1. Home
 2. Stuc-opdrachten op Werkspot

Stucen

Zoek je een ervaren stukadoor voor het stucen van je muur of plafond? Bij Werkspot zijn er al meer dan 72.000 stuc-opdrachten geplaatst. Plaats ook gratis en vrijblijvend je stuc-opdracht en ontvang minstens 3 reacties van professionele stukadoors bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Stukadoors reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste stukadoor

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Stucen

 1. Stucwerk voorgevel buiten

  De huidige gevel is voorzien van een 'soort glasvezelbehang' aan de buitenzijde. Ook de karakteristieke gevelranden moeten worden bijgewerkt/gerepareerd, zodat scheuren niet meer zichtbaar zijn. Bij voorkeur is de stuclaag direct in kleur, zodat er niet direct geschilderd moet worden. De oppervlakte van ca. 35 m2 is exclusief de ramen en deuren. Voorafgaand aan de werkzaamheden wil ik overeenstemming over de totaalprijs, dus er kan/mag geen sprake zijn van meerwerk. Opname van het werk voor de offerte is daarom gewenst.

  36 min geleden

 2. Hal

  We willen het halletje aan de voorkant laten stucen. We willen het strak hebben. Globale maten staan in afbeeldingen.

  2 uur geleden

 3. Kleine bovenwoning stucen

  Ongeveer 82 m2. Waarvan 20 m2 behang klaar en de rest saus klaar. Op de muren zit nu rauhfaser. Geen grote afwijkingen in de muur die hersteld moeten worden. 1 kleine muur bestaat uit geschilderde bakstenen.

  2 uur geleden

 4. 27m2 betoncire

  mijn badkamer moet gestuct worden met betoncire, 27m2 (dat is incl. het plafond van 3,5m2). Betoncire zelf aanwezig, overige spullen zoals materialen moeten worden verzorgd.

  2 uur geleden

 5. Reparatie vochtschade

  Door vochtschade door de douche is het spack losgelaten op de slaapkamer en overloop (zie bijlagen). Volgens een schilder is het spuitwerk. Nu heb ik geen idee of de hele muur (12 m2)moet of alleen het gedeelte wat gerepareerd moet worden. Ik weet dat je het dan nog blijft zien, maar dat schilderen we over.

  Vandaag 15:15

 6. Spack spuiten - wanden en plafonds

  Aantal m2 is een schatting, zie bijlage voor de exacte m2. De rode wanden moeten gedaan worden (uitgezonderd trappenhuis). Nieuwe gips plafonds en wanden, net opgeleverd. Zit nog geen vloer in. Circa eind mei starten met de werkzaamheden.

  Vandaag 15:14

Bekijk alle geplaatste stuc-opdrachten

Ervaringen van anderen

Moet er iets gestuct worden?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht en vergelijk de voorstellen van professionele stukadoors.

Ik heb een stuc-opdracht

Meer over stucwerk