1. Home
 2. Stuc-opdrachten op Werkspot

Stucen

Zoek je een ervaren stukadoor voor het stucen van je muur of plafond? Bij Werkspot zijn er al meer dan 72.000 stuc-opdrachten geplaatst. Plaats ook gratis en vrijblijvend je stuc-opdracht en ontvang minstens 3 reacties van professionele stukadoors bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Stukadoors reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste stukadoor

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Stucen

 1. 100 m2 Spackspuiten in appartement

  Plafonds te spuiten in gehele woning (leeg). Woonkamer 570x470 + 350x315 Gang 850x120 Keuken 430x225 Slaapkamers 470x280 + 440x280 + 440x240 Badkamer 200x200 Toilet 120x80 Wanden en vloer af te plakken/dekken door opdrachtnemer.

  59 min geleden

 2. Stucen wegens keukenverbouwing

  Wegens een keukenverbouwing moeten de achterliggenden wanden glad worden gemaakt. Daarnaast omdat het verlaagd plafond er uit gaat moeten de andere wanden ook worden gedaan. Het lijkt me best om langs te komen om de situatie in te schatten.

  Gisteren

 3. plafond stucen 2,5 x 3 meter

  Plafond in badkamer (nu gipsplaten) glad stucen.

  Gisteren

 4. gladstucen van ongeveer 10m2

  een deel van onze keuken moet gestuct worden. het gaat om +- 10m2. er staat geen keuken meer in. het liefst zo snel mogelijk. graag in je reactie de prijs incl materiaal.

  Gisteren

 5. Afspuiten van plafond

  In het plafond heeft de schoorsteen van een open haard gezeten. Dit gat is gedicht en aangesmeerd de rest van het plafond is gespoten en heeft dus een korrel. Vanwege de reparatie van de afvoer moet het hele plafond opnieuw gespoten/gekorreld worden. Klus moet zsm uitgevoerd worden!!!

  Gisteren

 6. Behangklaar maken van woonkamer en gang

  Geachte stucadoor, Ik zou graag de woonkamer en gang willen laten stucen, zodat deze behangklaar zijn. Nu zit er een soort van structuurverf op, maar volgens mij is het geen spachtelputz. In totaal gaat het om ongeveer 40 m2. Ik ontvang graag en offerte hiervoor. Met vriendelijke groet, Soenita Ramadhin

  Gisteren

Bekijk alle geplaatste stuc-opdrachten

Ervaringen van anderen

Moet er iets gestuct worden?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht en vergelijk de voorstellen van professionele stukadoors.

Ik heb een stuc-opdracht

Meer over stucwerk