Bakstenen muur stucen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Bakstenen muur stucen via Werkspot

Het stucen van een bakstenen muur kan goed worden uitgevoerd door een stukadoor die gespecialiseerd is in het buiten stucen. Plaats een opdracht en kom in contact met onze vakspecialisten.

Voorbeelden van onlangs bakstenen muur stuc-klussen

Stucen: 10 m2 wanden; 14 m2 plafonds

Stucen: 10 m2 wanden; 14 m2 plafonds
Opdrachtomschrijving:

Hier en daar wat wandtjes/delen stucwerk. Ondergrond is wit geschilde bakstenen muur. Optioneel het stukken van het gips plafond. Betreft beide de bijkeuken.

Kosten voor deze klus: €300 - €400

Prachtig kwalitatief werk afgeleverd. Geheel conform afspraak. Mooi op tijd. Netjes te werk gegaan. Klasse!

Stucen: 55 m2 wanden; 47 m2 plafonds

Stucen: 55 m2 wanden; 47 m2 plafonds
Opdrachtomschrijving:

Het gaat op de muren en plafond in woonkamer en hal. De muren zijn een bakstenen muur waaroverheen is geschilderd. Wij krijgen 20 januari 2020 de sleutel van het huis. Die week week willen we graag de klus van het stuken laten starten.

Kosten voor deze klus: €1650 - €2200

Een bedrijf waar je goede afspraken mee kan maken, werken netjes en komen hun afspraken na. Aardig en nuchtere gasten en vooral hardwerkend team. De prijs/kwaliteitverhouding is gewoon goed. Mede-eigenaar Frans communiceert zoals het hoort, geeft goed advies en is goed bereikbaar. Naast de Stukadoors hebben zij ook het bedrijf de Schilders. Zij hebben alles wat gestuct is geschilderd en daarnaast ook andere schilderwerkzaamheden voor ons gedaan. Voor hen dezelfde lovende woorden als hierboven beschreven. Wij adviseren deze bedrijven dan ook bij anderen aan.

Stucen aantal muren in het huis.

Stucen aantal muren in het huis.
Opdrachtomschrijving:

Graag willen we een aantal muren door het huis heen laten stucen. In de woonkamer zit een bakstenen muur 3m*2.5m( geschilderd ) deze moet gestuct worden. ( er zit wel een haard in en dit muurtje loopt nog deels door om de hoek 1m * 2.5m en nog een klein hoekje van ongeveer 40cm*2.5m. Deze muur willen we tevens af laten werken met een beton cire Verder moet er 1 muur in de keuken 4m*2.5m en 1 muur in de slaapkamer 4.5m*2.5m gestuct worden. Deze twee muren zijn even onder voorbehoud dus als deze los in de offerte gezet kunnen worden zou dat fijn zijn.

Kosten voor deze klus: €255 - €300

Super net werk afgeleverd. Dag nadat ze langs zijn gekomen om het werk door te spreken konden ze direct beginnen. Ze waren netjes op tijd en hebben erg netjes gewerkt. Ze plakken alles netjes af en ruimen alles netjes weer op. Eindresultaat is super netjes en strak! Wij zijn super tevreden en raden dit bedrijf zeker aan. Enige minpuntje wat we kunnen benoemen is de communicatie ze spreken niet heel goed Nederlands maar uiteindelijk zijn we er helemaal goed uitgekomen.

Vind een stukadoor dichtbij