Vind behangers in Halsteren

Op zoek naar behangers in Halsteren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Halsteren

 • D.p schilderwerken
  D.p schilderwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8586 reviews
  Behanger in Halsteren

  Professionele behanger en schilder

  Laatste review:
  Behang verwijderen-
  Verliep perfect! Goede en snelle communicatie, hebben super netjes behang eraf gehaald en erop gedaan. Hard gewerkt met heel tevreden resultaat! Ik raad ze iedereen aan.
 • Klussenbedrijf Hu-Bert
  Klussenbedrijf Hu-Bert
  Beoordeling: 4.7 van 54.7593 reviews
  Behanger in Halsteren

  Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Hubert en ik ben inmiddels sinds 2012 actief als behanger/schilder. Mijn ervaringen heb ik opgedaan bij diverse werkgevers (behangers en schildersbedrijven). Op juni 2014 ben ik ZZP’er geworden. In samenwerking met een stucadoors en afbouwbedrijf hebben we op dit moment 50 mensen lopen door geheel Nederland zoals behangers, stucadoors en schilders. We voeren de werkzaamheden altijd met veel plezier en kwaliteit uit! Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. De serieuze vakmannen die doen wat ze zeggen en wat er van hun gevraagd wordt-dat zijn wij! En natuurlijk denken wij graag met U mee! We staan klaar voor volgende werkzaamheden: Stucen Spachtelputz Sierpleister Schilderen (bijvoorbeeld houtwerk zoals trappen, plinten, laten, deuren etc.) Behangen renovlies Behangen vescom Behangen fotobehang Behangen projectbehang Wanden sauzen Bent U op zoek naar een behanger, schilder of stucadoor nodig voor Uw projecten, dan kunt U gerust contact met mij opnemen. Als U ons kiest, krijgt u 100% tevredenheid. Altijd garantie op het werk. Beschikbaarheid in geheel Nederland

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Hubert heeft netjes werk opgeleverd in onze nieuwbouwwoning. Lang van te voren een afspraak gemaakt voor deze klus, uiteindelijk flexibel in de uitvoerdatum. Tevreden over het resultaat van het vliesbehang en sausen. We hebben gekozen voor verschillende kleuren, uiteindelijk bleek de basiskleur verkeerd gemengd te zijn. Door de oplettendheid van Hubert is dit goed en snel opgelost!
 • IG Onderhoud
  IG Onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5533 reviews
  Behanger in Halsteren

  Onze medewerkers (mannelijk en vrouwelijk) staan altijd voor u klaar. Inmiddels zijn we al ruim 10 jaar actief op de markt. De vaste medewerkers van ons bedrijf hebben tussen de 10 en 40 jaar ervaring in hun vakgebied. Voor de volgende werkzaamheden kunt u ons direct inschakelen! Bij calamiteiten; schoonmaak (zowel regulier als eenmalig); herstelwerk en gevelreiniging. Tevens voor reconditionering bij waterschade en brandschade; het leegruimen van uw woning; ontruimingen (zowel op afspraak als Ad-hoc) en verhuizingen. We kunnen uw woning of bedrijfspand ook verkoop- of verhuur klaar maken, denk hierbij aan bijvoorbeeld schilderen, sausen en behangen of uw laminaatvloer leggen, afvoeren van puin en meer. Daarnaast kunt u ons ook bellen voor bijzondere opdrachten, zoals reiniging bij bijvoorbeeld zelfdoding of terugslag van uw riolering, schoonmaken na bouwoplevering of ander schoonmaakwerk. IG Onderhoud werkt bij voorkeur met eigen materialen en gereedschappen. Indien gewenst kunnen wij in overleg met de klant afstemmen als hier andere behoeften voor aanwezig zijn. Wij beschikken over 300m2 bedrijfsruimte, waar ook mogelijkheden aanwezig zijn om uw inboedel tijdelijk of voor langere periode op te slaan. Informeer gerust naar de mogelijkheden. IG Onderhoud & Diensten zorgt en ontzorgt!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Wij hebben een super samenwerking gehad met IG Onderhoud met betrekking tot het buiten schilderwerk. Goede voorstellen en oplossingen. Houd zich goed aan de afspraak en is enorm transparant in alles wat er gebeurd. Een aantal jaar na de klus zit ons buitenwerk nog steeds prachtig in de lak.
 • KB Basters schilderwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Halsteren

  Voor al u schilderwerk en behang werk

 • J. Jonker schilderwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Halsteren

  Wij zijn een flexibel schilder bedrijf, met een groot aantal tevreden klanten. Wij komen de afspraken met de klant 100% na. Klant is koning.... Wij hebben een wa/ bedrijfsongevallen verzekering. Sikkens is het merk waar wij het meeste mee werken.

 • Duurzaam advies van Oevelen
  Duurzaam advies van Oevelen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Behanger in Halsteren

  DuurzaamTotaalbouw

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Met Niels,Dave en Alan heel prettig samen gewerkt. De tuin ligt er weer gaaf bij. Dank jullie wel en tot de volgende keer. Hartelijke groet,Tineke
 • WHk Schilderwerken
  WHk Schilderwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews
  Behanger in Halsteren

  WHK Schilderwerken is een allround schildersbedrijf voor al uw binnen en buiten schilderwerk, behangwerk, renovlies en glasvliesbehangwerk, houtrot reparaties (Repair Care gecertificeerd houtrot reparatiebedrijf) en constructie schilderwerk.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Opdracht is ivm ziekte van schilder niet uitgevoerd.
 • Landa schilderwerken
  Landa schilderwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Behanger in Halsteren

  Landa schilderwerken is een eenmanszaak gevestigd in Bergen op Zoom, en bestaat nu 5 jaar. Persoonlijk heb ik +- 11 jaar schilderservaring.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Houd zich aan de afspraken Wekt netjes Overlegd regelmatig Vakwerk Al afspraak gemaakt voor vervolg karwei
 • Zwaan bouw

  Nog geen reviews

  Behanger in Halsteren

  J

 • BST Onderhoud

  Nog geen reviews

  Behanger in Halsteren

  Mijn naam is Joppe de Buyst en sinds september 2021 ben ik gestart met mijn eigen schildersbedrijf genaamd BST onderhoud uit Bergen op Zoom. De werkzaamheden van mijn bedrijf bestaan uit schilderen binnen en buiten, wand afwerking binnen, gevel schilderwerk, hout rot reparatie en alle bij komende zaken omtrent het onderhoud aan uw woning.

4.8

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Halsteren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 44 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Halsteren

Andere vakmensen in Halsteren

Vind vakmensen bij jou in de buurt