Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Halsteren

 • RZK rolluiken, zonwering en kozijnen
  RZK rolluiken, zonwering en kozijnen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5528 reviews
  Kozijnspecialist in Halsteren

  Gespecialiseerd in: - Rolluiken monteren en repareren - Plaatsen van Kunstof kozijnen - Plaatsen en repareren van Zonwering - Plaatsen van Plissé horren Door de jaren heen heb ik ervaring op gedaan in bovengenoemde producten. Heeft u vragen? Dan kunt u een e-mail sturen. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. U kunt ook een kijkje nemen op onze Instagram: r.z.k_specialist.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  prima, snel, kundig.
 • Arwani Glas
  Arwani Glas
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Halsteren

  Arwani Glas kan je helpen met je Glaszetten klusjes. Eerst komen wij om te meten en de klusje te bespreken . Daarna maken we een afspraak met u om het glas te zetten. Neem direct contact op met Arwani Glas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Jay Kozijnen Service
  Jay Kozijnen Service
  Beoordeling: 5 van 555100 reviews
  Kozijnspecialist in Halsteren

  Jay Kozijnen Service kan je helpen met je Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Ridderkerk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over ,draaikiep ramen repareren en tocht vrij maken Sloten plaatsen of repareren, Deuren repareren, Buitendeuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Jay Kozijnen Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Blij met de werk! Jay solved the problem!
 • Thomas77
  Thomas77
  Beoordeling: 4.9 van 54.9560 reviews
  Kozijnspecialist in Halsteren

  Goedendag ! Ik ben vier jaren een deurfabriek gewerkt en ik heb veel ervaringen met de stompe/opdek deuren. Dus ik kan jullie deuren goed ophangen/bijwerken. Ik heb veel ervaringen ook met deurkozijnen plaatsen, vervangen en renoveren! Timmerwerken en alle metaalwerkzaamheden(constructie en laswerk) is ook geen probleem! Dus ik wil in het toekomst mijn alle klanten tevreden, precies, snel (als mogelijk) werk geven ! Voorbeeld foto's zie hier mijn portfolio.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Thomas is een echte vakman, doet exact wat er gevraagd wordt zonder enige moeite. Voor de toekomst houden we graag contact, zeker aan te raden! Nogmaals bedankt Thomas. 🙌🏼😄
 • Art Area
  Art Area
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Kozijnspecialist in Halsteren

  Design is overal, van de inrichting van uw woonkamer, het ontwerpen van een eigen huisstijl of een uniek kunstwerk. Design in de breedste zin van het woord, dat is wat Art Area zo bijzonder maakt, daarbij gaan we er van uit dat een ontwerp altijd iets positiefs bij moet dragen aan zowel de functionaliteit als het gevoel. Of het nu gaat om een huisstijl of een boekenkast, bij Art Area begint alles met een goed gesprek. Het uitwisselen van ideeën en inspiratie, is essentieel in onze werkwijze, en leidt tot het beste eindresultaat. Afhankelijk van uw wensen gaat Art Area hierna aan de slag om uw idee uit te werken in beeld. Hierbij maken we gebruik van grafische pakketten zoals Photoshop, Illustrator, Sketchup en Rhino. Deze maken het mogelijk 3D-ontwerpen presenteren van bijvoorbeeld een meubel- of tuin-ontwerp. Nadat u tevreden bent met het ontwerp is het zelfs mogelijk dat ArtArea ook de uitwerking op zich neemt. Door onze ervaring in hout bewerken, metaalbewerking en elektra kunnen wij veel van uw ideeën werkelijkheid laten worden. Denk hierbij aan verlichting, meubels en zelfs tuinaanleg. Maar ook muurschilderingen of schilderijen kunnen wij voor u realiseren. En voor al onze werkzaamheden geldt dat deze secuur en kwalitatief hoogstaand worden uitgevoerd. Art Area designs Art for your Area

  Laatste review:
  Prima ervaring met Art Area
 • JVM Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Halsteren

  JVM Afbouw kan je helpen met je klus in Halsteren en omgeving. Neem direct contact op om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Al heel snel een reactie gekregen nadat ik de klus op werkspot had geplaatst. Jeroen kwam dezelfde dag al langs om kijken wat er moest gebeuren. Zaterdagochtend heeft hij het probleem van onze klemmende voordeur netjes en snel opgelost. Bij een volgende klus zal ik zeker weer contact opnemen met JVM. Marc.
 • S.L.H. van Kuijk
  S.L.H. van Kuijk
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Kozijnspecialist in Halsteren

  Als timmerman en houtbewerker ben ik ongeveer 17 jaar geleden begonnen. Eerst in de winkelbetimmering en scheepsinterieurbouw. Daarna ook in de bouw zowel voor particulieren als aannemers.Ik ben meteen in de praktijk gestart en heb gaandeweg allerlei vaardigheden opgedaan. Intussen heb een eigen werkplaats waarin ik vooral meubelopdrachten uitvoer. Het liefste werk ik met massief hout en vind ik het leuk ,om in overleg met de klant zijn of haar ideeen te realiseren.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Prima werk geleverd.
 • Barko
  Barko

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Halsteren

  Hoi, sinds 2021 ben ik de eigenaar van klusbedrijf Barko. In mijn werk ben ik nauwkeurig en snel. Ik werk met degelijke, maar betaalbare materialen. Ik kom graag langs om een prijsopgave te maken. Hopelijk tot ziens.

 • Rens Interieur & Afbouw
  Rens Interieur & Afbouw
  Beoordeling: 4.2 van 54.2527 reviews
  Kozijnspecialist in Halsteren

  wij zijn een bedrijf wat bijna alles kan met hout . of het nu gaat om trappen of kozijnen . maar ook keukens en kastenwanden in blank hout of in kleur gespoten . alles gebeurt in eigen beheer . wij staan u dan ook graag te woord als u vragen heeft . groet gerry rens

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  zeer tevreden over het geleverde werk,is een vakman die zijn vak verstaat en alles netjes gemonteerd en glas gezet.een aanrader dus,gerry bedankt voor je werkzaamheden en mocht er ooit weer eens een klus zijn,weet ik waar ik moet zijn
 • Klusbedrijf P Buijs

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Halsteren

  klusbedrijf Buijs houd zich bezig van kleine klussen tot grootschalige verbouwingen. In eigen beheer of in samenwerking met partners. Al ruim 10 jaar actief in de bouw. Altijd een prijsindicatie van te voren en goede afspraken

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Halsteren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 251 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Halsteren

Populaire diensten

Andere vakmensen in Halsteren

Vind vakmensen bij jou in de buurt