1. Home
 2. Stuc-opdrachten op Werkspot

Stucen

Zoek je een ervaren stukadoor voor het stucen van je muur of plafond? Bij Werkspot zijn er al meer dan 72.000 stuc-opdrachten geplaatst. Plaats ook gratis en vrijblijvend je stuc-opdracht en ontvang minstens 3 reacties van professionele stukadoors bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Stukadoors reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste stukadoor

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Stucen

 1. Stucen en schilderen keuken 7m2

  Keuken geplaatst en gipsen achterwand getracht zelf te stucen. Niet zo een success, enorm veel oneffenheden en ben zelf te lui om het nu nog een keer te proberen. Zoek nu dus iemand die de achterwand van de keuken netjes kan stucen en eventueel achteraf kan verven (vuilafstotende verf heb ik zelf in huis). 7m2 is ongeveer. Ik wil de gehele achterkant van de keuken strak gestuct en geverfd hebben. Zijde A: 330cm lang Zijde B: 144cm 55cm hoog bij keukenkastjes (Zijde A en deels B) 155cm hoog naast koelkast. (zijde B)

  Gisteren

 2. sausklaar stucen slaapkamer

  Ongeveer 25m2 (moet het nog nameten) sausklaar glad stucen van wanden. er zit nu grotendeels structuurverf op de muren (Begonnen met afkrabben, maar is onbegonnen werk) graag een offerte incl. alles wat erbij komt kijken. ook netjes afplakken van plafond e.d.

  Gisteren

 3. Stuccen begane grond Muren +/- 75m2 en plafond +/- 42m2

  Wij willen onze nieuwe koopwoning op de begane grond laten stuccen. Alles dan glad gestucd en sausklaar. De kleur voor het stucwerk moet gewoon wit zijn maar niet hagelwit (niet te klinisch).

  Gisteren

 4. stucwerk binnenmuur

  het stucen van ca 14 m2 schoon metselwerk wand in de woonkamer, bestaande uit 3 vlakken.

  Gisteren

 5. Granol glad stucen - woonkamer + slaapkamers

  Zojuist een huis gekocht in Nuenen waarin flink gerookt is en overal granol zit. Nu willen wij een muur doorbreken (woonkamer/keuken) en wellicht elektra hier en daar verleggen. Daarna mag dit geheel glad getrokken worden. Ik weet niet wat voor zuigwerking de muren hebben maar vies door de nicotine aanslag zijn ze wel. Dit wordt wel schoongemaakt door ons maar wel goed om het te weten. De plafonds in de slaapkamers worden hersteld en stucklaar gemaakt. De wanden zijn verder recht. Om een kijkje te nemen kun je kijken op funda: http://www.funda.nl/koop/nuenen/huis-49917428-vondelstraat-6/

  Gisteren

 6. Glad stucen van de muren

  De wanden in mijn woning (gebouwd in 2002) zijn voorzien van spachtelputz. Ik wil ze glad gestuct hebben, zodat ik ze (makkelijker) kan schilderen. Het betreft de wanden van keuken, woonkamer, werkkamer, hal met wc. De begindatum is ongeveer en heeft te maken met de mei-vakantie.

  Gisteren

Bekijk alle geplaatste stuc-opdrachten

Ervaringen van anderen

Moet er iets gestuct worden?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht en vergelijk de voorstellen van professionele stukadoors.

Ik heb een stuc-opdracht

Meer over stucwerk