Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in St. Willebrord

 • LMB boom en groenonderhoud
  LMB boom en groenonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Hovenier in St. Willebrord

  Jonge en dynamische onderneming dat gespecialiseerd is in groenonderhoud in de ruimste zin des woord. Snoeien, beplanten, tuinaanleg, bomenkap/verzorging..... U bent bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een niet lullen maar poetsen mentaliteit en binnen ons bedrijf staan drie kernwaarden centraal. Namelijk: duidelijkheid, kwaliteit voor een eerlijke prijs en persoonlijk contact. Daarnaast beschikken wij ook over een paar handige handjes en zijn wij ook in te zetten voor allersoort klussen binnens- en buitenshuis. Hierbij valt te denken aan het (de-) monteren van meubeks, schilderwerk, plaatsen van schuttingen, enz. Spreekt het bovenstaande u aan, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Onze grote tuin was erg verwilderd. Via werkspot is Mark Blom van LMB Groenvoorziening gekomen. Samen met een collega hebben ze heel hard gewerkt. Ook het groenafval is afgevoerd. Het is weer keurig netjes Super aardige mannen, in het najaar doen we opnieuw een beroep op LMB.
  Kom in contact
 • klusbedrijf Kommers
  klusbedrijf Kommers
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Hovenier in St. Willebrord

  Waar kan ik u mee van dienst zijn? Ik kan nagenoeg alle kleine klusjes /werkzaamheden in en rond het huis uitvoeren. Ik werk snel en efficiënt, maar uiteraard zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ook ruim ik na de werkzaamheden alles netjes op. Betaling per uur,per dag,per klus.Het is allemaal bespreekbaar. -Kasten monteren/demonteren -Meubels monteren/demonteren -Keuken monteren/demonteren -Behang verwijderen -Tegels verwijderen -Tv ophangen -Lamp plaatsen -Laminaat leggen/verwijderen -Schilderen -Plank/Spiegel/Gordijn plaatsen -Tuintegels/Stoeptegels reinigen -Tuintegels/Stoeptegels verwijderen/Afvoeren -Tuinklusjes -Schuttingen Verwijderen/Afvoeren -Sloopwerkzaamheden -Ontruiming -Etc En nog veel meer. Ook 's avonds of in het weekend Voor meer vragen stuur gerust een bericht. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. Ook voor de klusjes die u wilt laten uitvoeren die er niet tussen staan.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zeer keurige man En doet hij wat beloofd
  Kom in contact
 • Hovenier Hans Verwijmeren
  Hovenier Hans Verwijmeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.65139 reviews
  Hovenier in St. Willebrord

  Welkom op het profiel van Hovenier Loonbedrijf en Grondwerken Hans Verwijmeren! Mijn naam is Hans Verwijmeren en heb ruim 30 jaar ervaring als hovenier / loonwerk en grondwerkzaamheden. Na mijn school heb ik de opleiding voor vakbekwaam hovenier gevolgd en alle diploma's hiervoor behaald. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het volgende; Loonbedrijf werkzaamheden. - Grondwerk - Loonwerk - Transport • Tuinen • Algeheel onderhoud • Snoeien Een allround loonwerker/ hovenier met veel ervaring! Ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Hans Verwijmeren Loonbedrijf en Grondwerkzaamheden, Hovenier Hans Verwijmeren

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ervaren hovenier die vlot reageert , zou hem als ik volgende keer een klus heb weer benaderen.
  Kom in contact
 • Gelens Bestratingen
  Gelens Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Hovenier in St. Willebrord

  wilt u uw tuin ook zomerklaar hebben aarzel dan niet mail voor een leuke offerte wij zijn er voor de particulier en zakelijk die kwaliteit straatwerk wilt. gelens bestratingen zorgd voor grondwerk voor leeghalen van tuinen en afvoeren grond en oude bestrating straatzand leveren en kunstgras en ook bestratingsmatrialen prijs op aan vraag de afwerking hiervan met meer dan 40 jaar ervaring ligt de specialiteit op grondwerk en sierbestrating en advies gelensbestratingen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Afspraak was snel gemaakt, is flexibel en komt zijn afspraken na. Heeft topwerk geleverd!
  Kom in contact
 • R. van Meer Bestratingen
  R. van Meer Bestratingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6571 reviews
  Hovenier in St. Willebrord

  R. van Meer Bestratingen is al 25 jaar actief in de bestrating. Wij leveren echt vakwerk en komen afspraken na . Tevens geven wij garantie op het straatwerk. GESPECIALISEERD IN HET LEGGEN VAN KERAMISCHE TEGELS!!!!!!! Ik hoop dat wij u van dienst kunnen zijn. m.v.g. Roland van Meer

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vriendelijk , behulpzaam en eerlijke tarieven
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65222 reviews
  Hovenier in St. Willebrord

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Uitstekend 👍
  Kom in contact
 • A-Rudy Huis & Tuin Diensten
  A-Rudy Huis & Tuin Diensten
  Beoordeling: 4.4 van 54.4521 reviews
  Hovenier in St. Willebrord

  Heb je een Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Etten-Leur of omgeving? A-Rudy Huis & Tuin Diensten kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Wij hebben de bamboe in onze achtertuin laten verwijderen door A-Rudy Huis & Tuin diensten en we zijn enorm tevreden met het resultaat. Het team, drie man sterk, heeft ongelooflijk hard gewerkt om de klus te klaren. En aan het eind van de dag is er een nog in de berk geklommen om de top te snoeien. Ze waren professioneel, efficiënt en toegewijd aan het leveren van hoge kwaliteit werk. Het eindresultaat is werkelijk prachtig. Al het afval is zorgvuldig afgevoerd en de tuin is netjes en schoon achtergelaten. We hadden ons geen betere service kunnen wensen. Wij raden dit bedrijf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en deskundige tuinonderhoudsdiensten. Bedankt voor het geweldige werk!
  Kom in contact
 • Straatmakersbedrijf P.A. van Batenburg
  Straatmakersbedrijf P.A. van Batenburg
  Beoordeling: 4.6 van 54.6549 reviews
  Hovenier in St. Willebrord

  Met ruim vijfenveertig jaar ervaring,waarvan nu 27 jaar als zelfstandig aannemer van straatwerk,kleine rioleringwerkzaamheden en grondwerk,sta ik voor kwaliteit tegen een redelijke prijs. Wij kunnen alle voorkomende bestratingen voor u verzorgen. Ook het ambachtelijke ''ONDER DE HAMER'' straten. Tevens leveren we alle materialen.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Schutting staat er weer netjes bij. We zijn er blij mee. En dan alles voor een nette prijs.
  Kom in contact
 • BvdL
  BvdL
  Beoordeling: 4.4 van 54.4527 reviews
  Hovenier in St. Willebrord

  BVDL HOVENIER Wij zijn gespecialiseerd in sierbestrating. Wij leveren ook alle bestratingsmateriaal. Al meer dan 50 jaar ervaring. Wij geven garantie op al onze werkzaamheden. Met vriendelijke groet, Bart van de luijtgaarden

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima prijs/kwaliteit verhouding
  Kom in contact
 • Haast Infra & Verhuur
  Haast Infra & Verhuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in St. Willebrord

  Hallo, ik ben Danny en ben hier op Werkspot op zoek naar mensen die hulp nodig hebben met t kleinschalige straatwerk zoals bv oprit of reparatie/herstelwerk van uw straatwerk. Ook riolerings werk of opruimwerkzaamheden is zeker een optie! Mvg👋🏼

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in St. Willebrord, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 697 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in St. Willebrord

Andere vakmensen in St. Willebrord

Vind vakmensen bij jou in de buurt