Vind verhuisbedrijven in Eindhoven

Op zoek naar verhuisbedrijven in Eindhoven? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Eindhoven

 • La fadjais
  La fadjais
  Beoordeling: 4.9 van 54.95221 reviews
  Verhuisbedrijf in Eindhoven

  We zijn een bedrijf in de transport sector en bieden allround transport aan, zoals verhuizingen, goederenvervoer, spullen brengen naar de stort en nog veel meer. We zijn in het bezit van een verhuislift, dus ook voor complexere verhuizingen hebben we mogelijkheden. Per direct beschikbaar, 24/7!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Top verhuizers, vriendelijk en snel!
 • Snelvakman Totaalbouw
  Snelvakman Totaalbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Verhuisbedrijf in Eindhoven

  Snelvakman staat voor snelle service in de bouw en met een sterk netwerk collega’s in staat om sneller opdrachten aan te nemen en uit te voeren. LET OP! Wij nemen alleen opdrachten AAN EINDHOVEN regio Communicatie en goed bereikbaar zijn via de whatsapp. Onze missie is een 5 sterren review of het nu om een kraan vervangen gaat of een badkamer renovatie we love what we do. - LOODGIETERS - TEGELZETTERS - ELECTRICIENS

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Prettige communicatie, goed werk, meedenken. Zeer tevreden.
 • Super Moving & Home Renovation
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Eindhoven

  Ben u op zoek naar een betrouwbare Verhuisbedrijf, bouw-kluswerk in en rond uw huis? Dan kun u bij Super Moving & Home Renovation terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer klussen: laminaat leggen, tegels zetten voor vloer, wanden, badkamer, tuinaanleg, schilderwerk binnen en buiten, lampen hangen... We hebben professioneel gereedschap en ervaring om de hoogste kwaliteit van het werk te garanderen. Laat ons weten welke klus u voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor u. Met vriendelijke groet, Super Moving & Home Renovation

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  zeer snel en betrouwbaar. ze hebben me geholpen een bank naar zolder te verplaatsen
 • Gerard Klussen, Elektra & Verhuizingcentrale
  Gerard Klussen, Elektra & Verhuizingcentrale
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Verhuisbedrijf in Eindhoven

  Gerard Klus Onderhoud en Elektra is een onderdeel van Global Network & Kos Engineering projecten Gerard Klus Onderhoud en Elektra staat klaar ! voor grote en kleine klussen staat Gerard klus Onderhoud & Elektra services voor u paraat. Of het nu om een storing gaat of een complete verbouwing en/of schilderwerk ,wij helpen u verder. Tevens hebben we ook een 24 uurs service voor de regio brabant . - elektrotechniek - data / telecom - intercom - cctv - inbraak alarm systemen - brandmeld systemen .. of voor welke spoed geval dan ook. Naast alle klussen kunt u ook bij ons voor al uw klussen op het gebied van verhuizing of transport. Onze expertise en verhuis bus staat voor u klaar.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Klus is prima uitgevoerd. Prettig contact
 • Klusbedrijf van den Broek
  Klusbedrijf van den Broek
  Beoordeling: 4 van 54544 reviews
  Verhuisbedrijf in Eindhoven

  Goede dag, wij zijn klusbedrijf van den broek. onze collega's staan voor u klaar om snel en met kwaliteit voor u de klus af te ronden. Mocht u een klus hebben hopen wij u te ontmoeten en verder kunnen helpen. Met ons team is (bijna) alles binnen en buiten huis mogelijk. Op korte termijn beschikbaar. Met vriendelijke groet Team Klusbedrijf van den Broek.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  ZEER SLECHTE BEDRJJF MET ONERVAREN PERSONEEL. ONZE PVC KLIK VISGRAAT IS ZO ERG SLECHT GELEGD HET KRAAKT EN STAAT SCHEEF . ZE KWAMEN MET SMOESJES DAT HEt MOET UITZETTEN. ONDERTUSSEN AL BIJNA EEN WEEK VERDER.PLINTEN GELEGD OM VAN TE HUILEN .NIET MOOI AFGWERKT EN ALLES HALF ACHTERGELATEN . ZOUDEN IN 2 DAGEN ALLES DOEN DUURDE 4 DAGEN . HEBBEN DE PIJP VAN ONZE VLOERVERWARMING KAPOT GEMAAKT WATER ONDER DE VLOER NU NOG STEEDS.VLOER IS NOG DIK KOMEN TE STAAN DOOR VOCHT.RAAD DEZE BEDRIJF ABSOLUUT AF !!!!ZE GEVEN JE ONGELIJK ALS JE ZE ERMEE BELT EN ZOGENAAMD DE BAAS ZOU MIJ TERIG MAILEN.DE MAILS MET FOTOS WORDEN NIET EENS BEANTWOORD.EN AAN DE TELEDOON KOMEN ZE MET SMOESJES WEG.ZE HEBBEN NIET EENS TOEGEGEVEN DAT HET HUN SCHULD IS EN AFCHUIVEN OP ONS AF ALLES KOMEN NIET EENS MET OPLOSSING IK BEN GENOODZAA,KT OM VERDER JURIDISCHE STAPPEN TE ONDERNEMEN. !!!FOTOS SPREKEN VOOR ZICH!
 • Budget Housing B.V.

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Eindhoven

  Wij zijn uw betrouwbare partner voor uw klusbehoeften als gerenomeerd vastgoed beheer bedrijf in Eindhoven en omgeving. Met meer dan 10 jaar aan ervaring en tevreden klanten, zijn we gepassioneerd om een oplossing te bieden voor alle voorkomende problemen in en rondom het huis. Onze specialiteiten omvatten klussen in en rondom het huis, loodgieterwerk, schilderwerk en hovenierswerk.

 • Ensure visuals

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Eindhoven

  Service monteur in de duurzaamheid, gericht op zonnepanelen. Veel ervaring met SolarEdge, Enphase en stringsystemen. - montage - demontage - onderhoud - schoonmaken - elektra

 • CL Cleanings
  CL Cleanings

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Eindhoven

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf in Eindhoven, dan kan CL Cleanings je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • van Abeelen Bouwservice

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Eindhoven

  Geachte, Bij deze kom ik u graag helpen met uw klus opdracht. Ik ben een kerel van middelbare leeftijd die een passie heeft om met zijn handen te werken. Ik ben woonachtig in Eindhoven maar bereid het hele land door te rijden voor de juiste klus. Ik heb voornamelijk ervaring met simpele klusjes, logistieke werkzaamheden waaronder verhuizen en ik heb nogal wat ervaring in de betonbouw. Ik breng mijn enthousiasme graag telefonisch aan u over en dan kunnen we de mogelijkheden bekijken; wat we voor elkaar kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Boyd van Abeelen

 • Eigensinn Natuurlijk Wonen
  Eigensinn Natuurlijk Wonen
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Verhuisbedrijf in Eindhoven

  Sinds 2007 ben ik actief met mijn bedrijf Eigensinn natuurlijk wonen. Ik ben gespecialiseerd in het werken met natuurlijke materialen op ecologische basis. Mijn specialiteit is het verwerken van leem en kalk en natuurlijke isolatiematerialen. Denk hierbij aan: - inblaasisolatie van cellulose, houtvezel of stro in wand, dak en vloer - spouwmuurisolatie - leemstucwerk - kalkstucwerk - waterdicht stucwerk / tadelakt - kalkvloeren - stampleem - lemen vloeren - kalkhennep - houtvezelisolatie - vlasisolatie Daarnaast ben ik inzetbaar voor diverse andere werkzaamheden. Ik kies bewust voor echt duurzame materialen die niet alleen energie besparen maar ook bijdragen aan een gezonde leefomgeving en het milieu zo min mogelijk belasten.

  Laatste review:
  Eigensinn heeft onze badkamer compleet gerenoveerd met 2 tinten betonciré. Schitterend, hard en duurzaam. Enige tijd later zijn ook onze 2 toiletten bewerkt met leemstuc, afgewerkt met mooie lak. Eigensinn is een van de weinige echte specialisten op zijn gebied.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Eindhoven, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 72 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Eindhoven

Andere vakmensen in Eindhoven

Vind vakmensen bij jou in de buurt