Vind sloopbedrijven in Oudenbosch

Op zoek naar sloopbedrijven in Oudenbosch? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Oudenbosch

 • Mertens Totaalbouw
  Mertens Totaalbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.75168 reviews
  Sloopbedrijf in Oudenbosch

  Mertens Totaalbouw is een bedrijf dat zich in de markt onderscheidt door het leveren van een hoge kwaliteit in combinatie met betrouwbaarheid. Wij hebben een ruime ervaring in alle facetten van het bouwen en onszelf door de jaren heen gespecialiseerd in het maken van muur doorbraken in constructieve muren. Wij bieden altijd de juiste balans tussen prijs en kwaliteit en behalen door overleg met de klant het gewenste resultaat.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Er is op korte termijn een stalen portaal van 4,3 bij 3 meter geplaatst, daarvoor moest een draagmuur met schoorsteenmantel gesloopt worden. Mertens totaalbouw heeft de klus deskundig uitgevoerd en voor een goeie prijs.
 • Stefan Hendrickx
  Beoordeling: 4.9 van 54.9590 reviews
  Sloopbedrijf in Oudenbosch

  Heb je een Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf nodig in Gaarshof 6 of omgeving? Stefan Hendrickx kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf, Dakdekker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Bint plaatsen of vervangen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Super bij met het resultaat, afspraak was snel gemaakt. in 1 dag geplaatst
 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Sloopbedrijf in Oudenbosch

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Snel in de reactie! Vriendelijk, behulpzaam en erg netjes afgerond! Ik zou Andrzej Nosal zeker aanbevelen!
 • GrondigWerk
  GrondigWerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.75139 reviews
  Sloopbedrijf in Oudenbosch

  GrondigWerk voert diverse werken uit. Dit betreft voornamelijk grondwerk en sloopwerk waarbij gewerkt kan worden met diverse formaten graafmachines. Hierdoor kunnen wij ten allen tijde passend materieel inzetten. We beschikken over diverse machines met bijbehorende aanbouwdelen. Wij houden ons tevens bezig met groenvoorziening, en dan met name het snoeien en rooien van bomen en struiken. Wij hebben ons in de loop der jaren ook gespecialiseerd in het werken in moeilijke situaties, krappe ruimtes e.d. Zo kunnen wij ook in uw achtertuin waar geen of beperkte toegang is, werkzaamheden verrichten. We maken hiervoor dan gebruik van kleinere machines, of eventueel zelfs handwerk. Wij zijn VCA gecertificeerd en werken voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. Heeft u een opdracht die u wilt uitbesteden, neem contact met ons op!

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Snel een afspraak kunnen maken. Hij was op tijd en goed bereikbaar via de chat. Aardige man die alles snel en kundig heeft afgehandeld. Erg tevreden.
 • D.p schilderwerken
  D.p schilderwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8586 reviews
  Sloopbedrijf in Oudenbosch

  Professionele behanger en schilder

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Binnen een paar uur geregeld en geleverd.
 • R.A Installatie & Bouw services
  R.A Installatie & Bouw services
  Beoordeling: 4.6 van 54.6526 reviews
  Sloopbedrijf in Oudenbosch

  R.A installatie & Bouw service is een jong dynamisch bedrijf. Wij staan voor veel klussen open. Wij zijn als loodgieters bedrijf begonnen uitgegroeid tot een kleinschalig aannemer. U kunt terecht voor u loodgieters werk, tegelzetter, stucwerk, straat werk en wie weet staat u klus er niet bij waar we u ook mee kunnen voorzien. U droom onze passie.

  Laatste review:
  Radiatorkranen plaatsen of vervangen-
  Super kundige man! Zeer snel verholpen en gaat pas weg als alles goed werkt! Binnen een paar dagen kon hij al langs komen. Zeer tevreden!
 • Velocitate bouw en onderhoud
  Velocitate bouw en onderhoud
  Beoordeling: 5 van 555101 reviews
  Sloopbedrijf in Oudenbosch

  Velocitate BV is een familiebedrijf waarin 2 generaties werkzaam zijn. Als wij een werk aannemen dan zorgen we er ook voor dat het goed komt, of we nu met 2 aan de klus moeten werken of met 8 mensen, het werk is op het afgesproken moment klaar. Als wij weg zijn is alles netjes opgeruimd en de opdrachtgever blij, daar staan we voor. We hebben een aantal verschillende disciplines die we erg leuk vinden om te doen, dit zijn: *DEMONTAGEWERKZAAMHEDEN / STRIPPEN WONING OF KANTOOR Keukens & badkamers netjes verwijderen en afvoeren. Schuurtjes, muren, vloeren, entresols verwijderen en afvoeren. Complete huizen/appartementen strippen. *ASBESTSANERING Daken van schuurtjes verwijderen, luchtdicht verpakken in speciale folie en verantwoord afvoeren. *SNOEIWERK HEGGEN / HAGEN Snoeien van de heg/haag en tot het laatste blaadje opruimen. Hele tuinen updaten zodat het achterstallige onderhoud opgelost is en de klant weer zelf alles kan bijhouden. Bomen rooien of aftoppen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Snel en fijn contact waarbij ik het vertrouwen kreeg dat Bert wist waar hij het over had. Wij wilden bij het verwijderen van de keuken de kookplaat behouden voor hergebruik en dit hebben ze netjes gedaan zonder beschadigingen. Ook de vloer goed beschermd, klus snel gedaan en alles netjes achter gelaten. Tevreden!
 • Lexie's klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Oudenbosch

  Lexie's Klusbedrijf voor al uw klussen rond om uw huis en tuin.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snelle reactie, werkt op tijd, efficient en snel. Erg vriendelijk en behulpzaam.
 • Klusbedrijf MDT
  Klusbedrijf MDT
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Sloopbedrijf in Oudenbosch

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Roosendaal of omgeving? Klusbedrijf MDT kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Keurige werklui. Geheel volgens afspraak het werk uitgevoerd. Prettige communicatie. De volgende klus staat alweer gepland!
 • A-Rudy Huis & Tuin Diensten
  A-Rudy Huis & Tuin Diensten
  Beoordeling: 4.4 van 54.4514 reviews
  Sloopbedrijf in Oudenbosch

  Heb je een Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Etten-Leur of omgeving? A-Rudy Huis & Tuin Diensten kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Een echte vakman. Heeft vandaag een hoge boom professioneel gesnoeid. Daarna al het snoeiwerk keurig weggebracht en een opgeruimde tuin achtergelaten! Een aanrader om hem in te huren🌳 voor uw tuin werkzaamheden! Anita Roestenberg

4.7

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Oudenbosch, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 199 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Oudenbosch

Andere vakmensen in Oudenbosch

Vind vakmensen bij jou in de buurt