Stukadoor Zaandam: vind professionals in jouw regio

Voor een nette afwerking van jouw Zaanse woning neem je een stukadoor uit de regio Zaandam in de arm. Zo heb je binnen de kortste keren strakke muren zonder hiernaar om te kijken. En dat niet alleen: de stukadoor geeft je ook advies over het stucwerk. Heb jij een druk gezin met rondrennende kinderen? Dan vertelt de stukadoor welke soorten stuc hiervoor geschikt zijn. Wil jij een bepaalde sfeer creëeren, zoals een industriële of landelijke look? Ook dan kan de stukadoor uit Zaandam adviseren welke stuc welk effect geeft. Kortom, voor elk Zaans huis vind je bij Werkspot de beste professional.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Zaandam

 • Expert Bouwbedrijf
  Expert Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.45191 reviews
  Stukadoor in Zaandam

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Snelle reactie, en de volgende dag stond er al iemand op de stoep. Klus is goed verlopen
 • Stukadoorsbedrijf Ince
  Stukadoorsbedrijf Ince
  Beoordeling: 4.8 van 54.8594 reviews
  Stukadoor in Zaandam

  Een ervaren jongen stukadoor die voor zich zelf werkt met ervaren vakmannen op het gebied van stukadoren en schilderen we zijn een grote ploeg en kunnen op korte termijn opdrachten uitvoeren! Als je echte gladde strakke wanden/plafonds in je woning wilt dan ben je hier voor de juiste stukadooor!! Wij doen ook schilderwerk 100% werkgarantie !

  Laatste review:
  Wij kunnen dit bedrijf ten zeerste aanbevelen! Het contact verloopt snel en soepel en de communicatie is top. Alles wordt goed uitgelegd zodat je weet wat je krijgt voor je geld en er wordt met je meegedacht aan oplossingen, zodat je weet waar je aan toe bent. Serkan is een uiterst vriendelijke en professionele jongeman die zijn vak goed verstaat en vlot en duidelijk communiceert. We houden dit bedrijf zeker in ons achterhoofd voor eventuele toekomstige klussen. Nogmaals bedankt voor het prachtige resultaat!
 • Ster Onderhouds- en renovatiebedrijf
  Ster Onderhouds- en renovatiebedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85268 reviews
  Stukadoor in Zaandam

  Ster Onderhoud en Renovatie heeft ruim 10 jaar ervaring in stukadoors- en renovatiewerkzaamheden. Van grote projecten tot kleine verbouwingen, zowel voor particulieren als bedrijven. Wij zullen uw opdracht met uiterste zorg uitvoeren en staan garant voor vakkundig en net werk volgens afspraak. Met concurrerende tarieven tegen een all in prijs of per m2 voeren wij met veel passie en enthousiasme o.a. de volgende werkzaamheden uit: - Stuccen binnen en buiten - Spachtelputz - Sierpleister - Glad stucwerk - Schuurwerk - Sausen - Schilderwerk Het aanvragen van een offerte en ons advies is uiteraard altijd vrijblijvend.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Isa is zeer kundig, vriendelijk en professioneel. Hij werkt hard voor een supermooi resultaat en is flexibel. Isa dacht met ons mee en zorgde ervoor dat alles ondanks tijdsdruk op tijd af was. Echt een aanrader!
 • Bouwservice Charissma
  Bouwservice Charissma
  Beoordeling: 4.6 van 54.6537 reviews
  Stukadoor in Zaandam

  Ik ben Charissma stucadoor uit Amsterdam heeft 20 jaar ervaring op het gebied van stucadoren bij particuliren en aannemers. Wij nemen alleen genoegen met 100% klanttevredenheid Door deze ervaring zal elke muur of plafond er na bewerking vlak en glad uitzien. Tevens leveren wij door onze ervaring de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs! U zult zeer tevreden zijn over de geleverde werkzaamheden, des te meer tevreden u word, nadat u onze prijs heeft gehoord. We plakken alles netjes af en laten uw huis schoon achter Heeft u stucadoorswerkzaamheden en u wilt dat het goed gebeurd? Schakel dan een echte professional in! Charissma stucadoor levert kwaliteit. Door jarenlange ervaring en onze kennis leveren wij altijd kwaliteit. Charissma stucadoor is met recht een stucadoorsbedrijf waar u op kunt rekenen. Het is dan ook niet vreemd dat ons klantenbestand blijft groeien. De gegeven prijs is gebaseerd op: 1. Overal goed afplakken 2. De vloer bedekken met stucloper. 3. Voorstrijken met voorstrijkmiddel. 4. Hoekprofielen en stucstopprofielen plaatsen. 5. Stuccen met de beste merk ''knauf Goudband'' of ''knauf MP75''. 6. Sponzen/afmessen (4x herhalen) (zeer glad). 7. Alle instekende en uitstekende hoeken keurig afhandelen. 8. wij werken landelijk zonder voorrijkosten 9. Overal goed schoonmaken. 10. Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen en garanderen * 5 jaar garantie op alle werkzaamheden. * betaling vind achteraf plaats. * er word alleen top kwaliteit geleverd aan de klant. * klus word na werkzaamheden schoon opgeleverd aan de klant. * geld volgende stap prioriteit klanttevredenheid. *Voor een strak gestuukte woning en een gerenoveerde woning bent u bij ons aan het goede adres.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Klus is snel en vakkundig uitgevoerd.
 • Schilders- en Stucadoorsbedrijf SR
  Schilders- en Stucadoorsbedrijf SR
  Beoordeling: 4.8 van 54.8594 reviews
  Stukadoor in Zaandam

  Ik heb zelf 20 jaar ervaring stucwerk Ons bedrijf bestaat uit 6-9 personeel, en alle personelen hebben tenminste 10 jaar ervaring (stukadoor / sierpleister / spachtelputz / verf (latex) / / glad stukwerk) Wij gebruiken alleen materialen die goed kwaliteit zijn en wij geven ook garantie voor werkzaamheden die door ons gevoerd wordt Alle voorkomende stucwerkzaamheden kunnen door ons verzorgd worden. Zoals wanden, plafonds, spachtelputz, sierpleisters sierlijsten etc. . Voor een offerte of voor een intake afspraak kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij kunnen ook langskomen naar werkplek zodat wij beter inzicht hebben. (KOSTELOOS) De gegeven prijs is gebaseerd op: 1. Overal goed afplakken 2. De vloer bedekken met stucloper. 3. Voorstrijken met voorstrijkmiddel (vb ardex). 4. Hoekprofielen en stucstop profielen plaatsen. 5. Stuccen met de beste merk ''knauf Goudband'' of ''knauf MP75''. 6. Sponzen/afmessen (3a4x herhalen) (zeer glad). 7. Alle instekende en uitstekende hoeken keurig afhandelen. 8. Zonodig insmeren met ''Brander'' voor onevenheden. 9. Overal goed schoonmaken. 10. Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen en garanderen). Contact gegevens: email : sr-2001@hotmail.nl S.Eser Mobiel 0684235009 Werkzaam in: Heel Nederland

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Prettig in de omgang, Snel en direct, komen afspraken na. Werken zeer netjes en leveren superstrak werk af! Ik kan je dit bedrijf aanraden!
 • Minsin stukadoorsbedrijf
  Minsin stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Stukadoor in Zaandam

  Ik ben een ervaren en goed functioneert stukadoorsbedrijf Ik heb 7 jaar lang bij een grote stucadoor bedrijf gewerkt, en nu werk ik voor mij zelf. Ik zal u goed en netjes helpen met stucen

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  De klus is naar tevredenheid uitgevoerd. Zij waren snel beschikbaar en hebben mooi werk geleverd. Prijs/kwaliteit is goed. Ik zou ze zeker aanbevelen.
 • Creatief Stuc
  Creatief Stuc
  Beoordeling: 5 van 55592 reviews
  Stukadoor in Zaandam

  LETOP!! Graag eerste onze offerte lezen voor het accepteren. Bij kiezen van accepteren betalen wij lege aan werkspot, ook al gaat de offerte niet door. Ik heb hart voor de zaak en oog voor de perfectie!! Wij kunnen ook, indien gewenst, voorafgaand een afspraak met u maken om de werkplek te bezichtigen en uw wensen te bespreken. De voorrijkosten hiervoor bedraagt 100 euro. Deze wordt bij het uitvoeren van de opdracht verrekend met de totale kosten Ik hoop op een fijne samenwerking met u. LET OP: Voor opdrachten minder als 20m2, wordt er een dagprijs doorberekend van €400. (Voorrijkosten en materiaal inbegrepen) Met vriendelijke groet, Creatief stuc

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ongeveer een maand voor de opdracht hebben we contact gehad met CreatiefStuc. Tussendoor hebben we via de app enkele vragen gesteld welke snel en duidelijk beantwoord werden zodat wij ons goed konden voorbereiden op de klus. Op de afgesproken dag waren de heren mooi op tijd en hebben ze in 2 dagen (zoals afgesproken) een volledig appartement (207m2; was uiteindelijk meer dan ingeschat in de klus maar later op eigen inschatting ook op circa 207m2 gekomen) gestuct tegen een schappelijke prijs. De resultaten zijn goed (zie foto’s). Gedurende de klus waren er enkele stopcontacten welke open waren gemaakt maar dicht hadden moeten blijven (had ik niet verteld), deze vervolgens dicht maken was geen enkel probleem en deden ze direct. Heren gedragen zich netjes en werken hard. 5 uit 5 voor prijs, kwaliteit en manier van werken!
 • HBT Stukadoorsbedrijf
  HBT Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85158 reviews
  Stukadoor in Zaandam

  Bij HBT Stukadoors staan klantgerichtheid,kwaliteit,vakkundigheid,netheid,professionaliteit en betrouwbare afspraken voorop! HBT maakt vakkundig stucwerk met hoogwaardige materialen, tegen scherpe prijzen en zijn actief door heel Nederland Wij verzorgen voor alle stucwerkzaamheden in en om het huis en we leveren ons werk elke dag netjes en schoon af Met meer als 20 jaren ervaring de vakman voor modern stuc- en traditioneel stucwerk. Naast stucwerk verzorgen wij ook alle voorkomende schilderwerkzaamheden Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Wij hebben het gehele huis laten stucen door HBT Stukadoorsbedrijf en zijn ontzettend tevreden. Duidelijke en snelle communicatie, in combinatie met een prachtig eindresultaat. De mannen zijn erg vriendelijk en werken hard. Als er onduidelijkheden zijn dan vragen ze daar naar en bespreken ze de opties. Door onze verbouwing kon de wc nog niet meegenomen worden, maar dat was geen enkel probleem. Deze komen ze later afmaken. Kortom, erg tevreden!
 • Liyam's Klussenbedrijf
  Liyam's Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Stukadoor in Zaandam

  Liyam’s klussenbedrijf zorgt er voor dat uw muren gestuukt worden. In de afgelopen 5 jaar zijn de klanten zeer tevreden met het resultaat wat geboekt is , wij werken zeer nauwkeurig en netjes. Heeft u een stukadoor nodig dan ben je bij mij in goede handen. Ik doe dus echt alleen stucwerk

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Snel en perfect afgewerkt !
 • Men at Work Stukadoors
  Men at Work Stukadoors
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Stukadoor in Zaandam

  Stukadoors bedrijf gespecialiseerd in particuliere markt. Ook voor betonstuc badkamers keukens e.d. Gladpleisteren en het schilderen ervan. Spachtelputz direct in kleur.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Juroen werkt snel en secuur, goed overleg. Goed app contact. Hij heeft ook ons plafond en de gestucte wand geschilderd.

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Zaandam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 863 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Zaandam

Kosten stukadoor Zaandam

Het is gebruikelijk om een stukadoorsbedrijf uit Zaandam per vierkante meter te betalen. Om de prijs per vierkante meter te berekenen, vraagt de stukadoor je waarschijnlijk om de volgende informatie: de ruimte(s), aantal vierkante meters, bouwperiode van de woning,  kwaliteit van de muren en de termijn waarop de klus klaar moet zijn. Op basis daarvan kan de stukadoor uit Zaandam een vierkante meter prijs met je afspreken. Gaat het om een volledige nieuwbouwwoning op een van de percelen aan de Zaan en heb je geen specifieke deadline? Dan betaal je vaak minder per vierkante meter dan wanneer je een stukadoor zoekt voor een van de monumentale panden in de Russische Buurt of Oud West. Dit heeft te maken met de moeilijkheidsgraad van de klus (rechte muren vs. hoekjes en nisjes) en de mate waarin de stukadoor uit Zaandam de muren moet voorbehandelen. De traditionele houten arbeiderswoningen in de Zaanstreek vragen vaak om meer voorbereidende werkzaamheden en dat zie je direct terug in de prijs.

Voor een prijsvoorstel op maat kun je dus het beste contact opnemen met de stukadoor uit Zaandam, maar we kunnen je wel alvast een inschatting geven. Gemiddeld betaal je voor binnen stucwerk tussen de € 10,- en € 30,- per vierkante meter. Voor stucwerk buiten ligt dit bedrag flink hoger: reken dan op een bedrag tussen de € 25,- en € 75,- per vierkante meter.

Stukadoor Zaandam voor elke woning

In de Zaanstreek vind je veel specifieke woningen en je bent misschien nieuwsgierig of stucwerk wel de beste oplossing is voor jouw woning. Dan kunnen we je geruststellen: in principe kan de stukadoor uit Zaandam elk huis stucen. Het is wel zo dat elk stucwerk een eigen aanpak kent en niet elk stucwerk in elke woning past. Zo kun je vaak prima de muren en plafonds van een nieuwbouwwoning stucen, als je meer goed rekening houdt met de hoeveelheid vocht in de woning en het droogproces van de stuc.

De professional kan je hier meer over vertellen, maar je kunt ook alvast over de voor- en nadelen van verschillende soorten stuc lezen. Bij het stucen over beschadigde muren is het overigens wel aan te raden om uit te zoeken wat de oorzaak van de scheuren is. Zijn de beschadigingen bijvoorbeeld het gevolg van stoten, of is een bouwtechnische oorzaak, zoals een verzakking, de boosdoener? In dat laatste geval is het verstandig om eerst een bouwkundig specialist in te schakelen. Als de oorzaak niet wordt aangepakt, scheurt je stucwerk namelijk weer binnen de kortste keren. Dat is zonde van jouw geld en het harde werk van de stukadoor uit Zaandam.

Stukadoor Zaandam gezocht?

Ben je op zoek naar de beste stukadoor uit Zaandam? Op Werkspot vind je een uitgebreid aanbod van vakmensen uit jouw regio. Op elk profiel lees je reviews van eerdere klanten. Zo krijg je een goed beeld welke stukadoors uit Zaandam goed werk leveren. Uiteraard kun je erop vertrouwen dat wij de reviews in de gaten houden. Zien wij bijvoorbeeld dat een stukadoor uit Zaandam meerdere slechte beoordelingen krijgt? Dan ondernemen wij actie.

Andere vakmensen in Zaandam

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt