Vind timmermannen in Halsteren

Op zoek naar timmermannen in Halsteren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Halsteren

 • Starkohout
  Starkohout
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Timmerman in Halsteren

  Wij zijn Jeroen, Koos en Dirk van Starkenburg. Onze specialisatie is het op maat maken van paneeldeuren en het plaatsen van deze deuren met nieuwe kozijnen indien nodig. Ook repareren wij oude deuren of vervangen dichte panelen door glas panelen. Hangen nieuwe deuren af. Verhelpen problemen met niet sluitende deuren, plaatsen valdorpels en nieuw hang en sluitwerk. Lambrisering en keukendeurtjes op maat. Zie onze website voor meer info. Zoek op onze naam.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Kundige en buitengewoon aardige vaklui. Ze denken met je mee, geven advies en voeren bovenal de klus perfect uit. Heel erg blij met hoe ze de deur in het kozijn hebben gehangen, en dat voor een bijzonder schappelijke prijs.
 • Thomas77
  Thomas77
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews
  Timmerman in Halsteren

  Goedendag ! Ik ben vier jaren een deurfabriek gewerkt en ik heb veel ervaringen met de stompe/opdek deuren. Dus ik kan jullie deuren goed ophangen/bijwerken. Ik heb veel ervaringen ook met deurkozijnen plaatsen, vervangen en renoveren! Timmerwerken en alle metaalwerkzaamheden(constructie en laswerk) is ook geen probleem! Dus ik wil in het toekomst mijn alle klanten tevreden, precies, snel (als mogelijk) werk geven ! Voorbeeld foto's zie hier mijn portfolio.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Absolute vakman! Thomas is goed bereikbaar, reageert snel, komt zijn afspraken na en levert absoluut vakwerk.
 • P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  P.J. Bednarz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews
  Timmerman in Halsteren

  Voor de afgelopen 10 jaar lang kozijn werkzaamheden in regio Zuid-Holland met garantie. -raam,deur stellen en reparatie -Omloop vervangen -Slot vervangen -Willen vervoegen

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  De meneer heeft alles heel goed gedaan. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat
 • C. Stander Timmerwerken
  C. Stander Timmerwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.65203 reviews
  Timmerman in Halsteren

  Klusbedrijf Carlos Stander richt zich met name op klussen in en rondom het huis/bedrijfspand.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  5 sterren voor deze man. De originele klus is uitgebreid met het bouwen van een muurtje, leidingwerk verleggen, vloer egaliseren, stucen, spachtelputzen en werkzaamheden aan de elektra. Kortom, al het voorbereidende werk voor de nieuwe keuken. Hiervoor heeft hij netwerkcontacten die flexibel inzetbaar zijn (voor het stucen en de elektra, ook die verdienen een pluim). Tijdens het werk zijn enkele historische foutjes in de elektra ontdekt die gelijk meegenomen zijn in het werk. Dit werd van tevoren duidelijk medegedeeld en aangegeven wat het extra zou kosten om dit ook op te kunnen lossen. Alles wat van tevoren is afgesproken (zowel qua werk als afgesproken werktijden), is uitgevoerd, ook door de stucer en de elektricien.
 • Marcin Kwaliteit
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Timmerman in Halsteren

  Marcin Kwaliteit kan je helpen met je Timmerman klus in Oudenbosch en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Marcin Kwaliteit om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Wij wilden vijf oude dakramen laten vervangen door Veluxramen. De dakramen heb ik zelf besteld. Marcin kwam snel langs om alles op te meten en op gaf dezelfde dag nog de offerte van materiaal en uren. Het was geen standaardklus vanwege de afmetingen en leeftijd van onze oude dakramen. We maakten een afspraak en Marcin heeft twee zaterdagen gewerkt. Daarnaast kwam hij die week iedere avond terug om het werk af te maken. Hij stopt pas als hij helemaal tevreden is. Kwaliteit staat in een hoog vaandel. Top!
 • OH Timmerwerken
  OH Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Timmerman in Halsteren

  Ohtimmerwerken biedt talloze mogelijkheden om jouw project tot een prachtig resultaat te brengen. Of je nu op zoek bent naar timmerwerk voor je nieuwe woning, een renovatieproject of een uitbreiding van je huidige ruimte, Ohtimmerwerken staat voor je klaar. Als professionele en ervaren vakman kan ik zowel kleine als grote projecten realiseren. Van het plaatsen van nieuwe deuren en ramen tot het bouwen van maatwerk meubels, bij Ohtimmerwerken zijn de mogelijkheden eindeloos. Ik luister naar uw wensen en ideeën en vertalen deze naar een concreet plan. Daarbij maak ik gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technieken, zodat het eindresultaat niet alleen esthetisch mooi is, maar ook duurzaam en functioneel. Maak jouw dromen waar met de mogelijkheden van Ohtimmerwerken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen bij jouw project.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Good Professional
 • Klusbedrijf Linski
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Halsteren

  Dakdekker

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Drie dakramen laten plaatsen. Een echte vakman, duidelijke communicatie, denkt mee, komt afspraken na en ruimt alles naderhand keurig op. Echt een aanrader!
 • De Klusbeer
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Timmerman in Halsteren

  Laat mij dat werk doen waar u geen tijd voor of zin in heeft. Klussen, (tuin) opruimen en schoonmaken vind ik echt leuk om te doen. Denk ook aan de grote schoonmaak van bijv. badkamers, wc's en keukens. Toen ik door de corona crisis een andere wending moest inzetten, heb ik dit als mijn tweede activiteit medio 2020 in gang gezet. Ik werk met professioneel materiaal en kan u van een factuur voorzien. Wanneer zal ik u komen helpen? Groeten, Ruud De Klusbeer

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Aanrader.... Keurig werk geleverd voor een goede prijs.
 • Klusbedrijf Robert de R.
  Klusbedrijf Robert de R.
  Beoordeling: 3.6 van 53.6511 reviews
  Timmerman in Halsteren

  sinds 1995 zelfstandige in bouw en verbouw voldoende collega`s om div werken die door vakmannen uitgevoerd dienen te worden te benaderen.

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Klungelig gedaan en staat niet recht mijn veranda
 • C.D. van Leeuwen Kozijnen
  C.D. van Leeuwen Kozijnen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Timmerman in Halsteren

  Ik kan je helpen met levering/plaatsing van kunststof kozijnen rolluiken specialist klus in Krabbendijke en omgeving. raamkozijnen leveren plaatsen of vervangen, buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, rolluik plaatsen of vervangen, dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen,, plaatsen en leveren warmtepompen en airco's. Neem direct contact op met C D van Leeuwen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Zeer prettige en duidelijke communicatie. Het duurde iets langer dan gedacht maar prima afgewerkt. Alles is in goed overleg uitgevoerd en hij kwam zelf met goede ideeën om het zo mooi mogelijk af te werken.

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Halsteren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 389 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Halsteren

Andere vakmensen in Halsteren

Vind vakmensen bij jou in de buurt