Vind elektriciens in Eindhoven

Op zoek naar elektriciens in Eindhoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Eindhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 213 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Eindhoven

 • dallie elektrotechniek

  Elektricien in Eindhoven

  Beoordeling: 4.3 van 54.35155 reviews

  Geachte heer of mevrouw. Ik ben gespecialiseerd in het onderhoud van huishoudelijke, industriële en elektronische elektriciteit en heb meer dan 15 jaar ervaring. Ik ben beschikbaar op aanvraag.Omvang van de werkzaamheden 50 km van eindhoven

  Laatste review:

  Tuin- of buitenverlichting installeren -

  Communicatie was - alhoewel vriendelijk - wel wat moeizaam. Prijs viel tegen. Weliswaar bekend 45 euro per uur, maar na 2 uur moesten wij 150 euro afrekenen ( 60 voor materiaal…..welk materiaal niet bekend en ook niet gespecificeerd) Twee gaten in plafond gemaakt - zonder overleg - wel weer dichtgesmeerd, maar blijf je zien natuurlijk. Overigens bleek het niet eens nodig geweest te zijn…
 • Mogen Elektra

  Elektricien in Eindhoven

  Beoordeling: 4.9 van 54.9595 reviews

  Mogen Elektra (zzp) Voor al uw elektrische werkzaamheden en klussen binnen en om je huis.. Ik ben flexibel en bied professionele werkzaamheden. -Elektrische werkzaamheden -Laminaat leggen

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Prima werk! Snel, duidelijk, vakman en goede prijs!!
 • Groene Kast Techniek & Advies

  Elektricien in Eindhoven

  Beoordeling: 4.8 van 54.8540 reviews

  Groene Kast Techniek & Advies Ik ben Jac Vermulst en woon in Mierlo, in januari 2020 heb ik op mijn zestigste een eigen klusbedrijf opgericht, na 40 jaar ervaring in de elektrotechniek ben ik er aan toe om zelf de touwtjes in handen te nemen. De Groene Kast Techniek & Advies wil zich graag inzetten voor de hulpbehoevende (seniore) medemens zodanig dat deze de technische hulp krijgt om nog comfortabel thuis te blijven wonen. Denk aan het aanpassen of vervangen van u verlichting voor LED-verlichting, problemen met uw TV of wifi, het installeren en in bedrijf stellen van een video-intercom bij de voordeur. Het verzorgen van een goede buitenverlichting. Een kleine verbouwing, aanleggen van een extra groep. Maar ook het ophangen van een boekenplank of leeslamp. Waar kan ik U mee van dienst zijn? Durf te vragen.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  jac een betere vakman kun je niet hebben 5 sterren is nog te weinig, jac is gezellig super vriendelijk harde werker,behulpzaam, meedenkend, niets is die jac teveel ! het was een grote klus bij ons, en ook het loodgieters werk deed hij nog, een vakman die overal van af weet en voor alles een oplossing heeft, wij zijn super dankbaar en blij dat we de groene kast techniek & advies gevonden hebben, Wij weten wie we moeten bellen bij een volgend electro klus in ieder geval 😊 ik raad hem dan ook aan iedereen aan.
 • Peter Elektrotechniek

  Elektricien in Eindhoven

  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews

  Goedendag, Ik ben een eenmanszaak en opereer in de omgeving van Eindhoven. Ik ben bij de Koninklijke Marine opgeleid tot onderofficier elektrotechniek. Tot enige jaren terug ben ik hoofd technische dienst geweest bij General Electric en VPK packaging (golfkarton) Daarna heb ik een B&B gerund en daarnaast nam ik kleine elektrotechnische projecten aan. Dit is altijd naar tevredenheid van mijn klanten gebeurd. Sinds augustus dit jaar doe ik alleen nog maar elektronische Projektrn. Ik neem niet teveel aan, zodat ik altijd de volle aandacht heb voor mijn klanten. Ik bereken een redelijk tarief, in geef natuurlijk garantie op mijn werk.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Goede afspraken, Fornuisgroep snel en kundig uitgevoerd
 • At your service allround klusbedrijf

  Elektricien in Eindhoven

  Beoordeling: 4.4 van 54.457 reviews

  Hoi ik ben Bachir in de volksmond (Bas), ik ben 44 jaar oud en woonachtig in Eindhoven. Wat onstaan is uit een veelgevraagd klusser zijn, binnen familie, vrienden en kennissenkring is deze passie uitgegroeid tot een eigen Allround klusbedrijf waar ik de trotse eigenaar van ben. Ook ben ik een veelgevraagd klusser voor een bedrijf wat mij inhuurt voor allerhande klussen in en rondom het huis, waarbij ik me ook bezig houd met woningen seniorproof maken, met als doel dat ouderen langer (veilig) thuis kunnen blijven wonen. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en kom graag met plezier ook bij u klussen! Waar u een probleem ziet, zie ik een oplossing en ben pas tevreden wanneer u dat ook bent! Ik ben vakbekwaam, nauwkeurig en werk netjes en schoon. En houd me zoals het ook hoort altijd aan afspraken. Mocht ik iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik het graag!

  Laatste review:

  Afzuigkap installeren of vervangen -

  Super werk voor zeer schappelijke prijs !
 • Alaidi Airconditioning

  Elektricien in Eindhoven

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Alaidi Airconditioning kan je helpen met je Installatiebedrijf, Elektricien klus in Best en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud, Lekkage verhelpen, Warmtepomp installeren of vervangen, Warmtepomp repareren of onderhouden te beantwoorden. Neem direct contact op met Alaidi Airconditioning om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Airconditioning reparatie of onderhoud -

  Top uitgevoerd volgens afspraak. Nam ruim de tijd voor mijn vragen en heeft extra werkzaamheden verricht zonder hiervoor extra in rekening te brengen. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen.
 • Gesberg Electronics

  Elektricien in Eindhoven

  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews

  Gesberg Electronics is een totaalinstallateur met ruime 15 jaar ervaring in de verschillende disciplines binnen de elektrotechniek, ons motto is dan ook maatwerk voor elke klus! Persoonlijke behandeling en betrokkenheid is onze standaard en we gaan niet eerder weg dan wanneer u tevreden bent. Wij bieden elektra werkzaamheden aan in de breedste zin van het woord, alles gaat in overleg met u. De garantie op onze installatiewerkzaamheden is vanzelfsprekend 2 jaar als het gaat om defecten aan geleverde apparatuur volgens de europese norm.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Uitstekend!
 • BlueTelecom Rob de Bruin

  Elektricien in Eindhoven

  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews

  Ik ben een field service engineer van origine. Dit werk doe ik nu inmiddels 20 jaar, deels in loondienst Ericsson Vodafone KPN Philips Health Care. De technieken die ik heb opgedaan inclusief trainingen zijn gericht op installatie en reparatie , storingen zoeken en testen. Dat loopt uiteen van mobiele en vaste telecom electrische installatie tot aan röntgentechniek. Ik ben in bezit van de certificaten NEN 3140 inspectie electrische installaties NEN3140/1010 VCA-vol Installatie technieken en Effectief storing zoeken. Alle door mij geinstalleerde installaties is natuurlijk met garantie op werking. Om een goed beeld te krijgen van uw opdracht, plaats er alstublieft foto's bij en een duidelijk verhaal. Dit helpt om te bepalen of een opdrachtnemer uw opdracht kan doen.!!! Perilex aansluiting voor kookplaat kunt u ook vragen. Ik ga door andere werkzaamheden nu alleen op zaterdagen werken. Scheelt u weer een verlof dag. Google Nest thermostaat installatie. Ik spreek Engels Duits en natuurlijk Nederlands.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Rob heeft 2 kapotte telefoon contacten en dimschakelaar netjes vervangen
 • Lichtpunt Elektrotechniek

  Elektricien in Eindhoven

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  Lichtpunt Elektrotechniek kan je helpen met je Elektricien klus in Eindhoven en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Lichtpunt Elektrotechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Laaziz is flexibel en denkt mee in de mogelijkheden. Resultaat is prima en ziet er netjes afgewerkt uit.
 • Pronk elektronica

  Elektricien in Eindhoven

  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews

  * Al ruim 10 jaar werkervaring binnen de elektrotechniek

  Laatste review:

  Tuin- of buitenverlichting installeren -

  Jeffrey had bij ons tuin verlichting aangelegd, hij is betrouwbaar, professioneel, denkt mee en komt afspraken na, een aanrader!

Populaire lokale elektriciens in Eindhoven

Andere vakmensen in Eindhoven

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur