Vind sloopbedrijven in Dinteloord

Op zoek naar sloopbedrijven in Dinteloord? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Dinteloord

 • D.p schilderwerken
  D.p schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95101 reviews
  Sloopbedrijf in Dinteloord

  Professionele behanger en schilder

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Goede & snelle service, vriendelijke mannen. Top.
 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews
  Sloopbedrijf in Dinteloord

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Keurig op tijd Net werk geleverd Mooie prijs
 • GrondigWerk
  GrondigWerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.85143 reviews
  Sloopbedrijf in Dinteloord

  GrondigWerk voert diverse werken uit. Dit betreft voornamelijk grondwerk en sloopwerk waarbij gewerkt kan worden met diverse formaten graafmachines. Hierdoor kunnen wij ten allen tijde passend materieel inzetten. We beschikken over diverse machines met bijbehorende aanbouwdelen. Wij houden ons tevens bezig met groenvoorziening, en dan met name het snoeien en rooien van bomen en struiken. Wij hebben ons in de loop der jaren ook gespecialiseerd in het werken in moeilijke situaties, krappe ruimtes e.d. Zo kunnen wij ook in uw achtertuin waar geen of beperkte toegang is, werkzaamheden verrichten. We maken hiervoor dan gebruik van kleinere machines, of eventueel zelfs handwerk. Wij zijn VCA gecertificeerd en werken voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. Heeft u een opdracht die u wilt uitbesteden, neem contact met ons op!

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Verwijderen van 2 betonplaten en aanvullen met grond. Stefan werkt zoals afgesproken en denkt goed mee.
 • Mike van Gils dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Sloopbedrijf in Dinteloord

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Klundert of omgeving? Mike van Gils dienstverlening kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Snel een afspraak kunnen maken en klus is naar wens verlopen. Prettig contact en goede communicatie. Aanrader!
 • C. Stander Timmerwerken
  C. Stander Timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.75213 reviews
  Sloopbedrijf in Dinteloord

  Klusbedrijf Carlos Stander richt zich met name op klussen in en rondom het huis/bedrijfspand.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Goede afspraak gemaakt en heeft alles vakkundig opgeruimd en afgevoerd, zelfs netjes de vloer aangeveegd.. helemaal top en zeer vriendelijke mensen! Absoluut een aanrader!
 • Jaspers GWW

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Dinteloord

  Heb je een Sloopbedrijf nodig in Dinteloord of omgeving? Jaspers GWW kan je helpen met alle klussen die een Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren en nog veel meer diensten. We zijn ook gespecialiseerd in het slopen van caravan en chalet. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Kats Service & Techniek
  Kats Service & Techniek

  Nieuw op Werkspot

  Sloopbedrijf in Dinteloord

  Hoi ik ben Wouter & beginnende ZZP'er. Actief in het verwijderen van beplanting, kleine graaf- en grondwerkzaamheden, en het leggen van kleine oppervlakte graszoden. Met de huidige expertise en toewijding zorg ik ervoor dat tuinen en terreinen er weer goed uitzien. Vriendelijke groet, Wouter

 • KlussenbedrijfBMD
  KlussenbedrijfBMD

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Dinteloord

  Bij klussenbedrijf BMD kunt u terecht voor al uw grote en kleine klussen in en om uw huis of bedrijfspand. Met meer dan 10 jaar ervaring in de bouw . Laat uw klus door klussenbedrijf BMD uitvoeren; specialist op het gebied van schilder-timmerwerk en stucwerk."

 • Thomas77
  Thomas77
  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews
  Sloopbedrijf in Dinteloord

  Goedendag ! Ik ben vier jaren een deurfabriek gewerkt en ik heb veel ervaringen met de stompe/opdek deuren. Dus ik kan jullie deuren goed ophangen/bijwerken. Ik heb veel ervaringen ook met deurkozijnen plaatsen, vervangen en renoveren! Timmerwerken en alle metaalwerkzaamheden(constructie en laswerk) is ook geen probleem! Dus ik wil in het toekomst mijn alle klanten tevreden, precies, snel (als mogelijk) werk geven ! Voorbeeld foto's zie hier mijn portfolio.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Super netjes en aardig levert keurig werk rustige man legt uit wat hij doet Dankje Thomas
 • Jvs verhuur
  Jvs verhuur
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Sloopbedrijf in Dinteloord

  Lees aandachtig !Aanvragen graag via WhatsApp of sms ik ben Jan van beroep kraanmachinist gww en overslag ik heb ruime ervaring in bestratingen en metselen bediening van div machines Zie nr bij foto voor contact Bel of WhatsApp onderstaand nr of Gmail of Facebook pagina jvs verhuur Beller is sneller aanvraag graag via WhatsApp of mail JvSverhuur@gmail

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie, komt afspraken na en bestrating is heel mooi aangelegd. Wij zijn zeer tevreden.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Dinteloord, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 309 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Dinteloord

Andere vakmensen in Dinteloord

Vind vakmensen bij jou in de buurt