Vind sloopbedrijven in Breda

Op zoek naar sloopbedrijven in Breda? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Breda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 129 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Breda

 • Stefan Hendrickx

  Sloopbedrijf in Breda

  Beoordeling: 4.9 van 54.9566 reviews

  Laatste review:

  Bint plaatsen of vervangen -

  Eerlijke en heldere tekst en uitleg werkzaamheden. Iets duurder uitgevallen maar goed grondstoffen zijn duurder geworden wat dit verschil verklaard, hiervoor wel netjes op de hoogte gebracht voor aanvang werk. Super geregeld !
 • Mertens Totaalbouw

  Sloopbedrijf in Breda

  Beoordeling: 4.7 van 54.75150 reviews

  Mertens Totaalbouw is een bedrijf dat zich in de markt onderscheidt door het leveren van een hoge kwaliteit in combinatie met betrouwbaarheid. Wij hebben een ruime ervaring in alle facetten van het bouwen en onszelf door de jaren heen gespecialiseerd in het maken van muur doorbraken in constructieve muren. Wij bieden altijd de juiste balans tussen prijs en kwaliteit en behalen door overleg met de klant het gewenste resultaat.

  Laatste review:

  Bint plaatsen of vervangen -

  Haereld Mertens van Mertens Totaalbouw is een vakman! Het afgeleverde werk is top! Erg blij mee.
 • Slack Line Fanatic

  Sloopbedrijf in Breda

  Beoordeling: 5 van 55520 reviews

  Nieuw op werkspot, maar al jaren in 't vak. Gespecialiseerd in het volgende: - Badkamer. Of het nu gaat om een kleine eenvoudige doucheruimte, een standaard badkamer of een grote badkamer met jacuzzi of sauna erin: wij verwijderen alle badkamers.  Tevens zorgen we voor een kale schone ruimte! Wilt u ook nog een muur wilt laten slopen om zo een grotere badkamer te creëren? Dan doen wij dit graag voor u! - Keuken verwijderen Wij verwijderen uw keuken snel en goedkoop, inclusief apparatuur, wandtegels, afdoppen leidingen en afvoer afval. Misschien wilt u zelfs we de hele keukenmuur eruit laten breken, dit om de keuken bij de woonkamer te betrekken, ook dit kunnen wij eventueel voor u uitvoeren. Apparatuur in de keuken die u wilt behouden voor hergebruik of voor de verkoop zullen wij netjes en voorzichig demonteren en ergens in de woning op een door u aangewezen plek neerzetten. De overige apparaten die u wel kwijt wilt nemen wij voor u mee. - Vloeren Wij slopen iedere vloer. Het maakt daarbij ook niets uit of deze binnen in de woonkamer, de badkame, in de tuin of ergens op een camping ligt. Zolang er stroom aanwezig is waar we gebruik van kunnen maken slopen wij uw vloer. Mocht er onverhoopt geen stroom aanwezig zijn, dan hoeft dat ook geen probleem te zijn. Laat het even weten in uw offerte aanvraag en wij zullen dan een aggregaat meenemen. Dit zodat we de vloer toch kunnen slopen met onze breekhamers. - Muren & wanden Muur laten slopen of doorbraak maken? Zit u te denken om een open keuken te creëren of om van twee slaapkamers één grote slaapkamer te maken? Wij kunnen u goed van dienst zijn bij het slopen van de muur die er dan uit moet. Dit kan de hele muur zijn maar natuurlijk ook slechts een gedeelte van de muur. Of het nu gaat om een betonmuur, een muur van metselwerk, een wand van gipsblokken of een muur gemaakt van een ander soort materiaal, wij slopen elke muur. Behalve muren slopen kunnen wij u ook van dienst zijn bij het verwijderen van alle soorten wanden zoals gipswanden, ytong, houten wanden en systeemwanden. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat al het vrijgekomen puin wordt afgevoerd en de ruimte(s) netjes schoon wordt achter gelaten. Heeft u een passende klus? Dan kom ik indien mogelijk graag eerst bij u langs om deze te bekijken om samen met u tot een mooie prijs te komen. Mvg Sander 🌐 slacklinefanatic

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Sander heeft keurig een gat geboord voor onze ventilatiesysteem. Zonder schade vuil of wat dan ook. Perfect gelopen
 • Bolasco

  Sloopbedrijf in Breda

  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews

  Bolasco, vertrouwd en veelzijdig in metaalbewerking, Muurdoorbraken , Draagconstructies & sloopwerkzaamheden voor verbouw en aanbouw. Heeft u de wens om groter te wonen, uw keuken te betrekken bij uw woonkamer of wilt u een praktijkruimte aan huis? Dan is een uitbouw aan uw woning een perfecte oplossing! Hierdoor creëert u niet alleen een grotere ruimte, de woningwaarde van uw huis stijgt ook aanzienlijk! Bij Bolasco bent u aan het juiste adres om uw (draag) muur te laten verwijderen en een draagbalk / constructie te laten plaatsen. We verzorgen zowel de sloopwerkzaamheden als de (draag) constructie en laswerkzaamheden ten behoeve van het plaatsen van de stalen draagbalk. en afvoer van het sloopafval.Bolasco levert het complete pakket. Andere wensen als het verplaatsen van een deuropening om uw huidige woonruimte beter in te kunnen delen vallen natuurlijk ook onder de mogelijkheden. Al ruim 20 jaar is Bolasco het no-nonsense bedrijf in staal en constructie. Aangezien wij de afgelopen jaren zowel vanuit aannemers als vanuit de particuliere sector een grote vraag krijgen om in een kort tijdbestek zowel de muurdoorbraak en draagconstructie te kunnen realiseren en wij graag zo efficiënt mogelijk werken, bieden wij zelf het complete pakket aan omtrent sloopwerkzaamheden, muurdoorbraken en draagconstructies. Bolasco is in het bezit van een doorlopende CAR (Construction All Risk ) verzekering. Daarnaast kunt u natuurlijk ook nog terecht bij Bolasco voor de productie en montage van bijvoorbeeld stalen deuren en kozijnen poorten hekwerken trappen enz.

  Laatste review:

  Bint plaatsen of vervangen -

  Een erg fijne man om zaken mee te doen. De communicatie verliep vlot en we kwamen al snel tot een afspraak en prijs voor de klus. Hij is meedenkend en niet vies van wat extra moeite doen om de klant tevreden te stellen en het werk goed af te leveren. Al met al erg goed werk geleverd voor een mooie prijs.
 • Olie Bouwservice

  Sloopbedrijf in Breda

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Olie Bouwservice is een klussenbedrijf die nu 6 jaar actief is in de sector bouw/sloop en renovatie. U kunt bij Olie Bouwservice terecht voor timmerwerk/leidingwerk/badkamerrenovatie/sloop-demontage werk en betonboringen en zaagwerk met diamant. Heb de opleiding bouw timmeren gedaan en heb mijnzelf meer ervaring opgedaan dan alleen het vakgebied timmeren. Dit hoort in mijn ogen ook wel thuis bij een klusbedrijf. VCA vakbekwaam en Aansprakelijkheids verzekerd Elke klus zal naar wens worden uitgevoerd en met een zekere garantie worden afgeleverd. Vriendelijke Groet D.C. Olie Olie-Bouwservice

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Aardige kerel, komt afspraken na, harde werker. Aanrader!
 • D.p schilderwerken

  Sloopbedrijf in Breda

  Beoordeling: 4.7 van 54.7544 reviews

  Professionele behanger en schilder

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  Very quick response time and clear communication from Dave - would highly recommend!
 • Mol Ontruimingen

  Sloopbedrijf in Breda

  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews

  hoi wij zijn een bedrijf die verbouwingen doen van groot naar klein en wij werken met meerdere bedrijven samen ontzorgen van de klant is ons motto een aanspeekpunt prijs afspraken doen wij voor af en stemmen wij af op de klant en na wensen van u . wij maken een gratis offerte dus u zit nergens aan vast .

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  Edwin is een gezellige hardwerkende man die eerst bij je langskomt om het werk te bekijken en dan met een vrijblijvende offerte komt zodat je niet voor verrassingen komt te staan, heeft bij ons de vloer in 1 dag verwijderd waarbij we eerst dachten dat de klus 2 dagen zou duren, heeft goed werk afgeleverd en alles netjes opgeruimd, Wij raden Edwin bij iedereen aan, en zouden hem ook weer vragen bij onze volgende klus.
 • Verlegh Constructions

  Sloopbedrijf in Breda

  Nog geen reviews

  Ik zal mijzelf even voorstellen, mijn naam is Bram Verlegh, ik ben 26 jaar oud en woon in het centrum van Breda. Wellicht herken je de achternaam Verlegh vanwege het NAC stadion of vanwege Verlegh Bouwstoffenhandel. Ik kan niet goed voetballen, maar de bouw zit daarentegen wel in mijn bloed. Als ik op straat loop en een groot oud herenhuis zie, begin ik al te glimlachen, hoe gaaf zou het zijn als ik een onderdeel had mogen zijn in de verbouwing of renovatie. Ik vind het leuk om van iets moois, iets nog veel mooiers te maken. Zoals een huis pimpen. Ik heb onwijs veel passie voor de techniek en voor het proces tot het eindresultaat waar ik mede verantwoordelijk voor ben. Ik ben iemand die alles wilt kunnen en alles wilt weten. Ik heb veel werkervaring in diverse dingen, zoals; schilderen, afbouw, montage werk, installatie werk, etc.

 • Veronthuizen

  Sloopbedrijf in Breda

  Beoordeling: 4.7 van 54.7552 reviews

  Veronthuizen; dé specialist in het verhuizen, ontruimen en opleveren van woning en bedrijfspanden. Verhuizen: - Particuliere & bedrijfsverhuizingen - Spoedverhuizingen - Interne verhuizingen - (Meubel)transport - Ondersteuning bij verhuizingen - Opslag van inboedels bij onze eigen opslagfacaliteit Ontruimen: - Volledige woningontruiming na overlijden - Bedrijfspanden ontruimen - Spoed ontruimingen - Wietkwekerij ontruimen - Afval afvoeren - Met eigen kringloop afdeling voor hergebruik Opleveren: - Pand bezemschoon opleveren - Vloeren verwijderen, behang verwijderen, stripwerk conform oplevering eisen - Tuinonderhoud en tuin leeghalen - Schilderwerk - Herstelwerkzaamheden Kortom; alles geregeld bij één betrouwbare partner. Klanttevredenheid staat bij ons absoluut voorop. De hoogste kwaliteit dienstverlening, verzorgd door professionele, representatieve krachten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

  Laatste review:

  Puin of meubilair afvoeren -

  De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
 • Felo Klusbedrijf

  Sloopbedrijf in Breda

  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews

  My Naam is Slawek. Ik heb ruim 8 jaar ervaring als allround klusser. Ik werk heel netjes, laat geen rotzooi achter. Ik ben flexibel met werk tijden,dus kan ook als het nodig is in het weekend werken.Ik geef garantie op mijn werk. Bij interesse in onze werkzaamheden kom dan in contact. Met vriendelijk groet Felo Klusbedrijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Gezellige gasten (met een goede smaak voor muziek ;p) die goed werk afleveren. Bijna twee weken geleden hebben zij het plafond en de wanden van onze woonkamer/keuken gestuct. Samen met Oude-tonge Klusbedrijf. Op de eerste verdieping trokken wij zelf perongelijk een deel (circa 1 m2) van het bestaande stucwerk er af en dit hebben zij echt super netjes bij gewerkt! Zonder hier extra kosten voor te rekenen. 1x overheen geschilderd en het verschil is niet te zien. Bedankt! Ik kan Felo klusbedrijf iedereen aanraden.

Populaire lokale sloopbedrijven in Breda

Andere vakmensen in Breda

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur