1. Home
 2. Stuc-opdrachten op Werkspot

Stucen

Zoek je een ervaren stukadoor voor het stucen van je muur of plafond? Bij Werkspot zijn er al meer dan 72.000 stuc-opdrachten geplaatst. Plaats ook gratis en vrijblijvend je stuc-opdracht en ontvang minstens 3 reacties van professionele stukadoors bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Stukadoors reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste stukadoor

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Stucen

 1. Stucen woonkamer muren plus plafond

  Woonkamer muren stucen en plafond. Klein gedeelte muur in de keuken. Tussen de woonkamer en de keuken zit een boog. Deze dient ook gestuct te worden. In de woonkamer zit een open haard maar daar hoeft alleen erboven gestuct te worden. Wij willen de muren en het plafond mooi glad en strak gestuct hebben. Alleen het plafond in de woonkamer dient gestuct te worden.

  3 min geleden

 2. Stucen keukenmuur en plafond, rond de 9M2

  Graag wil ik mijn keukenmuur en plafond laten stucen. De tegels zijn van de muur en moet strak gestuct worden. Het plafond is gestuct maar geschuurd gestuct en dat moet strak worden. Moet gestuct worden om later te beschilderen. Daarnaast heb ik her en der nog wat plekjes die aangestipt moeten worden. Die laat ik u graag zien. Dit hoeft in eerste instantie niet in de offerte meegenomen te worden. Evt een stelpost zou mooi zijn.

  42 min geleden

 3. stucen en latex spuiten wanden en plafond

  Binnen wanden en 2 plafonds sausklaar en latex,spuiten

  Vandaag 03:39

 4. Plafond stucen c.a. 40m2

  Grove structuur op het plafond.

  Vandaag 01:29

 5. Stucen woonkamer muren

  Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het stucen van mijn woonkamer muren. De woning betreft een bestaande maisonnette woning. De totale oppervlakte 44.5 m2. Hiervan is 35.1 m2 van beton en is 10.4 m2 niet-dragende gips wand. Het doel is om de muren egaal te maken en eventueel te verven. Daarnaast zouden we graag twee stopcontacten willen verplaatsen. Omdat de woning al bewoond is en het laminaat al is gelegd is het belangrijk dat er met een zekere voorzichtigheid gewerkt moet worden. De voorkeur voor het inplannen van de klus ligt in de maand juni/juli 2016. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden en kosten zijn. Zou u in de offerte apart kunnen opnemen: - Kosten voor stucen - Kosten voor verplaatsen (verlagen) stopcontacten - Welke materialen gebruikt worden voor de klus

  Gisteren

 6. Stucen WC wanden + plafond

  Stucen van WC ruimte. Zowel plafond als wanden. OP de wanden zit nog deels oud stucwerk en enkele oude tegellijmresten. Eventueel verwijderen mag door de vakman gebeuren. Plafond bestaat uit Gyproc plaat, tevens een koof aanwezig. WC pot hangt nog (Is niet verwijderd bij verbouwing), ruimte rond de pot kan krap zijn. Bij voorkeur blijft de pot hangen tenzij dit niet anders gaat. Foto twee toont het WC-raampje, de ruimte is erg krap en +-50CM diep tot aan het raampje. Dit moet ook mee gestuct worden. Graag een gladde afwerking, plafondafwerking luister ik graag naar uw advies. Grof of juist ook glad?

  Gisteren

Bekijk alle geplaatste stuc-opdrachten

Ervaringen van anderen

Moet er iets gestuct worden?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht en vergelijk de voorstellen van professionele stukadoors.

Ik heb een stuc-opdracht

Meer over stucwerk