Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind stukadoors uit Utrecht

Op zoek naar stukadoors uit Utrecht? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Stukadoor

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Utrecht

 • OK stucadoorsbedrijf

  Stukadoor in Utrecht

  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews

  Bent u op zoek naar een Stukadoor of een Timmerman? Vakbekwaam en voor een beste kwaliteit, klantvriendelijke benadering , stipt werk die ook nog eens werkt voor een voordelig tarief ? Zoek dan niet verder en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan bekend voor vakmanschap en hoge kwaliteit voor een betaalbaar prijs. Wij leveren behangklaar en tegelrechte muren . Met jarenlange ervaring met particuliere woningen en bedrijfsobjecten maken we van elke wand of de plafond de ware kunstwerk. Wij zijn gespecialiseerd in Kleinschalige, als Grootschalige projecten en komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende bezichtiging en offerte.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Een hele aardige vakman die volgens afspraak werkt en alles top heeft uitgevoerd. Een dikke 10!!
 • Re-inforcement

  Stukadoor in Utrecht

  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews

  Projectontwikkeling en bouwbegeleiding. Voor de particuliere sector gespecialiseerd in wandafwerking en plafondafwerking voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw: - plaatsen van tussenwanden, - stucwerk, - airless spuitwerk (latex/muurverven) Meer dan 20 jaar ervaring in (totale) woningbouw. Uiteraard wordt op al het geleverd werk garantie gegeven.

  Laatste review:

  Stucwerk repareren -

  Goede, heldere communicatie. Opgeleverd werk ziet er keurig uit. Had een verzekeringsklus omtrent waterschade aan het plafond stucwerk aangemeld en dat is perfect verholpen.
 • Klusbedrijf TT

  Stukadoor in Utrecht

  Beoordeling: 4.5 van 54.5517 reviews

  Wij kunnen verschillende soorten werkzaamheden, al uw klussen, reparatie, loodgieterswerk, renovatie, schilderwerk, op vakkundig preciesie en betrouwbare manier uitvoeren met de nodige ervaring, Eerlijk en betrouwbaar, wilt u op iemand kunnen bouwen, dan bent u bij Klusbedrijf TT aan het juiste adres. wij kunnen bij u langskomen om het e.e.a. te bekijken en tips/advies te geven. Soms is foto's toezenden al voldoende om duidelijkheid te verschaffen.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zeer fijne en snelle communicatie tevens mooi eindresultaat.
 • Hoogerbrug Stukadoorsbedrijf

  Stukadoor in Utrecht

  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews

  Hoogerbrug Stukadoorsbedrijf is een eenmanszaak waar kwaliteit, afwerking en service hoog in het vaandel staan. Deze factoren brengen een klus tot een succes. Ik Niels Hoogerbrug zit nu 8 jaar in het vak, in deze tijd heb ik de stukadoors opleding met succes afgerond. Hierdoor beheers ik, Pleisterwerk, reparatie werk, raapwerk, sausklaar stucwerk, behangklaar stucwerk en sierpleisters etc. Het vak stukadoren is mijn, werk en hobby. Ik haal heel veel plezier uit alle mooie referenties die ik krijg. Tegenwoordig ook saus spuiten. Alles rondom de klus zal tot in de puntjes verzorgd worden van begin tot eind. Ook geef ik een riante garantie, waarbij alles gedekt is dus niemand komt in situaties waar hij of zij niet in wilt zitten. Hopelijk heb ik u genoeg geïnformeerd om tot een samen werking te komen en hoor ik graag van u. Hoogerbrug Stukadoorsbedrijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Super goede stukadoor, levert goed werk af! Zeker aan te raden! Enige jammere was dat hij op het laatste moment een dag later kwam.
 • Stucadoorsbedrijf Mahit

  Stukadoor in Utrecht

  Beoordeling: 4.8 van 54.85122 reviews

  Bij Stucadoorsbedrijf Mahit heeft u de zekerheid dat al uw stucwerkzaamheden perfect uitgevoerd zullen worden door zeer gespecialiseerde vakmensen. Of het nu gaat om het gladstrijken van een muur of het aanbrengen van sierpleister, u bent bij ons absoluut aan het juiste adres. We hebben een zeer tevreden klantenkring. Dit heeft alles te maken met de betrouwbaarheid, de kwaliteit, de snelle service en het nakomen van de gemaakte afspraken van het bedrijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Super tevreden! Heel professionele, vriendelijke stucadoor en perfect eindresultaat voor een goede prijs.
 • Zeister Stukadoors

  Stukadoor in Utrecht

  Beoordeling: 4.3 van 54.3512 reviews

  Zeister Stukadoors is meer dan 15 jaar gespecialiseerd in plafond en wandafwerking. U verlangt naar kwaliteit en daarom zoekt u een professionele en betrouwbare stukadoor. Zeister Stukadoors garandeert u scherp geprijste kwaliteit, die u mag verwachten van meer dan 15 jaar vakmanschap. Als stukadoors en afbouwbedrijf met een NOA-afbouwgarantie, staan wij garant voor: ■Een heldere en duidelijke offerte ■Goede afspraken over meer- en minderwerk ■Een klantgerichte service ■Garantie van 5 jaar op het afgeleverde werk Wij zijn een NOA erkend en gespecialiseerd stukadoorsbedrijf dat een zeer goede terugblik heeft op tevreden klanten. Inmiddels zijn wij een veelgevraagde onderneming voor bouwbedrijven, aannemers, woningverenigingen en particulieren.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Laat je keuken hier niet stucen! Bij het plaatsen van de keuken bleek dat de muren niet 90 graden waren. De reactie van Zeister: had je de keuken niet moeten laten plaatsen en wachten op reparatie. Er werd verder geen compensatie geboden.
 • Tmlstukadoors

  Stukadoor in Utrecht

  Beoordeling: 5 van 5557 reviews

  Goedendag, Ik ben Ahmet Temel werkzaam als stukadoor sinds 2005. Ik doe dit werk al jaren met plezier. Voor mij gaat kwaliteit en vertrouwen boven alles. Ik werk netjes en kom altijd mijn gemaakte afspraken na. İk ga pas weg als de klant echt tevreden is. U kunt mij benaderen voor; stucwerk/ schilderwerk/ spacheltputz/sierpleıster/afwerken van wanden plafond. Reparatie onderhoud. Met vriendelijke groet, Temel

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Super! Een aanrader! Snel en betrouwbaar. Direct na plaatsing op werkspot werd er contact gezocht door zijn vrouw. Alle afspraken perfect nagekomen
 • Stucadoorsbedrijf Stroet

  Stukadoor in Utrecht

  Beoordeling: 4.6 van 54.6590 reviews

  Stroet Stucadoors is een allround stucadoorsbedrijf met vele jaren ervaring in het vak. Wij werken alleen met de beste materialen en geven een goede kwaliteit garantie van 5 jaar op al onze werkzaamheden. Verbouw/Onderhoud. Renovatie/Restauratie. Nieuwbouw/Zzp werk. Voor alle stucwerken binnen en buiten, Wanden en Plafonds. *Sierpleisters (0.7 t/m 4mm ,kleur of wit) -Spachtelputz-Granol Leem-Tadelakt -Glanspleisters *Pleisterwerken Behang/spuitklaar Glad (sausklaar) Schuurwerk (grof/fijn) Raapwerk (gips of mortelwerk) *Lijst/ornament Kooflijsten /perklijsten Lambresering/platte plint. *Gipsspuitwerk. *Spackspuiten. *Latexspuiten/sauswerk. *Buitengevels.Plinten,glad,of sierpleisters *Mortelwerk.Kalkmortel,zandcement.etc. *Decoratief Stucwerk.(Alle soorten) *Montage gipsplaat wanden en plafonds. en overige stucadoorswerken. Alles onder garantie ,met de hoogste kwaliteits eisen afgeleverd werk!! Aangesloten:Bedrijfschap afbouw / N.O.A Garantie binnen 5 jaar. Garantie buiten 3 jaar. Woning ouder dan 2 jr ( 6% btw tarief) Korting bij zelf voorlijmen/gehele woning stucen.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Prettige communicatie, huis zeer snel en vakkundig opgeleverd! Ik zou hem iedereen aanraden!!
 • AM Klussenbedrijf

  Stukadoor in Utrecht

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  AM klusbedrijf is een bedrijf in Utrecht. Ik ben Munir en Ik heb ervaring meer dan 15 jaar als schilder een pleister en stukadoor en ik heb in Nederland een Mbo opleiding gehaald en ik weet genoeg hoe de systeem van het werk moet doen. Als geen lekwater en nat daken of muur ik geef natuurlijk een jaar garantie aan mijn werk . Ik gebruik alle materialen dat hangt af wat de klanten willen en ik bied advies geven over elke situatie . Ik geef respect van de afspraken en ik zorg dat mijn klanten altijd tevreden aan mijn werk.

  Laatste review:

  Stucwerk repareren -

  Hij heeft zich heel stipt aan de afspraken gehouden, als hij zei dat hij er om 12u zou zijn dan kwam hij ook om 12u (dat heb ik nog niet eerder meegemaakt met klusbedrijven dus daar scoort AM punten mee bij mij). Hij kon de werkzaamheden op hele korte termijn uitvoeren en heeft heel hard gewerkt om de impact voor ons zo klein mogelijk te houden. Gaf goed advies over de te gebruiken producten. Levert kwaliteit, gaat door tot het goed is. Hij is flexibel want ik heb hem ter plekke gevraagd om ook de badkamer mee te sausen en dat was geen probleem. Zijn Nederlands is niet vloeiend waardoor ik even door moest vragen om er zeker van te zijn dat we elkaar goed begrijpen maar dat vond ik geen probleem (liever iemand die zijn best doet Nederlands te communiceren, die zijn werk goed doet en zich aan de afspraken houdt dan iemand die vloeiend Nederlands spreekt en die je continu achter de broek aan moet zitten). Ik zou hem zo weer inhuren.
 • Tounkara Stuc en Timmerwerk

  Stukadoor in Utrecht

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Ik ga pas weg als de klus naar tevredenheid is geklaard! Mijn specialiteiten als Timmerman zijn: - Het plaatsen van binnenwanden. - Plafonds verlagen (voor bijv. inbouw spotjes). - Het aftimmeren van een koof. - Het afhangen van deuren. Mijn specialiteiten als Stukadoor zijn: - Het stukadoren van wanden en plafonds in bestaand en nieuw vastgoed. - Het stukadoren van complexe hoeken en constructies. Allround projecten: - Het plaatsen en stukadoren van binnenwanden. Reeds 6 jaar ben ik Timmerman in dienst bij Bouwbedrijf Van Schaik in Breukelen. In de loop der tijd heb ik het stukadoorwerk opgepakt. Tounkara Stuc en Timmerwerk is mijn eigen bedrijf.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Vriendelijke vakman die zijn afspraken nakomt. Communicatie is vlot en goed verlopen en de klus, stucen van een muur is heel mooi gedaan!

Populaire lokale stukadoors in Utrecht

Informatie over stukadoors uit Utrecht

Onze stukadoorsbedrijven uit Utrecht

Heb je een stukadoor nodig voor je huis in Utrecht? Van klein stucwerk, tot een woning die compleet gestuct moet worden; Wij hebben sowieso een vakman in ons netwerk die je verder kan helpen. Besluit je te werken met een professionele stukadoor, dan mag je ook rekenen op een professioneel resultaat. Huur een Utrechtse vakman in via Werkspot en je kunt van een dergelijk resultaat op aan. We werken met vakkundige partijen uit de regio. Deze stukadoors zijn dus snel ter plekke, rekenen minimale voorrijkosten en hebben in de regio Utrecht ook nog eens een naam hoog te houden. Stuk voor stuk pluspunten. Ga dus voor een stukadoor uit de provincie Utrecht en je geeft je stucwerk met een gerust hart uit handen.

Onze Utrechtse stukadoors staan voor kwaliteit

We koppelen je niet aan de eerste de beste stukadoor bij Werkspot. Nee, we werken met vakmannen. De stukadoors uit Utrecht waarmee we werken staan uiteraard allemaal ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en natuurlijk hebben al deze partijen een goede verzekering. Velen van hen beschikken ook nog eens over de nodige interessante certificaten en keurmerken. En als je hiernaar nieuwsgierig bent, mag je deze altijd bij hen opvragen.

Hoe we de kwaliteit van onze stukadoors in Utrecht verder in het oog houden? Alle vakmannen worden via ons reviewsysteem beoordeeld en deze beoordelingen, die bekijken we geregeld. Is het niet goed? Dan grijpen we in. Zo kun je er vanuit gaan dat wanneer je met een Utrechtse vakman via Werkspot werkt, deze altijd aan een hoog kwalitatief niveau voldoet. En precies daarom kun je dat stucwerk gerust uit handen geven.

De stukadoors uit Utrecht zijn inzetbaar voor verschillende klussen

Misschien heb jij niet alleen een stucadoor nodig, maar ook een schilder, behanger of tegelzetter. In dat geval kun je het beste eerst even navraag doen bij de stucadoor die je op het oog hebt. Vaak zijn onze vakmannen uit Utrecht namelijk in een verschillend aantal diensten gespecialiseerd. Sowieso is het een goed idee om ze mee te nemen in je complete plan, daar wordt hun plan van aanpak namelijk ook alleen maar concreter en resultaatgerichter van. Ben dus niet bang om te vragen, onze vakmannen staan je graag te woord en hebben vaak bergen advies voor je.

Je huis in Utrecht door een Werkspot stukadoor laten opknappen?

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Utrecht, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Utrecht? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Utrecht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur