Vind behangers in Roosendaal

Op zoek naar behangers in Roosendaal? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Roosendaal

 • KBN De Behangspecialist
  KBN De Behangspecialist
  Beoordeling: 4.9 van 54.95168 reviews
  Behanger in Roosendaal

  Wij zijn gespecialiseerde behangers! Wij werken met vaste all-in prijzen, inclusief btw, lijm, voorrijkosten en gereedschap. Geen verrassingen achteraf! Wij plannen routes door heel Nederland! Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk dan eens onze reviews. Mail ons voor een offerte. Met vriendelijke groet, KBN de behangspecialist

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Ondanks dat ze wat laat waren, de eerste klus liep wat uit.(dat kan gebeuren) Heeft dit bedrijf een knap staaltje behangen afgeleverd, en de prijs is prima. In alle rust en zeer secuur. Het resultaat is top! Mocht u ooit een behang klus hebben??? KBN is de zaak die het fixt.
  Kom in contact
 • groeneveld civiele dienstverlening
  groeneveld civiele dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Behanger in Roosendaal

  Beste klant, Ik ben Frank Groeneveld en heb mijn bedrijf, Groeneveld Civiele Dienstverlening opgezet in 2006. De reden hiervoor was dat naast particulieren ook bedrijven vernamen van mijn werkzaamheden en hoe ik de klussen oplever en daarom ook gebruik wilden maken van mijn diensten. Na jarenlang naast mijn kluswerk ook administratieve werkzaamheden te hebben verricht in de civiele sector is het roer omgegaan in 2015 en heb ik mij volledig gericht op het kluswerk. Sinds okt. 2018 werkt mijn vrouw met mij mee in de VOF. Ik heb met diverse soorten projecten ervaring opgedaan. U kunt daarbij denken aan het opzoeken van lekkages tot het maken van een design tuinbank en van het doen van houtrot reparaties tot het schilderen van woningen en bedrijven. Sommige werkzaamheden zoals het stuken van een wand, onderhoud aan een cv ketel of de aanleg van een elektrische installatie laat ik aan andere vakmannen over. Je kunt per slot van rekening niet in alles goed zijn of gecertificeerd. Wel hebben wij sinds kort ervaring opgedaan met Designstone. Een zeer moooie afwerking van wanden, vloeren, aanrechtbladen en zefs traptreden met dit product. Uiteraard beschik ik over een ruime hoeveelheid fotomateriaal die mijn werk goed in beeld brengt en u inzicht geeft in mijn kunnen. Wilt u meer weten of wellicht een vrijblijvende gratis offerte aanvragen? Neemt u gerust contact met mij op via Werkspot. met vriendelijke groeten, Frank Groeneveld Groeneveld Civiele Dienstverlening / GCD

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  We hebben een niet standaard trap die we graag wilden behouden, maar die wel wat reparatie en een opfrisbeurt kon gebruiken. Frank heeft het onmogelijk gedaan en keihard gewerkt om onze droomtrap voor elkaar te krijgen. Ontzettend fijne samenwerking en een prachtig resultaat. Als wij nog meer klussen hebben, zullen wij zonder twijfel weer de samenwerking aangaan. Van harte aanbevolen.
  Kom in contact
 • Royal Group B.V.
  Royal Group B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews
  Behanger in Roosendaal

  Behang Specialist, Alle soorten behang en wandkleding Aanbrengen en verwijderen. Ook muur voorbehang klaar maken. Onze reputatie is kwaliteit.!!! Renovlies,Glasvezel,vliesbehang,isolatiebehang,wandkleding,textiel behang...en Arte,Kek Amsterdam,easy,Ferm,deco mode,Graham&Brown,Vescom....veel meer, Geachte opdrachtgever, Graag verzoek ik u vriendelijk om alleen op 'TOEVOEGEN AAN SELECTIE' te drukken ALS U SERIEUZE GEÏNTERESSEERD BENT IN MIJN OFFERTE. Omdat uw contactgegevens (worden naar ons gestuurd via toevoegen aan selectie) moeten wij Werkspot hiervoor BETALEN (of uw nu een accepteren met mijn offerte of niet).

  Laatste review:
  Behang verwijderen-
  Snelle reactie, prettige communicatie en lastige klus (verwijderen van zware steenstrips) zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd. Daarna opnieuw behangen met Arte. Cimen is een vriendelijke en betrouwbare man, zeker aan te bevelen.
  Kom in contact
 • Schilderwerk Roman
  Schilderwerk Roman
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Behanger in Roosendaal

  Ik voer schilderwerken voor particulieren, appartementen, huizen, bedrijven, winkels, etc. Ik bied een enorme ervaring van 7-8 jaar, professionaliteit, hoge kwaliteit en goede en betaalbare prijzen. (Aangeboden prijzen kunnen ook worden besproken). Bijgevolg, de materialen en verven die ik gebruik zijn de beste. Dus, U neemt me in dienst, ik garandeer het resultaat.

  Laatste review:
  Roman levert zeer secuur werk voor een goede prijs. Uitvoerige voorbereiding en veel oog voor detail. Alles netjes achtergelaten. Topservice.
  Kom in contact
 • Van Helden wandafwerking
  Van Helden wandafwerking
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Behanger in Roosendaal

  Voor al uw professionele afwerking, schilderen, behangen glasweefsel foto vinyl renovatievlies papier behang..... , klussen, glaszetten, timmerwerk en veel meer. Met meer dan15 jaar ervaring vraag naar de vele mogelijkheden

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Bij afspraken nav offerte het helemaal laten afweten, terwijl we bijna rond waren. Laat niets meer horen en meldt zich ook niet af, waardeloos Bijzonder om een klus mogelijk te accepteren/midden in communicatie over de offerte, op een datum zeer korte termijn en dan niet meer bereikbaar te zijn-geen afwezigheidmelding e.d.- ook niet op mijn vragen toen hij nog niet op vakantie was (was week eerder...)
  Kom in contact
 • ADI Onderhout

  Nog geen reviews

  Behanger in Roosendaal

  Ik ben schilder en behanger met 29 jaar ervaring Ik schilder, plamuur, stucador, spuitverf etc. De materialen die ik gebruik zijn Sigma Sikens maar afhankelijk van de opdrachtgever raad ik deze bedrijven vooral aan.

  Kom in contact
 • Behanger Martien Jonkers
  Behanger Martien Jonkers
  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews
  Behanger in Roosendaal

  Op zoek naar een professionele behanger inclusief • vakmanschap • kwaliteit • persoonlijke service • garantie en een geschillenregeling. Ik verwerk alle soorten behang en renovlies en kan je een all-in prijs offreren. Zoek niet verder maar lees mijn reviews.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Vriendelijke, deskundige behanger die zijn afspraken nakomt.
  Kom in contact
 • Instijl Totaalbouw B.V.
  Instijl Totaalbouw B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Behanger in Roosendaal

  Verbouwingen en renovaties woningen Heb je net een woning gekocht en wil je je huis verbouwen? Of wil je een renovatie zoals het laten plaatsen van een aanbouw of het vernieuwen van de keuken? Geen zorgen, wij nemen deze grote klus voor je uit handen Vastgoedonderhoud Wij verbouwen en renoveren het onroerend goed waar je in hebt geïnvesteerd, zodat het netjes kan worden verhuurd of eventueel kan worden doorverkocht. Indien gewenst plegen we hierna onderhoud, zodat alles in optimale staat blijft.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  De reden waarom ik 1 ster geef is omdat mijn plafond nog goed is gestuced. De leistenen vloer die bij mij is gelegd was zeer slecht. Geheel niet waterpas. Ik heb een echte tegelzetter laten komen om een oordeel te vragen. Die vond de vloer heeeeel slecht gelegd. Ook was de vloer niet ge-egaliseerd wasr ik wel om gevraagd had. Dit heb ik wel moeten betalen. Het grappige was dat de baas langs kwam omdat ik met een proffesionele laser het hoogteverschil had gemeten en hij met een laser op de tegels die niet waterpas stonden naar plafond had gemeten. Hij zei dat mijn plafond een hoogteverschil had. Toen wist ik wel wat voor een bedrijf dit was. Ook hebben ze voor mij een zak met cement voor voegen achtergelaten voor als het niet goed gevoegd was. Dan moest ik het zelf maar voegen. Zelfs mensen die bij mij op bezoek komen vragen of mijn vloer afloopt. Ik heb hier veel te veel geld voor betaald maar niet gekregen waar ik voor heb betaald. Dit bedrijf raadt ik ten zeerste af.
  Kom in contact
 • Klus & Stukadoorsbedrijf D. Mantel
  Klus & Stukadoorsbedrijf D. Mantel

  Nog geen reviews

  Behanger in Roosendaal

  Heb je een Stukadoor nodig in Leiderdorp of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Stukadoor voor je kan uitvoeren, zoals Stucwerk binnen, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk repareren en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • Fix klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Behanger in Roosendaal

  Fix klusbedrijf is een gedreven aannemer die denkt in mogelijkheden voor de realisatie van uw droom. Wij denken mee met uw budget om zo mogelijk elke droom in vervulling te brengen. Wij, van Fix klusbedrijf, hebben duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Zo werken wij met duurzame materialen en werken wij door totdat u 100% tevreden bent met het eindresultaat! Bij ons maken wij tijd voor het realiseren van uw droom! Wat kunnen wij: - Slopen & renoveren - Tegels zetten - Laminaat leggen - Timmerwerken - Schilder/spuit werkzaamheden - Stucen - overkapping op maat bouwen - behangen - badkamer renovatie

  Kom in contact

4.5

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Roosendaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 122 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Roosendaal

Andere vakmensen in Roosendaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt