Vind sloopbedrijven in Bergen op Zoom

Op zoek naar sloopbedrijven in Bergen op Zoom? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Bergen op Zoom

 • D.p schilderwerken
  D.p schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95100 reviews
  Sloopbedrijf in Bergen op Zoom

  Professionele behanger en schilder

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  3 man sterk kwamen ze binnen. Wilde gelijk aan de slag en waren in 2 uurtjes klaar incl verschuiven van meubels . 77 m2 Zeer vriendelijk en behulpzaam
 • C. Stander Timmerwerken
  C. Stander Timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.75208 reviews
  Sloopbedrijf in Bergen op Zoom

  Klusbedrijf Carlos Stander richt zich met name op klussen in en rondom het huis/bedrijfspand.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Wij zijn ontzettend tevreden! Carlos Stander is alle afspraken nagekomen en heeft ons perfect op de hoogte gehouden van de vorderingen van de werkzaamheden. Tevens heeft hij de klus vlot en vakkundig uitgevoerd.
 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Sloopbedrijf in Bergen op Zoom

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Werkt uitstekend en rap! Antwoord snel. Zeker een aanrader!!
 • Klusbedrijf MDT
  Klusbedrijf MDT
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Sloopbedrijf in Bergen op Zoom

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Roosendaal of omgeving? Klusbedrijf MDT kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Klus prima gedaan, niets op te aan te merken!
 • Specialist KI
  Specialist KI

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Bergen op Zoom

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Igor Kovalov, En ben sinds 2015 eigenaar van Specialist KI. Ik ben vooral op zoek naar sloopwerk en kon daar graag over in contact met u. Groeten Igor.

 • Arseniy Milenov Penchev
  Arseniy Milenov Penchev

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Bergen op Zoom

  Als je op zoek bent naar een Sloopbedrijf in Bergen op Zoom, dan kan Arseniy Milenov Penchev je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Duurzaam advies van Oevelen
  Duurzaam advies van Oevelen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Sloopbedrijf in Bergen op Zoom

  DuurzaamTotaalbouw

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Met Niels,Dave en Alan heel prettig samen gewerkt. De tuin ligt er weer gaaf bij. Dank jullie wel en tot de volgende keer. Hartelijke groet,Tineke
 • HC Interieurbouw B.V.

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Bergen op Zoom

  Heb je een Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter, Sloopbedrijf nodig in Bergen op Zoom of omgeving? HC Interieurbouw B.V. kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • COM (cursus op maat)

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Bergen op Zoom

  Allround klusser, van aanbouw tot afwerking installatie ( electra, water gas en afvoer), scherpe offertes en perfecte afwerking. Werkgebied midden en Zuid. Timmerwerk, vloeren traprenovatie...keukens en veel meer. Veel ervaring bedrijf pas omgeschakeld naar klusbedrijf, daarom zeer scherpe offertes en garantie op het werk. Referenties op aanvraag.

 • De Birrus Metselwerken
  De Birrus Metselwerken

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Bergen op Zoom

  Heb je een Metselaar nodig in Nieuw-Vossemeer of omgeving? De Birrus Metselwerken kan je helpen met alle klussen die een Metselaar voor je kan uitvoeren, zoals Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Sloopwerk algemeen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Bergen op Zoom, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 167 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Bergen op Zoom

Andere vakmensen in Bergen op Zoom

Vind vakmensen bij jou in de buurt