Vind glaszetters in Halsteren

Op zoek naar glaszetters in Halsteren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Halsteren

 • glasvink
  glasvink
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Glaszetter in Halsteren

  glasvink kan je helpen met je Glaszetter klus in Breda, Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met glasvink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Shahab heeft onze voordeur ruit vervangen en heeft hierbij alles netjes uitgevoerd. Daarbij heeft hij alles super snel voor elkaar geregeld, van 1e contact tot aan het plaatsen. Top service en zeker een aanrader!
 • Arwani Glas
  Arwani Glas
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Halsteren

  Arwani Glas kan je helpen met je Glaszetten klusjes. Eerst komen wij om te meten en de klusje te bespreken . Daarna maken we een afspraak met u om het glas te zetten. Neem direct contact op met Arwani Glas om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • R&C glas en montage
  R&C glas en montage
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Glaszetter in Halsteren

  Wij zijn een jong en dynamisch glasinstalateursbedrijf met enthousiaste werknemers. Waarom dynamisch? Omdat de ontwikkelingen ook in de glasbranche niet stilstaan, en wij deze nauwlettend volgen zodat wij onze klanten altijd een advies op maat kunnen bieden.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Vakkundige mensen, netjes geplaatst en afgehandeld. Ook direct de deuren afgesteld en gratis tochtstrips geplaatst. Zodat wij het meeste rendement zouden halen uit ons nieuwe glas en isolatie.
 • ZLR Montagebedrijf
  ZLR Montagebedrijf

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Halsteren

  ZLR montagebedrijf Wij hebben 10 jaar ervaring in het plaatsen van kozijnen en deuren kunstof kozijnen en rolijken en aluminium overkappingen en wij hebben een garantie van 10 jaar op kozijnen en 5 jaar op rolijken en overkappingen en doen alle herstelwerkzaamheden. Wij werken op het gebied van stukadoor binnen en wij doen schilderwerk

 • Verhage Timmerwerken
  Verhage Timmerwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6534 reviews
  Glaszetter in Halsteren

  Verhage Timmerwerken is sinds 2000 actief als zelfstandige in de bouwwereld met als hoofdmoot renovatie projekten van 1 tot meerdere woningen. Hiernaast leveren wij verschillende soorten glas, repareren of vervangen wij uw houtwerk, en houden wij ons bezig met allerlei verschillende soorten afbouwwerkzaamheden. Vriendelijke groet, Verhage Timmerwerken

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Keurig op afspraak en netjes opgeleverd. Perfecte kwaliteit voor een nette prijs
 • Landa schilderwerken
  Landa schilderwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Glaszetter in Halsteren

  Landa schilderwerken is een eenmanszaak gevestigd in Bergen op Zoom, en bestaat nu 5 jaar. Persoonlijk heb ik +- 11 jaar schilderservaring.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Houd zich aan de afspraken Wekt netjes Overlegd regelmatig Vakwerk Al afspraak gemaakt voor vervolg karwei
 • altec bouw
  altec bouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews
  Glaszetter in Halsteren

  Latex spuiten Deuren spuiten Elektra en storingen ook aardepennen plaatse Gasleiding nieuw plaatse of herstellen Waterleiding nieuw plaatse of herstellen vloerverwarming (infrezen of op netten ) Cv ketel plaatsen en storingen verhelpen stuken aanbouw dakkapel of renovatie kunstof deuren en kozijnen Keukens plaatsen Vloeren leggen laminaat en parket Tegels leggen vloer en wanden Badkamer nieuw en renovatie Timmerwerk Beton boringen t.b.v afzuigkap riool etc. Complete renovaties Storings diensten tijdens lockdown

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goede service. Klus duurde langer dan gepland. Prijs bleef het zelfde. Goed overleg.
 • Bartas Sloop & Bouwen

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Halsteren

  Renovatie en schilderen van kozijnen, vensterbanken en deuren. Renovatie en schilderen van Gevel houten en Verhoging. Installateur, aluminium en houten kozijnen en deuren. Ruime werkervaring opgedaan.

 • GreatJob Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Glaszetter in Halsteren

  Het juiste addres voor uw klus aan huis. Specialisatie in kitwerken,aftimmeren,onderhoud en reparaties en zonnepanelen Wil u uw huisverbouwen/ verduurzamen dan is dit het moment!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Supersnel gereageerd en heel keurig werk afgeleverd! Heel tevreden.
 • Lensen Schilderwerk en Woningonderhoud
  Lensen Schilderwerk en Woningonderhoud
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Glaszetter in Halsteren

  Werkervaring in schilderwerk, kleinschalig tegelwerk en grotere stuc opdrachten. Nu ook gecertificeerd interieur wrapper. Denk hieraan, uw keuken een nieuwe look te geven maar ook meubels, deuren en trappen een unieke look geven. Keuze uit heel veel hout soorten, beton look in diverse soorten, goud en ral kleuren.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  De snelle en kundige actie van Lensen heeft mijn probleem keurig opgelost.

5

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Halsteren, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 26 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Halsteren

Andere vakmensen in Halsteren

Vind vakmensen bij jou in de buurt