Stukadoor Tilburg: vind een professional bij jou in de buurt

Is jouw woning toe aan een frisse stuclaag? Of heb je net een nieuwe woning gekocht en wil je de wanden laten stucen voor je gaat verhuizen? Of je nu in Armhoef, Broekhoven, Het Zand of een van de andere wijken in Tilburg woont en wat jouw stuc-klus ook is: een stukadoor uit Tilburg staat voor je klaar. Zo kun je erop vertrouwen dat de klus vakkundig wordt uitgevoerd en dat het stucwerk weer een flink aantal jaren meegaat.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Tilburg

 • SSB Klussenbedrijf
  SSB Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.3 van 54.3594 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  vakgebied van ons bedrijf is stucwerk(binnen en buiten), schilderen (binnen en buiten) en kleinschalig reparatiewerk. Wij werken landelijk maar voornamelijk in en omgeving Eindhoven en Utrecht. In bezit van een VCA certificaat. Graag mij contacteren voor klussen waarbij geen offerte nodig is. Voor klussen onder 30 m2 hanteren wij geen m2 tarieven. hou aub hier rekening mee! Contacteer mij aub niet in geval van; - contact met meerdere stucadoors.! -behang en monteren - contact om te orienteren ipv laten stuccen, want elke contact kost mij geld terwijl ik daaraan niets verdien.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Netjes werk, topper!
 • Stucadoorsbedrijf JH
  Stucadoorsbedrijf JH
  Beoordeling: 4.7 van 54.75188 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  Stucadoorsbedrijf J.H. uit Tilburg. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in diverse stucadoorswerkzaamheden en in het airlessspuiten (latexspuiten) van wanden en plafonds. Wij werken strak,netjes en correct volgens afspraken. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak staat kwaliteit en vakwerk voorop. Kijk ook eens bij de referenties van werkspot tevredenheid is ons beleid. Kijk ook eens op onze Instagram pagina @airlessspuitwerken_tilburg Graag alleen contactgegevens delen bij oprechte interesse. vriendelijke groet, Jasper Hulsenboom

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Jaspers zoon Jimmy kwam ons plafond in de badkamer stucen. Enorm vriendelijk en professioneel. Dacht mee met onze twijfels en vragen en ging daarna gelijk aan de slag. Werkt lekker door en ruimt alles gaandeweg ook weer helemaal op. Het gestucte resultaat is helemaal top, wij zijn tevreden. Bedankt!
 • Den Ouden Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  40 jaar ervaring voor allevoorkomede stukwerk

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Fijne communicatie, leveren vakwerk. Komen optijd en werken heel netjes. Ik zou ze aan iedereen van harte aanbevelen
 • Stuukie
  Stuukie
  Beoordeling: 4.5 van 54.5553 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  Hallo ik ben Jeremy ben 32 jaar ik zit al 14 jaar in vak stukadoren ik heb eerst 8 jaar in vast dienstverband gezeten bij stukadoor bedrijf. Ik ben 6 jaar geleden voormezelf begonnen. Ik doe verschillende soorten pleisters zoals: Sausklaar( helemaal glad) Behangklaar Tegelklaar Raapwerk (dikke laag stuuk) Stuco (marmer efect) Spachtel Ik heb foto's toegevoegd van me werk wat ik heb gedaan (eigen huis)

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Precies zoals afgesproken & zeer snel klaar!
 • Stuc Totaal Jansen
  Stuc Totaal Jansen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  Wij zijn een klein bedrijf met de nodige ervaring en diploma's. Bij ons gaat kwaliteit voor kwantiteit.Onze expertise ligt in de kleinschalige nieuwbouw, ver- en aanbouw. Ook renovatie is ons niet vreemd. Wij verrichten alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van stukadoren.Wanden en plafonds,sierpleister en lijstwerk.Buitengevels isoleren of berapen zodat de woning een nieuwe frisse uitstraling krijgt.Wij denken graag met de opdrachtgever mee en geven daar waar nodig is, de juiste adviezen.Door onze ervaringen in de particuliere sector proberen we de overlast zo klein mogelijk te houden en werken wij zo zuiver mogelijk. Wij staan garant voor ons werk.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Vriendelijke man, fijne communicatie. Denkt mee en is flexibel. Stucwerk is heel mooi en naar wens uitgevoerd en de klus was eerder geklaard dan verwacht. Ook heeft hij het huis naderhand weer netjes achtergelaten. Aanrader!
 • Van den Boog Schilderwerken
  Van den Boog Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stukadoor in Tilburg

  Van den boog Schilderwerken is een dynamisch, vakkundig en veelzijdig bedrijf, met jarenlange ervaring in het uitvoeren van diensten op schilders gebied Uiteraard zijn ervaring en kennis zeer belangrijk om de kwaliteit van onze werkzaamheden te waarborgen, maar wij denken ook graag op een creatieve en innovatieve wijze met u mee om de geleverde diensten succesvol te laten verlopen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en zelfstandigheid staan dan ook hoog bij ons in het vaandel Wanneer u vragen heeft, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Vervolgens doen we u een passende, op maat gemaakte offerte. Als u daarna nog vragen heeft, stel ze dan want wij houden van duidelijkheid en ons doel is altijd nóg een tevreden Van den boog Schilderwerken; "Samen werken, samen doen!"

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Super aardige mannen en een geweldig resultaat. Deze jongens weten van aanpakken en een hele goede kwaliteit afwerking. Snel en goed. TOP SERVICE!
 • Faisal Stucwerk
  Faisal Stucwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  Beste toekomstige opdrachtgever, wij zijn een ervaren team van stucadoors , schilders en timmermannen. We werken al jaren samen en hebben veel ervaring. Onze tarieven zijn scherp en transparant mede doordat we kunnen timmeren , stucen en schilderen, alles onder 1 dak!

  Laatste review:

  Deze mensen hebben een heel goed werk geleverd. Muren zijn superglad gestuct. Harde werkers.
 • Mani Behang- en schilderwerken
  Mani Behang- en schilderwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5595 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  Beste mensen, Mijn naam is Mani, Ik ben een ervaren vakman met ruim 16 jaar ervaring. In 2010 heb ik mijn eigen bedrijf opgestart. Door concurrerende prijzen te bieden en net werk te leveren, wil ik mijn bedrijf laten groeien. Ik werk met garantie (in overleg en afhankelijk van situatie) en prijsoverleg bij mij is altijd mogelijk. Ik werk alleen met hoogwaardige materiaal: * afwasbaar (afneembaar) latex en Sikkens lak . Mijn vakgebieden : *Schilderen (latexen en aflakken) * Behangen (alle soorten) *laminaat en tapijt vloeren leggen *stuccen *spachtelputz en sierpleisterwerk * afkitten en algemeen klussen en afwewrken

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Mani heeft het appartement van mijn ouders keurig behangen en geschilderd. we zijn heel blij met het resultaat. ik zou hem zeker voor een eventuele volgende klus benaderen. fijn dat hij ook zo snel kon beginnen.
 • Facman
  Facman
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  Facman richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt. Dit varieert van nieuwbouw tot oudere woningen die de nodige aandacht behoeven. Bij Facman staat kwaliteit, veiligheid, deskundigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vandaal. Onze specialiteiten zijn: - Stukwerk - Schilderwerk - Behanger - Timmerwerk - Aanbouw & Uitbouw - Tegelzetter - Sloopwerk Ons bedrijf is werkzaam in de regio Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland & Gelderland. In uitzonderingsgevallen ook elders in het land. Wij zullen u ontzorgen en al het werk uit handen nemen door goede afspraken te maken en garantie te bieden voor de werkzaamheden die we verrichten. Ons motto is dan ook: Wij bouwen alleen voor een glimlach!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Super mooi werk afgeleverd en denkt goed mee. Werk op korte termijn uitgevoerd en nauwkeurig gewerkt. Eindresultaat is echt super.
 • Dennis van Herp Stucadoor
  Dennis van Herp Stucadoor
  Beoordeling: 3.9 van 53.954 reviews
  Stukadoor in Tilburg

  Mijn naam is Dennis van Herp. Ik ben 32 jaar en heb 17 jaar ervaring als stukadoor. Na 16 jaar voor een baas gewerkt te hebben werd het tijd om voor mezelf te beginnen. Mijn ervaring wil ik graag inzetten om u te helpen met uw klus!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Netjes gemaakt, prima prijs en goed meegedacht. Toppertje. Bedankt Dennis!

4.6

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Tilburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 186 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Tilburg

Stukadoor prijzen Tilburg

Het is logisch dat je eerst wilt weten welke prijs je kunt verwachten voor je een stukadoor uit Tilburg inschakelt. De prijs die je betaalt, is allereerst afhankelijk van het soort ruimte. Een professional is namelijk langer bezig met een woning met hoge plafonds en veel nisjes, dan in een nieuwbouwwoning met rechte muren. Ook het aantal vierkante meters speelt mee bij het bepalen van de prijs. In de regel geldt dat hoe meer vierkante meters, hoe goedkoper de prijs per vierkante meter. Tot slot speelt ook het soort stuc een belangrijke rol. Spackspuitwerk is nu eenmaal een stuk goedkoper dan beton ciré of leemstuc.

Welke prijs je precies betaalt, is dus afhankelijk van verschillende factoren. Voor een prijsvoorstel op maat kun je daarom het beste contact opnemen met een stukadoor uit de regio Tilburg. We kunnen je wel vertellen met welke prijzen je ongeveer rekening moet houden. Zo betaal je tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter voor binnen stucwerk. Hierbij rekent een goedkope stukadoor uit Tilburg dus een tientje per vierkante meter en een wat duurdere stukadoor het drievoudige. Voor stucwerk buiten liggen de bedragen iets verder uit elkaar: dan betaal je een bedrag tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter.

Meer weten over de prijs voor stucwerk? Lees ons artikel over stucwerk.

Werkzaamheden stukadoor Tilburg

Het mag duidelijk zijn dat een stukadoor uit Tilburg stuc-werkzaamheden uitvoert. Hierbij kun je denken aan het daadwerkelijk stucen van de wanden, maar denk bijvoorbeeld ook aan het repareren van stucwerk, het stucen over tegels en gipsplaten. Maar dit zijn vaak niet de enige werkzaamheden waar je een stukadoor uit Tilburg voor kan inschakelen. Je kunt de professional ook vaak inzetten voor schilderklussen, zoals binnenschilderwerk, het schilderen van kozijnen of het schilderen van radiatoren.

Stukadoor Tilburg gezocht?

Zoek je een stukadoor uit Tilburg voor de Reeshof, Berkel-Enschot, het centrum of een van de andere wijken? Als een stukadoor bij jou aan de slag gaat, wil je natuurlijk een mooi eindresultaat. Dit vinden wij vanuit Werkspot ook erg belangrijk. Daarom hebben wij een aantal zekerheden ingebouwd om te zorgen dat jij tevreden bent met het werk van een stukadoorsbedrijf uit Tilburg.

Voor een stukadoor zich kan inschrijven bij Werkspot moet de professional ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel én goed verzekerd zijn. Daarnaast hebben veel stukadoors op ons platform certificaten die van belang zijn binnen de branche. Om nog meer zekerheid te bieden, plaatsen wij reviews van klanten. Zo krijg jij als nieuwe klant een goed beeld van het werk dat de stukadoor uit Tilburg uitvoert. Maar ook vanuit Werkspot houden we de reviews goed in de gaten. Zien we negatieve reviews bij een stukadoor? Dan gaan wij over tot actie. Zo kun jij met een gerust hart een stukadoor uit Tilburg op Werkspot zoeken.

Andere vakmensen in Tilburg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur