Vind sloopbedrijven in Halsteren

Op zoek naar sloopbedrijven in Halsteren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Halsteren

 • D.p schilderwerken
  D.p schilderwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8586 reviews
  Sloopbedrijf in Halsteren

  Professionele behanger en schilder

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Binnen een paar uur geregeld en geleverd.
 • Mertens Totaalbouw
  Mertens Totaalbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.75168 reviews
  Sloopbedrijf in Halsteren

  Mertens Totaalbouw is een bedrijf dat zich in de markt onderscheidt door het leveren van een hoge kwaliteit in combinatie met betrouwbaarheid. Wij hebben een ruime ervaring in alle facetten van het bouwen en onszelf door de jaren heen gespecialiseerd in het maken van muur doorbraken in constructieve muren. Wij bieden altijd de juiste balans tussen prijs en kwaliteit en behalen door overleg met de klant het gewenste resultaat.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Er is op korte termijn een stalen portaal van 4,3 bij 3 meter geplaatst, daarvoor moest een draagmuur met schoorsteenmantel gesloopt worden. Mertens totaalbouw heeft de klus deskundig uitgevoerd en voor een goeie prijs.
 • Stefan Hendrickx
  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews
  Sloopbedrijf in Halsteren

  Heb je een Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf nodig in Gaarshof 6 of omgeving? Stefan Hendrickx kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Bint plaatsen of vervangen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Super bij met het resultaat, afspraak was snel gemaakt. in 1 dag geplaatst
 • Klusbedrijf MDT
  Klusbedrijf MDT
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Sloopbedrijf in Halsteren

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Roosendaal of omgeving? Klusbedrijf MDT kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Uitstekende service met vriendelijke mensen!
 • Vermaatafbouw

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Halsteren

  - Stucwerk - Schilderwerk - Laminaat vloeren

 • R.A Installatie & Bouw services
  R.A Installatie & Bouw services
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Sloopbedrijf in Halsteren

  R.A installatie & Bouw service is een jong dynamisch bedrijf. Wij staan voor veel klussen open. Wij zijn als loodgieters bedrijf begonnen uitgegroeid tot een kleinschalig aannemer. U kunt terecht voor u loodgieters werk, tegelzetter, stucwerk, straat werk en wie weet staat u klus er niet bij waar we u ook mee kunnen voorzien. U droom ons passie.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Super professioneel en erg aardig! Aanbevolen!👌
 • Sebastianus I. E. B.V.

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Halsteren

  S.i.e bv is een bedrijf wat zich vooral richt op Al het Electra wat buiten in de grond lig, van huis aansluitingen voor enexsis tot tuin/straat/oprit verlichting alles waren u buiten electra voor nodig heeft kunnen we voor u realiseren en tot aan de meterkast waar we ook alles voor mogelijk kunnen maken van uitwisselen tot bij plaatsen en verplaatsen en altijd het juisten, voordeeligst advies kunnen geven. S.i.e is een jong en motiveert met alle kennis en certificaten die nodig Mvg

 • Scherpenisse Straatwerken

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Halsteren

  Heb je een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf nodig in Halsteren of omgeving? Scherpenisse Straatwerken kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • jmtuinprojecten
  jmtuinprojecten

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Halsteren

  Uw vakman op het gebied van tuinaanleg. Straatwerk tuinaanleg en het plaatsen van overkappingen zijn onze specialiteiten. Al u wensen zijn bespreekbaar.

 • sos electro
  sos electro
  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews
  Sloopbedrijf in Halsteren

  wij zijn een jong bedrijf op gebied van elektra werkzaamheden en beveiliging installaties denk aan groepenkast vervangen storing oplossen stopcontacten plaatsen sterkstroom groep aanbrengen. camera systeem plaatsen en alarm system voor particulieren en bedrijven.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Rachid had onze klus in no-time gefixt. Een echte vakman!

4.7

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Halsteren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 128 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Halsteren

Andere vakmensen in Halsteren

Vind vakmensen bij jou in de buurt