Sloopbedrijven in Breda

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Breda. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Breda

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Breda

 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 5 van 55558 reviews
  Sloopbedrijf in Breda

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Vanaf het maken van de afspraak tot en met de uitvoering was het contact correct en prettig. Andrzej is een hardwerkend vakman en hij heeft kennelijk plezier in zijn werk. Het afbreken van de stookplaats/schoorsteen verliep vlot en zorgvuldig.
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Kurkiewicz
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Sloopbedrijf in Breda

  Div boor en freeswerk voor elektricien loodgieter. 10 ervaring. Ik heb goede gereedschap.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Levert keurig netjes werk af, vriendelijk, super snel beschikbaar, heldere communicatie. Gaten precies geboord zoals we hadden bedacht: top!
  Kom in contact
 • Bouw en sloopkracht B.V
  Bouw en sloopkracht B.V
  Beoordeling: 4.1 van 54.1519 reviews
  Sloopbedrijf in Breda

  Bij Bouw & Sloop Kracht staat onze naam synoniem voor meer dan 25 jaar toewijding aan excellentie. Sinds onze bescheiden start hebben we ons snel ontwikkeld tot een vertrouwde en toonaangevende naam in de bouwsector. Onze groei is niet alleen te danken aan onze ervaring, maar vooral aan ons onwrikbare streven naar professionaliteit en vakmanschap. We zijn gepassioneerd door wat we doen en streven altijd naar perfectie in elk project dat we aanpakken. - renovatie - nieuwbouw - verbouwing - sloopwerkzaamheden

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Super, vertrouwen, goed werk geleverd, tijdens werk bleek er meer aan de hand te zijn, balken waren verrot, werd meteen aangepakt en uitgevoerd, communicatie ging erg goed, zeer betrouwbaar qua afspraken en uitvoering kwaliteit werk
  Kom in contact
 • toni's services
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Sloopbedrijf in Breda

  hallo

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Top
  Kom in contact
 • Adi klusjesman
  Adi klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.85172 reviews
  Sloopbedrijf in Breda

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Adrian is een nette en professionele vakman. Goede communicatie en netjes zijn werk uitvoeren. Na afloop heeft hij alles netjes opgeruimd. Aanbevolen. Thanks Adrian!
  Kom in contact
 • Infinity Bouw
  Infinity Bouw
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Sloopbedrijf in Breda

  Nadat ik in 2017 mijn boerderij uit 1900 volledig heb gerenoveerd werd ik steeds vaker om hulp gevraagd bij kleine klussen of verbouwingen van vrienden en kennissen. Het beviel zo goed om mensen blij te maken dat ik 1,5 jaar heb samengewerkt met een ervaren aannemer. In al die tijd heb ik in bijna alle disciplines veel ervaring opgedaan en met veel enthousiasme gewerkt. En dat beviel zo goed dat ik begin 2020 volledig voor mezelf ben gaan werken als all-round klusbedrijf! Omdat ik uit mijn eigen ervaring weet dat alles mogelijk is zal je van mij niet snel "nee" te horen krijgen en zie ik zelfs de ingewikkelde klussen juist als een uitdaging om ook die netjes af te ronden!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Heldere duidelijke communicatie, korte termijn beschikbaar. Vriendelijke man die zijn afspraken na komt. Goed en netjes werk afgeleverd voor het aanpassen van waterleiding en afvoer in een bestaande badkamer voor het plaatsen van een vrijstaande badkraan en bad. Tegels zijn netjes terug gelegd.
  Kom in contact
 • Easy Cleaning
  Easy Cleaning
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Sloopbedrijf in Breda

  Welkom wij zijn Easy cleaning Wij zijn een jong schoonmaakbedrijf en zijn gespecialiseerd in het onderhouden van bedrijfspanden schoonmaak van woningen , onderwijsinstellingen, horecagelegenheden ,trappenhuizen , ontruimingen maar ook voor de eenmalige schoonmaak Waarom kiezen voor Easy cleaning Een scherpe prijs voor goede kwaliteit Persoonlijk, betrokken en gericht op tevreden klanten zeer goed opgeleide medewerkers Geen vaste contracten wij doen alles in overleg Woning/bedrijf ontruiming Door diverse omstandigheden kan het gebeuren dat het ontruimen van een woning noodzakelijk is. In deze vaak emotionele tijd bent u op zoek naar een bedrijf dat uw zorgen uit handen neemt. Wanneer iemand overlijdt , een verhuizing naar een seniorenwoning ,of zijn huis gedwongen moet verlaten, is er in veel gevallen een ontruiming nodig. De belangrijkste spullen worden uit huis gehaald en de woning moet vervolgens snel en professioneel ontruimd worden. Na de ontruiming wordt de woning weer schoon opgeleverd. Inboedel ontruimen Vloer of tapijt verwijderen Seniorenverhuizing Woningontruiming na overlijden Bedrijfontruiming Oplevering voor woningbouwverenigingen - 24/7 dienst - maatschappelijk betrokken - duurzaam hergebruik - spoedontruiming - discreet , secuur , snel - kostenloze vrijblijvende offerte - goedkoopste in de regio !

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Zeer vakkundige en snelle afhandeling!
  Kom in contact
 • Wij Werken Lekker
  Wij Werken Lekker
  Beoordeling: 4.8 van 54.8562 reviews
  Sloopbedrijf in Breda

  Hallo, Ons bedrijf biedt schoonmaakdiensten, huishoudelijke hulp zoals tuinonderhoud, binnen- en buitenreparaties. Hulp bij verhuizing en andere soortgelijke werkzaamheden.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Prettige en vlotte communicatie en de klus perfect en met zorg uitgevoerd. Top!
  Kom in contact
 • Installatietechniek René Damen
  Installatietechniek René Damen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Sloopbedrijf in Breda

  Ik ben René Damen, een ervaren vakman gevestigd in Breda, gespecialiseerd in diverse projecten rondom uw huis. Mijn expertise ligt in het installeren van meterkasten, het plaatsen van zonnepanelen, het vernieuwen van dakpannen en het uitvoeren van overig elektrawerk in en rondom uw huis. Ik ben er trots op dat ik een breed scala aan diensten kan aanbieden en ik ben bereid om projecten aan te nemen binnen een straal van 50 km van Breda.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Vakwerk met gevoel voor service ! Bijzonder goed te spreken over René Damen !!!
  Kom in contact
 • RG Business
  RG Business
  Beoordeling: 3.9 van 53.958 reviews
  Sloopbedrijf in Breda

  Beste, Ik ben Rik gielen en 25 jaar oud. Ik ben werkzaam bij een sloop bedrijf in Breda die mij momenteel inhuren. Ondertussen heb ik al heel wat sloop en werk ervaring in bepaalde sectoren, maar dus ben ik nog steeds op zoek naar leuke klussen. Ik ben ook bezig om helemaal voor mezelf te gaan beginnen, maar kan alle informatie van klussen nog steeds gebruiken. Met vriendelijke groet, Rik Gielen

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Super fijne en leuke gasten die weten hoe ze moeten werken. Met volle enthousiasme aan de slag gegaan aan het slopen en opbouwen van de muur. Ze communiceren goed zodra er wat aan de hand was. Wij zijn enorm tevreden!
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Breda, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 326 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Breda

Andere vakmensen in Breda

Vind vakmensen bij jou in de buurt