tevreden bent met het werk van een stukadoorsbedrijf uit Tilburg.

Voor een stukadoor zich kan inschrijven bij Werkspot moet de professional ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel én goed verzekerd zijn. Daarnaast hebben veel stukadoors op ons platform certificaten die van belang zijn binnen de branche. Om nog meer zekerheid te bieden, plaatsen wij reviews van klanten. Zo krijg jij als nieuwe klant een goed beeld van het werk dat de stukadoor uit Tilburg uitvoert. Maar ook vanuit Werkspot houden we de reviews goed in de gaten. Zien we negatieve reviews bij een stukadoor? Dan gaan wij over tot actie. Zo kun jij met een gerust hart een stukadoor uit Tilburg op Werkspot zoeken.

Andere vakmensen in Tilburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt