Vind glaszetters in Eindhoven

Op zoek naar glaszetters in Eindhoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Eindhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 41 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Eindhoven

 • Glasservice Geldrop - Mierlo

  Glaszetter in Eindhoven

  Beoordeling: 5 van 55514 reviews

  Hallo ik ben Tom , Heb 20 jaar glas ervaring in herstellen van glas , renoveren van enkel naar dubbel glas En nieuw werk , Verder kunnen we ook glas leveren Voor tafel bladen enz.. Vraag vrijblijvend een offerte aan Wij werken rondom eindhoven straal van 25 km Mvg tom snel glas herstel

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Eigenlijk ik heb er niets om over te klagen. Snel gereageerd. Goed contact gehouden. Zeer snel en netjes uitgevoerd.
 • Glasservice Niels Coolen

  Glaszetter in Eindhoven

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Bij Glasservice Niels Coolen kunt u terecht voor alle meest voorkomende glaswerkzaamheden. Of het nu gaat om het herstellen van een glasschade, het renoveren van een gehele woning of wellicht een nieuwbouwproject. Maar ook voor interieurglas, keukenglas, gelaagd glas of hardglas voor in uw badkamer, bij Glasservice Niels Coolen bent u aan het juiste adres. Wij hebben vele jaren ervaring in veel voorkomende glaswerkzaamheden en zijn werkzaam in de ruime omgeving van Eindhoven en hebben als standplaats Nuenen.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Niel was very active and completed the quotation very quickly. After confirming, he came to install the glass on time, he did a good job
 • DK Home Repair

  Glaszetter in Eindhoven

  Nog geen reviews

  Dk home repair voor al uw schilderwerk timmer werk en klein onderhoud. Het streven is als ik zelf 100 % tevreden ben is de klant dat ook

 • RVM Groep B.V.

  Glaszetter in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews

  Bij RVM heeft u één aanspreekpunt voor onderhoud, renovatie en 24/7 storingen. Onze activiteiten strekken zich uit over verschillende bedrijfsonderdelen. Binnen een project worden de benodigde disciplines gebundeld tot één team, met één aanspreekpunt voor u als opdrachtgever. Daarmee nemen we u alle werk en zorgen uit handen. RVM fungeert hiermee als full-service aannemer en kennispartner voor advies, ontwerp en uitvoering van bouwprojecten.

  Laatste review:

  Mooie aanbouw laten plaatsen. Er worden op voorhand goede afspraken gemaakt en tijdens de bouw wordt er flexibel omgegaan met meerwerk. Punten die niet naar wens waren worden meteen opgepakt. Prettige samenwerking.
 • Klussenbedrijf Rooijens

  Glaszetter in Eindhoven

  Beoordeling: 4.3 van 54.3521 reviews

  Klussenbedrijf Rooijens Werkzaam in de regio Gelderland. Schilderen en Glas. Renovatie werk van slecht hout . kozijnen aanpassen zodat er dubbelglas in kan. .

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Top!
 • Woodstock Interieurbouw

  Glaszetter in Eindhoven

  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews

  Woodstock Interieurbouw is een eenmansbedrijf en de eigenaar ben ik; Marcus Dekker. Ik ben meesterschilder / scheepstimmerman / interieurbouwer / meubelmaker. Precisie, kwaliteit en liefde voor het vak is voor mij van doorslaggevende betekenis. Vandaar ook het jing-jang logo; harmonische balans in alles, met name tussen de geest de materie en onze omgeving; total design. Het ontwerp word in overleg met de klant bepaald en dan via de laatste 3D computer programma’s uitgewerkt en gepresenteerd. Of het in massief hout, MDF, HPL of een ander material gemaakt moet worden; hier bent u op het juiste adres. In mijn werkplaats wordt het gemaakt en in mijn spuiterij spuit ik het af. Ik ben ook beschikbaar voor alle andere schilderwerken, resauraties, houtrot reparaties, houtvervanging in kozijnen, vernis, French polish, texen etc. Ook het maken (en plaatsen) van ramen, deuren, meubels, parket en laminaat, keukens, inloopkast e.d. is een kolfje naar mijn hand. Nivo; HBO

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Dhr. Dekker heeft de woonkamerdeur zeer netjes afgehangen. Ben er zeer tevreden over. De afwerking is ook netjes. Tevens heeft hij het netjes achter gelaten.
 • BeDaBouw

  Glaszetter in Eindhoven

  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews

  Bedabouw heeft 45 jaar ervaring in gevelkozijnen hout kunststof en aluminium met draaikiep ramen en Hr+++ beglazing. Tevens zijn wij specialist in isolatie werken zowel thermische als geluidsisolatie van weg, rail en vliegverkeer. Een van de weinige bedrijven die met 3 sterren is gecertificeerd. Daar naast ook kleine verbouwingen. leggen van dakramen, plaatsen dakkapellen, afhangen van deuren en ramen, monteren van trappen keukens en meubelwerk. We leveren machinale timmerwerk zoals kozijnen ramen deuren trappen ook voor monumentenzorg, we staan ook goed aangeschreven bij de monumentencommissie. Wij geven adviezen houden toezicht op diverse isolatie werken voor advies bureau. Ook het keurmerk Kwaliteitsvakman maakt gebruik van onze diensten en we bemiddelen dan tussen opdrachtgevers en opdracht nemers.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  John heeft bij ons nieuwe ramen met hr++ glas gezet. Het eindresultaat mag er zijn, de ramen zien er zeer goed uit. We wilde glas-in-lood achter de ramen, John heeft hierbij goed mee gedacht en mooi latten gemaakt zodat het glas-in-lood netjes achter de ramen zit. Het ziet eruit alsof het er altijd al zo gezeten heeft, in de klassieke stijl van het huis. Wij zijn zeer tevreden en zouden John zeker aanbevelen.
 • Schildersbedrijf L. Raaijmakers

  Glaszetter in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews

  Schildersbedrijf Raaijmakers is opgericht in 1931, de schilder L Raaijmakers is inmiddels de 3e generatie. In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid naar een bedrijf met de aller modernste middelen en met vakbekwaam personeel. Hierdoor kunnen we meer individuele aandacht aan onze klanten kunnen besteden, zodat we garant kunnen staan voor vakwerk. Ons werkgebied is Eindhoven en omgeving tot richting Antwerpen en omgeving maar in het verleden hebben we ook gewerkt in Duitsland, Frankrijk en Spanje ons werkgebied kan heel groot zijn. Sinds april 2014 zijn we ook actief in het Antwerpse, zodat we ons werkgebied groter en varierent kunnen houden. Vanuit Antwerpen kunnen we heel Belgie bedienen. Onze opdrachtgevers zijn zeer uiteenlopend en iedereen is welkom zowel klein als groot, iedere opdracht is er een. Onze werkzaamheden Samen met onze enthousiaste medewerkers verzorgen wij o.a.: - geheel vrijblijvend aanbieden van offertes, wij zijn altijd genoodzaakt om zelf het werk te komen bekijken en niet via een mail; - diversen soorten wandafwerkingen; - binnen- en buitenschilderwerk; - diversen soorten beglazing; - houtrot-reparaties en klein timmerwerk; - wij hebben een samenwerking met GlansGarant op het gebied van financien wat voor vele een goede oplossing is voor een meerjaren plan van onderhoud. Indien u de toestand van de verflagen op ondergrond wilt laten beoordelen, neem dan gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Een zeer prettige Schilder, Luc is een gezellige schilder met een professionele werkhouding. Zeer blij met het resultaat.
 • Thonny Klusjesman

  Glaszetter in Eindhoven

  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews

  Beste mensen, Ik ben een allround klusjesman met achtergrond in bouwtechnisch tekenen. Hiervoor ben ik afgestudeerd. U kan mij inhuren voor elektra, stucwerk, tegelwerk, sloopwerk, schilderwerk, badkamer en toilet compleet verbouwen of renoveren, keuken plaatsen enzovoort. Ik ben werkzaam in de regio Eindhoven. Met vriendelijke groet, Thonny Phan

  Laatste review:

  Thonny heeft de complete renovatie van mijn huis gedaan. Ik heb dit huis gekocht uit 1954 en er moest heel veel aan gebeuren. Dit betrof het leggen van vloerverwarming gelegd inclusief het verwijderen van de oude vloer, muren en open haard slopen, tegelwerk, plafond verlagen, stucwerk, toilet renovatie, keuken plaatsen en vergroten, loodgieterswerk en elektra. Thonny is een man die alles kan. Het is ook heel mooi allemaal geworden. Hij is erg toegewijd en denkt met je mee. Het is wel goed om ook zelf goed je wensen en mening te uiten, omdat hij soms zijn mening heeft over dingen. Wanneer je dit doet voert hij de opdracht erg goed uit naar wens. Hij geeft goede adviezen en kan hem ook zeker aanraden. Al met al erg tevreden.
 • Glasservice Maurice

  Glaszetter in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews

  Mijn naam is Maurice en ik ben eigenaar van Glasservice Maurice . Ik heb al 20 jaar ervaring in het maken van glas, en aanverwante diensten. Ik werk met hoogwaardige beglazing benodigdheden De juiste prijs en kwaliteitsverhouding spreekt volumes. En daarnaast is veiligheid ook een belangrijk begrip in mijn tak van sport. Kwaliteit staat bij mij ook hoog in het vaandel, waardoor u waar voor uw geld krijgt. Ik ben zelf gecertificeerd vakman met als certificaatspecialisme glaszetter basis,1 en 2. Ik streef naar een goede en correcte oplossing, die gepaard gaat met een strakke secure werkwijze. Kortom zoekt u een kwalitatieve vakman dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met vriendelijke groet, Maurice

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Snel contact en afspraak gemaakt. Alles afgevoerd en netjes opgeruimd.

Populaire lokale glaszetters in Eindhoven

Andere vakmensen in Eindhoven

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur