Stukadoor Zaandam: vind professionals in jouw regio

Voor een nette afwerking van jouw Zaanse woning neem je een stukadoor uit de regio Zaandam in de arm. Zo heb je binnen de kortste keren strakke muren zonder hiernaar om te kijken. En dat niet alleen: de stukadoor geeft je ook advies over het stucwerk. Heb jij een druk gezin met rondrennende kinderen? Dan vertelt de stukadoor welke soorten stuc hiervoor geschikt zijn. Wil jij een bepaalde sfeer creëeren, zoals een industriële of landelijke look? Ook dan kan de stukadoor uit Zaandam adviseren welke stuc welk effect geeft. Kortom, voor elk Zaans huis vind je bij Werkspot de beste professional.

4.6

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Zaandam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 819 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Zaandam

 • Stucspecialist Osman

  Stukadoor in Zaandam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8557 reviews

  Stukadoor Bent u op zoek naar een stukadoor die voor een mooie afwerking van uw wanden en plafonds kan zorgen? Stucspecialist Osman helpt u graag! Wij weten als geen ander dat het ontzettend belangrijk is dat uw ondergrond goed is afgewerkt. Om uw wanden klaar te maken voor behangen of andere vormen van afwerking, is het belangrijk dat de ondergrond netjes is afgewerkt. Stucspecialist Osman is het stukadoorsbedrijf dat altijd voor u klaar staat. Uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel en wij willen het maximale uit uw wanden en plafonds halen. Dat kan alleen als de basis; het stukadoorswerk, goed is. Wat doen we? Met onze 20 jaar aan werkervaring en al vele tevreden klanten doen wij vrijwel alles op het gebied van stukadoren. Denk aan spuitwerk, sauswerk, het zetten van lijsten, restaureren of het stukadoren van buitengevels. Geen vraag is ons teveel. Heeft u een speciale wens? Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. En ons stukadoorsbedrijf is om een kwaliteitsproduct te leveren tegen een gunstige prijs.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Goed werk geleverd! Osman kon al snel aan de klus beginnen, wat voor ons erg fijn was. Dacht ook goed mee tijdens het stucen van het plafond (met oude stuc en oud afdekplaatje wegwerken). Goede communicatie, al met al heel tevreden!
 • Stukadoorsbedrijf Ince

  Stukadoor in Zaandam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7550 reviews

  Een ervaren jongen stukadoor die voor zich zelf werkt. Mijn werk hoef je niet na te lopen of achter mijn schoonmaken want ik laat het altijd strak schoon en netjes achter. Als je echte gladde strakke wanden/plafonds in je woning wilt dan ben je hier voor de juiste stukadooor!! 100% werkgarantie !

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Top. Binnen 2 dagen na afspraak alles tip top in orde. Ik heb vakstrijders over de vloer gehad die vriendelijk en netjes waren. Ze behaalde duidelijk eer uit hun werk. Nogmaals top.
 • Ensa klussenbedrijf

  Stukadoor in Zaandam

  Beoordeling: 5 van 55529 reviews

  Ensa klussenbedrijf is een professionele klussenbedrijf dat uw wensen kan laten uitkomen. Ons team van klussers zijn allemaal gedreven en zorgvuldige werkers. Ensa bouw is tevens een allround bedrijf dat kennis en de benodigde ervaring heeft op elk werkgebied. Wij doen allerlei werkzaamheden, zoals schilderen, timmeren, elektriciteit etc. Wij worden regelmatig ingezet voor complete verbouwingen in Noord-Holland. Wij werken ook buiten Noord-Holland. Het is natuurlijk afhankelijk van de project.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Heel blij met Ensa klussenbedrijf; snel beschikbaar, goede communicatie (zowel vooraf als tijdens de klus) en een mooi resultaat.
 • Kengel Klussenbedrijf

  Stukadoor in Zaandam

  Beoordeling: 4.5 van 54.55101 reviews

  Welkom bij Kengel Klussenbedrijf Wij zijn een ervaren en betrouwbaar allround Renovatie Sukadoors/Schildersbedrijf dat voorziet in de moderne en ambachtelijke vormen van verbouweningen/Renovatie/Afbouw stucwerk. Van sierpleisterwerk tot ornamenten en sauswerk, het pleisteren van gewone wanden tot het afwerken van een oud Hollands balkenplafond in oorspronkelijke staat. Kengel Klussenbedrijf levert vakkundig Stuc en Schilderwerk met gebruik van de juiste materialen en voor een betaalbare prijs. Uw project is bij ons altijd in goede handen en wij bieden garantie en leveren het beste werk. Goed stuc/schilderwerk leveren is helemaal niet gemakkelijk, dat vraagt gevoel, ervaring en techniek. Het is een vak apart. Kengel Klussenbedrijf staat voor vakkundigheid, netheid en professionaliteit en dit alles tegen scherpe prijzen. Een offerte en advies is geheel kosteloos. Referenties zijn op aanvraag toonbaar. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Bel Kengel Klussenbedrijf voor een prijsopgaaf en overtuig uzelf. Een goede vakman Stukadoor/Schilder in Den Haag en omgeving, die de fijne kneepjes van het vak kent, die plezier heeft in zijn werk en zorgt dat u plezier heeft van het resultaat. U wilt strakke muren, goede afwerking en geen troep achteraf. Voor kwaliteit zoals u mag verwachten van een professionele Stukadoor/Schilder

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Echte vakmensen, familiebedrijf met passie.
 • Regenboog klussenbedrijf

  Stukadoor in Zaandam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews

  Bent u op zoek naar een Stukadoor en/of Schilder? Voor een grote of kleine klus? Wij maken graag tijd om uw wensen te bespreken en u van goed advies te voorzien. Dit advies kan via de mail, telefonisch of ter plekke met een bezichtiging. U kunt bij ons terecht voor : - Stukadoorswerkzaamheden waaronder: glad pleisterwerk op plafond en wanden, spachtelputz, spackspuitwerk, Italiaanse glanspleisters, beton-look en kaleien. - Buitengevel-isolatie en Buitengevel-stucwerk - Schilderwerken binnen en buiten Of wilt u uw huis opknappen/restylen? En ziet u op tegen al het geregel en gedoe? Laat ons dit van u overnemen. Uiteraard verzorgen wij de stukadoors-, schilder-, en afbouwwerkzaamheden zelf. Daarnaast hebben we een samenwerking met ervaren betrouwbare bedrijven die o.a. het timmerwerk, elektra en loodgieterswerk perfect kunnen uitvoeren. Voordeel voor u: slechts 1 persoon waar u afspraken mee hoeft te maken en alle werkzaamheden lopen vloeiend in elkaar over.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  een snel en jong schoon werkend team. een volledige professionele baan. Het was echt mooi en vakman. hartelijk bedankt
 • Budak Stukadoors- en Schilderbedrijf

  Stukadoor in Zaandam

  Beoordeling: 4.4 van 54.45149 reviews

  Beste opdrachtgever, Wij zijn een familiebedrijf van 2 broers die een gezamlijke ervaring van 25 jaar hebben ! De prijs die u betaalt is inclusief materiaal en voorrijkosten. Dus u weet precies wat u betaalt. Er komen geen extra kosten meer bij (geen verassingen). Betaling alleen bij oplevering na tevredenheid, geen vooruitbetaling ! Wij geven 5 jaar garantie op het door ons geleverd werk. Onze werkwijze : - Waar nodig plakken wij goed af. - De vloer bedekken met stuclopers. - Hoekprofielen en-/of stucstopprofielen plaatsen. Indien van toepassing. - Gaasband plaatsen ( ter voorkoming van scheuren ). - Voorstrijken/voorbehandelen met voorstrijkmiddel. - Alle troep die wij maken word opgeruimd. Eindresultaat spekgladde en rechte muren !Het liefst bij serieuze interesse uw contact gegevens met ons delen ivm de kosten die ons worden aangerekend! Geeft u ons vertrouwen dan zorgen wij voor een stukje vakwerk. Met vriendelijke groet, E.Mehmed Budak Stukadoors- en Schildersbedrijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Aardige kerels. Denken mee. Plakken alles netjes en ruimen alles ook weer netjes op.
 • M. Bütün klussenbedrijf

  Stukadoor in Zaandam

  Beoordeling: 4.5 van 54.55301 reviews

  Geachte heer/mevrouw, Zowel particulieren en aannemers willen op kwaliteit geleverde kluswerkzaamheden. Aangezien het functieprofiel volledig in de lijn zit met mijn interesse en werk, stel ik mijn bedrijf graag als kanditaat. Particulieren en aannemers zijn op zoek naar een klussenbedrijf die ze met ogen dicht een woning kunnen toe vertrouwen. Mijn interesse en enthousiasme voor de klussen komen voort uit het feit dat ik mijn kwaliteit flexibel kan tonen. Ter aanvulling wil ik jullie verwijzen naar de reviews dat ik destijds heb ontvangen van de klanten. Butun klussenbedrijf is gevestigd in Zaandam / Amsterdam en heeft meer dan 25 jaar ervaring. Door het verrichten van verschillende kluswerkzaamheden hebben wij met de jaren mee onze kwaliteit verbeterd. Van de klussen die ik heb vernomen en de ervaring die ik inmiddels heb opgebouwd, maken het mogelijk om mijn opgedane kennis en werkzaamheden te verwerken in het bedrijfsleven. Op een analytisch manier complexe problemen aanpakken en oplossen zijn waardevolle vaardigheden die wij als bedrijf beschikbaar willen stellen en geven garantie op het uitgevoerde klus. Als bedrijf werken wij alleen met professionele werknemers die jaren ervaring hebben met verschillende kluswerkzaamheden zoals; stukwerk voor binnen/buiten, sierpleister, lijstwerk,sausklaar stuken, schilderen voor binnen stucwerk /buiten stucwerk , etc. Via deze weg wil ik mijn enthousiasme overbrengen en dat de toevoeging van waarde en kwaliteit gezien en erkend wordt. Graag zou ik een oriënterend gesprek willen met u waarin ik mijn interesse en geschiktheid als bedrijf voor de opgegeven klussen nader kan toelichten Met vriendelijke groeten, M. Butun Butun klussenbedrijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Butun is een groot familiebedrijf met erg vriendelijke mensen in dienst. Ze starten elke dag keurig om 08:00 en werken netjes. Ze plakken alles keurig af en dekken de vloer keurig af. Ze leveren echt keurig vakwerk voor een eerlijke prijs. Resultaat erg tevreden over. Mijn vertrouwen hebben ze volledig gewonnen. Zeker aan te raden.
 • Pionier Stucadoorsbedrijf

  Stukadoor in Zaandam

  Beoordeling: 4.8 van 54.85177 reviews

  Wij zijn al 15 jaar werkzaam met totaal renovatie, verbouwing en onderhoud van panden en woningen van particuliere klanten. Waardoor wij voldoende ervaring in diversen vakgebieden hebben. Kort en krachtig kunnen wij van A tot Z alle werkzaamheden uitvoeren. Hierdoor is geen enkele klus voor ons te groot of te klein. Wij zijn kwalitatief

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Werkt netjes en snel, komt afspraak na. Top werk geleverd!
 • Sena Stucadoors & Schildersbedrijf

  Stukadoor in Zaandam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9563 reviews

  Ik ben Sena stucadoor uit Amsterdam heeft 20 jaar ervaring op het gebied van stucadoren bij particuliren en aannemers. Wij nemen alleen genoegen met 100% klanttevredenheid Door deze ervaring zal elke muur of plafond er na bewerking vlak en glad uitzien. Tevens leveren wij door onze ervaring de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs! U zult zeer tevreden zijn over de geleverde werkzaamheden, des te meer tevreden u word, nadat u onze prijs heeft gehoord. We plakken alles netjes af en laten uw huis schoon achter Heeft u stucadoorswerkzaamheden en u wilt dat het goed gebeurd? Schakel dan een echte professional in! Sena stucadoor levert kwaliteit. Door jarenlange ervaring en onze kennis leveren wij altijd kwaliteit. Sena stucadoor is met recht een stucadoorsbedrijf waar u op kunt rekenen. Het is dan ook niet vreemd dat ons klantenbestand blijft groeien. De gegeven prijs is gebaseerd op: 1. Overal goed afplakken 2. De vloer bedekken met stucloper. 3. Voorstrijken met voorstrijkmiddel. 4. Hoekprofielen en stucstopprofielen plaatsen. 5. Stuccen met de beste merk ''knauf Goudband'' of ''knauf MP75''. 6. Sponzen/afmessen (4x herhalen) (zeer glad). 7. Alle instekende en uitstekende hoeken keurig afhandelen. 8. wij werken landelijk zonder voorrijkosten 9. Overal goed schoonmaken. 10. Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen en garanderen * 5 jaar garantie op alle werkzaamheden. * betaling vind achteraf plaats. * er word alleen top kwaliteit geleverd aan de klant. * klus word na werkzaamheden schoon opgeleverd aan de klant.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Zeer tevreden over het geleverde werk en resultaat. Het was uiteindelijk meer dan oorspronkelijk verwacht, maar dat was gelukkig geen probleem. Zeker een aanrader dus.
 • HBT Stukadoorsbedrijf

  Stukadoor in Zaandam

  Beoordeling: 4.7 van 54.75109 reviews

  Bij HBT Stukadoors staan klantgerichtheid,kwaliteit,vakkundigheid,netheid,professionaliteit en betrouwbare afspraken voorop! HBT maakt vakkundig stucwerk met hoogwaardige materialen, tegen scherpe prijzen en zijn actief door heel Nederland Wij verzorgen voor alle stucwerkzaamheden in en om het huis en we leveren ons werk elke dag netjes en schoon af Met meer als 20 jaren ervaring de vakman voor modern stuc- en traditioneel stucwerk. Naast stucwerk verzorgen wij ook alle voorkomende schilderwerkzaamheden Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  De heren van HBT hebben uitstekend werk afgeleverd. Ze werken hard, snel en netjes. In twee dagen tijd is 200m2 gestuct. Een aanrader!

Populaire lokale stukadoors in Zaandam

Kosten stukadoor Zaandam

Het is gebruikelijk om een stukadoorsbedrijf uit Zaandam per vierkante meter te betalen. Om de prijs per vierkante meter te berekenen, vraagt de stukadoor je waarschijnlijk om de volgende informatie: de ruimte(s), aantal vierkante meters, bouwperiode van de woning,  kwaliteit van de muren en de termijn waarop de klus klaar moet zijn. Op basis daarvan kan de stukadoor uit Zaandam een vierkante meter prijs met je afspreken. Gaat het om een volledige nieuwbouwwoning op een van de percelen aan de Zaan en heb je geen specifieke deadline? Dan betaal je vaak minder per vierkante meter dan wanneer je een stukadoor zoekt voor een van de monumentale panden in de Russische Buurt of Oud West. Dit heeft te maken met de moeilijkheidsgraad van de klus (rechte muren vs. hoekjes en nisjes) en de mate waarin de stukadoor uit Zaandam de muren moet voorbehandelen. De traditionele houten arbeiderswoningen in de Zaanstreek vragen vaak om meer voorbereidende werkzaamheden en dat zie je direct terug in de prijs. 

Voor een prijsvoorstel op maat kun je dus het beste contact opnemen met de stukadoor uit Zaandam, maar we kunnen je wel alvast een inschatting geven. Gemiddeld betaal je voor binnen stucwerk tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Voor stucwerk buiten ligt dit bedrag flink hoger: reken dan op een bedrag tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter. 

Stukadoor Zaandam voor elke woning

In de Zaanstreek vind je veel specifieke woningen en je bent misschien nieuwsgierig of stucwerk wel de beste oplossing is voor jouw woning. Dan kunnen we je geruststellen: in principe kan de stukadoor uit Zaandam elk huis stucen. Het is wel zo dat elk stucwerk een eigen aanpak kent en niet elk stucwerk in elke woning past. Zo kun je vaak prima de muren en plafonds van een nieuwbouwwoning stucen, als je meer goed rekening houdt met de hoeveelheid vocht in de woning en het droogproces van de stuc

De professional kan je hier meer over vertellen, maar je kunt ook alvast over de voor- en nadelen van verschillende soorten stuc lezen. Bij het stucen over beschadigde muren is het overigens wel aan te raden om uit te zoeken wat de oorzaak van de scheuren is. Zijn de beschadigingen bijvoorbeeld het gevolg van stoten, of is een bouwtechnische oorzaak, zoals een verzakking, de boosdoener? In dat laatste geval is het verstandig om eerst een bouwkundig specialist in te schakelen. Als de oorzaak niet wordt aangepakt, scheurt je stucwerk namelijk weer binnen de kortste keren. Dat is zonde van jouw geld en het harde werk van de stukadoor uit Zaandam.

Stukadoor Zaandam gezocht?

Ben je op zoek naar de beste stukadoor uit Zaandam? Op Werkspot vind je een uitgebreid aanbod van vakmensen uit jouw regio. Op elk profiel lees je reviews van eerdere klanten. Zo krijg je een goed beeld welke stukadoors uit Zaandam goed werk leveren. Uiteraard kun je erop vertrouwen dat wij de reviews in de gaten houden. Zien wij bijvoorbeeld dat een stukadoor uit Zaandam meerdere slechte beoordelingen krijgt? Dan ondernemen wij actie.

Andere vakmensen in Zaandam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur