Vind behangers in St. Willebrord

Op zoek naar behangers in St. Willebrord? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in St. Willebrord

 • groeneveld civiele dienstverlening
  groeneveld civiele dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Behanger in St. Willebrord

  Beste klant, Ik ben Frank Groeneveld en heb mijn bedrijf, Groeneveld Civiele Dienstverlening opgezet in 2006. De reden hiervoor was dat naast particulieren ook bedrijven vernamen van mijn werkzaamheden en hoe ik de klussen oplever en daarom ook gebruik wilden maken van mijn diensten. Na jarenlang naast mijn kluswerk ook administratieve werkzaamheden te hebben verricht in de civiele sector is het roer omgegaan in 2015 en heb ik mij volledig gericht op het kluswerk. Sinds okt. 2018 werkt mijn vrouw met mij mee in de VOF. Ik heb met diverse soorten projecten ervaring opgedaan. U kunt daarbij denken aan het opzoeken van lekkages tot het maken van een design tuinbank en van het doen van houtrot reparaties tot het schilderen van woningen en bedrijven. Sommige werkzaamheden zoals het stuken van een wand, onderhoud aan een cv ketel of de aanleg van een elektrische installatie laat ik aan andere vakmannen over. Je kunt per slot van rekening niet in alles goed zijn of gecertificeerd. Wel hebben wij sinds kort ervaring opgedaan met Designstone. Een zeer moooie afwerking van wanden, vloeren, aanrechtbladen en zefs traptreden met dit product. Uiteraard beschik ik over een ruime hoeveelheid fotomateriaal die mijn werk goed in beeld brengt en u inzicht geeft in mijn kunnen. Wilt u meer weten of wellicht een vrijblijvende gratis offerte aanvragen? Neemt u gerust contact met mij op via Werkspot. met vriendelijke groeten, Frank Groeneveld Groeneveld Civiele Dienstverlening / GCD

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  We hebben een niet standaard trap die we graag wilden behouden, maar die wel wat reparatie en een opfrisbeurt kon gebruiken. Frank heeft het onmogelijk gedaan en keihard gewerkt om onze droomtrap voor elkaar te krijgen. Ontzettend fijne samenwerking en een prachtig resultaat. Als wij nog meer klussen hebben, zullen wij zonder twijfel weer de samenwerking aangaan. Van harte aanbevolen.
 • Royal Group B.V.
  Royal Group B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6560 reviews
  Behanger in St. Willebrord

  Behang Specialist, Alle soorten behang en wandkleding Aanbrengen en verwijderen. Ook muur voorbehang klaar maken. Onze reputatie is kwaliteit.!!! Renovlies,Glasvezel,vliesbehang,isolatiebehang,wandkleding,textiel behang...en Arte,Kek Amsterdam,easy,Ferm,deco mode,Graham&Brown,Vescom....veel meer, Geachte opdrachtgever, Graag verzoek ik u vriendelijk om alleen op 'TOEVOEGEN AAN SELECTIE' te drukken ALS U SERIEUZE GEÏNTERESSEERD BENT IN MIJN OFFERTE. Omdat uw contactgegevens (worden naar ons gestuurd via toevoegen aan selectie) moeten wij Werkspot hiervoor BETALEN (of uw nu een accepteren met mijn offerte of niet).

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super tevreden over dit bedrijf en vooral de uitvoerder. Snelle reactie op mijn oproep gekregen. Op korte termijn is de klus, het behangen van een slaapkamer, op zeer professionele wijze uitgevoerd. Alles keurig voorbereid, uitgevoerd en schoongemaakt. Ik ben ontzettend blij met de keuze die ik gemaakt heb voor dit bedrijf.
 • KBN De Behangspecialist
  KBN De Behangspecialist
  Beoordeling: 4.9 van 54.95168 reviews
  Behanger in St. Willebrord

  Wij zijn gespecialiseerde behangers! Wij werken met vaste all-in prijzen, inclusief btw, lijm, voorrijkosten en gereedschap. Geen verrassingen achteraf! Wij plannen routes door heel Nederland! Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk dan eens onze reviews. Mail ons voor een offerte. Met vriendelijke groet, KBN de behangspecialist

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Ondanks dat ze wat laat waren, de eerste klus liep wat uit.(dat kan gebeuren) Heeft dit bedrijf een knap staaltje behangen afgeleverd, en de prijs is prima. In alle rust en zeer secuur. Het resultaat is top! Mocht u ooit een behang klus hebben??? KBN is de zaak die het fixt.
 • Behanger Martien Jonkers
  Behanger Martien Jonkers
  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews
  Behanger in St. Willebrord

  Op zoek naar een professionele behanger inclusief • vakmanschap • kwaliteit • persoonlijke service • garantie en een geschillenregeling. Ik verwerk alle soorten behang en renovlies en kan je een all-in prijs offreren. Zoek niet verder maar lees mijn reviews.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Vriendelijke, deskundige behanger die zijn afspraken nakomt.
 • Andrei klusbedrijf
  Andrei klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Behanger in St. Willebrord

  Groeten. Ik ben hier om u te helpen uw huis te onderhouden. Ik bied ernst en kwaliteit

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  The guys kept to their appointment and completed the job earlier than agreed. I will definitely recommend them.
 • Buijs klusbedrijf
  Buijs klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Behanger in St. Willebrord

  NIEUW OP WERKSPOT! Ik ben een klusbedrijf Gespecialiseerd in; Bestrating/Sierbestrating. Riool werkzaamheden sloopwerkzaamheden Elektriciteit. Montage van meubels Ophangen van diverse U krijgt garantie op uw opdracht. Mocht u vragen hebben bericht ons gerust. Ik ben gevestigd in Sint Willebrord Noord-Brabant Kvk 73631906 Bedankt voor uw intresse en misschien tot ziens! Met vriendelijke groet, Buijsklusbedrijf

 • BoJo Schilder en Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Behanger in St. Willebrord

  BoJo Schilder en Klusbedrijf kan je helpen met je Schilder, Behanger klus in St. Willebrord en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Behangen kamer, Behang verwijderen, Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen te beantwoorden. Neem direct contact op met BoJo Schilder en Klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Klusbedrijf Boefke
  Klusbedrijf Boefke

  Nog geen reviews

  Behanger in St. Willebrord

  Ik ben voor veel klusjes bereikbaar specialiteiten: al u schilderwerk ,laminaat , vloerbedekking ,met stijgerhout meubels maken of wandenbekleden .

 • JDK Groupe International
  JDK Groupe International
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Behanger in St. Willebrord

  Allround vakman voor o.a. onderstaande disciplines: Stukadoren, Spachtelputzen, Spack Spuiten en specialistisch stukadoorswerk. Specialistische betonreparaties en restauraties in elke vorm en kleur. Gevelreiniging, zandwassen (stralen) en chemisch reinigen van alle soorten steen evenals renovatie en restauratie. Gibo gipswanden stellen, opperen, bouwen, frezen en afwerken. Timmeren en specialistisch timmerwerk waaronder ook meubelbouw, plaatsen van keukens en kookeilandbouw. Installatiewerkzaamheden zoals aan en afvoeren, loodgieten en elektriciteit zwak en krachtstroom. Installatie en integratie van hoogwaardige alarm en domotica systemen evenals object, bouwplaats, werf en terreinbeveiliging. Vochtspecialisatie van inventarisatie tot vochtvrij opleveren van objecten. Projectmanagement van calculatie, begeleiding en uitvoering tot oplevering van woningen en utiliteitsbouw

  Laatste review:
  Harde werker die alles tot in de puntjes strak zet en netjes aflevert.
 • Double J Klus en Montage
  Beoordeling: 3.3 van 53.354 reviews
  Behanger in St. Willebrord

  Double J Klus en Montage kan je helpen met je Stukadoor, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Dakdekker klus in St. Willebrord en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Double J Klus en Montage om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Meneer komt afspraken niet na en betaald ons geld niet terug. Heeft een deur kapot gemaakt maar reageert nu nergens meer op. Elke keer een andere smoes, niet betrouwbaar. Wij ondernemen nu verder actie om ons geld terug te krijgen.

4.6

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in St. Willebrord, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 136 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in St. Willebrord

Andere vakmensen in St. Willebrord

Vind vakmensen bij jou in de buurt