Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Halsteren

 • Van Biemen Onderhoud
  Van Biemen Onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Metselaar in Halsteren

  Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van zowel uw gevel. Wij zijn werkachtig in de regio van gemeente Moerdijk/Zevenbergen/Roosendaal/Breda/Rotterdam/Hoekse Waard. Al ons werk voeren wij vakkundig uit met professionele warmwater hogedrukreinigers en IBIX straalketels welke zowel droog als nat te zijn gebruiken. Ook voeren wij metselwerken. Van Biemen Onderhoud

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Fijne, duidelijke en vlotte communicatie. Super netjes gewerkt en en top resultaat.
 • House of Lo B.V.
  House of Lo B.V.
  Beoordeling: 3 van 5355 reviews
  Metselaar in Halsteren

  House of Lo is een aannemersbedrijf die elke project vakkundig aanpakt. Wij zijn werkzaam in heel Zeeland en Brabant. Ons bedrijf is vca-VOL gecertificeerd en heeft enkele interne opleidingen gehad wat betreft de werkzaamheden. U bent bij ons aan het goede adres voor uw klus ( tegen een scherpe prijs) die door vakmannen wordt uitgevoerd, op elke klus krijgt u minimaal 2 jaar garantie. kijk gerust op onze Facebook pagina ( House of Lo) voor de werken die wij hebben afgerond.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  In het begin alles netjes en snel. De heropbouw en afwerkingen duren echter zeer lang en zijn slordig. Slechte kwaliteit, de jongens die komen werken lijken niet te snappen waar ze mee bezig zijn. Jan-maaryen stuurt zijn broertjes van 14/16 jaar langs om de fouten te “herstellen” maar ook deze jochies bakken er niks van. We zijn ondertussen al bijna een jaar met House of Lo bezig. Wij hebben ca 15 duizend euro aan andere mensen moeten betalen om de fouten van House of Lo te herstellen. Afgelopen vrijdag 14-7 een gesprek met Jan-maarten gehad over de resterende werkzaamheden die nog steeds niet uitgevoerd zijn. Hij gaf al zijn fouten en nalatigheid toe en we hadden afgesproken dat hij mij een datum zou geven waarop ze alles af zouden werken. Wij hebben tot heden geen vergunning of bouwtekeningen gezien… omdat House of Lo wederom zijn afspraken niet nakomt plaats ik ook hier nog een review in de hoop dat niet meer mensen dezelfde fout als wij begaan.
 • Fopma Metselwerken
  Fopma Metselwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews
  Metselaar in Halsteren

  Goedendag opdrachtgevers Ik ben zelf Peter Fopma Sinds 1994 werkzaam in de Bouw als Metselaar. In 2007 officieel voor mezelf begonnen. Bij mij kunt u terecht voor alles wat met stenen en specie te maken heeft, zoals schuurtjes, erfafscheiding, metselwerk voor complete woningen, ook voor uw voegwerk en steigerwerk kunt u mij bellen. Fopma metselwerken

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Zeldzaam betrouwbare en kundige vakman. Meer dan tevreden en beveel Peter ten zeerste aan. Hij denkt mee, werkt hard en komt zijn afspraken altijd na. Inmiddels helpt hij mee aan project nummer 3 en heeft in korte tijd een zeer strakke buitenmuur gezet, een nieuwe fundering gestort, een op maat gemaakte stenen buitentrap en helpt nu bij het benodigde metselwerk voor het plaatsen van nieuwe kozijnen en dak voor de garage. Kortom, een topper voor je metselklussen en meer.
 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.4 van 54.4529 reviews
  Metselaar in Halsteren

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Aardige man en komt zijn afspraak na en heeft netjes en rustig gewerkt. Hopelijk is het zo prima in orde.
 • Bouwbedrijf KvD
  Bouwbedrijf KvD
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Metselaar in Halsteren

  Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk, sloopwerkzaamheden, kalkzandsteen blokken lijmen en nog veel meer!

  Laatste review:
  Een snelle reactie gekregen op ons aanvraag voor offerte. Proffesioneel en netjes.
 • De Birrus Metselwerken
  De Birrus Metselwerken

  Nog geen reviews

  Metselaar in Halsteren

  Heb je een Metselaar nodig in Nieuw-Vossemeer of omgeving? De Birrus Metselwerken kan je helpen met alle klussen die een Metselaar voor je kan uitvoeren, zoals Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Sloopwerk algemeen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Onderhoudsbedrijf Sanstra

  Nog geen reviews

  Metselaar in Halsteren

  Ik (peter) heb al enige jaren een onderhoud bedrijf en ben een autodidact mens. Ik heb ervaring in vele takken van werk waaronder machine onderhoud, gevelrestoratie, aanleg en onderhoud van tuinen, besturen van machines en voertuigen, montage van bv. Wandcontact dozen,schakelaars en lichtpunten, personen auto en vrachtwagen banden de en montage. Ik ben in het bezit van VCA Vol. Ik heb geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit. En een on the spot oplossing gericht persoon. Gereedschappen en machines hebben geen geheimen voor mij.

 • Konings Metselwerken

  Nog geen reviews

  Metselaar in Halsteren

  Konings Metselwerken is je ideale partner als je een Badkamer specialist, Metselaar nodig hebt in Seringenlaan 142, 4651 KX Steenbergen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Badkamer specialist, Metselaar voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • D. Sep Allround
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Metselaar in Halsteren

  Metselen Kalkzandsteen Ytong Dakranden Evt aanleveren materialen Regio Breda (+30km)

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Gewoon klasse
 • R. de Wit Timmerwerken
  R. de Wit Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Metselaar in Halsteren

  Welkom op het profiel van R.de Wit Timmerwerken.

4.3

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Halsteren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 20 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Halsteren

Andere vakmensen in Halsteren

Vind vakmensen bij jou in de buurt