Vind loodgieters in Halsteren

Op zoek naar loodgieters in Halsteren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Halsteren

 • Voorduin allround
  Voorduin allround
  Beoordeling: 4.7 van 54.7558 reviews
  Loodgieter in Halsteren

  Na ruim 12 jaar werkzaam te zijn in de bouw besloten om voor mijzelf te beginnen als Voorduin Allround. In te huren voor onder andere Loodgieterswerk, grote of kleine verbouwingen/ renovaties, plaatsing van binnenmuren/ koven ( metal stud of hout), cinewalls,vervangen van badkamer/wc, plaatsing badkamer meubels/ douche wanden, tegelwerk

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Vakkundig, snel en klantvriendelijk werd in de kruipruimte de afvoer van het toilet aangepast zodat deze weer goed doorloopt.
 • JVM Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Loodgieter in Halsteren

  JVM Afbouw kan je helpen met je klus in Halsteren en omgeving. Neem direct contact op om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Al heel snel een reactie gekregen nadat ik de klus op werkspot had geplaatst. Jeroen kwam dezelfde dag al langs om kijken wat er moest gebeuren. Zaterdagochtend heeft hij het probleem van onze klemmende voordeur netjes en snel opgelost. Bij een volgende klus zal ik zeker weer contact opnemen met JVM. Marc.
 • MBB Montagebedrijf Bergen
  MBB Montagebedrijf Bergen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5528 reviews
  Loodgieter in Halsteren

  Wij geven via werkspot op uw aanvraag meestal een offerte dus lees u die eerst voordat u reageer op ons !! Daarbij zijn wij een dynamisch bedrijf die al meer dan 20 jaar actief zijn in de installatiebranche. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn. Vloerverwarming monteren op verschillende methoden en ook in frezen van vloerverwarming. Wij doen ook radiatoren/leidingwerken Zoals: verplaatsen/vernieuwen/opnieuw aansluiten

  Laatste review:
  Vloerverwarming repareren of onderhoud-
  na vervanging CV ketel werkte de vloerverwarming niet, installateur kon dit niet oplossen. Telefonisch contact gehad met MBB en ben goed geholpen, probleem is opelost. Tevens goed advies gekregen m.b.t. regeling CV ketel m.b.t. vloerverwarming.
 • R.A Installatie & Bouw services
  R.A Installatie & Bouw services
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews
  Loodgieter in Halsteren

  R.A installatie & Bouw service is een jong dynamisch bedrijf. Wij staan voor veel klussen open. Wij zijn als loodgieters bedrijf begonnen uitgegroeid tot een kleinschalig aannemer. U kunt terecht voor u loodgieters werk, tegelzetter, stucwerk, straat werk en wie weet staat u klus er niet bij waar we u ook mee kunnen voorzien. U droom onze passie.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Lieve mannen doen heel netjes en vakkundig hun werk…meedenkend en namen wat achterbleef weer mee waardoor ik geen rommel had. Top! Bedankt mannen !!!
 • Tegelzetbedrijf
  Tegelzetbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6530 reviews
  Loodgieter in Halsteren

  Voor al uw badkamers en toilets renovatie,s.ook voor nieuwbouw, van slopen leidingen stucen tegelen en afmonteren, enz.ik doen alles zelf dus niet teveel mensen over de vloer,ook vloeren van klein tot groot, ook 260x120 tegels zie mijn foto,s,xxl tegels laminaat tegels,enz.gespecialiseerd in badkamers,toilet en tegelvloeren.zie foto,s van mijn werk,wat ik zelf gedaan heb .ik kom altijd even langs om te kijken naar de klus,daarna kan ik voor u een offerte maken.mvg peter

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Peter kom snel langskomen en starten met de werkzaamheden. Peter werkt netjes en komt de afspraken na. Tegels en het kitwerk ziet er superstrak in.
 • altec bouw
  altec bouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews
  Loodgieter in Halsteren

  Latex spuiten Deuren spuiten Elektra en storingen ook aardepennen plaatse Gasleiding nieuw plaatse of herstellen Waterleiding nieuw plaatse of herstellen vloerverwarming (infrezen of op netten ) Cv ketel plaatsen en storingen verhelpen stuken aanbouw dakkapel of renovatie kunstof deuren en kozijnen Keukens plaatsen Vloeren leggen laminaat en parket Tegels leggen vloer en wanden Badkamer nieuw en renovatie Timmerwerk Beton boringen t.b.v afzuigkap riool etc. Complete renovaties Storings diensten tijdens lockdown

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goede service. Klus duurde langer dan gepland. Prijs bleef het zelfde. Goed overleg.
 • K van der Ham Rioolservice
  K van der Ham Rioolservice
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Loodgieter in Halsteren

  Voor alle service aan uw riolering. K van der Ham Rioolservice is gespecialiseerd in het reinigen, ontstoppen, inspecteren en onderhouden van afvoer/rioolleidingen. Onze monteurs zijn dagelijks op pad om allerlei riool en afvoer problemen te verhelpen. Dit doen wij voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. K van der Ham Rioolservice helpt u snel en vakkundig bij een verstopt riool of wanneer uw afvoer verstopt is. U kunt bij ons terecht voor Rioolinspectie Verstoppingen Preventief reinigen Reparatie Vervanging Nieuw aanleg Verdelging rioolvliegen Kruipluik realiseren Lediging vetputten Betonboringen Straatwerk in originele staat terugbrengen Klanttevredenheid is onze grootste prioriteit, uiteraard gaan wij schadevrij en efficiënt te werk en is kwaliteit gegarandeerd met oplevering in originele staat.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  De eerste keer niet goed gekeken naar het probleem, maar ze konden snel voor de tweede keer komen om het probleem op te lossen.
 • Onderhoudsbedrijf R.I.O.
  Onderhoudsbedrijf R.I.O.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews
  Loodgieter in Halsteren

  Mijn naam is Lars Hommes ik heb een onderhoudsbedrijf R.I.O reparatie, installatie, onderhoud. Ik doe klusjes in en rond het huis. Tevens doe ik ook witgoed reparatie.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  afspraak zoals afgesproken netjes uitgevoerd
 • rioolservice-zuidwest
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Loodgieter in Halsteren

  rioolservice-zuidwest is je ideale partner als je een rioolspecialist nodig hebt in zuidwest Nederland. We zijn gespecialiseerd in riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, camera inspectie en stank detectie. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Johan belde snel. En hij kon de volgende dag al komen. Hij heeft me prima geholpen en dacht ook mee (zodat het niet te duur werd). Prima vakman. Wel meer voor ontstoppingen, dan voor installatiewerk.
 • ML cv service&onderhoud

  Nog geen reviews

  Loodgieter in Halsteren

  Jong bedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de installatie techniek gespecialiseerd in het oplossen van storingen en het plegen van (preventief) onderhoud Ook het installeren met het bijbehorende advies en nazorg behoren tot de mogelijkheden Transparante afspraken zonder verrassingen achteraf.

4.6

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Halsteren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 677 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Halsteren

Populaire diensten

Andere vakmensen in Halsteren

Vind vakmensen bij jou in de buurt