Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind vloerspecialisten in Utrecht

Op zoek naar vloerspecialisten in Utrecht? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Vloerspecialist

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Utrecht

 • Alesso Allround

  Vloerspecialist in Utrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.65128 reviews

  Cementgebonden Gietvloeren. Floorcolouring d.m.v. pigment toevoeging. Egaliseren van Cementgebonden vloeren en Anhydriet vloeren. Egaliseren van tegelvloeren, garagevloeren en bedrijfsvloeren. Vullen van sleuven vloerverwarming met egaline i.p.v. tegellijm. Oppervlakte van 1m2 tot 1500m2 voor particulier en zakelijk. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Ramon Alesso Allround Floors

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Ramon is langs geweest in onze nieuwe woning. De parketteur had onze vloer afgekeurd omdat deze niet egaal zou zijn en weigerde onze nieuwe vloer te leggen. Hij moest dus geëgaliseerd worden. Ramon kwam al meteen de volgende dag om de klus te bezichtigen maar gaf direct zijn eerlijke mening en vertelde me dat zijn dienst niet nodig was. De vloer was egaal. Dit heeft me enorm veel tijd en geld gescheeld. Het komt niet vaak voor dat je zo'n eerlijke en oprechte mening krijgt en dat iemand het werk voorbij laat gaan omdat het simpelweg niet nodig is. Ik ben Ramon erg dankbaar en mocht ik ooit echt mijn vloer moeten egaliseren dan weet ik bij wie ik dat ga doen!
 • M.M.Vloeren

  Vloerspecialist in Utrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.95176 reviews

  Beste klant, Mijn naam is F.Kurt. Ik heb een passie voor het renoveren, reinigen en leggen van vloeren.Als geen ander begrijp ik de diversiteit die tegenwoordig op het gebied van vloeren wordt aangeboden.Mijn eerste doel is om een advies te geven dat het beste bij u past en waar u zich thuis bij voelt.Daarnaast zal ik mij 100% inzetten om voor u een prachtig resultaat te realiseren. Ik heb al jaren ervaringen ( en benodigde certificaten) met de onderstaande werkzaamheden . •parket/laminaat en PVC leggen. •Parket schuren/reinigen. •Plinten plaatsen.(Mdf/deklijsten/plakplinten) •Trap renovatie . •Egaliseren. •Marmer/natuursteen topslijpen. •Marmoleum/linoleum onderhoud. Tapijt/ meubel reiniging. Ik vind het belangrijk om u te helpen waar u me nodig heeft en zal u zeker niet. teleurstellen! Neem u gerust contact met mij op voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak. F.Kurt

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Fatih en z'n collega zijn fijne mensen om over de vloer te hebben en het is een goede verkoper :). Ik kan je 1 ding vertellen, de vloer herken je niet meer terug. Wat een resultaat! Fantastisch.
 • van Elswijk Klusbedrijf

  Vloerspecialist in Utrecht

  Beoordeling: 4.5 van 54.55121 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is David van Elswijk en ik heb van Elswijk klusbedrijf bestratingen opgericht in 2013. Ik ben gespecialiseerd in bestratingen en sierbestratingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten en herstel werkzaamheden. Hier heb ik 15 jaar ervaring mee. Voorheen voor een werkgever gewerkt en uiteindelijk besloten om voor mezelf te gaan. Mocht u interesse hebben kom ik graag met u in contact. Met vriendelijke groet, David van Elswijk van Elswijk Klusbedrijf

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Snel, goed en een mooie prijs.
 • Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën

  Vloerspecialist in Utrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.65181 reviews

  Welkom! Mijn naam is Mimoun Bahri en ben eigenaar van Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën. Sinds 2015 ben ik met mijn onderneming gestart en richt ik speciaal op het schuren en oliën van parket en houten vloeren. - SCHUREN PARKET EN HOUTEN VLOEREN - OLIËN PARKET EN HOUTEN VLOEREN *Werkzaam door heel NEDERLAND! *Garantie: Pas tevreden wanneer jij tevreden bent!

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Snelle reactie, goede prijs/kwaliteit en flexibel toen we vroegen om het werk een week te verzetten. Vloer ziet er als nieuw uit
 • Limitless klusbedrijf

  Vloerspecialist in Utrecht

  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews

  Beste lezer welkom op mijn profiel, Mijn naam is Munzer, Ik ben al tien jaar trotse eigenaar van Limitless Klusbedrijf. En door de jaren heen heb ik al wat mooie projecten uit kunnen voeren. Werkzaamheden die wij hebben opgepakt zijn: * schilderwerken * afwerking * binnenschilderwerk * buitenschilderwerk * isolatie * tegels * laminaat * tuinen * schuttingen Wij werken voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers en zijn actief in Utrecht en omgeving. Graag komen wij in contact met u om te kijken waar wij met onze service ook u van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet en graag tot dan.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Let op met deze mensen! Mocht je gebruik willen maken van hun diensten maak dan goede afspraken!!! Ze kwamen bij mij stukwerk doen voor €18,- pm excl btw. Er was nog een wand van 4m2 die getegeld moest worden. Dit kon dit bedrijf ook doen. In alle vertrouwen de klus uit handen gegeven. Normaal betaal je voor het plaatsen van tegels tussen 35-55 Euro. afhankelijk van de moeilijkheid van de tegels. Mijn tegels zijn redelijk eenvoudig (30x60cm) Geen mozaïek o.i.d. Kreeg een rekening van €400, - excl BTW. Dat komt neer op €100,- per meter. Echt te belachelijk voor woorden. Contact met de man gehad en deze gaf aan dat het bedrag zo hoog was door materiaalkosten (tegels heb ik zelf gekocht). Bij mij komen ze er dus niet meer in.
 • Arctic Adventure

  Vloerspecialist in Utrecht

  Beoordeling: 5 van 55519 reviews

  Eigenlijk heb ik een reisbureau... Maar sinds corona heb ik m'n oude vak weer opgepakt. Dus help ik je graag bij het uitvoeren van kleine en middelgrote klussen. Ik klus graag bij vrienden familie en buren. Kleine klussen die vaak blijven liggen pak ik op en maak ik af. Met plezier, precisie en met kunde. Ik neem m'n eigen gereedschap mee. Ben vriendelijk, netjes en kom op tijd.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Henk-Jan Geel is een deskundige en erg aardige, harde werker. Het laminaat is mooi gelegd, met prima afwerking en voor een goede prijs. Bovendien pakte hij een mix up in de agenda-afspraken uitstekend op, zodat ons originele plan toch door kon gaan. Wij zijn meer dan tevreden.
 • MYLINH Stone

  Vloerspecialist in Utrecht

  Beoordeling: 4.3 van 54.3599 reviews

  Wij zijn ervarend bedrijf op het gebied van vloerverwarming frezen, egaliseren, vloer schuren en tegelleggen. Wij kunnen voor u het volgende aanbieden: - Tegels vloer verwijderen - Vloer glad schuren / opruwen - Egaliseren - Vloerverwarming frezen en installeren - Vloerverwarming sleuven dichtsmeren - Vloertegels plaatsen - Leveren van keramische tegels, lijm, egalisatie, reparatie mortel voeg, voorstrijk en nivelleer systeem. - Maatwerk natuursteen zoals tegelplinten, dorpels, vensterbank, tafel e.d. leveren. en plaatsen. . Kortom bij ons kunt u voor een complete vloer laten uitvoeren onder 1 bedrijf.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Echt een vakman, bovendien zeer flexibel om ons uit de brand te helpen in een 5 voor 12 situatie. Zeer goede ervaring!
 • Huizinga timmerwerken

  Vloerspecialist in Utrecht

  Beoordeling: 4.4 van 54.4558 reviews

  Huizinga Timmerwerken is een eenmanszaak opgericht door Nigel Huizinga. Een timmerman met 13 jaar ervaring en voorzien van alle nodige certificaten, diploma's. Onze werkzaamheden bestaan uit al het timmerwerk in en rondom huis. Enkele werkzaamheden hiervan zijn: Plafond plaatsen/verlagen. Wanden plaatsen. Keukens plaatsen. Deurkozijnen stellen en het afhangen van alle soorten en maten deuren. Koven plaatsen. Het leggen van complete laminaat vloeren. Tegelwerk. Schuttingen en vlonders plaatsen. Enzovoort.. De werkzaamheden zullen dan ook door onze vakman Nigel zelf uitgevoerd worden. Klant tevredenheid vinden wij het belangrijkst, is de Klant tevreden dan is de vakman dat ook. Huizinga Timmerwerken.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Huizinga heeft bij mij laminaat gelegd, en kan niet anders zeggen dat ik meer dan tevreden ben! Ik zal hem zeker aanraden en inhuren voor meerdere klusjes.
 • M. Röder Bestratingen en Onderhoud

  Vloerspecialist in Utrecht

  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews

  Ik ben een gediplomeerd stratenmaker met 30 jaar ervaring. In 2013 voor mezelf begonnen. De klant is bij mij koning en ik doe meer dan alleen bestraten, de service en het advies vind ik ook erg belangrijk. Met vriendelijke groet, Marcel Röder

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Fijne mannen en werken secuur en hard door! Mooie kwaliteit geleverd en doen wat ze zeggen! Aanrader
 • Meesterklusservice

  Vloerspecialist in Utrecht

  Beoordeling: 5 van 55514 reviews

  Meesterklusservice is gespecialiseerd in het uitvoeren van (particuliere) klussen en onderhoudswerkzaamheden, met name gericht op: - Tegelzetten: van creatief tot retro modern... - Alle voorkomende Schilder werkzaamheden: zowel binnen-, als buitenshuis... - Vloerbehandeling - Divers voorkomende elektrische werkzaamheden... Natuurlijk denken wij mee voor een oplossing als het gaat om niet benoemde bovenstaande klussen. Of het nu gaat om het materiaal wat wij gebruiken, de service die wij verlenen, het nakomen van afspraken, de communicatie, alsmede de prijs-kwaliteitsverhouding. Alles gebeurt bij ons onder de noemer triple A status, met als enige kernwaarde: "DE SERVICE VERWACHTINGEN VAN DE KLANT OVERTREFFEN!" Loopt u warm bij de gedachte aan vriendelijke betrouwbare en goede klussers, dan bent u aan het juiste adres. Met ons haalt u ongekende service in huis die u de zorgen uit handen neemt. Stel dus uw klussen niet langer uit, en contact ons. Wij helpen u graag uit de brand om het plezier in uw woning te verbeteren of te herstellen.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  We hadden een lekkage in de douchecabine en hebben hier op zondag een bericht op Werkspot voor geplaatst. Folkert reageerde snel en is dezelfde dag nog langsgekomen om e.e.a. in kaart te brengen. 2 weken later heeft hij een prachtige nieuwe douchecabine geplaatst en heeft hij de muur opnieuw betegeld. Hij denkt mee in oplossingen en is zeer fijn in de communicatie en omgang.

Populaire lokale vloerspecialisten in Utrecht

Informatie over vloerspecialisten uit Utrecht

Onze vloerspecialisten uit Utrecht

Is je vloer toe aan een reparatie of zelfs een gehele renovatie? Werkspot werkt met een groot aantal vloerspecialisten uit Utrecht en omstreken die je hierbij kunnen helpen. Het is verstandig om het repareren, onderhouden of leggen van een vloer uit te besteden aan een vakman uit de regio Utrecht. Deze heeft vaak een reputatie hoog te houden en zal daarom zijn best doen om de klus tot in de puntjes te klaren. Bovendien is een vloerspecialist uit de regio snel ter plaatse en kent hij de omgeving op zijn duimpje, wat behoorlijk in de voorrijkosten kan schelen.

Je klus wordt kwalitatief uitgevoerd door vloerspecialisten uit Utrecht

Wanneer je een vloerenlegger inhuurt, reken je op vakwerk. Dat begrijpen we bij Werkspot als geen ander. Daarom staan al onze vakmannen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zijn ze goed verzekerd en beschikken ze over de nodige branche gerelateerde certificaten. En met ons reviewsysteem houden wij de openbare reviews van onze vakmannen goed in de gaten. Komt er een negatieve reactie binnen over een van onze vakmannen? Dan pakken we dit direct bij de bron aan. Zo weet je zeker dat je kunt rekenen op een vloerspecialist van kwaliteit.

Vloerspecialisten uit Utrecht zijn voor verschillende klussen inzetbaar

Of het nu gaat om een kleine reparatie of om het renoveren of vervangen van een vloer; de meeste vloerspecialisten op Werkspot draaien hun hand er niet voor om. Ook wanneer je beschadigingen of slijtage juist op voorhand wil voorkomen en hier advies over wil inwinnen, zit je bij onze vloerspecialisten uit Utrecht goed. Weten wat de exacte mogelijkheden zijn? Neem contact op met een van onze vakmannen; zij helpen je graag verder.

Wil je je vloer in Utrecht via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende vakmannen in Utrecht, kun je op zoek naar een vloerenlegger die aansluit op jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele vloerspecialist in Utrecht? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor het leggen van laminaat, het schuren, oliën of lakken van een vloer, het leggen van vloertegels of het aanbrengen van een gietvloer.
Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Utrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur