Vind ontwerpers in Bergen op Zoom

Op zoek naar ontwerpers in Bergen op Zoom? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Bergen op Zoom

 • Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer
  Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer
  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews
  Ontwerper in Bergen op Zoom

  Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer is een zelfstandig en dynamisch buro wat diverse Bouwkundige Teken,- en Advieswerkzaamheden kan verzorgen voor: - Particulieren - Aannemers (zzp’ers) - Architecten - Makelaars - Overige diensten Voordelen: Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer heeft als groot voordeel dat het een eenmanszaak betreft waardoor je als klant 1 op 1 contact hebt met een dezelfde persoon namelijk: Dion de Meijer. Daarnaast is het zo dat D. de Meijer zijn kosten kan beperken aangezien hij geen personeel heeft en gewoon vanuit thuis kan werken. Verleden: D. de Meijer zelf heeft voorheen gewerkt bij een Architectenburo waar hij in +/- 15 jaar een ruime ervaring heeft opgedaan in het vakgebied.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Keurig volgens afspraak!
 • ROXEN Engineering
  ROXEN Engineering

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Bergen op Zoom

  Heeft u interesse in nieuwbouw of een renovatie? Of bent u gewoon op zoek naar een ontwerper/tekenaar? Ongeacht uw voorkeur en belangen, het doel is hetzelfde: een uitvoerbaar ontwerp realiseren dat in lijn ligt met uw wensen en ideeën. Laat u inspireren in de mogelijkheden voor uw situatie en neem de regie in eigen hand.

 • MJ.Interiors
  MJ.Interiors

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Bergen op Zoom

  MJ.Interiors is een interieurconceptenbedrijf en is de helpende hand bij het ontwerpen van een nieuw interieur. Een passend advies die volledig aansluit bij je eigen woonwensen maakt een huis een thuis. Met oog voor detail en eigen werkwijze maakt MJ.Interiors een origineel en tijdloos advies.

 • Tuinstra
  Tuinstra

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Bergen op Zoom

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in Bergen op Zoom, dan kan Tuinstra je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Designed by DAPHNE
  Designed by DAPHNE

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Bergen op Zoom

  Hi! Mijn naam is Daphne, eigenaresse van Designed by DAPHNE. Ik help u graag met een interieuradvies. Ik maak hierbij 2D en 3D-ontwerpen. In overleg maak ik een kant en klare shoppinglist omtrent meubels, verlichting, accessoires, wandbekleding etc. Neem vooral een kijkje op mijn website of social media voor meer informatie of om te zien waar ik mee bezig ben (geweest)!

 • de Neve Interieur & Advies
  de Neve Interieur & Advies

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Bergen op Zoom

  de Neve Interieur & Advies! A.d.h.v. de intake breng ik je wensen in kaart en geef ik een passend (interieur)advies. Afhankelijk van de wensen, komen tijdens het gesprek de volgende onderwerpen aan bod: Het maken en bepalen van de indeling, keuzes van kleuren, materialen, meubels en accessoires. Ik breng samen met jou in kaart welke elementen behouden blijven en welke aanpassingen gemaakt moeten worden. Verder een verdeling van werkzaamheden tussen de klant zelf, externen die ingezet moeten worden en welke rol ik zelf kan spelen in de uitvoering van werkzaamheden. Uiteraard wordt dit alles gekoppeld aan het te besteden budget. Mijn diensten zijn overigens voor alle ruimtes in huizen en kantoren mogelijk. Van woonkamer tot kelderkast, van slaapkamers tot zolder. Het kan zijn dat je een ruimte mooier, sfeervoller of ruimtelijker wilt maken. Ook kan de ruimte een hele of gedeeltelijk andere bestemming krijgen. U vraagt zich misschien af waar staat de plus voor in het logo? Dit is niet zomaar uiteraard, graag wil ik in deze branche onderscheidend zijn. Hier ligt mijn grote kracht. Naast de “standaard ”werkzaamheden van een Interieurstylist zoals het adviseren en ontwerpen, gaan mijn diensten verder waar andere stoppen. Dus niet alleen de ideeën op papier zetten en uitwerken, maar het ook zelf voor jou uitvoeren. Door mijn kluservaring en technisch inzicht incl. twee rechterhanden, kan ik veel werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Denk hierbij aan o.a. het sauzen van muren, binnen schilderwerkzaamheden, behangen, (de)montage-werkzaamheden en nog veel meer. Neem gerust contact met me op om mogelijkheden te bespreken. Door mijn uitgebreid aanbod kan ik je dus totaal ontlasten zonder derden in te schakelen. Door het aanbieden van het complete pakket aan diensten, zal het totaal financieel plaatje gunstiger uitvallen en zal je sneller geholpen zijn. Vanzelfsprekend zijn deze extra diensten vrijblijvend. Als je eenmaal hebt bedacht dat het anders moet worden, wil je geen lange wachttijden, maar een snel resultaat: namelijk jouw droom woonbelevenis! ‘’samen met jou werken naar iets zichtbaars en tastbaars’’ ‘’Een “nieuwe” thuisgevoel creëren in je bestaande woning, niets is onmogelijk’’ ‘’ In kaart brengen van een woonbelevenis doe je niet alleen. Maar met een mix van inspiraties’’

 • Van dijk tot interieur
  Van dijk tot interieur

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Bergen op Zoom

  Wil jij je graag het lekkerst voelen in je eigen huis? Thuiskomen in een warm nest? Een omgeving hebben waar heel het gezin kan genieten? Gebruik maken van een thuiswerkplek waar je creatiever en productiever bent dan waar dan ook? Daar wil ik graag aan bijdragen! VAN DIJK TOT INTERIEUR bied je interieuradviezen en realisering, om een omgeving te creëren die echt bij JOU past. Dus merk jij dat jou huis nog niet helemaal aanvoelt hoe je graag zou willen, of dat je praktische oplossingen mist? Neem dan contact op.

 • J.J.M.J Design

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Bergen op Zoom

  J.J.M.J Design kan je helpen met je Ontwerper klus in Wouwse Plantage en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuinontwerp, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met J.J.M.J Design om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Dura-Tech

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Bergen op Zoom
 • BFgz Projecten
  BFgz Projecten
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Ontwerper in Bergen op Zoom

  Bouwtechnisch ingenieursbureau - Technisch tekenwerk - Bouwadvies - Ontwerp (ook voor aanbouwen, opbouwen, bijgebouwen, renovaties etc.) - Vergunningsaanvraag - (ver)bouwbegeleiding - Bijbehorende constructieberekeningen - Kostenramingen en calculaties - Bouwtechnische beoordelingen - Projectleiding - Werkvoorbereiding

  Laatste review:
  Geweldige samenwerking! De bouwpartner om uw project te laten begeleiden, lijnen zijn kort en de communicatie duidelijk en helder. Afspraak is afspraak...

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Bergen op Zoom, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 12 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Bergen op Zoom

Andere vakmensen in Bergen op Zoom

Vind vakmensen bij jou in de buurt