Vind vloerspecialisten in Eindhoven

Op zoek naar vloerspecialisten in Eindhoven? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Eindhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 282 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Eindhoven

 • MB Tegelwerken uden

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 4.1 van 54.15216 reviews

  beste opdrachtgevers, mijn vakwerk lever ik met goede kwaliteit materialen en gereedschappen. nettjes en vertrouwelijk over de vloer,nettjes werken,mee denken met de opdrachtgever en goede adviezen geven vindt ik zeer belangrijk, mijn dank is groot dat u mijn profiel omschrijving gelezen hebt. mb tegelwerken.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Deze vakman heeft ons muurtje in de keuken echt mooi betegeld. Hij denkt goed mee over oplossingen, hoe het mooier en beter kan. Prima communicatie over datum en tijd. We zijn erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding.
 • Totaallaminaatvloer

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.8583 reviews

  Laminaat, klik-pvc, ondervloer, plakplintjes, muurplinten, trappen. Quick Step Master Installer. Ruime ervaring met het leggen van laminaat / klik-pvc incl. plakplintjes en ondervloer. Ook muurplinten in verstek gezaagd zetten volgens de hoge normen die Quick Step stelt. Ook laminaat leggen op een dichte trap behoort tot de mogelijkheden. Verder kunnen wij geen trappen stofferen, vervangen of maken o.i.d.! Ons team: Antoine, Nighel, Bram en Jeroen, werken accuraat, zijn flexibel en punctueel. We komen graag, alleen of met tweeën, bij u langs. Zowel doordeweeks als in het weekend. Uiteraard is al het benodigde gereedschap aanwezig. Wij leveren ook een totaalconcept. Ondervloer, laminaat, plinten en legservice vanaf €20,-/ m2 Kijk op onze website voor meer informatie. MAG IK U EROP WIJZEN DAT OP T MOMENT DAT U UW CONTACTGEGEVENS MET MIJ DEELT, HET MIJ MEESTAL MEER DAN €25,- KOST! M.a.w. contacteer mij uitsluitend wanneer u zo goed als zeker weet, dat 1 van ons de vakman is om uw vloer te leggen.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Erg tevreden met het resultaat. Bedankt!
 • At your service allround klusbedrijf

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews

  Hoi ik ben Bachir in de volksmond (Bas), ik ben 44 jaar oud en woonachtig in Eindhoven. Wat onstaan is uit een veelgevraagd klusser zijn, binnen familie, vrienden en kennissenkring is deze passie uitgegroeid tot een eigen Allround klusbedrijf waar ik de trotse eigenaar van ben. Ook ben ik een veelgevraagd klusser voor een bedrijf wat mij inhuurt voor allerhande klussen in en rondom het huis, waarbij ik me ook bezig houd met woningen seniorproof maken, met als doel dat ouderen langer (veilig) thuis kunnen blijven wonen. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en kom graag met plezier ook bij u klussen! Waar u een probleem ziet, zie ik een oplossing en ben pas tevreden wanneer u dat ook bent! Ik ben vakbekwaam, nauwkeurig en werk netjes en schoon. En houd me zoals het ook hoort altijd aan afspraken. Mocht ik iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik het graag!

  Laatste review:

  Plinten plaatsen of vervangen -

  Kwam wat later dan afgesproken, maar werd goed gecommuniceerd. Uiteindelijk super werk geleverd voor een redelijke prijs. Aanrader!
 • YSN Vloeren

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews

  Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in Gietvloeren / Kunststofvloeren/Garage coatings/leefbeton/PVC /Egaliseren, zowel design als industrieel.

  Laatste review:

  Gietvloer aanbrengen -

  Super goed geholpen met een nieuwe gietvloer. Goede communicatie en vriendelijke gast.
 • Tegelzeter Dieloks Eindhoven

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Wij van 1e aannemer zijn bereid om alle soorten tegel werk • Badkamer • Toilet • Vloer-en wandbetegeling • Keuken Twee van onze professionele ervaren teamleden zullen graag aan uw verzoeken voldoen. Wij verzekeren u de meest redelijke prijzen in de regio te bieden. We bieden een gratis eerste consultatiebezoek aan door onze technische staf die op uw gemak voor de deur staat. We kijken ernaar uit u binnenkort te spreken. Tegelzeter Dieloks Eindhoven Wij zijn bereikbaar via Facebook,,Instagram, Whatsapp

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Hardwerkend jong team met een goede instelling, 2 leuke broers die hun werk serieus oppakken. De werkzaamheden worden zorgvuldig en zo schoon als mogelijk gedaan, en nadat ze klaar zijn voor de dag maken ze materiaal schoon en ruimen ze keurig op. Aan het eind van de klus ( in ons geval badkamer en WC) poetsen ze en leveren alles netjes op. Het enige wat ik verder nog kan zeggen is: ze zijn een aanrader!
 • Klusbedrijf Wetzer

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews

  Welkom bij klussenbedrijf Wetzer, mijn naam is Cor Wetzer de eigenaar. N a 6 jaar in loondienst in de bouw te hebben gewekt heb ik in 2002 dit bedrijf opgestart. Bij het bedrijf dat ik werkte deed ik veel uiteenlopende werkzaamheden. De werkzaamheden waarin ik nu gespecialiseerd ben zijn: - badkamer en toilet renovatie - tegelzetten - tegelvloeren leggen - bestrating en sierbestrating - loodgieterswerkzaamheden - algemene klussen in en om het huis Ik werk over het algemeen in mijn eentje omdat ik niet de grootste klussen oppak en alles zelf kan doen. Graag bespreek ik van tevoren wat er moet gebeuren.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Prima vakman. Houdt zich aan de afspraak, is deskundig, duidelijke communicatie en goede kwaliteit.
 • YaYa design

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews

  Yaya design timmerwerk bestaat sinds 2017 Interieurbouw-Timmeren Ervaren timmerman voor alle timmerwerkzaamheden in en om het huis. Ook voor keukens en dakkapellen plaatsen/restaureren/kasten (op)bouwen.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Yaya-ontwerpen hebben geweldig werk geleverd, de prijs was erg goed en hij deed zelfs zijn best om ervoor te zorgen dat het werk perfect werd uitgevoerd. Zou zijn diensten zeker aan iedereen aanbevelen.
 • Schoenmakers klusbedrijf

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Gespecialiseerd in terrasoverkappingen, laminaatvloeren, schilder en behangwerken en allerlei klussen rondom en in Uw huis. Zoals ik de klus bij mij thuis zou maken, zo zou ik het bij U thuis ook doen. Netjes, opgeruimd en vooral goed! Neem even de tijd en lees mijn reviews. Misschien dat binnenkort Uw review er tussen staat als een tevreden klant.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Goed werk geleverd en netjes aan de afspraken gehouden!
 • Aarts Bouwtotaal

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 5 van 5557 reviews

  Hallo Allemaal, Mijn naam is Delaney Aarts,29 jaar en inmiddels al zo'n 12 jaar ervaring in het timmervak. Vanuit thuis is het timmeren mij met de paplepel ingegoten en heb ik al veel kunnen leren. Vanaf mijn 16e jaar op school begonnen en op mijn 20e de opleiding allround timmerman met succes afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik al bij meerdere bedrijven gewerkt waardoor ik veel ervaring heb kunnen op doen. Na mijn opleiding heb ik altijd in loondienst gewerkt. Maar begin dit jaar toch de stap genomen om als zelfstandige te beginnen. MOCHT U INTRESSEN HEBBEN? STUUR IK U EEN BERICHT MET DE PRIJS MOCHT U NIET AKOORD GAAN GELIEVE NIET MEER TE REAGEREN AANGEZIEN DIT MIJ MINIMAAL 25,-KOST. MARKTPLAATS KUNT U MIJ OOK VINDEN EN OOK VIA GOOGLE (AARTSBOUWTOTAAL) De werkzaamheden die ik zoal uitvoer en/of kan realiseren zijn. Badkamer & toilet -Kleine verbeteringen of reparaties -Verbouw en afwerking -Kit werkzaamheden Vloeren -Tegels, laminaat, houten vloeren en pvc vloeren Stucwerk -Plafonds, muren, sierlijsten en ornamenten -Spachtelputz Timmerwerk -Afbouw aftimmeren -Plaatsen kozijnen/deuren -Geïsoleerde wanden en plafonds plaatsen -Plinten, lambrizeringen, neut en koplat -Tuinafscheiding Sloopwerkzaamheden -Draagmuren verwijderen -Plafonds, vloeren Kleine klussen -Meubels monteren -Lampen ophangen, aansluiten elektrische apparatuur -Hang en sluitwerk monteren -Kleine isolatie

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Ik ben zeer tevreden. Tevens goed advies zodat het eindresultaat meer kwaliteit biedt.
 • Bunbor Klusbedrijf

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 4.3 van 54.3580 reviews

  Bunbor klusbedrijf is gespecialiseerd in diverse bouwtechnische werkzaamheden. Wij kunnen badkamers, toiletten en keukens installeren, maar eveneens isolatie aanbrengen. Eveneens schilderen, stukadoren en leggen van laminaatvloeren. Vrijwel alles wat met de bouw te maken heeft.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Zeer vakkundig en netjes. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer tevreden.

Populaire lokale vloerspecialisten in Eindhoven

Informatie over vloerspecialisten uit Eindhoven

Ben je op zoek naar een vloerspecialist uit de regio Eindhoven die je kan helpen bij het leggen van een nieuwe vloer of het repareren of opknappen van je bestaande vloer? Werkspot werkt uitsluitend met vloerenleggers met ervaring en kennis die je vloer met zorg en nauwkeurigheid renoveren. Plaats een klus op Werkspot en kom vandaag nog in contact met vakmannen uit de provincie Noord-Brabant. Onze vloerspecialisten staan klaar om voor je aan de slag te gaan.

Vloerspecialisten uit de regio Eindhoven

Op zoek naar een betrouwbare parketteur, vloerenlegger of tegelzetter? Deze vakmannen uit de provincie Noord-Brabant helpen je graag verder. Huur je een vakman in uit je eigen regio? Dan kun je rekenen op een paar voordelen. Zo weet je zeker dat een vloerenlegger uit je eigen omgeving de buurt goed kent. Hiermee bespaar je niet alleen op de voorrijkosten, maar weet je ook dat hij snel ter plaatse kan zijn, mocht dat nodig zijn. Bovendien heeft een vakman uit de regio vaak een reputatie hoog te houden, dus zal hij ervoor zorgen dat hij werk aflevert om trots op te zijn.

Vloerspecialisten uit Eindhoven staan voor vakwerk

Als je een klus laat uitvoeren door een ander, wil je erop kunnen rekenen dat het goed gebeurd. Dat vinden we bij Werkspot een vanzelfsprekendheid. Daarom beschikken al onze vakmannen over certificaten, zijn ze goed verzekerd en staan ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. En met ons reviewsysteem houden we daarnaast streng in de gaten of onze vakmannen goed werk afleveren. Krijgen we een negatieve review? Dan zorgen we meteen dat we dit met zowel de huiseigenaar als de vakman oplossen. Huur je een vloerenlegger in via Werkspot, dan kun je rekenen op vakwerk.

Wat onze vloerspecialisten uit Eindhoven voor je kunnen betekenen

Onze vakmannen zijn van alle markten thuis. Dus of je nu op zoek bent naar een vloerspecialist die je kan helpen met een kleine reparatie of grote renovatie aan je vloer; onze vloerenleggers draaien hun hand er niet voor om. Ook wanneer je alleen advies wilt inwinnen, kun je onze vakmannen inhuren. Ze helpen je graag op weg om van je vloer weer een pareltje te maken. Plaats vandaag nog een klus op Werkspot en kom in contact met vakmannen uit de provincie Noord-Brabant.

Wil je je vloer in Eindhoven via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende vakmannen in Eindhoven, kun je op zoek naar een vloerenlegger die aansluit op jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele vloerspecialist in Noord-Brabant? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het leggen van laminaat, het schuren, oliën of lakken van een vloer, het leggen van vloertegels of het aanbrengen van een gietvloer.
Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Eindhoven

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur