1. Home
 2. Stuc-opdrachten op Werkspot

Stucen

Zoek je een ervaren stukadoor voor het stucen van je muur of plafond? Bij Werkspot zijn er al meer dan 72.000 stuc-opdrachten geplaatst. Plaats ook gratis en vrijblijvend je stuc-opdracht en ontvang minstens 3 reacties van professionele stukadoors bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Stukadoors reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste stukadoor

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Stucen

 1. Plafond vlak maken

  Plafond vlak maken. In de woon en de keuken en klein stukje hal

  33 min geleden

 2. stucwerk keuken

  Ivm lekkage schouw en afzuigkap moeten verwijderen waardoor er nu een ruim stuk nieuw stucwerk nodig is.

  39 min geleden

 3. Renovlies/schilderwerk/inbouwkasten

  Graag ontvang ik prijsindicaties voor: - het gladmaken en schilderen van alle wanden behalve de slaapkamers - het behangen van alle slaapkamers (aparte prijsopgave) - op de begane grond het glad maken van het plafond, incl. sausen. Ook ontvang ik graag een prijs voor het bouwen van een: - Garderobe kast in de gang in het verlengde van de meterkast, begane grond. Strak afgewerkt, incl. materiaal. Evt. inloopkasten in slaapkamers - in overleg.

  41 min geleden

 4. Stucen toiletruimte, ca 11m2

  Stucen van alle wanden van onder tot boven. Toilet en fontein zullen nog verwijderd worden. Links en rechts zijn afmetingen 1,10 m breed en 2,25 m hoog. Bij binnenkomst zit nog een hoe waar ik graag hoekbeschermers zou willen hebben. Plafond is van hout en zou ik ook graag mee gestuced willen hebben. Dit zou komende zaterdag of zondag kunnen. En anders maandag 5 sept. t.m donderdag 8 sept.

  1 uur geleden

 5. Stucen gehele benedenverdieping en plafond

  We hebben een woning aangekocht met een fijne structuur op de wanden. We willen graag in de hal, woonkamer en keuken zowel de muren als de plafonds strak willen laten stucen. Zie plattegrond met maten in bijlage. Let op: muur tussen keuken en woonkamer wordt verwijderd en de woning wordt aan de achterzijde 2 meter uitgebouwd. Graag all-in prijs Overdracht is begin december. Stucen dus na voltooiing van de uitbouw hopelijk ergens in januari

  1 uur geleden

 6. Stucen woonkamer nieuwbouwwoning 60m2

  De onbehandelde betonwanden in de woonkamer bevatten nog kleine scheurtjes en oneffenheden. De binnenmuren zien er wel goed uit. Wij willen uiteindelijk structuurverf op de muren. Graag een prijsopgave voor behandelden betonmuren, voorstrijken en aanbrengen van structuurverf. Voorstrijken graag apart specificeren. Wij twijfelen nog of wij dit zelf willen doen of laten doen. Het gaat om ongeveer 60 m2 ( totaal betonwanden en binnenwanden) Graag ook specificeren wat de materiaalkosten zouden worden voor voorstrijk, eventuele middelen die gebruikt moeten worden voor opvulling scheurtjes, en structuurverf (Histor voor fijne korrel) zodat we kunnen overwegen of wij het zelf halen of door jullie laten verzorgen.

  1 uur geleden

Bekijk alle geplaatste stuc-opdrachten

Ervaringen van anderen

Moet er iets gestuct worden?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht en vergelijk de voorstellen van professionele stukadoors.

Ik heb een stuc-opdracht

Meer over stucwerk