1. Home
 2. Stuc-opdrachten op Werkspot

Stucen

Zoek je een ervaren stukadoor voor het stucen van je muur of plafond? Bij Werkspot zijn er al meer dan 72.000 stuc-opdrachten geplaatst. Plaats ook gratis en vrijblijvend je stuc-opdracht en ontvang minstens 3 reacties van professionele stukadoors bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Stukadoors reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste stukadoor

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Stucen

 1. Woonkamer, hal, en keuken stucken

  De huidige wanden bevatten spagtelputz. Zelf zullen we de wanden voorstrijken. Daarna zullen de wanden sausklaar gestuckt moeten worden. De woonkamer heeft de afmetingen: 7,20 x 3,77 m, waarvan de 2 lange wanden gestuckt moeten worden. De hal is: 2,20 x 4,60 m waarvan 1 lange en 1 korte wand gestuckt moet worden. Dan moet het trapgat naar boven gestuckt worden en boven een 1m brede wand. Dan dient de keuken van 1,90 x 3,30m van een lange en korte wand voorzien te worden. Zelf ontvangen we per 1 september de sleutel.

  22 min geleden

 2. Het glad stucen van wanden en plafond

  Ik ben op zoek naar een goede stukadoor die voor mij de wanden en het plafond kan stucen in de badkamer en het toilet. Werk moet aankomende vrijdag of zaterdag gebeuren in Amsterdam.

  43 min geleden

 3. Wanden behangklaar stucen over spachtelputhz heen

  +- 28 vierkante meter behangklaar stucen van de wanden zit nu spachtelputhz op

  44 min geleden

 4. Wanden stucen nieuwbouw

  140 m2 glad stucen in een nieuwbouwwoning (oplevering waarschijnlijk medio november). Ca. 12 m2 in kleur schilderen, de rest texklaar opleveren.

  1 uur geleden

 5. Stuc op riet plafond herstellen en klein stukje gewoon

  In de gang van onze woning uit 1928 moet een stukje stuc werk hersteld worden. Het gaat hier om stuc op rieten ondergrond. Ongeveer 0.5 vierkante meter. Zie foto 1 Gelijk ook klein stukje muur en het plafond van de wc. Foto 2 en 3

  1 uur geleden

 6. 200 viekante meter stucen

  het gaat om een woning stucadoren ongeveer 100 vierkante meter stenen netjes recht gemetseld en 100 vierkante meter gips wanden. ook plafonds . graag een prijs met materiaal en een prijs zonder materiaal

  1 uur geleden

Bekijk alle geplaatste stuc-opdrachten

Ervaringen van anderen

Moet er iets gestuct worden?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht en vergelijk de voorstellen van professionele stukadoors.

Ik heb een stuc-opdracht

Meer over stucwerk