1. Home
 2. Stuc-opdrachten op Werkspot

Stucen

Zoek je een ervaren stukadoor voor het stucen van je muur of plafond? Bij Werkspot zijn er al meer dan 72.000 stuc-opdrachten geplaatst. Plaats ook gratis en vrijblijvend je stuc-opdracht en ontvang minstens 3 reacties van professionele stukadoors bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Stukadoors reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste stukadoor

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Stucen

 1. Sturen aanbouw en garage

  Graag zou ik van u een vrijblijvende offerte krijgen voor het stucen van mijn garage en aanbouw. Details zijn: Hoogte garage en aanbouw 2.70 meter. Ondergrond garage en aanbouw is gips Plafond garage en aanbouw is max. 52 vierkante meter. Wanden garage en aanbouw is max 80 vierkante meter. Als u meer informatie nodig hebt, hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Jan B

  23 min geleden

 2. Stucen woonkamer.

  Graag prijs per m3 voor het stucken van een woonkamer van 13 meter diep, 2,70 hoog en 4,75 breed. er zit enkel een trapgat in van 3 bij 1 meter. verder is alles vlak met gipsplaten bedekt.

  31 min geleden

 3. 3 muren en plafond stucen

  stucen muren woonkamer en plafond. Totaal ongeveer 70m2 stucwerk.

  41 min geleden

 4. Woonkamer, keuken, gang, trap en overloop stuken

  Wij willen graag een offerte voor het gedeeltelijke stuken van onze woonkamer/keuken, gang, trap en overloop. De klus moet betaald worden uit een bouwdepot.

  42 min geleden

 5. Onderkant trap stucen

  Onderzijde van de trap moet afgewerkt worden met stucanet en sausklaar gestuct worden. Verder moet het aangrenzende muurtje ook mee gestuct worden. Totale opp ongeveer 5 m2.

  1 uur geleden

 6. Spack plafond glad zetten , saus klaar maken.

  Ongeveer 40 m2 plafond sausklaar maken. Naden van kanaalplaat zijn al dichtgesmeerd. Woning wordt zoveel mogelijk leeg gehaald. Plafond moet er strak uit komen te zien. Graag iemand die netjes werkt zonder dat mijn hele huis onder zit.

  1 uur geleden

Bekijk alle geplaatste stuc-opdrachten

Ervaringen van anderen

Moet er iets gestuct worden?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht en vergelijk de voorstellen van professionele stukadoors.

Ik heb een stuc-opdracht

Meer over stucwerk