Stukadoor Roosendaal voor al jouw stuc-klussen

Of je nu op de Gastelseweg, Nispenstraat, Kasteelstraat of in een van de andere straten in Roosendaal woont: eens in de zoveel tijd heb je een stukadoor uit Roosendaal nodig. De Noord-Brabantse professional kan jou helpen met het stucen van wanden, plafonds, de badkamer, keuken of toilet. En of je nu wilt laten stucen omdat je een nieuw interieur krijgt, of gewoon omdat de stuclaag aan vervanging toe is: op Werkspot kom je in contact met echte vakmensen.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Roosendaal

 • Stukadoor J . Wijnicx
  Stukadoor J . Wijnicx
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Stukadoor in Roosendaal

  Ik ben net als zelfstandig ondernemer begonnen heb al geruim meer als 10 jaar ervaring als stucador. Zowel binnen als buiten stucwerk. Werk word netjes opgeleverd en ga pas weg als het schoon is en de klant tevreden.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Heel tevreden, vriendelijk en doet zijn werk goed
 • Riim Onderhoudswerken
  Riim Onderhoudswerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Stukadoor in Roosendaal

  Veel ervaring in de bouw, waaronder schilder- en voegwerk, stukadoor en onderhoudswerk.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  We zijn helemaal tevreden over het uitgevoerde werk (muur stucen en schilderen). Vlotte communicatie, snel de klus kunnen inplannen en heel netjes en mooi afgewerkt. Echt een aanrader!
 • Stukadoorsbedrijf de Wolf
  Stukadoorsbedrijf de Wolf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8558 reviews
  Stukadoor in Roosendaal

  Stukadoorsbedrijf De Wolf Roosendaal Gespecialiseerd in waterschades Latex spuiten -Wandwerk +plafonds gladde strakke afwerking -Spauchtelputz -Beton cire -Latex spuiten -Kortom alles wat met stukadoren te maken heeft. Bekijk mijn projecten!!

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  prima gegaan, goede communicatie en alles netjes schoon achter gelaten
 • Dimov construction
  Dimov construction
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Stukadoor in Roosendaal

  👌

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Aangenomen voor het plaatsen van isolatie voorzetwanden. Werkt erg correct , heeft de juiste kennis en communiceert duidelijk. Daarnaast is hij ook bezig met het het pleisteren van wanden. Ook hier is de klus boven verwachting.
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65329 reviews
  Stukadoor in Roosendaal

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snel geregeld! Zondag oproep geplaatst en vandaag konden ze al terecht. Top service, Snel gedaan 😁
 • Stucadoorsbedrijf Ad van den Broek
  Stucadoorsbedrijf Ad van den Broek
  Beoordeling: 4.6 van 54.6551 reviews
  Stukadoor in Roosendaal

  Al ruim 30 jaar zijn wij actief in de regio’s West Brabant, Zeeland en Zuid Holland. Sinds enige jaren is ook zoon Jeeva betrokken bij het bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden: - Traditioneel stucwerk - Schuurwerk - Sierpleister / Spachtelputz - Glad pleisterwerk - Plafondafwerking - Spackspuitwerk - Buitengevels - Lijsten en ornamenten Tevens beschikken wij over een NOA afbouwgarantie. Als stucadoorsbedrijf staan wij garant voor: - Een heldere duidelijke offerte - Goede afspraken over meer- en minderwerk - Uitstekende service - Garantie op het afgeleverde werk

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ze hebben bij ons goed werk geleverd, waren altijd op tijd.l en hebben hard gewerkt.
 • Ammerlaan Bouwservice
  Ammerlaan Bouwservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.85170 reviews
  Stukadoor in Roosendaal

  Eerst heb ik de stucadoorsopleiding in rotterdam afgerond en na enige jaren ervaring opgedaan te hebben bij het stucadoorsbedrijf van mijn zwager ben ik als zzp-er 10 jaar geleden, voor mezelf begonnen. Voor evt grote klussen is er de mogelijkheid om met meerdere evaren stucadoors te werken.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Hele aardige, nette professional. Het stucwerk was heel netjes, het schilderwerk redelijk, je merkte dat ie daar niet helemaal pro in was, maar zeker acceptabel!
 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9596 reviews
  Stukadoor in Roosendaal

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Heeft onze toilet gestuct keurig afgeleverd Echt een vakman, heeft topwerk geleverd . Super blij mee
 • groeneveld civiele dienstverlening
  groeneveld civiele dienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Stukadoor in Roosendaal

  Beste klant, Ik ben Frank Groeneveld en heb mijn bedrijf, Groeneveld Civiele Dienstverlening opgezet in 2006. De reden hiervoor was dat naast particulieren ook bedrijven vernamen van mijn werkzaamheden en hoe ik de klussen oplever en daarom ook gebruik wilden maken van mijn diensten. Na jarenlang naast mijn kluswerk ook administratieve werkzaamheden te hebben verricht in de civiele sector is het roer omgegaan in 2015 en heb ik mij volledig gericht op het kluswerk. Sinds okt. 2018 werkt mijn vrouw met mij mee in de VOF. Ik heb met diverse soorten projecten ervaring opgedaan. U kunt daarbij denken aan het opzoeken van lekkages tot het maken van een design tuinbank en van het doen van houtrot reparaties tot het schilderen van woningen en bedrijven. Sommige werkzaamheden zoals het stuken van een wand, onderhoud aan een cv ketel of de aanleg van een elektrische installatie laat ik aan andere vakmannen over. Je kunt per slot van rekening niet in alles goed zijn of gecertificeerd. Wel hebben wij sinds kort ervaring opgedaan met Designstone. Een zeer moooie afwerking van wanden, vloeren, aanrechtbladen en zefs traptreden met dit product. Uiteraard beschik ik over een ruime hoeveelheid fotomateriaal die mijn werk goed in beeld brengt en u inzicht geeft in mijn kunnen. Wilt u meer weten of wellicht een vrijblijvende gratis offerte aanvragen? Neemt u gerust contact met mij op via Werkspot. met vriendelijke groeten, Frank Groeneveld Groeneveld Civiele Dienstverlening / GCD

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Prachtig werk geleverd! Eerlijk advies en tijdens de gehele klus prettig contact gehad. Van Frank zijn werk ga ik nog vele jaren plezier hebben!
 • Mountain Stukadoors
  Mountain Stukadoors
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Stukadoor in Roosendaal

  Mountain Stukadoors kan je helpen met je Stukadoor klus in Zevenbergen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Stucwerk buiten, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Mountain Stukadoors om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed werk afgeleverd, alles mooi afgewerkt,zeer te vreden

4.7

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Roosendaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 550 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Roosendaal

Stukadoor Roosendaal - prijzen

Stucen is een specialistische klus en daarom is het verstandig om deze klus over te laten aan de professional. Niet alleen loop je zelf het risico op blessures, het resultaat van een doe-het-zelver is echt bijna nooit zo netjes als dat van een stukadoor uit Roosendaal. Zo moet je precies weten hoe je de stuc mengt, hoe je de muren voorbehandelt en is het stucen zelf ook nog een uitdaging. Als je namelijk te langzaam stuct, droogt de stuc al op en krijg je oneffenheden op de vloer.

Hebben we je overtuigd dat zelf stucen niet de beste optie is? Dan ben je vast benieuwd hoeveel je voor een stukadoor uit Roosendaal betaalt. Over het algemeen betaal je voor stucwerk binnen een bedrag tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter, voor stucwerk buiten ligt dit bedrag iets hoger. Dan rekent de professional een bedrag tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter. Welke prijs jij precies betaalt, is dus afhankelijk van het aantal vierkante meters, maar ook de tijd dat de stukadoor uit Roosendaal bezig is. In de regel rekent de stukadoor een toeslag voor woningen waar de professional langer dan gemiddeld bezig is. Denk bijvoorbeeld aan hoge plafonds of moeilijk bereikbare muren.

Klussen voor stukadoor Roosendaal

Wist je dat je de stukadoor uit Roosendaal voor verschillende klussen kunt inzetten? De stukadoor stuct niet alleen (buiten)muren en plafonds; je kunt de professional ook prima vragen om over tegels te stucen. Dit is ideaal wanneer je je badkamer een nieuwe look wilt geven, maar geen zin hebt in het breekwerk. Maar stucen over tegels is ook handig als je in een galerijflat in het centrum van Roosendaal woont en lastig het puin kan afvoeren. Daarnaast kun je de stukadoor ook vragen om over gipsplaten te stucen of de badkamer, keuken of toilet laten stucen. Kortom, of je nu in een eengezinswoning op de Wouwse Plantage, een maisonette in Tolberg of een villa in Kortendijk woont: de stukadoor uit Roosendaal helpt je met elke klus.

Ben jij benieuwd waar je een stukadoor uit Roosendaal allemaal voor kan inzetten, neem dan vooral een kijkje op deze pagina.

Stukadoor Roosendaal gezocht?

Wil jij een stukadoorsbedrijf uit Roosendaal inschakelen? Op Werkspot kom je eenvoudig in contact met de beste professionals uit jouw regio. Alle vakmensen zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, hebben de benodigde verzekeringen en bezitten vaak ook branchespecifieke certificaten. Op onze website vind je bij elke stukadoor uit Roosendaal de ervaringen van eerdere klanten. Dankzij deze reviews krijg jij een goed beeld van de manier waarop de professional werkt. Wel zo'n prettig idee.

Andere vakmensen in Roosendaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt