Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind vloerspecialisten in Eindhoven

Op zoek naar vloerspecialisten in Eindhoven? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Vloerspecialist

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Eindhoven

 • MB Tegelwerken uden

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 4.1 van 54.15110 reviews

  Beste opdrachtgevers/cliënten, Mijn werkzaamheden verricht ik met goede afspraken, goede communicatie en werk met goede kwaliteit gereedschappen en materialen. Volgens afspraken met u geef ik de garantie voor mijn werkzaamheden. Vriendelijk en vertrouwelijk over uw vloer lopen vindt ik het alle belangrijkste. BELANGRIJK. Reparatie zal ik niet meer uitvoeren, want overeenkomsten en comminicatie komen echter niet over.dat kost echter kwaliteit van mijn prestige. Vriendelijk dank voor het lezen van mijn bedrijfsomschrijving. Tegelzetter mb

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  tegelwerk ziet er super mooi uit en tegen een betaalbare prijs! Enorm tevreden.
 • Firzt

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews

  Laminaat, klik-pvc, ondervloer, plakplintjes, muurplinten, trappen. Quick Step Master Installer. Ruime ervaring met het leggen van laminaat / klik-pvc incl. plakplintjes en ondervloer. Ook muurplinten in verstek gezaagd zetten volgens de hoge normen die Quick Step stelt. Ook laminaat leggen op een dichte trap behoort tot de mogelijkheden. Verder kunnen wij geen trappen stofferen, vervangen of maken o.i.d.! Antoine en Nighel werken accuraat, zijn flexibel en punctueel. We komen graag, alleen of met tweeën, bij u langs. Zowel doordeweeks als in het weekend. Uiteraard is al het benodigde gereedschap aanwezig. Staan al jaren met een profiel op marktplaats. Daar vind je +- 90 positieve reviews. Marktplaats advertentie nr: dertien éénentwintig negenenzestig vijfenveertig tweeënvijftig MAG IK U EROP WIJZEN DAT OP T MOMENT DAT U UW CONTACTGEGEVENS MET MIJ DEELT, HET MIJ MEESTAL MEER DAN €25,- KOST! M.a.w. contacteer mij uitsluitend wanneer u zo goed als zeker weet, dat 1 van ons de vakman is om uw vloer te leggen. Je kan me bereiken via kvk nr.

  Laatste review:

  Plinten plaatsen of vervangen -

  Erg goede vaklui! Zeer tevreden. Hebben ook even wat extra dingetjes gedaan!
 • YSN Vloeren

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews

  Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in Gietvloeren / Kunststofvloeren/Garage coatings/leefbeton/PVC /Egaliseren, zowel design als industrieel.

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Mooie egalisatie vloer gegoten, prima werk, aan te bevelen, sociale man, mooie prijs.
 • Perfect Parket

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews

  Ik ben Martin van Dommelen, werkzaam als Perfect Parket. Reeds sinds 1998 zelfstandig. Gespecialiseerd in traditionele parket vloeren zoals Visgraat en Hongaarse punt vloeren. Tevens in het opknappen van bestaande vloeren. Ben een oud bruynzeel parketteur.

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Maurice is vriendelijk en heeft prima werk geleverd. Hij heeft de vloer geschuurd en in de Skylt lak gezet. Ziet er prachtig uit.
 • King of concrete

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Wij zijn een bedrijf wat staaft op 35 jaar ervaring in de beton bedrijfsvloeren wereld. Wij zijn specialist in het leggen van traditioneel gestort en gevlinderde vloeren voor de particuliere sector met name voor mensen die een industriële uitstraling binnen willen halen. Ook verzorgen wij uw betonvloer in uw schuur, berging of terras. Wij zorgen graag voor een vrijblijvende passende offerte. Kijk voor meer informatie op onze website www.kingofconcrete.nl of onze facebook of instagram pagina.

  Laatste review:

  Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen -

  Peer was snel beschikbaar voor de klus. Betonnen vloer met vloerverwarming 38m2. Peer neemt de moeite om eerst te komen kijken en aanwijzingen te geven alvorens hij begint. Maakt goede afspraken en komt ze netjes na. Makkelijk in de omgang en levert prima werk. Hij werkt samen met deskundige compagnons. Kortom zeer tevreden en blij met mijn vloer en vloerverwarming!
 • Aarts Bouwtotaal

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Hallo Allemaal, Mijn naam is Delaney Aarts,29 jaar en inmiddels al zo'n 12 jaar ervaring in het timmervak. Vanuit thuis is het timmeren mij met de paplepel ingegoten en heb ik al veel kunnen leren. Vanaf mijn 16e jaar op school begonnen en op mijn 20e de opleiding allround timmerman met succes afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik al bij meerdere bedrijven gewerkt waardoor ik veel ervaring heb kunnen op doen. Na mijn opleiding heb ik altijd in loondienst gewerkt. Maar begin dit jaar toch de stap genomen om als zelfstandige te beginnen. MOCHT U INTRESSEN HEBBEN? STUUR IK U EEN BERICHT MET DE PRIJS MOCHT U NIET AKOORD GAAN GELIEVE NIET MEER TE REAGEREN AANGEZIEN DIT MIJ MINIMAAL 25,-KOST. MARKTPLAATS KUNT U MIJ OOK VINDEN EN OOK VIA GOOGLE (AARTSBOUWTOTAAL) De werkzaamheden die ik zoal uitvoer en/of kan realiseren zijn. Badkamer & toilet -Kleine verbeteringen of reparaties -Verbouw en afwerking -Kit werkzaamheden Vloeren -Tegels, laminaat, houten vloeren en pvc vloeren Stucwerk -Plafonds, muren, sierlijsten en ornamenten -Spachtelputz Timmerwerk -Afbouw aftimmeren -Plaatsen kozijnen/deuren -Geïsoleerde wanden en plafonds plaatsen -Plinten, lambrizeringen, neut en koplat -Tuinafscheiding Sloopwerkzaamheden -Draagmuren verwijderen -Plafonds, vloeren Kleine klussen -Meubels monteren -Lampen ophangen, aansluiten elektrische apparatuur -Hang en sluitwerk monteren -Kleine isolatie

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Goed gelegd, snel en netjes.
 • Walravens Parket

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 4.7 van 54.7565 reviews

  Ik ben een allround parquetteur met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren, plaatsen en herstellen van Traditioneel Parket, Planken, Kurk, Laminaat en PVC-vloeren. Ook het egaliseren van Uw ondervloer. Ik kom zelf uit een parket familie met meer dan 40 jaar ervaring en heb het vak vanuit thuis mogen leren. Ben dan ook in mijn vaders zaak begonnen en heb daar heel veel van ervaren parketteurs het vak mogen leren. Die voorsprong heb ik samen met mijn broers en daar heb ik heel veel aan. Met behulp van het juiste advies, de juiste gereedschappen en goede materialen zorg ik er voor dat U jarenlang plezier beleeft aan Uw mooie traditionele of trendy vloer. Graag kom ik bij U langs voor een gespecificeerde prijsofferte, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ik bied U een goede prijs - kwaliteit verhouding. Ik ben aangesloten bij CBW-Mitex branche vereniging. Ik ben niet de goedkoopste maar ik lever wel de beste vloeren op omdat ik gemiddeld 30% meer aandacht besteed aan de vloeren als de gemiddelde parketteur en dat zie je aan het eind resultaat. Bekijk ook vooral onze reviews! Ik werk met de nieuwste en beste machines en dat kunnen er maar weinig zeggen. Nieuw in ons gamma Meister collectie, van laminaat tot parket.... Wij gaan er helemaal voor....en maken het verschil, duurzaam en kwaliteit en de voordelen op langer termijn:) * Nieuw Bona deap cleaning: verouderde parket vloeren diep reinigen zonder te schuren. * Al langer dan 30 jaar in het vak en ik ben Bona gecertificeerd vakman * Gemiddeld 3 maanden volgepland, ben er op tijd bij

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  We are really like their work . Our floor looks like new after refreshing
 • KBS Veldhoven

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews

  KBS veldhoven is een klusbedrijf dat eigenlijk haast alle klussen aanpakt. Precisie, kundig en altijd volgens afspraak zijn de speerpunten. AFSPRAAK = AFSPRAAK.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Zeker een aanrader.
 • KlussenBerg

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 5 van 55540 reviews

  Mijn naam is John van den Berg. In 2017 ben ik KlussenBerg begonnen, daarvoor heb ik 20 jaar in de timmerbranche gewerkt. Vakmanschap: - Leggen van laminaat vloeren en plaatsen van plinten - Trappen maken en plaatsen en verder alles wat met een trap te maken heeft. - Kasten fabriceren en monteren - Zolder aftimmeren, wand plaatsen - Klussen in en om het huis Ik ben een vakman, werk nauwkeurig en een tevreden klant is waar het om gaat. Werk volgens afspraak Gebruik professioneel gereedschap en sta voor kwaliteit. Opdrachten voer ik uit voor zowel particulieren als bedrijven. Graag kom ik voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees mijn reviews en u bent overtuigd

  Laatste review:

  Plinten plaatsen of vervangen -

  Enorm fijn contact, goede afspraken, perfect en netjes werk geleverd. Klussenberg nog een keer terug laten komen om de trap dicht te laten maken. Zeer tevreden.
 • Klusbedrijf Stijn van de Laarschot

  Vloerspecialist in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Gespecialiseert in: - meubels op maat; - interieurwerkzaamheden; - electra; - loodgieterswerk; - timmerwerk; - aan- en verbouw

  Laatste review:

  Plinten plaatsen of vervangen -

  Ik heb een goede ervaring met dit klusbedrijf gehad! Meteen een afspraak gemaakt en de werkzaamheden zijn zeer netjes uitgevoerd. We zijn er heel blij mee :)

Populaire lokale vloerspecialisten in Eindhoven

Informatie over vloerspecialisten uit Eindhoven

Vloerspecialisten uit de regio Eindhoven

Op zoek naar een betrouwbare parketteur, vloerenlegger of tegelzetter? Deze vakmannen uit de provincie Noord-Brabant helpen je graag verder. Huur je een vakman in uit je eigen regio? Dan kun je rekenen op een paar voordelen. Zo weet je zeker dat een vloerenlegger uit je eigen omgeving de buurt goed kent. Hiermee bespaar je niet alleen op de voorrijkosten, maar weet je ook dat hij snel ter plaatse kan zijn, mocht dat nodig zijn. Bovendien heeft een vakman uit de regio vaak een reputatie hoog te houden, dus zal hij ervoor zorgen dat hij werk aflevert om trots op te zijn.

Vloerspecialisten uit Eindhoven staan voor vakwerk

Als je een klus laat uitvoeren door een ander, wil je erop kunnen rekenen dat het goed gebeurd. Dat vinden we bij Werkspot een vanzelfsprekendheid. Daarom beschikken al onze vakmannen over certificaten, zijn ze goed verzekerd en staan ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. En met ons reviewsysteem houden we daarnaast streng in de gaten of onze vakmannen goed werk afleveren. Krijgen we een negatieve review? Dan zorgen we meteen dat we dit met zowel de huiseigenaar als de vakman oplossen. Huur je een vloerenlegger in via Werkspot, dan kun je rekenen op vakwerk.

Wat onze vloerspecialisten uit Eindhoven voor je kunnen betekenen

Onze vakmannen zijn van alle markten thuis. Dus of je nu op zoek bent naar een vloerspecialist die je kan helpen met een kleine reparatie of grote renovatie aan je vloer; onze vloerenleggers draaien hun hand er niet voor om. Ook wanneer je alleen advies wilt inwinnen, kun je onze vakmannen inhuren. Ze helpen je graag op weg om van je vloer weer een pareltje te maken. Plaats vandaag nog een klus op Werkspot en kom in contact met vakmannen uit de provincie Noord-Brabant.

Wil je je vloer in Eindhoven via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende vakmannen in Eindhoven, kun je op zoek naar een vloerenlegger die aansluit op jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele vloerspecialist in Noord-Brabant? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het leggen van laminaat, het schuren, oliën of lakken van een vloer, het leggen van vloertegels of het aanbrengen van een gietvloer.
Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Eindhoven

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur