Vind ontwerpers in Halsteren

Op zoek naar ontwerpers in Halsteren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Halsteren

 • Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer
  Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer
  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews
  Ontwerper in Halsteren

  Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer is een zelfstandig en dynamisch buro wat diverse Bouwkundige Teken,- en Advieswerkzaamheden kan verzorgen voor: - Particulieren - Aannemers (zzp’ers) - Architecten - Makelaars - Overige diensten Voordelen: Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer heeft als groot voordeel dat het een eenmanszaak betreft waardoor je als klant 1 op 1 contact hebt met een dezelfde persoon namelijk: Dion de Meijer. Daarnaast is het zo dat D. de Meijer zijn kosten kan beperken aangezien hij geen personeel heeft en gewoon vanuit thuis kan werken. Verleden: D. de Meijer zelf heeft voorheen gewerkt bij een Architectenburo waar hij in +/- 15 jaar een ruime ervaring heeft opgedaan in het vakgebied.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Rapport was met wat aanpassingen uiteindelijk in orde. Echter afgesproken deadline werd niet gehaald, helaas zonder daarover richting ons te communiceren.
 • de Neve Interieur & Advies
  de Neve Interieur & Advies

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Halsteren

  de Neve Interieur & Advies! A.d.h.v. de intake breng ik je wensen in kaart en geef ik een passend (interieur)advies. Afhankelijk van de wensen, komen tijdens het gesprek de volgende onderwerpen aan bod: Het maken en bepalen van de indeling, keuzes van kleuren, materialen, meubels en accessoires. Ik breng samen met jou in kaart welke elementen behouden blijven en welke aanpassingen gemaakt moeten worden. Verder een verdeling van werkzaamheden tussen de klant zelf, externen die ingezet moeten worden en welke rol ik zelf kan spelen in de uitvoering van werkzaamheden. Uiteraard wordt dit alles gekoppeld aan het te besteden budget. Mijn diensten zijn overigens voor alle ruimtes in huizen en kantoren mogelijk. Van woonkamer tot kelderkast, van slaapkamers tot zolder. Het kan zijn dat je een ruimte mooier, sfeervoller of ruimtelijker wilt maken. Ook kan de ruimte een hele of gedeeltelijk andere bestemming krijgen. U vraagt zich misschien af waar staat de plus voor in het logo? Dit is niet zomaar uiteraard, graag wil ik in deze branche onderscheidend zijn. Hier ligt mijn grote kracht. Naast de “standaard ”werkzaamheden van een Interieurstylist zoals het adviseren en ontwerpen, gaan mijn diensten verder waar andere stoppen. Dus niet alleen de ideeën op papier zetten en uitwerken, maar het ook zelf voor jou uitvoeren. Door mijn kluservaring en technisch inzicht incl. twee rechterhanden, kan ik veel werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Denk hierbij aan o.a. het sauzen van muren, binnen schilderwerkzaamheden, behangen, (de)montage-werkzaamheden en nog veel meer. Neem gerust contact met me op om mogelijkheden te bespreken. Door mijn uitgebreid aanbod kan ik je dus totaal ontlasten zonder derden in te schakelen. Door het aanbieden van het complete pakket aan diensten, zal het totaal financieel plaatje gunstiger uitvallen en zal je sneller geholpen zijn. Vanzelfsprekend zijn deze extra diensten vrijblijvend. Als je eenmaal hebt bedacht dat het anders moet worden, wil je geen lange wachttijden, maar een snel resultaat: namelijk jouw droom woonbelevenis! ‘’samen met jou werken naar iets zichtbaars en tastbaars’’ ‘’Een “nieuwe” thuisgevoel creëren in je bestaande woning, niets is onmogelijk’’ ‘’ In kaart brengen van een woonbelevenis doe je niet alleen. Maar met een mix van inspiraties’’

 • MJ.Interiors
  MJ.Interiors

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Halsteren

  MJ.Interiors is een interieurconceptenbedrijf en is de helpende hand bij het ontwerpen van een nieuw interieur. Een passend advies die volledig aansluit bij je eigen woonwensen maakt een huis een thuis. Met oog voor detail en eigen werkwijze maakt MJ.Interiors een origineel en tijdloos advies.

 • Designed by DAPHNE
  Designed by DAPHNE

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Halsteren

  Hi! Mijn naam is Daphne, eigenaresse van Designed by DAPHNE. Ik help u graag met een interieuradvies. Ik maak hierbij 2D en 3D-ontwerpen. In overleg maak ik een kant en klare shoppinglist omtrent meubels, verlichting, accessoires, wandbekleding etc. Neem vooral een kijkje op mijn website of social media voor meer informatie of om te zien waar ik mee bezig ben (geweest)!

 • Van dijk tot interieur
  Van dijk tot interieur

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Halsteren

  Wil jij je graag het lekkerst voelen in je eigen huis? Thuiskomen in een warm nest? Een omgeving hebben waar heel het gezin kan genieten? Gebruik maken van een thuiswerkplek waar je creatiever en productiever bent dan waar dan ook? Daar wil ik graag aan bijdragen! VAN DIJK TOT INTERIEUR bied je interieuradviezen en realisering, om een omgeving te creëren die echt bij JOU past. Dus merk jij dat jou huis nog niet helemaal aanvoelt hoe je graag zou willen, of dat je praktische oplossingen mist? Neem dan contact op.

 • BFgz Projecten
  BFgz Projecten
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Ontwerper in Halsteren

  Bouwtechnisch ingenieursbureau - Technisch tekenwerk - Bouwadvies - Ontwerp (ook voor aanbouwen, opbouwen, bijgebouwen, renovaties etc.) - Vergunningsaanvraag - (ver)bouwbegeleiding - Bijbehorende constructieberekeningen - Kostenramingen en calculaties - Bouwtechnische beoordelingen - Projectleiding - Werkvoorbereiding

  Laatste review:
  Geweldige samenwerking! De bouwpartner om uw project te laten begeleiden, lijnen zijn kort en de communicatie duidelijk en helder. Afspraak is afspraak...
 • Green Miller

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Halsteren

  R&D engineer/ project engineer. Goed in het oplossen van problematiek tot aan productie gereed product of oplossing.

 • Arint

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Halsteren

  Wij maken voor u ontwerp- en productietekeningen in Autocad en/of Imos iX.

 • Biesheuvel TekenBureau
  Biesheuvel TekenBureau
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Halsteren

  Welkom bij Biesheuvel TekenBureau! BTB biedt hoogwaardige bouwkundige tekendiensten welke met zorg worden uitgewerkt. Met veel ervaring van uiteenlopende projecten en passie voor de bouw, is BTB een betrouwbare partner voor al uw bouwkundig tekenwerk. Van plattegronden tot detailtekeningen en van een inmeting op locatie tot 3D visualisaties, staat BTB voor u klaar om u te helpen en uw project te realiseren.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Het tekenwerk was snel klaar, zag er keurig uit, ik was zeer tevreden en de prijs was reeël
 • MARLN Interieurontwerp

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Halsteren

  MARLN Interieurontwerp is ontstaan door mijn liefde voor het interieur. Ik richt me op het ontwerpen en adviseren van diverse interieurs, het is belangrijk een plan te maken wat bij de klant past en waar je je thuis voelt. Naast eigen projecten ben ik, Marleen, ook beschikbaar voor freelance opdrachten. Dit kan bestaan uit het ontwerpen van interieurs, 2D en 3D tekeningen in SketchUp en 3D visualisaties. Wat kun je o.a. verwachten? - Moodboard - Schetsontwerpen - Plattegrond in 2D - Meubel-, materiaal-, kleur- en stylingadvies - Materiaalvoorstel - 3D weergaves van de ruimte (foto realistisch)

4.6

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Halsteren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Halsteren

Andere vakmensen in Halsteren

Vind vakmensen bij jou in de buurt